- 2 Haziran 2016
- 359
- 492
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.881
Sağol canım benim. Cümleten inşallahOkurken çok duygulandım canım sağlıklıca kucağına al inşallah alalım hep beraber
Canım çok geçmiş olsun yoğurt suyu birebir. Kefir de arkadaşım dediği gibi. Bir de küvete su doldur içine bebiş çok az da sirke koy canım. İdrar tahlilinde nitrit negatifse korkma. Bebekle çok zor Emin’im. Hamile değilken bile hastalık dönemi çok zordu. Bir de o aylar hep hasta oluyorlar bebiş doğmaya yakın rahatlarsın inşallah
Merhaba canım hamilelik vesvesesi diye birşey var. Biz şuan çok savunmasız ve hassasız. Ayetel kürdi oku bol bol felak nas. Yasin okumaya çalış. Okuyamıyorsan Türkçe oku. Evini sirkeli suyla sil. Bunu dene bak nasıl rahatlayacaksın. Evdeki kötü enerjiyi gerçekten Yok ediyor. La ilahe illa Ente sübhanake inni küntü minezzalimin diye çek. Bu dua Yunus peygamberin duası. Çok şifalı.
Oh maşallah canım çok sevindim. Darısı bizlere inşallah
Gözünaydın canım maşallah haftaya tam ölçüm yapar artık
Evet iyot çok önemli canım beyin gelişimi için.
Ne demek canım şifa olsun inşallah
2 tur kordon dolanmıştı canım. Çok teşekkür biraz daha oturdu kafamda sağol
Bizim seninle birgün var aramızda. Yeni mi gitmiştin doktora? Ben de 6+3 tü gitmiştim şimdi ptesi tekrar randevum heyecandan öleceğim sanki ilk kez kontrole gidecekmiş gibiYok arkadasım benim normal bende öyleyim ilkinde heyecan şaşkınlık vardı bişeyde bilmiyodum bunda bildiğim için belkide ne zaman ne olur biliyorum tamam ama bi endişe var bastırmaya calısıyorum ay sonu randevum o zaman inşallah daha rahatlarım
9+0 ı 8+7 olarak kabul ediyor yarın da 9+1 olacak ozaman 10. Haftaya geçiyor. Hesaplama bir değişik bazı yabancı menşeili telefon aplikasyonlarında da öyle ilginçKizlar ben bugun 9+0 im neden haftayi 9 olarak yaziyo. 10. Hafta olmasi gerekmiyomu
6+5 te gittim bende ama bi daha 1 ay sonraya verdi o da 26 sında daha cokkkk bende gün sayıyorum resmenBizim seninle birgün var aramızda. Yeni mi gitmiştin doktora? Ben de 6+3 tü gitmiştim şimdi ptesi tekrar randevum heyecandan öleceğim sanki ilk kez kontrole gidecekmiş gibi
Geçicek canım inşallah, vücudumuz hormonlara alışmak üzere, ben ağladıktan sonra bebeğimi de üzdüm diye ağlıyorum bu sefer.. dediğin gibi Allah yardımcımız olsun hepimizin
Seni çok iyi anlıyorum. Bende gurbetteyim ve ailemden kimse yok. Aramızds iki saatlik yol var ama kış geldi, işler bi yandan hamilelik bi yandan derken herzaman ha diyince gidilmiyor. Görüntülü arama.yapıyoruz biz sık sık tavsiye ederim. Onun dışında hobi bul kendinemüzik dinle bangır bangır  kendine bakım yap. Yürüyüşe çık, en eğlencelisi akşam eşimle uğraşmak
Merhaba canım hamilelik vesvesesi diye birşey var. Biz şuan çok savunmasız ve hassasız. Ayetel kürdi oku bol bol felak nas. Yasin okumaya çalış. Okuyamıyorsan Türkçe oku. Evini sirkeli suyla sil. Bunu dene bak nasıl rahatlayacaksın. Evdeki kötü enerjiyi gerçekten Yok ediyor. La ilahe illa Ente sübhanake inni küntü minezzalimin diye çek. Bu dua Yunus peygamberin duası. Çok şifalı.
Gözün aydın Allah tamamına erdirsinBu gece kanamam oldu apar topar acile geldik ama bu iyi bir şeye vesile oldu çünkü bebeğimin kalp atışını gördüm, 6+6 görünüyor
kardelen384 artık listeye yazabilirsin beni canım 5+4 kese 6+6 kalp atışı gördüm Allahıma şükürler olsun
Cihaz acil ultrasonu doppler diil o sebeple duyamadım henüz
Rabbim insallah hayirla sağlıkla duymayı nasip etsin. Insanın aklına gelen rüyasına girebiliyor. Inşallah tam tersi olur rüyanın. Dr dan mutlu bir şekilde çıkarsınızBugün verdim kan idrar. Cuma sonuçları alıp, ctesi kalp atışımızı duymaya gidicez. İçimde bir korku var. Rüyamda kalp atışını duyamıyorduk. Dr kesede bebek yok diyordu. Rüyası bile ciğerimi yaktı. Allahım kimseye yaşatmasın. Yaşayanlara da bol sabır versin.
Nasil gecti randevunuzgunaydin kizıar.yarin randrvum var cok heyecanliyim :) inşallah hersey yolundadir
Ben de gurbetteyim az once agliyordum ama gecti. Sanirim dogumuma kimse gelemeyecek. Kirk Yama gibi model buldum dikis makinem var bebek battaniyesi dikecegim. Depresyona bire bir.Kızlar merhaba, hamilelik depresyonu geciren varmı yoksa bir benmiyim? İnanılmaz bunalıyorum ve içimde büyük sıkıntı yaşıyorum. Gurbette yaşıyorum ve tekim çalıştığım için ailemede gidemiyorum. Benim gibi olan varmı nasıl başa çıkıyosunuz
Tsh iniza mutlaka bakmislardir tahlillerinizi saglik ocagina goturun. Bakmadilarsa tuzu filan bosverin direk saglik ocagina gidin baksinlar.Arkadaşlar aşı yaptırdınız mı hiç hangi aşıları yaptırmamız gerekiyor?
Bugüne kadar 1 kere kan tahlili yaptı dr um d vitaminine vs baktı ama iyot a bakmadı
İlk üç ay tuzlu yiyin sonraki aylarda tuzu kesin diyorlar doğrumu
oyle soylenir mi bize. Tum hamileler yiyecek ister Ben Doppler aseriyorum.evet aile hekimliğindeyim ama hekim değil hemşireyim :) evet el dopplerimiz var ama eğer çok çok sanşlıysan ve de zayıfsan en erken 12-13 haftalıkken ancak duyabiliyorsun,ahaha şimdibu haftalarda denedim duyamayacagımı bile bile ne garip, duyamadım tabi üzüldüm bi deama evet 12 haftadan sonra şanslıyım elimde dopperle gezecem
Amin canım. Hiç keyfim yok. Kızların dediği gibi depresyona mı girdim neRabbim insallah hayirla sağlıkla duymayı nasip etsin. Insanın aklına gelen rüyasına girebiliyor. Inşallah tam tersi olur rüyanın. Dr dan mutlu bir şekilde çıkarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?