2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben mamayı bikaç gün verip kafama göre kestim
İnş yetiyodur sadece süt ya
Sürekli emzirdiğim ve sütüm de olduğu için mama vermiyorum bayadır
Ctesi işitme testi var tartmalarını da rica etçem

Kızlar kontrolden geliyoruz. 3370 doğmuştu. 4.700 olmuş mamayi kes dedi. Çok vermiyor olmama rağmen. Aylık 600 gram ideal olanı dedi. Çok şükür herşey yolunda
Masallah canim .
Bizimkide bir ay olmadi 1kilo almis .
Ufak dogdugu icin cok uzulmustum .hizli kilo alir dediler bakalim insallah boyle devam eder.

Bu erkekleri anlamak mümkün değil doğrusu. Sütun yetiyorsa ne gereği var. Doktorda neyi düşünerek mamaya devam dedi acaba

Geceleri altini degistirmek daha kolay olur hem de daha kaliteli cocuk daha ragat eder diye gittim prima külot bez aldim. Giydirmesi normal bezden daha zor
Valla evy baby geldi cnm denedim boyu bize tam oldu, benim daha çok hoşuma gitti primada çişi iki kez belden çıktı anlam veremedim. Belden nasıl çıkar? Kaka falan tamam da çiş yani.

kizlar elektrikli gogus pompasi kullanan var mi? tavsiye ettiginiz marka falan? manuel almistim ama pek ise yaramiyor.
Ben de az önce avent sipariş verdim.. lansinoh kullanıyodum çekmiyo gibi geliyodu bakalım avent işe yarıcak mı? Güzelse yazarım yine.. bu da güzel olmazsa hastane tipi kiralıcam artık napayım..

Benim de annem öyle.. ağlatma, kudurtma şu cocuğu, ayyy morardı ağlarken, valla alır giderim.. tükendim yeminle.. Sanki ben üvey anneyim! Geçen saksı mıyım beeğğnnn?? Diye hönkürdüm resmen.. beni erol büyükburç gibi bağırttı kadın.. annem yüzünden cocuğumu emziremiyorum neymiş kötü inekmişim cocuk cok ağlıyomuş vercekmişim mama ağlatmıcakmışım delirtti beni.. cuma gitcek çook özlücem arıcam sağolsun çok işimizi gördü ama mememi çıkarmıcam cocuğun ağzından alışması lazım...

Kızlar bugün ilk asimizi oldukta doktora sormayı unutmusum bugun banyo yapmasında sakinca var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…