- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.281
Evet maalesef biz de çekiyoruz sarılıktan.bizim 16,5 u gördü maksimum sonra kademeli olarak düştü enson 40 günlüktü bakıldı 12 de sabitledi kaldı o gün diğer bütün tahlilleri de yapıldı TSH lara ve idrar kültürüne 20günlğkken bakılmış temiz çıkmıştı. 40günlğkken hala geçmeyince özel enzim testlerine bakıldı bir de karaciğer fonksiyon testlerine,enzimlerin sonucu 7 Haziran’da çıkacakmış ama karaciğer testleri de normal gelince doktorumuz ki kendisi çok sevdiğim güvendiğim bir abimdir birlikte çalışmışlıgımız da vardır ilaca başlayalım dedi. Geçen cuma akşamı başladık yarım tablet toplamda yarım yarım 3 tablet kullandık ptesi son dozu aldık bugün çarşamba ve bizim ufaklıgın rengi açılmaya başladıSelam kizlar hamileligimden beri sizi takip ediyorum bi cogunuzu ve bebeklerinizi ogrendim hatta bende 15 mayis annesi olacakken 30 nisanda yuksek tansiyonla acil sezeryana alindim.
2.gebeligimdi 5 yasinda bi oglum daha var
Uzaktan takip yerine uye olmak istedim
Size sormak istedigim benim bebis bugun 1 aylik oldu 8 gunlukken 17 ile fototerapi aldi bir gece 10 ile cikis yaptik daha sonrasinda 17 gunlukken degeri 17 cikti ve ilac tedavisi onerdi doktor kararsiz kaldik 3 gun sonra tekrar baska bi hastaneye goturduk 22 ile yatis verdiler 2 gun fototerapi aldi butun tahlilleri temiz cikti 11 le taburcu olduk dun tekrar bilrubine bakildi 13 cikti yine yukselme var doktor ilac tedavisini 1 hafta onerdi dun basladim ama icim hic rahat degil
sofiarya sanirim senin bebegindede uzamis sarilik vardi suanki durumu ve drgrtu kac ogrenebilirmiyim
Nasıl ben kaçırdım sanırım ne bezesi neresinde Doğumdan beri mi var ??Kizlar moralim cok bozuk kizimin basindaki beze degil kistmis beyincerrahina yonlendirdiler.
Esimde para icin yapiyorlar diyor cok karisigim.
sofiarya bi bilgin tavsiuen varmi
Bu aralar en sevdiğim sesAllah'ım o "cooorkkkk" sesini duydum çok şükür kaka yaptık we are the championsresmen evde haka dansı yapıyorum kaka yaptı diye
Bnde az önce uzun bı zaaarrt sesi duydum nasıl mutluyumBu aralar en sevdiğim ses
Bizde bakalim oraya saol canimAyşe öner masajı diye bişey var youtube
Ben onu yapıyorum arada, popodan daha kolay çıkıyo öyle
Evet aslindaMaşallah cnm . Biz cço takıyorum aslında hersehe olağan akisakı bırakmak en doğrusu da yapamiyoruz
Yaptirmayin derler genelde canimKızlar bugün ilk asimizi oldukta doktora sormayı unutmusum bugun banyo yapmasında sakinca var mı ?
Benim evim daginik degil.Tum gun birileri gelicek diye temizlik yapiyorum ama sagligim hic iyi degil tansiyonum dusuk, gozlerim kipkirmizi , oraya buraya carpiyorum deprem oluyor gb sallaniyorum.Kzlar sadece bnm evim pis ve daginik değil demi bnmkide öyle diyin içim rahatlasin
Dogumda yoktu sanki emin degiliz .Nasıl ben kaçırdım sanırım ne bezesi neresinde Doğumdan beri mi var ??
Bana gel kuzum için bir rahatlar bir rahatlar anlatamamKzlar sadece bnm evim pis ve daginik değil demi bnmkide öyle diyin içim rahatlasin
Beyaz karo ve parkeler sağolsun pisken duble pis gösteriyor zaten pis gerçi de.10 gündür elimi hiçbirşeye suremedim napayim olmuyor galiba pislikten ölcezKzlar sadece bnm evim pis ve daginik değil demi bnmkide öyle diyin içim rahatlasin
Cnm eşine anne sütünün önemini anlatan video izlet istersen belki işe yarar Maşallah çok iyi almış kilo gerek yok mamaya.Biz de 3300 dogduk. 21 gunlukken 4700 gram geldi. Mal doktor hala mama ver diyor gerizekali. Bi de esim duydu bunu. Resmen evde mama kaosu var. Az once markete bez almeya ciktim bes dk. Ben gelene kadar cocuga mama yapmis. Allahtan icirmeden yetistim. İcirecegimi saniyor simdi o görmeden dökecem yarisini.
Gündüz hep kucshimsa emmede uyusada kucakta ollacak hiç birşey yapamıyorum emzik de almiyo memem yaraBebişleriniz uyumazken ne yapıyorsunuz? Bizimki kucaktan inmiyor sürekli ya dolaşma ya pışpış, emzirme vs derken kollarım koptu artık.
Sizin bebişler duruyor mu? Nasıl duruyor?
Can'ım hayırdır ne bezesi vardı ki geçmişi okuyamadım geçmiş olsun.Kizlar moralim cok bozuk kizimin basindaki beze degil kistmis beyincerrahina yonlendirdiler.
Esimde para icin yapiyorlar diyor cok karisigim.
sofiarya bi bilgin tavsiuen varmi
Eşim almaz Can'ım sanmıyorumGerçekten yarıyor. Hem de bebeğin gazına da iyi geliyor
Evwt ya Yanımda mışıl mışıl uyıyır resmen kokumuza muhtaçlar :)
Hadi ya çok üzüldüm ben birtane bulduminternetten sipariş etseniz. Biz ilk kızda da budna memnunuz. Yani yine gazımoluyor tabi ama daha rahat canım
Ne biliyim valla.Bu erkekleri anlamak mümkün değil doğrusu. Sütun yetiyorsa ne gereği var. Doktorda neyi düşünerek mamaya devam dedi acaba
Biz de bi deneyelim bakalim memnun kalacaz mi?Valla evy baby geldi cnm denedim boyu bize tam oldu, benim daha çok hoşuma gitti primada çişi iki kez belden çıktı anlam veremedim. Belden nasıl çıkar? Kaka falan tamam da çiş yani.
Mamayi başlarına çalmak lazımBenim de annem öyle.. ağlatma, kudurtma şu cocuğu, ayyy morardı ağlarken, valla alır giderim.. tükendim yeminle.. Sanki ben üvey anneyim! Geçen saksı mıyım beeğğnnn?? Diye hönkürdüm resmen.. beni erol büyükburç gibi bağırttı kadın.. annem yüzünden cocuğumu emziremiyorum neymiş kötü inekmişim cocuk cok ağlıyomuş vercekmişim mama ağlatmıcakmışım delirtti beni.. cuma gitcek çook özlücem arıcam sağolsun çok işimizi gördü ama mememi çıkarmıcam cocuğun ağzından alışması lazım...
Dogum yapmadan önce kendi mama karsitiydiy. Sütün gelmezse ben oğluma keçi sütü bulurum günlük taze, mama yedirtmem diyordu. Simdi elinden mamayi alamiyorum.Cnm eşine anne sütünün önemini anlatan video izlet istersen belki işe yarar Maşallah çok iyi almış kilo gerek yok mamaya.
tired Can'ım ya o gaz çıkarma yöntemiyle deniyorum ben de Yok bi türlü çıkmıyor bizimkinde. Mecbur öyle yatırıyorum.
Daha çok alttan gaz için kıvranıyor bizimki. Bağırsaklara inmiş oluyor tabi gaz. Üstten çıkarmadığı için.
Karnı omzuma gelecek şekilde yatırıp önce pat pat vuruyorum sonra ovuyorum ama Yok yani çıkmıyor
Hee ultrason yaptılar mı?? Raporu elinde mi göndersene, basit su kistidir o yaa doktor da önemli birşey değil demiş zaten,birkaç ay takip et bakalım,beyin cerrahı napacak ameliyat öı edecek hemen sanki. Sen rapor varsa gönder biDogumda yoktu sanki emin degiliz .
Sonrasinda farkettik.
Beze degilmis kistmis.bizce bi sikinti yok dedi dr .
Ultrasonda birsey cikmadi .iciniz rahat etsin derseniz beyin cerraha gonderelim dedi bizde gitmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?