- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.301
Kzlar sadece bnm evim pis ve daginik değil demi bnmkide öyle diyin içim rahatlasin
Kızlar gaz damlası düzenli mi kullanılmalı yoksa ihtiyaç oldukça mı
Bide zinco günde 2 kere 4 er damla mi dedin dr size
23 gunluguz 4 gun öncesine kadar 6 kere kaka yapan cocuk simdi 2 3 kere yapıyor.
Ustelik dün akşam 11 den beri kaka yapmadı normal mi sizce sizinkiler nasil
darısı bixe inşallahAllah'ım o "cooorkkkk" sesini duydum çok şükür kaka yaptık we are the championsresmen evde haka dansı yapıyorum kaka yaptı diye
Allah yardımcımız olsun cnm. Çok bunaldım ben. Evemi bakayım çocuğa mi kendime mi . Çalısmayan kocaya mi kaç parçaya bölüncem inan şaşırdım.Canım afedersin benim evi b.k götürüyor. Bebeğin bezlerini bile yeni daha atabildim cidden b.k götürüyordu. Dağınıklığın yanında her yerim toz yatak çarşafımı bile seremesim inan. 3 gündür askıdan çamaşır toplayacağım. Geçen hafta çok güzel bütün işlerimi yapmıştım ama bu hafta kılımı kımıldatamadımev çarşamba pazarı gibi. İçin rahatlasın valla
Zinco dan sonra oldu aslında napim bilmiyorun gerci zinco da fayda etmiyor vereli 3 saati gecti babasi geldi yaptı kakayi. Bende havluyu denim o zaman sağol canımBize aynı yazdığın gibi düzenli olarak önerdi ancak 2. gün kabızlık yaptı daha büyük sorun yaşadık. Şimdi zinco kullanmayı kestim. Sıcak ütüyle havluyu ısıtıp koyuyorum birde emziriyorum inanılmaz rahatlıyor.
Damladan bence bizimki.Aa aynı şeyi bende düşündüm :) bizim ki 27 günlük ve 2 gündür günde 2 kez yapıyor. Önceden 5 kez yapardı. Ohh içim rahatladı demek ki dönemsel bir şey
Yazmadim sanirim gecmiste .Can'ım hayırdır ne bezesi vardı ki geçmişi okuyamadım geçmiş olsun.
Yani para için mi bilmem ama ihmale gelmez. İnş ciddi bişey değildir. Üzme kendini erkenden.
Eşim almaz Can'ım sanmıyorumhatta eczanelerden kaldırılmış ilacı niye yazıyor dr dedi.
Mutlaka yasayacagiz boyle seyleri napalim .Ben kaç seferdir sadece süpürge yapıyorum Vileda fln yok her yer bir parmak toz. Geçen kaynanam gelcez demiş tel de anlamamışim yerde boklu bezler yastiklar pikeler saç baş dağınık yakalandım öyle. Adapte olmaya calisiyom dedim. Bu süreç ne zaman bitecek bilmiyorum. Mevlidi ramazan dan iki hafta sonra yaocam. Dört gözle beklitorum ailemin gelmesini. Genel bı temizlik yapicaz @Deli mavi prensesLastMadOnEarth peri masali
Bugun bizimki de yapamadi kakasini. Dun geceden beri kivraniyor yavrum ne yaptiysam fayda etmedi.Kaka ve gaz derdi tekrar başladı. 2 saattir arabada gezdiriyorum bütün şehri dolaştım bi depo benzin harcadım neredeyse yok yok yok ne uyuyor ne susuyor ağlayıp duruyor. Ben acele ettim bu çocuğu yapmak için ya 2 sene daha beklemeliydim
Kaka ve gaz derdi tekrar başladı. 2 saattir arabada gezdiriyorum bütün şehri dolaştım bi depo benzin harcadım neredeyse yok yok yok ne uyuyor ne susuyor ağlayıp duruyor. Ben acele ettim bu çocuğu yapmak için ya 2 sene daha beklemeliydim
Pzt gidicez tam 1 aylık oluyor hemşireyi aradım sabah 9-11 arası gelim dedi...doğum yaptıgım hastaneyi aradım kalça ultrasonu ve çocuk doktorundan randevu aldım...hepsini halledicez aynı gün içinde inşallahkizlar 1. Ay asisina ne zaman goturdunuz kac günlüktünüz?
Canım sakin olmaya çalış sen sabırsızlandıkça bebek daha huysuz olur...sakin sakin tatlı tatlı avutmaya çalış emzirince avunmuyor mu...şimdilik tek bildikleri meme...daha yeni yeni tanıycaklar yüzümüzü sesimizi...hepsi geçecek...boşuna yıpratma kendini...ver memeyi emsin mis gibi...evde yalnız mıydın annen vardı galiba... yardımcı olur birileri illa ki...Kaka ve gaz derdi tekrar başladı. 2 saattir arabada gezdiriyorum bütün şehri dolaştım bi depo benzin harcadım neredeyse yok yok yok ne uyuyor ne susuyor ağlayıp duruyor. Ben acele ettim bu çocuğu yapmak için ya 2 sene daha beklemeliydim
Kalca ultrasonu icin erken degil mi? Bana 2 aylikken yaptir dediker hastaneden. Bi de 1. Ay kintrolunden hic bahsetmediler.Pzt gidicez tam 1 aylık oluyor hemşireyi aradım sabah 9-11 arası gelim dedi...doğum yaptıgım hastaneyi aradım kalça ultrasonu ve çocuk doktorundan randevu aldım...hepsini halledicez aynı gün içinde inşallah
Kalça testi 1 aylikken gel dediler bize deKalca ultrasonu icin erken degil mi? Bana 2 aylikken yaptir dediker hastaneden. Bi de 1. Ay kintrolunden hic bahsetmediler.
Pazartesi günü goturdum bn cnm. 1 ay 5 gunlukkenkizlar 1. Ay asisina ne zaman goturdunuz kac günlüktünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?