2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet maalesef biz de çekiyoruz sarılıktan.bizim 16,5 u gördü maksimum sonra kademeli olarak düştü enson 40 günlüktü bakıldı 12 de sabitledi kaldı o gün diğer bütün tahlilleri de yapıldı TSH lara ve idrar kültürüne 20günlğkken bakılmış temiz çıkmıştı. 40günlğkken hala geçmeyince özel enzim testlerine bakıldı bir de karaciğer fonksiyon testlerine,enzimlerin sonucu 7 Haziran’da çıkacakmış ama karaciğer testleri de normal gelince doktorumuz ki kendisi çok sevdiğim güvendiğim bir abimdir birlikte çalışmışlıgımız da vardır ilaca başlayalım dedi. Geçen cuma akşamı başladık yarım tablet toplamda yarım yarım 3 tablet kullandık ptesi son dozu aldık bugün çarşamba ve bizim ufaklıgın rengi açılmaya başladı verilen ilaç aman aman bir ilaç değil hiç endişelenme internette saçma salak şeyler yazmışlar hiç onlara da aldırış etme,öyle olsa ben kullanmam. Hiç tereddüt etmeden kullandık ilacı,hatta geçmese bir 3 gün daha kullanacaktık ilaç bitikten sonra 10gün içinde etki ediyor zaten ilacı kullan mutlaka. He ilaç kullanmadan da ortalama 3 ay içinde kendiliğinden geçiyor bir zarar vermediği söyleniyor ama Benim İnan okadar sabrım yoktu içim içimi yiyordu canım sıkılıyordu sürekli altından başla birşey çıkar mo diye?? Ohh iyi ki kullanmışım ilacı

Ayşe öner masajı diye bişey var youtube
Ben onu yapıyorum arada, popodan daha kolay çıkıyo öyle
Bizde bakalim oraya saol canim
Maşallah cnm . Biz cço takıyorum aslında hersehe olağan akisakı bırakmak en doğrusu da yapamiyoruz
Evet aslinda
Kızlar bugün ilk asimizi oldukta doktora sormayı unutmusum bugun banyo yapmasında sakinca var mı ?
Yaptirmayin derler genelde canim
Kzlar sadece bnm evim pis ve daginik değil demi bnmkide öyle diyin içim rahatlasin
Benim evim daginik degil.Tum gun birileri gelicek diye temizlik yapiyorum ama sagligim hic iyi degil tansiyonum dusuk, gozlerim kipkirmizi , oraya buraya carpiyorum deprem oluyor gb sallaniyorum.
Yani dogru olan daginik olmasi bebeliyiz cunku. benim yaptigim degil yani ben akraba binasi kurbaniyim :)

Nasıl ben kaçırdım sanırım ne bezesi neresinde Doğumdan beri mi var ??
Dogumda yoktu sanki emin degiliz .
Sonrasinda farkettik.
Beze degilmis kistmis.bizce bi sikinti yok dedi dr .
Ultrasonda birsey cikmadi .iciniz rahat etsin derseniz beyin cerraha gonderelim dedi bizde gitmedik

Bebişleriniz uyumazken ne yapıyorsunuz? Bizimki kucaktan inmiyor sürekli ya dolaşma ya pışpış, emzirme vs derken kollarım koptu artık.

Sizin bebişler duruyor mu? Nasıl duruyor?

Cnm eşine anne sütünün önemini anlatan video izlet istersen belki işe yarar Maşallah çok iyi almış kilo gerek yok mamaya.

Bebişleriniz uyumazken ne yapıyorsunuz? Bizimki kucaktan inmiyor sürekli ya dolaşma ya pışpış, emzirme vs derken kollarım koptu artık.

Sizin bebişler duruyor mu? Nasıl duruyor?
Gündüz hep kucshimsa emmede uyusada kucakta ollacak hiç birşey yapamıyorum emzik de almiyo memem yara ağlayarak verdim bugün silikon ucla bile.

Kizlar moralim cok bozuk kizimin basindaki beze degil kistmis beyincerrahina yonlendirdiler.
Esimde para icin yapiyorlar diyor cok karisigim.
sofiarya bi bilgin tavsiuen varmi
Can'ım hayırdır ne bezesi vardı ki geçmişi okuyamadım geçmiş olsun.
Yani para için mi bilmem ama ihmale gelmez. İnş ciddi bişey değildir. Üzme kendini erkenden.

Eşim almaz Can'ım sanmıyorum hatta eczanelerden kaldırılmış ilacı niye yazıyor dr dedi.

tired Can'ım ya o gaz çıkarma yöntemiyle deniyorum ben de Yok bi türlü çıkmıyor bizimkinde. Mecbur öyle yatırıyorum.
Daha çok alttan gaz için kıvranıyor bizimki. Bağırsaklara inmiş oluyor tabi gaz. Üstten çıkarmadığı için.
Karnı omzuma gelecek şekilde yatırıp önce pat pat vuruyorum sonra ovuyorum ama Yok yani çıkmıyor

Bu erkekleri anlamak mümkün değil doğrusu. Sütun yetiyorsa ne gereği var. Doktorda neyi düşünerek mamaya devam dedi acaba
Ne biliyim valla.
Valla evy baby geldi cnm denedim boyu bize tam oldu, benim daha çok hoşuma gitti primada çişi iki kez belden çıktı anlam veremedim. Belden nasıl çıkar? Kaka falan tamam da çiş yani.
Biz de bi deneyelim bakalim memnun kalacaz mi?
Mamayi başlarına çalmak lazım

Cnm eşine anne sütünün önemini anlatan video izlet istersen belki işe yarar Maşallah çok iyi almış kilo gerek yok mamaya.
Dogum yapmadan önce kendi mama karsitiydiy. Sütün gelmezse ben oğluma keçi sütü bulurum günlük taze, mama yedirtmem diyordu. Simdi elinden mamayi alamiyorum.

Hipp combiotik çok tavsiye edilmişti denedik ama ishal yaptı bizimkine, gerçi sadece geceleri verdik o da 2 gece.
Ama şimdi iyi bir mama olsun aklımda eğer doymazsa yada farklı bir durum olursa elimizin altında bulunsun diye.

Var mı önerileriniz?

Biz de her yöntemi deniyoruz ama ağızdan çok nadir çıkıyor, ağladığında ütüyle havluyu iyice ısıtıp karnına ayaklarına koyuyorum bir de battaniye ile sarıyorum öyle rahatlıyor.

Dogumda yoktu sanki emin degiliz .
Sonrasinda farkettik.
Beze degilmis kistmis.bizce bi sikinti yok dedi dr .
Ultrasonda birsey cikmadi .iciniz rahat etsin derseniz beyin cerraha gonderelim dedi bizde gitmedik
Hee ultrason yaptılar mı?? Raporu elinde mi göndersene, basit su kistidir o yaa doktor da önemli birşey değil demiş zaten,birkaç ay takip et bakalım,beyin cerrahı napacak ameliyat öı edecek hemen sanki. Sen rapor varsa gönder bi

Ben kaç seferdir sadece süpürge yapıyorum Vileda fln yok her yer bir parmak toz. Geçen kaynanam gelcez demiş tel de anlamamışim yerde boklu bezler yastiklar pikeler saç baş dağınık yakalandım öyle. Adapte olmaya calisiyom dedim. Bu süreç ne zaman bitecek bilmiyorum. Mevlidi ramazan dan iki hafta sonra yaocam. Dört gözle beklitorum ailemin gelmesini. Genel bı temizlik yapicaz D Deli mavi prenses LastMadOnEarth peri masali

Kızlar gaz damlası düzenli mi kullanılmalı yoksa ihtiyaç oldukça mı
Bide zinco günde 2 kere 4 er damla mi dedin dr size

23 gunluguz 4 gun öncesine kadar 6 kere kaka yapan cocuk simdi 2 3 kere yapıyor.
Ustelik dün akşam 11 den beri kaka yapmadı normal mi sizce sizinkiler nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…