- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.861
Valla ben panik atak hastasiyim o yuzden hicc aklima getirmemeye calisiyorum care olarak bunu buldum. Kendini oyalayacaknseyler bul eger calismiyosan guzel guzel filmler izle
erkken dönemde işte vajinal bakıp ölçüüm yapmazsa yanılma ihtimali yüksek. ama geç döllenmede ihtimaller arasında.sonuçta yumurtlamanın oldugu gün sperm de olsa dahi illa döllenme olacak değil. ssperm yumurtaya geç ulaşmış olabilir,ya da ulaşmıştır ama etrafında sersem dolanmış hemen döllememiş olabilirYa ben bir şey sormak istiyorum. Ben sata göre 7+0 iken dr gittim ultrasonda 6+0 çıktı.
1. olarak kiloluyum göbeğim var karından baktığı için net ölçüm alamamış olabilir mi?
2. olarak da geç döllenme midir? Ancak şöyle bir durum var sat 11 ağustos tek ilişki oldu o da 23 ağustos neredeyse tam yumurtlama günü. Böyle bir durumda geç döllenme nasıl oluyor?
Ben de öyle gideyim :)Aksine el ense yatıyordu canım öksürdüm falan ama yok tam pozisyonunda değil dedi haftaya karnım tok ve idrara sıkışık gitcekmişim
şuan salgın var herkes hasta bende 4 gündür hastayım.Bende 2 gundur evdeydim. Herkes mi grip yoksa sadece hamilelermi anlamadim :)
Insallah canim18 inde gidicem. 12. Hafta içinde olucak. İkili test yaparmı bilmiyorum ama yaparsa yaptırıcam bakalım hayırlısı :)
Muayene 105 2016 da sezaryen 2500 dü şimdi bilmiyorum amaCentralde muayene ve dogum ucretleri ne kadar acaba sgkli
Okurken çok duygulandım canım sağlıklıca kucağına al inşallah alalım hep beraberTövbe, salavat ve tevhit temelli bir zikir canım. Veysel karanidenbu yana gelen bir zikir. Sabah ve akşam yapıyorum. Gün içindede tevhit ve sakavat çekiyorum ama sayıya bağlı değil sayısızca. Sonrasında ilninin ilerlemesiyle beraber rüyaların sahihleşmeye ve güzelleşmeye başlıyor. Rüyalarının yorumu öğretmenler dahilinde açılıp ona göre yol alıyorsun. :) sitesi de var. Orada bizzat yaşananlar anlatılmış. www.veyselkarane.com burada girerek bakabilirsiniz :)
Kendimden nahsetmek istiyorum birazda. Bir arkadaşım dahilinde tanıştım. Denedim ve dua ettim. sıkıntım polikistikti. Kilom çoktu ve baş edemiyordum. Kilo ersem belki polikistikde kalmayacaktı ama belki... dualarım ve zikirle beraber İlk haftadan itibaren Hz. Meryemi görüp, selamını almaya başladım. :) rüyalarımda bebek odasının yıldızlarla kaplı olduğunu gördüm hep, yumurtalar gördüm... hocam, zikrim, sabrım, duam ve teslimiyetim ile hamdolsun şuan 10 haftalık hamileyim. Hemde tam umudumu kesmişken...
Canım çok geçmiş olsun yoğurt suyu birebir. Kefir de arkadaşım dediği gibi. Bir de küvete su doldur içine bebiş çok az da sirke koy canım. İdrar tahlilinde nitrit negatifse korkma. Bebekle çok zor Emin’im. Hamile değilken bile hastalık dönemi çok zordu. Bir de o aylar hep hasta oluyorlar bebiş doğmaya yakın rahatlarsın inşallahKizlar selam valla moralim cok bozuk kizim daha 16 aylik inatci bir atesi var 20 gundur bir iyi bir kotu benden baskasinda durmuyor kucaktan inmiyor surekli agliyor yaveum derdinide anlatamiyor dislerinden diyorduk idrarda enfeksiyon cikiyor bu ucuncu oldu dr artik universite hastanesine sevkederim tahlil sonuclari da enfeksiyon cikarsa dedi valla kostur kostur canim burnumda karnimdakini unuttum yeminle hangi birine uzuleyim anlam veremedim rabbim kimseyi hastanelere dusurmesin suan kasik agrisindan kivraniyorum cunku cok merdiven ciktim indim insalh bir problem olmaz cüz almak istedim ama kizim su durumdayken imkani yok okuyamam okuyanlar bizleride duasina katsin karnimizdaki sabilerin yuzu suyu hurmetine rabbim kimseyi sagligiyla evladiyla sinamasin
Merhaba canım hamilelik vesvesesi diye birşey var. Biz şuan çok savunmasız ve hassasız. Ayetel kürdi oku bol bol felak nas. Yasin okumaya çalış. Okuyamıyorsan Türkçe oku. Evini sirkeli suyla sil. Bunu dene bak nasıl rahatlayacaksın. Evdeki kötü enerjiyi gerçekten Yok ediyor. La ilahe illa Ente sübhanake inni küntü minezzalimin diye çek. Bu dua Yunus peygamberin duası. Çok şifalı.Kızlar merhaba, hamilelik depresyonu geciren varmı yoksa bir benmiyim? İnanılmaz bunalıyorum ve içimde büyük sıkıntı yaşıyorum. Gurbette yaşıyorum ve tekim çalıştığım için ailemede gidemiyorum. Benim gibi olan varmı nasıl başa çıkıyosunuz
Oh maşallah canım çok sevindim. Darısı bizlere inşallahKuzucuklarimin kalp atışlarını duydum bugun yeniden.Durumlari iyi cok şükür
Gözünaydın canım maşallah haftaya tam ölçüm yapar artıkKızlar kontrolden geldim tosbişim 11+4 günlük olmuş sata göre 10+5 güzel büyütmüşsün dedi ikili tarama için ölçüm yapacaktı yaptırmadı minnak ölçemedi dr haftaya gitcem tekrar çok şükür kalbini falan yeniden dinletti
Arkadaşlar aşı yaptırdınız mı hiç hangi aşıları yaptırmamız gerekiyor?
Bugüne kadar 1 kere kan tahlili yaptı dr um d vitaminine vs baktı ama iyot a bakmadı
İlk üç ay tuzlu yiyin sonraki aylarda tuzu kesin diyorlar doğrumu
Ne demek canım şifa olsun inşallahAmin insallah. Oğluma hünnap diye bir markaninkini kullanıyorum gercekten cok faydasini gördüm. Kendim de içsem kansızlığa birebir. Şu bulantilarim geçince içeyim inşallah. Sağol hatırlattığın için
2 tur kordon dolanmıştı canım. Çok teşekkür biraz daha oturdu kafamda sağolkordon nedeniyle derken?? nasıl bir problem vardı kordonla ilgili olarak. sürekli yatmak tansiyonu yükseltmez aksine düşürür,zaten gebelikte ana damarlar bebeği besleme amaçlı genişleme eğilimindedir,damar çeperi genişlediği içinde sıklıkla tüm gebelerde tansiyon normalin altında seyreder bu durum normaldir. bebeğin hareketlerinin de sen de ödem yapması gibi bir durum söz konusu değil. ama ödem ve tansiyon yüksekliği birbiriyle kesinlikle ilişkili bu işte dolaşımda sıkıntı oldugunu gösterir.gebelikte aşırı kilo alımı da buna sebep olmuş olabilir öyle bir durum varsa tabi. yani sonuç ollarak bebeğin hareket etmemesi değil de senin süürekli yatman ödeme sebebiyet vermiştir o da dolaşımı bozup tansiyonunu yükseltmiş olabilir. ilkgebeliğinde de yaşadıysan takip ettir mutlaka.gerçi idrar da protein negatifse korkma yani kontrol edilebilir bir hipertansiyon problemiyle karşı karşıyasındır,
Masallah onlara ,gozun aydin canimKuzucuklarimin kalp atışlarını duydum bugun yeniden.Durumlari iyi cok şükür
Bugün verdim kan idrar. Cuma sonuçları alıp, ctesi kalp atışımızı duymaya gidicez. İçimde bir korku var. Rüyamda kalp atışını duyamıyorduk. Dr kesede bebek yok diyordu. Rüyası bile ciğerimi yaktı. Allahım kimseye yaşatmasın. Yaşayanlara da bol sabır versin.Kızlar ilk kan testlerinizi yaptırdınız mı?
- Açlık kan şekeri
- Üre
- Kreatinin
- AST
- ALT
- Hemogram
- HBsAg
- Anti HCV
- HUB
- Toxoplasma
- CMV
--Hormolar
Dr um bunları yaptırmami istedi. Sizlerden de istediler mi?
Kizlar selam valla moralim cok bozuk kizim daha 16 aylik inatci bir atesi var 20 gundur bir iyi bir kotu benden baskasinda durmuyor kucaktan inmiyor surekli agliyor yaveum derdinide anlatamiyor dislerinden diyorduk idrarda enfeksiyon cikiyor bu ucuncu oldu dr artik universite hastanesine sevkederim tahlil sonuclari da enfeksiyon cikarsa dedi valla kostur kostur canim burnumda karnimdakini unuttum yeminle hangi birine uzuleyim anlam veremedim rabbim kimseyi hastanelere dusurmesin suan kasik agrisindan kivraniyorum cunku cok merdiven ciktim indim insalh bir problem olmaz cüz almak istedim ama kizim su durumdayken imkani yok okuyamam okuyanlar bizleride duasina katsin karnimizdaki sabilerin yuzu suyu hurmetine rabbim kimseyi sagligiyla evladiyla sinamasin
Yaa siz böyle dedikçe ben çok mutlu oluyorum sizlerde iyi ki varsınız
Ben çok teşekkür ederim bu söyledikleriniz çok kıymetli benim için. Anlatıcı kadar dinleyici de önemli. Anlattıklarım anlaşıldığı kadar kıymetli oyuzden bu yazılanlar beni çok mutlu ediyor,tekrar teşekkürler
Biraz araştırma yaptım canım teşekkür ederimTövbe, salavat ve tevhit temelli bir zikir canım. Veysel karanidenbu yana gelen bir zikir. Sabah ve akşam yapıyorum. Gün içindede tevhit ve sakavat çekiyorum ama sayıya bağlı değil sayısızca. Sonrasında ilninin ilerlemesiyle beraber rüyaların sahihleşmeye ve güzelleşmeye başlıyor. Rüyalarının yorumu öğretmenler dahilinde açılıp ona göre yol alıyorsun. :) sitesi de var. Orada bizzat yaşananlar anlatılmış. www.veyselkarane.com burada girerek bakabilirsiniz :)
Kendimden nahsetmek istiyorum birazda. Bir arkadaşım dahilinde tanıştım. Denedim ve dua ettim. sıkıntım polikistikti. Kilom çoktu ve baş edemiyordum. Kilo ersem belki polikistikde kalmayacaktı ama belki... dualarım ve zikirle beraber İlk haftadan itibaren Hz. Meryemi görüp, selamını almaya başladım. :) rüyalarımda bebek odasının yıldızlarla kaplı olduğunu gördüm hep, yumurtalar gördüm... hocam, zikrim, sabrım, duam ve teslimiyetim ile hamdolsun şuan 10 haftalık hamileyim. Hemde tam umudumu kesmişken...
Canım ben de astım hastasıyım ve çok hastalanırım her kış, ama doktor dört ay dolmadan hiç bir aşığı önermem dedi o yüzden grip aşısı yaptırmadım, sen de doktoruna sor istersençok teşekkürler hepimizin ki hayırlı olsun inşallah. Şuan astım ilacı olarak 160 lık 2 fıs alvesco alıyorum gece daraldığımda da alvesco alıyorum . Siz hangi ilacı alıyorsunuz ? Grip aşısı yaptırdınızmı?
Birde ben çok çabuk hasta oluyorum ve akciğerlerim doluyor antibiyotik almak zorunda kalıyorum
Yok arkadasım benim normal bende öyleyim ilkinde heyecan şaşkınlık vardı bişeyde bilmiyodum bunda bildiğim için belkide ne zaman ne olur biliyorum tamam ama bi endişe var bastırmaya calısıyorum ay sonu randevum o zaman inşallah daha rahatlarımya benim de ikinci ama tüp diyemidir nedir bi garip bu gebelik hisiyatım utanmasam hergün ultrasona giricemhep bir merak hep bir içerde neler oluyor acaba endişesi doğurana kadar yandık artık
Rica ederim canım.Biraz araştırma yaptım canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?