2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol canım benim. Cümleten inşallah

Bizim seninle birgün var aramızda. Yeni mi gitmiştin doktora? Ben de 6+3 tü gitmiştim şimdi ptesi tekrar randevum heyecandan öleceğim sanki ilk kez kontrole gidecekmiş gibi

Kizlar ben bugun 9+0 im neden haftayi 9 olarak yaziyo. 10. Hafta olmasi gerekmiyomu
9+0 ı 8+7 olarak kabul ediyor yarın da 9+1 olacak ozaman 10. Haftaya geçiyor. Hesaplama bir değişik bazı yabancı menşeili telefon aplikasyonlarında da öyle ilginç

Bizim seninle birgün var aramızda. Yeni mi gitmiştin doktora? Ben de 6+3 tü gitmiştim şimdi ptesi tekrar randevum heyecandan öleceğim sanki ilk kez kontrole gidecekmiş gibi
6+5 te gittim bende ama bi daha 1 ay sonraya verdi o da 26 sında daha cokkkk bende gün sayıyorum resmen

Geçicek canım inşallah, vücudumuz hormonlara alışmak üzere, ben ağladıktan sonra bebeğimi de üzdüm diye ağlıyorum bu sefer.. dediğin gibi Allah yardımcımız olsun hepimizin

Amin inşallah. Bende bugün aynısını yaptım ağladım ağladım sonra bebeğime bişi olursa diye bidaha ağladım. Yürüyüşte yaptım ama faydası olmadı. Allahtan sabır diliyorum çabuk atlatalım inşallah.

Ben baya depresyondayım bence dışarı çıktım onda bile içim darlandı. Hiç birşey yapasım yok elim kolum kalkmıyo canım istemiyo. Bende görüntülğ arıyorum ama bu seferde konuşurken ağlıyorum ailem üzülsün istemiyorum. Allah hepimize hayırlı ve bol huzurlu günler göstersin inşallah

Çok sağolasın canım yasin bol bol okuyorum. Duada ediyorum. Birde senin yazdığını deneyim. İçimi belkide o ferahlatır.

Bu gece kanamam oldu apar topar acile geldik ama bu iyi bir şeye vesile oldu çünkü bebeğimin kalp atışını gördüm, 6+6 görünüyor
kardelen384 artık listeye yazabilirsin beni canım 5+4 kese 6+6 kalp atışı gördüm Allahıma şükürler olsun
Cihaz acil ultrasonu doppler diil o sebeple duyamadım henüz

Gözün aydın Allah tamamına erdirsin

Rabbim insallah hayirla sağlıkla duymayı nasip etsin. Insanın aklına gelen rüyasına girebiliyor. Inşallah tam tersi olur rüyanın. Dr dan mutlu bir şekilde çıkarsınız

gunaydin kizıar.yarin randrvum var cok heyecanliyim :) inşallah hersey yolundadir
Nasil gecti randevunuz

Ben de gurbetteyim az once agliyordum ama gecti. Sanirim dogumuma kimse gelemeyecek. Kirk Yama gibi model buldum dikis makinem var bebek battaniyesi dikecegim. Depresyona bire bir.

Tsh iniza mutlaka bakmislardir tahlillerinizi saglik ocagina goturun. Bakmadilarsa tuzu filan bosverin direk saglik ocagina gidin baksinlar.

oyle soylenir mi bize. Tum hamileler yiyecek ister Ben Doppler aseriyorum.

Butun belirtilerim yine kayboldu, goguslerim agrimiyor, midem bulanmiyor. Oturdum agladim. Umarim her sey iyidir.

Rabbim insallah hayirla sağlıkla duymayı nasip etsin. Insanın aklına gelen rüyasına girebiliyor. Inşallah tam tersi olur rüyanın. Dr dan mutlu bir şekilde çıkarsınız
Amin canım. Hiç keyfim yok. Kızların dediği gibi depresyona mı girdim ne

Günaydın kızlar akşamları yemekten sonra çok kötü oluyorum pek giremiyorum herkesler iydir inşallah gündüzleri uyku bastırıyor geceleri bulantı tiksinti çok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…