2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benim de aynı iki gündür. gazı çıkıyor ama ıkınıyor dün iki kez kaka yaptı öğlene doğru sonrası hep çiş. Allah yatdımcımız olsun.

Benimki 7,8 kez kaka yapıyor dün tam 11 kez kaka yaptı ama yinede ıkınıyor. Herkes gaz sancısı olsa ağlar huylu bu çocuk deyip duruyor napcağımı şaşırdım uykusuzluk hat safhada yorgunluk hat safhada. Evi resmen pislik götürüyor ıkınmaktan sürekli emmek istiyor yatakta olduğum yer resmen çöktü artık

ANNONA kızlar isilik değilmiş o, ciltleri kuruymuş. Bu aylarda isilik olmazlarmış zaten, mustelanın atopik ciltler için kremini aldım iki gümde geçti bizimkiler
ginerva ANNONA
Kızlar benim kizimin yüzüde oyle alnında başladı yanaklara doğru indi. Ama isilik gibi diil yani isilik kırmızı olurya bu ten renginde. Iğne ucu kadar büyüklüğü ve çok sık yani nerdeyse sıvama .
Bende doktora götürmeyi düşünüyorum. Yediğim bişiymi dokunuyor diye anlam vermedim

Kızlar sütümü sağdım 40 cc çıktı ikisinden çok az değil mi ya
ikisinin toplamımı o kadar cıktı? Peki emzirdikten ne kadar sonra sağdın? Ben geçen gece sağdım 10ml bile çıkmadı. Dün sağdım emzirdikten sonra tek memeden 130 çıktı. Bazen 80 bazen 50 çıkıyor tek memeden. Yani bir kere sağdın ve 40 çıktıysa üzülme. Ben sadece ann3 sütü veriyorum. Doktorum kilo alımı güzel aynen devam dedi. Sen mama takviyesi yapiyormusun?

Annenin hormonlari bebege geciyor canim ondan olabilir yeni dogan bebegin ter bezleri çalişmiyor isilik de degildir bence

Yapıyorum sütüm geç geldi sezeryan olduğu için ve kilolu doğduğu için kan şekeri düşer dedi.1 hafta da 170 gram almış az buldu mamaya devam dedi çünkü 250 almaları gerekiyormuş haftalık

Aynı kuzum aynııı bide kakasınıda yapmadı oda üstüne tuz biber oldu

hangi modeli canim swing mi ne varmis..tekli mi 2 li mi? bi de fiyati ne kadardi..medelayi cok ovmusler ama baya pahali..tutumluanne den falan mi alsam guvenemedm..bana modeli yazar misin?

Evet canım swing modeli tekli, gittigidiyorda indirim vardı 2 hafta önce 488 tl ye aldım kargo ücretsizdi.

Bnmki o yuzden hamaginda sürekli uyanıyor sanırım. Yanımda hı uyanmiyor. Allah'tan beşiği anne yani aldım kolaylık olur bana

Yapıyorum sütüm geç geldi sezeryan olduğu için ve kilolu doğduğu için kan şekeri düşer dedi.1 hafta da 170 gram almış az buldu mamaya devam dedi çünkü 250 almaları gerekiyormuş haftalık
170 gram sadcee anne sütü icin hiçte fena diil aslinda ama mama ve memeyle 170gr aldıysa aynen mamayı kesmemek lazım gbi. Kizlara dün bahsettim incir kürünu. S3nde dene istersen. Çoğu kişide ise yaramış. Bende de yaradı . Sütü arttırıyor

Tarifini verebilir misin kurun

Geceleri altini degistirmek daha kolay olur hem de daha kaliteli cocuk daha ragat eder diye gittim prima külot bez aldim. Giydirmesi normal bezden daha zor

Kızlar kontrolden geliyoruz. 3370 doğmuştu. 4.700 olmuş mamayi kes dedi. Çok vermiyor olmama rağmen. Aylık 600 gram ideal olanı dedi. Çok şükür herşey yolunda
Biz de 3300 dogduk. 21 gunlukken 4700 gram geldi. Mal doktor hala mama ver diyor gerizekali. Bi de esim duydu bunu. Resmen evde mama kaosu var. Az once markete bez almeya ciktim bes dk. Ben gelene kadar cocuga mama yapmis. Allahtan icirmeden yetistim. İcirecegimi saniyor simdi o görmeden dökecem yarisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…