- 24 Ekim 2017
- 395
- 618
- 23
- 35
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.321
Ben de iki kat giydiriyodum altını ama artık tek giydiriyorum. Üstüne de göbek bağı zibini birde kısa kollu citcitli body giydiriyorum üzerine de uzun kollu.. Sadece ayağına iki çorap birde patikli alt giydiriyorum sıcak tutmak için gaz olmasın diye.Kızlar havalar sıcak ve ben kizimi kendimden 1 kat fazla giydiriyorum ve battaniye örtüyorum ve isilik oluyo cok giydirince
Gecen komşum geldi bu çocuk üşür bebek bunlar anne karnindaki gibi falan eli soguk eldiveni yok falan ondan gaz oluyo yelek giydir
Oglumda da böyle giyiyordu ve gazlı bebek diildi bu böyle ki üşümüyor kızım göğsüde sıcak ben mi düşüncesizim herkes mi çok biliyor
Kaka ve gaz derdi tekrar başladı. 2 saattir arabada gezdiriyorum bütün şehri dolaştım bi depo benzin harcadım neredeyse yok yok yok ne uyuyor ne susuyor ağlayıp duruyor. Ben acele ettim bu çocuğu yapmak için ya 2 sene daha beklemeliydim
Bnm de nasıl içim aciyor oğlum kucagiimda kivrandikca. Onla beraber bende ağlıyorum. Bugün uyuttum uyandı ve uc kere çığlık çığlık aglayarak uyandı. Az önce kaka yaptı uyudu sürekli salliyorum ayağımda. Sapsimplex ücreti ne kdrKarnına zeytinyağı sür canım. Ağzına bir kasigi zeytinyagi ver. Ayağını karnını sıcak tut karnina masaj yap. Aklıma gelenler canim. Belki yapmisindir çoğunu yinede fikir olsun diye söylüyorum. Ben sabsimplex ve biogaia yı veriyorum sancimiz nerdeyse olmuyor çok Şükur. Yavrum bir an on önce yapar inşallah rahata kavuşur. Onlar çırpındıkça içim yanıyor
Maşallah cnm. Özel de mi oldunuz kalça kontrolünü.Kızlar bizde bugün bir aylık kontrole gittik . 3400 doğmuştuk , 3. Gün kontrolde 3300 inmiştik . 4180 gr olmuş bnm güzel kızım . Herşeyi normal kalça çıkıklığı ultrasonunda olduk bi sıkıntımız çıkmadı şükür . İlk ay aşımızında olduk
15 günlükken annem gitti, yarın 19. gün kayınvalidem gidecek. ben de tek kalmak için can atıyorum valla karışmadıkları şey kalmadı. kendi evimde yabancı, çocuğumun üvey anası gibiyim.Kızlar evde tek misiniz.bizim yarın 1 hafta doluyor.annemdeyim evimize gecicez artık.yaparım diyorum ama bi taraftan kotlrkuyorum.
Bi tık kalın giydirsem isilik oluyor yazık çocuğuma da ben usuttugumu düşünmüyorum kiBen de iki kat giydiriyodum altını ama artık tek giydiriyorum. Üstüne de göbek bağı zibini birde kısa kollu citcitli body giydiriyorum üzerine de uzun kollu.. Sadece ayağına iki çorap birde patikli alt giydiriyorum sıcak tutmak için gaz olmasın diye.
Ah canım ahh herkes cok biliyor bi tek biz anneler bilmiyoruz zaten15 günlükken annem gitti, yarın 19. gün kayınvalidem gidecek. ben de tek kalmak için can atıyorum valla karışmadıkları şey kalmadı. kendi evimde yabancı, çocuğumun üvey anası gibiyim.
Üşümez cnm havalar sıcak artık yani burda öyle. Bazen yağmurlu oluyor ama bazen uzerini kalın örtüyorum o kdr.Bi tık kalın giydirsem isilik oluyor yazık çocuğuma da ben usuttugumu düşünmüyorum ki
Ayy inanmıyorum ya :) benide market kasiyeri çocuk sandıAynı ben banada inanmıyorlar iki çocuk bide 26 ama 16 17 sanıyolar hastanede kızım ağlıyordu susturamadım bi kadın geldi kızım annesini çağır meme versin durur dedi yaa:))
ay bi de her ağladığında noldu, naptın diye soruyo kv. bugün dayanamadım vurdum diye tersledim. zorla laf istiyorlar. valla keseceksin birkaçını sonra da lohusayım hakim bey diye işin içinden çıkacaksın.Ah canım ahh herkes cok biliyor bi tek biz anneler bilmiyoruz zaten
Ki benim de çocuğum
Benim bebegim de cok fena gaz sanncilari cekiyor. Ustelik kabiz kakasi cok sert ve ok zor yapiyor. Ama ben mamayla besliyorum ve bu yuzden kabiz oldugunu dusunuyorum. simplex damlasi biraz ise yariyor. Bir de uyurken karnina sicak havlu veya kiraz çekirdeği isitip loyarsan faydasi oluyor. Benim bebegim o kadar cok agliyor o kadar cani yaniyor ki anlatamam. Ultrasona girdi herseyi iyi sadece yogun gaz var dedi. Ve sabredin zamanla gececek dedi doktor. Herkes ayni seyi soyluyor sabredin... Cok zor ben de baslarda bebege sarilip agliyordum çaresizlikten. Ama sakin olup sabredicez baska yolu yok canim. Bir de buzuki orhan diye yotube dan arat o zmuziklerde sakinlestiriyor. Ve bol bol karin masaji saat yonunde cok bastirmadan. Bacak hareketleri . boyle boyle gececek inşallah. Insan dayanamiyor cok aci.. Ama bazi bebekler cok yasiyor u sikintilari. Allah yardimcimiz olsun. Ben i de sık sık insirah suresini okuyorum en ndan beni rahatlatiyor.Can'ım öğlen yıkadık eşimle. Yıkarken de ayrı kıyamet kopuyor Zaten. Hiç sevmiyor çıplaklığı ve suyu
Normalde yıkamadan şonra sakinleşirdi uyurdu hemen. 2 saat sonrası uyandı sancıyla kıvrandı durdu. Sancı gelince meme bile sakinleştirmiyor
Meme ağzındayken nasıl ağlıyor kıvranıyor
Canım öyle deme geçecek hepsi, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ilık su vermeyi dene çok zamandır kaka yapamadıysa 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı şeker koy erit sonra ılık yani anne sütü sıcaklıpında ki şekerli sudan 4-5 çay kaşığı kadar ver.
Karnına sıcak havlu koy iyice sarmala, 1 saat içinde kaka da yapar gazda.
Şu dönem sakin ve sabırlı olmalıyız, en iyi arkadaşlarımız olacak onlar :)
Canım sakin olmaya çalış sen sabırsızlandıkça bebek daha huysuz olur...sakin sakin tatlı tatlı avutmaya çalış emzirince avunmuyor mu...şimdilik tek bildikleri meme...daha yeni yeni tanıycaklar yüzümüzü sesimizi...hepsi geçecek...boşuna yıpratma kendini...ver memeyi emsin mis gibi...evde yalnız mıydın annen vardı galiba... yardımcı olur birileri illa ki...
Her şeyi denedim kızlar. Burda da yalnızım şu an kimse yok eşimden başka. Göğüs uçlarım yara değil kesinlikle ama kahverengi yeri kipkirmizi olmuş ve içi de feci aciyor zonkluyor bir de onunla uğraşıyorum. Kafayı yicem ne olur düzene girsin bir şeyler artik dayanamıyorum benKarnına zeytinyağı sür canım. Ağzına bir kasigi zeytinyagi ver. Ayağını karnını sıcak tut karnina masaj yap. Aklıma gelenler canim. Belki yapmisindir çoğunu yinede fikir olsun diye söylüyorum. Ben sabsimplex ve biogaia yı veriyorum sancimiz nerdeyse olmuyor çok Şükur. Yavrum bir an on önce yapar inşallah rahata kavuşur. Onlar çırpındıkça içim yanıyor
Burasi da öyle kocaeliAyy inanmıyorum ya :) benide market kasiyeri çocuk sandıelinde bebek bezini falan görünce özür diledi
39 TL ye aldım cnm. Devlet karsilamiyorBnm de nasıl içim aciyor oğlum kucagiimda kivrandikca. Onla beraber bende ağlıyorum. Bugün uyuttum uyandı ve uc kere çığlık çığlık aglayarak uyandı. Az önce kaka yaptı uyudu sürekli salliyorum ayağımda. Sapsimplex ücreti ne kdr
Allah yardımcımız olsun cnm. Çok bunaldım ben. Evemi bakayım çocuğa mi kendime mi . Çalısmayan kocaya mi kaç parçaya bölüncem inan şaşırdım.
ilahi sen savunmada güzelay bi de her ağladığında noldu, naptın diye soruyo kv. bugün dayanamadım vurdum diye tersledim. zorla laf istiyorlar. valla keseceksin birkaçını sonra da lohusayım hakim bey diye işin içinden çıkacaksın.
Öyle deme annesi bugünleri gülerek hatırlayacağız. Doğuralım artık diye gün sayıyorduk geçti o günler. Ek gıdaları diş konularını konuşacağız. Üzülme kendini yüksek tut. İnan hepimiz aynıyız günde 1,2 saatlik uykularla ayakta kalmaya çalışıyorum evim pislik içinde bugün kendime makarna yapim dedim tam haşlanmadan çiğ çiğ yedim valla. Tuvalete koşarak gidiyorum. Banyo desen resmen koktum ama olsun sağlıklı sıhhatli kucaklarımızdalar bunu düşün. Uykusuda düzelir gazıdaKaka ve gaz derdi tekrar başladı. 2 saattir arabada gezdiriyorum bütün şehri dolaştım bi depo benzin harcadım neredeyse yok yok yok ne uyuyor ne susuyor ağlayıp duruyor. Ben acele ettim bu çocuğu yapmak için ya 2 sene daha beklemeliydim
Inşallah canım o duzelmezse ben tukeneceğim artikÖyle deme annesi bugünleri gülerek hatırlayacağız. Doğuralım artık diye gün sayıyorduk geçti o günler. Ek gıdaları diş konularını konuşacağız. Üzülme kendini yüksek tut. İnan hepimiz aynıyız günde 1,2 saatlik uykularla ayakta kalmaya çalışıyorum evim pislik içinde bugün kendime makarna yapim dedim tam haşlanmadan çiğ çiğ yedim valla. Tuvalete koşarak gidiyorum. Banyo desen resmen koktum ama olsun sağlıklı sıhhatli kucaklarımızdalar bunu düşün. Uykusuda düzelir gazıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?