2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Valla ben panik atak hastasiyim o yuzden hicc aklima getirmemeye calisiyorum care olarak bunu buldum. Kendini oyalayacaknseyler bul eger calismiyosan guzel guzel filmler izle

Canim bende panik atak skintim var nefes alamiyorum carpintim oluyor nabiz vevtansiyon yukseliyor ve tarifi olmayan ic skintisi dr. Ilac onermiyor taki 3 ay dolana kadar zaten okadar durmusum deyip kendimi teselli ederek atlatmaya calisiyorum yalniz kalmamaya ozen goster ve kendini dinleme

erkken dönemde işte vajinal bakıp ölçüüm yapmazsa yanılma ihtimali yüksek. ama geç döllenmede ihtimaller arasında.sonuçta yumurtlamanın oldugu gün sperm de olsa dahi illa döllenme olacak değil. ssperm yumurtaya geç ulaşmış olabilir,ya da ulaşmıştır ama etrafında sersem dolanmış hemen döllememiş olabilir bunlar ihimal tabii. ama şahsi fikrim eğer düzenli adet gören biriyen herhangi bir sağık problemin yoksa üreme sistemine aait muhtemel şekilde doktor yanlış ölçmüştür. bir sonraki kontrolde daha netleşir merak etme

Okurken çok duygulandım canım sağlıklıca kucağına al inşallah alalım hep beraber

Canım çok geçmiş olsun yoğurt suyu birebir. Kefir de arkadaşım dediği gibi. Bir de küvete su doldur içine bebiş çok az da sirke koy canım. İdrar tahlilinde nitrit negatifse korkma. Bebekle çok zor Emin’im. Hamile değilken bile hastalık dönemi çok zordu. Bir de o aylar hep hasta oluyorlar bebiş doğmaya yakın rahatlarsın inşallah

Merhaba canım hamilelik vesvesesi diye birşey var. Biz şuan çok savunmasız ve hassasız. Ayetel kürdi oku bol bol felak nas. Yasin okumaya çalış. Okuyamıyorsan Türkçe oku. Evini sirkeli suyla sil. Bunu dene bak nasıl rahatlayacaksın. Evdeki kötü enerjiyi gerçekten Yok ediyor. La ilahe illa Ente sübhanake inni küntü minezzalimin diye çek. Bu dua Yunus peygamberin duası. Çok şifalı.
Kuzucuklarimin kalp atışlarını duydum bugun yeniden. Durumlari iyi cok şükür
Oh maşallah canım çok sevindim. Darısı bizlere inşallah

Gözünaydın canım maşallah haftaya tam ölçüm yapar artık

Evet iyot çok önemli canım beyin gelişimi için.
Ne demek canım şifa olsun inşallah

2 tur kordon dolanmıştı canım. Çok teşekkür biraz daha oturdu kafamda sağol

Bugün verdim kan idrar. Cuma sonuçları alıp, ctesi kalp atışımızı duymaya gidicez. İçimde bir korku var. Rüyamda kalp atışını duyamıyorduk. Dr kesede bebek yok diyordu. Rüyası bile ciğerimi yaktı. Allahım kimseye yaşatmasın. Yaşayanlara da bol sabır versin.

iyi aksamlar kızlar
Bende gunduz iş aksam yemek arkasndan hemen uyku pek giremiyorum.Sizde de göbek te kaşınma var mı? Ben çok fena kaşınıyorum çatlamaya mı başlıyorum diye korkudan lierac aldm internetten henüz gelmedi. Bugune kadar bebek yağı kullandım. sizler neler kullanıyorsunuz? Bitkisel kullanan varsa merak ediyorum
Umarım sağlıkla ve huzurla tadını cikarabildigimiz hamilelik surecimiz olur

Yaa kıyamam çok geçmiş olsun Benim kızım da 17 aylık 3 kere yaşadık allahım bir daha yaşatmasın Hatta bhiç bir bebek yaşamasın inşallah

sofiarya Ya ne mükemmel yazıyorsunuz anlayana :) Birazdan profilinizde ki tüm mesajları okuyacağım
Ben çok teşekkür ederim bu söyledikleriniz çok kıymetli benim için. Anlatıcı kadar dinleyici de önemli. Anlattıklarım anlaşıldığı kadar kıymetli oyuzden bu yazılanlar beni çok mutlu ediyor,tekrar teşekkürler

Biraz araştırma yaptım canım teşekkür ederim

Canım ben de astım hastasıyım ve çok hastalanırım her kış, ama doktor dört ay dolmadan hiç bir aşığı önermem dedi o yüzden grip aşısı yaptırmadım, sen de doktoruna sor istersen

ya benim de ikinci ama tüp diyemidir nedir bi garip bu gebelik hisiyatım utanmasam hergün ultrasona giricem hep bir merak hep bir içerde neler oluyor acaba endişesi doğurana kadar yandık artık
Yok arkadasım benim normal bende öyleyim ilkinde heyecan şaşkınlık vardı bişeyde bilmiyodum bunda bildiğim için belkide ne zaman ne olur biliyorum tamam ama bi endişe var bastırmaya calısıyorum ay sonu randevum o zaman inşallah daha rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…