2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

çok şanslısınız ama o kadar emek verip hemşire oldunuz o kadarıda hakkınız. biraz sabretmeniz gerekecek vakit gecmiyor desekde geciyor. hepimiz kucamiza saglikli sihatli alalim insallah

Belirtiler bu haftalarda zaten artık yavaştan kaybolur şanslı hissetmelisin bence. 9ay kusan gebelerde var gerçi benim de hiç meme hassasiyetim yok, mide bulantımda hafif vardı geçmişti ama 3gündür kusuyorum yalnız çok hasta oldum gebelikle alakalı olmayabilir kusmalarım. Rahat olmamız gerek,yapacak birşey Yok.ben mesela hergün ultrasona girerim nolcak biraürü arkadaş var sağolsun ama bunun sonu yok kendimi kontrol etmem lazım

Arkadaşlar pozitif düşünün uzakta da olsa bir aileniz var. Çok şükür size düşkün yardımcı olmaya çalışan bir eşiniz var. Allah aratmadan evlat nasip ediyor. Allah bizlere bu kadar çok güzelliği nasip ettiği için sabah akşam şükretmemiz gerekir. O göz yaşlarınız sadece mutluluktan aksın. Gurbetlik zor evet ama sizin içinizde küçücük bir can var onun mutluluğu herşeyi unutturmalı. Üzülmeyin lütfen bebişlerinizde üzülmesin

Görmen yeterli canım ben 10 haftamdan önce duymayı düşünmüyorum doktorumda tavsiye etmedi. Sağlıklı olduğunu bilmek yetiyor. Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın olsun.

Üzüldüm canım açıkçası. Yanlış anlama beni ama dini yönelimler rahatlatabilir belki? Senin için birşeyler yapmak isterdim gerçekten. Keşke çoğunuz aynı yerlerde olsak toplanır bişeyler yapardık.

Rota virüsü aşısı ilkinde yaptırdım iyiki yaptırdım diyorum tabi bu tür özel aşıları Dr tavsiyesiyle yaptırmak gerekir.

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-12-11-08-52-950.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2017-10-12-11-08-35-454.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 39
Görmen yeterli canım ben 10 haftamdan önce duymayı düşünmüyorum doktorumda tavsiye etmedi. Sağlıklı olduğunu bilmek yetiyor. Hem geçmiş olsun hemde gözün aydın olsun.
Bende henüz kalp atışını duymadım sadece keseyi gördüm, tam 10 haftalık olduğunda duyacağım insallah

Herkese merhaba pazartesi doktorun kapısında buldum kendini son 4 gün ani ve yüksek şiddette kasık ağrılarım oluyordu iyi ki gelmişsin dedi doktorum ihmal edilmemeli diye gittiğimde 10+3 teydim ama şükür bebeğim önceki haftalarda geriden gelmesine rağmen o gün 11+1 e ulaşmıştı ve çok şükür iyiydi doktorum ense kalınlığı bakacaktı fakat ben arkadaş tavsiyesi dinleyip bir kaç dilim bitter çikolata yiyip gittim bebek yerinde durmadı doktor da görüntü alamadı maalesef haftaya salı idrara sıkışık gel dedi aynı durumu yaşayanlar var sanırım , Öneriniz var mı ? Nasıl gitmek gerek ? ayrıca uzaktan da olsa ikili kombinasyon test tartışmalarını uzaktan takip ettim . Benim nacizane fikrim ; lütfen detaylı okuyup araştırın . Ne yazık ki bir çoğumuz tam anlamıyla bilmiyoruz . Çok güvendiğim doktorumun arşivinden yayınlamak istedim tartışma amaçlı değil , bilgilendirme amaçlıdır

Hanımlar tercih eden arkadaşlara bi tavsiyem var . Türk perinatoloji derneğinin yayımladığı GEBENİN EL KİTABI adlı eseri internetten aratıp indirirseniz 9 aylık yolculuğumuzda bize faydası çok olacak diye düşünüyorum , umarım faydasını görürsünüz ben çok aydınlandım . Az önce paylaştığım 11-14 hafta testleri bu kaynağın bi bölümüydü bir çok hekim hastaları ile bu yayını paylaşıyor zaten . İyi okumalar ..

Tavsiyen için teşekkür ederim canım en kısa zamanda temin edicem

. Ne güzel isimler . Biz isim konusunda berbat durumdayız . Hiç bir fikrimiz Yok çünkü
Oğlumun adı Ömer buda erkek olursa Ali olacak büyük ihtimal kız olursa ben Ayşe melek diyorum ama eşimden ses çıkmadı henüz Anten daha çok çok erken ama düşünmeden de edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…