2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kzlar sadece bnm evim pis ve daginik değil demi bnmkide öyle diyin içim rahatlasin

Canım afedersin benim evi b.k götürüyor. Bebeğin bezlerini bile yeni daha atabildim cidden b.k götürüyordu. Dağınıklığın yanında her yerim toz yatak çarşafımı bile seremesim inan. 3 gündür askıdan çamaşır toplayacağım. Geçen hafta çok güzel bütün işlerimi yapmıştım ama bu hafta kılımı kımıldatamadım ev çarşamba pazarı gibi. İçin rahatlasın valla

Kızlar gaz damlası düzenli mi kullanılmalı yoksa ihtiyaç oldukça mı
Bide zinco günde 2 kere 4 er damla mi dedin dr size

Bize aynı yazdığın gibi düzenli olarak önerdi ancak 2. gün kabızlık yaptı daha büyük sorun yaşadık. Şimdi zinco kullanmayı kestim. Sıcak ütüyle havluyu ısıtıp koyuyorum birde emziriyorum inanılmaz rahatlıyor.

23 gunluguz 4 gun öncesine kadar 6 kere kaka yapan cocuk simdi 2 3 kere yapıyor.
Ustelik dün akşam 11 den beri kaka yapmadı normal mi sizce sizinkiler nasil

Aa aynı şeyi bende düşündüm :) bizim ki 27 günlük ve 2 gündür günde 2 kez yapıyor. Önceden 5 kez yapardı. Ohh içim rahatladı demek ki dönemsel bir şey

Allah yardımcımız olsun cnm. Çok bunaldım ben. Evemi bakayım çocuğa mi kendime mi . Çalısmayan kocaya mi kaç parçaya bölüncem inan şaşırdım.

Zinco dan sonra oldu aslında napim bilmiyorun gerci zinco da fayda etmiyor vereli 3 saati gecti babasi geldi yaptı kakayi. Bende havluyu denim o zaman sağol canım

Aa aynı şeyi bende düşündüm :) bizim ki 27 günlük ve 2 gündür günde 2 kez yapıyor. Önceden 5 kez yapardı. Ohh içim rahatladı demek ki dönemsel bir şey
Damladan bence bizimki.
Tamam büyüdükçe değişecek ama gunde 7 kere olan kaka 2 ye birden de düşmez ki

Yazmadim sanirim gecmiste .
Kafa kalmadi artik bende ..
Insallah dedikleri gibidir .

Mutlaka yasayacagiz boyle seyleri napalim .
Ben evi tasiyinca hic temizlik yapmicam heryeri pislik gotursun oturup kahve icicem cok ozledim
Canim cikti burda valla

Bugun bizimki de yapamadi kakasini. Dun geceden beri kivraniyor yavrum ne yaptiysam fayda etmedi.

Canım öyle deme geçecek hepsi, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ilık su vermeyi dene çok zamandır kaka yapamadıysa 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı şeker koy erit sonra ılık yani anne sütü sıcaklıpında ki şekerli sudan 4-5 çay kaşığı kadar ver.
Karnına sıcak havlu koy iyice sarmala, 1 saat içinde kaka da yapar gazda.

Şu dönem sakin ve sabırlı olmalıyız, en iyi arkadaşlarımız olacak onlar :)

kizlar 1. Ay asisina ne zaman goturdunuz kac günlüktünüz?
Pzt gidicez tam 1 aylık oluyor hemşireyi aradım sabah 9-11 arası gelim dedi...doğum yaptıgım hastaneyi aradım kalça ultrasonu ve çocuk doktorundan randevu aldım...hepsini halledicez aynı gün içinde inşallah

Canım sakin olmaya çalış sen sabırsızlandıkça bebek daha huysuz olur...sakin sakin tatlı tatlı avutmaya çalış emzirince avunmuyor mu...şimdilik tek bildikleri meme...daha yeni yeni tanıycaklar yüzümüzü sesimizi...hepsi geçecek...boşuna yıpratma kendini...ver memeyi emsin mis gibi...evde yalnız mıydın annen vardı galiba... yardımcı olur birileri illa ki...

Kalca ultrasonu icin erken degil mi? Bana 2 aylikken yaptir dediker hastaneden. Bi de 1. Ay kintrolunden hic bahsetmediler.

Kızlar havalar sıcak ve ben kizimi kendimden 1 kat fazla giydiriyorum ve battaniye örtüyorum ve isilik oluyo cok giydirince
Gecen komşum geldi bu çocuk üşür bebek bunlar anne karnindaki gibi falan eli soguk eldiveni yok falan ondan gaz oluyo yelek giydir
Oglumda da böyle giyiyordu ve gazlı bebek diildi bu böyle ki üşümüyor kızım göğsüde sıcak ben mi düşüncesizim herkes mi çok biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…