- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.901
evet aile hekimliğindeyim ama hekim değil hemşireyim :) evet el dopplerimiz var ama eğer çok çok sanşlıysan ve de zayıfsan en erken 12-13 haftalıkken ancak duyabiliyorsun,ahaha şimdibu haftalarda denedim duyamayacagımı bile bile ne garip, duyamadım tabi üzüldüm bi deama evet 12 haftadan sonra şanslıyım elimde dopperle gezecem
Belirtiler bu haftalarda zaten artık yavaştan kaybolur şanslı hissetmelisin bence. 9ay kusan gebelerde var gerçiNasil gecti randevunuz
Ben de gurbetteyim az once agliyordum ama gecti. Sanirim dogumuma kimse gelemeyecek. Kirk Yama gibi model buldum dikis makinem var bebek battaniyesi dikecegim. Depresyona bire bir.
Tsh iniza mutlaka bakmislardir tahlillerinizi saglik ocagina goturun. Bakmadilarsa tuzu filan bosverin direk saglik ocagina gidin baksinlar.
oyle soylenir mi bize. Tum hamileler yiyecek ister Ben Doppler aseriyorum.
Butun belirtilerim yine kayboldu, goguslerim agrimiyor, midem bulanmiyor. Oturdum agladim. Umarim her sey iyidir.
Aynen bende öyle yapıyorum ve kesinlikle daha çok iciyorsunBi ara saatli iciyordum duzene girmisti ama yine bıraktım. Dedigin gibi yapayim su sisesiyle gezeyim ne kadar ictigimi gorurum en azindan
Arkadaşlar pozitif düşünün uzakta da olsa bir aileniz var. Çok şükür size düşkün yardımcı olmaya çalışan bir eşiniz var. Allah aratmadan evlat nasip ediyor. Allah bizlere bu kadar çok güzelliği nasip ettiği için sabah akşam şükretmemiz gerekir. O göz yaşlarınız sadece mutluluktan aksın. Gurbetlik zor evet ama sizin içinizde küçücük bir can var onun mutluluğu herşeyi unutturmalı. Üzülmeyin lütfen bebişlerinizde üzülmesinBen varım canım merhaba, her akşam delirmiş gibi ağlıyorum yoktan sebeplerle, eşim şok oluyor ne var bu kadar ağlanacak diye ama kendime hakim olamıyorum, sürekli bir keyifsizlik hali.. Yürüyüşe çıkıyoruz ferahlıyorum biraz, ailemden uzağım, bi kap yemek yapanım yok, eşim bi iş beceremiyor istiyor ama yapamıyor garibim.. ailesine yakın olanların ne kadar şanslı olduğunu düşünüp düşünüp deli gibi ağlıyorum işte...
Görmen yeterli canım ben 10 haftamdan önce duymayı düşünmüyorum doktorumda tavsiye etmedi. Sağlıklı olduğunu bilmek yetiyor. Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın olsun.Bu gece kanamam oldu apar topar acile geldik ama bu iyi bir şeye vesile oldu çünkü bebeğimin kalp atışını gördüm, 6+6 görünüyor
kardelen384 artık listeye yazabilirsin beni canım 5+4 kese 6+6 kalp atışı gördüm Allahıma şükürler olsun
Cihaz acil ultrasonu doppler diil o sebeple duyamadım henüz
Ben baya depresyondayım bence dışarı çıktım onda bile içim darlandı. Hiç birşey yapasım yok elim kolum kalkmıyo canım istemiyo. Bende görüntülğ arıyorum ama bu seferde konuşurken ağlıyorum ailem üzülsün istemiyorum. Allah hepimize hayırlı ve bol huzurlu günler göstersin inşallah
Bende henüz kalp atışını duymadım sadece keseyi gördüm, tam 10 haftalık olduğunda duyacağım insallahGörmen yeterli canım ben 10 haftamdan önce duymayı düşünmüyorum doktorumda tavsiye etmedi. Sağlıklı olduğunu bilmek yetiyor. Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın olsun.
merhaba canım iyi düşünelim iyi olalalım dimiçok şükür hepimiz birer anne adayıyız buda en güzel mutluluk sebebiMrb kizlar umarim herkes iyidir
Tavsiyen için teşekkür ederim canım en kısa zamanda temin edicemHanımlar tercih eden arkadaşlara bi tavsiyem var . Türk perinatoloji derneğinin yayımladığı GEBENİN EL KİTABI adlı eseri internetten aratıp indirirseniz 9 aylık yolculuğumuzda bize faydası çok olacak diye düşünüyorum , umarım faydasını görürsünüz ben çok aydınlandım . Az önce paylaştığım 11-14 hafta testleri bu kaynağın bi bölümüydü bir çok hekim hastaları ile bu yayını paylaşıyor zaten . İyi okumalar ..
Link vericektim fakat doktorumun linkiydi reklam olmasın diye yazmadım ama arama çubuğundan her türlü Temin edilir . İnşallah sen de faydalanırsınTavsiyen için teşekkür ederim canım en kısa zamanda temin edicem
Aminnnnn canimmm. İlk hamilelik acemiligi sanirim:)
Hmm bilemedim bende Ayşe melek istiyorum :))haminlar meryem aksa nasil isim sizce ben bayildim kizim olursa koymak isterim
hmm guzelmis sizinkide :))Hmm bilemedim bende Ayşe melek istiyorum :))
haminlar meryem aksa nasil isim sizce ben bayildim kizim olursa koymak isterim
. Ne güzel isimler . Biz isim konusunda berbat durumdayız . Hiç bir fikrimiz Yok çünküHmm bilemedim bende Ayşe melek istiyorum :))
Oğlumun adı Ömer buda erkek olursa Ali olacak büyük ihtimal kız olursa ben Ayşe melek diyorum ama eşimden ses çıkmadı henüz Anten daha çok çok erken ama düşünmeden de edemiyorum. Ne güzel isimler . Biz isim konusunda berbat durumdayız . Hiç bir fikrimiz Yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?