2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Seni çok iyi anlıyorum. Bende gurbetteyim ve ailemden kimse yok. Aramızds iki saatlik yol var ama kış geldi, işler bi yandan hamilelik bi yandan derken herzaman ha diyince gidilmiyor. Görüntülü arama.yapıyoruz biz sık sık tavsiye ederim. Onun dışında hobi bul kendine müzik dinle bangır bangır kendine bakım yap. Yürüyüşe çık, en eğlencelisi akşam eşimle uğraşmak

Bende ağlama olmasa bile delirecek kadar bunaldığım doğrudur. Çok iyi anlıyorum sizi.

çok teşekkürler hepimizin ki hayırlı olsun inşallah. Şuan astım ilacı olarak 160 lık 2 fıs alvesco alıyorum gece daraldığımda da alvesco alıyorum . Siz hangi ilacı alıyorsunuz ? Grip aşısı yaptırdınızmı?
Birde ben çok çabuk hasta oluyorum ve akciğerlerim doluyor antibiyotik almak zorunda kalıyorum

Neden ölçtürmedi minnoş annesi, çok mu hareketliydi:)) ben de cumartesi gidicem kontrole ölçüm de yapıcak doktorumuz, çikolata yiyip gideyim diyorum minişim uyanık olsun diye ama çok hareket ederse de ölçemez mi acaba?

Arkadaşlar aşı yaptırdınız mı hiç hangi aşıları yaptırmamız gerekiyor?
Bugüne kadar 1 kere kan tahlili yaptı dr um d vitaminine vs baktı ama iyot a bakmadı
İlk üç ay tuzlu yiyin sonraki aylarda tuzu kesin diyorlar doğrumu

Gözünaydın darısı başımıza inşallah Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi iyi gelebilir canım tavsiye ederim

Oh maşallah canım darısı başıma inşallah
Amin insallah. Oğluma hünnap diye bir markaninkini kullanıyorum gercekten cok faydasini gördüm. Kendim de içsem kansızlığa birebir. Şu bulantilarim geçince içeyim inşallah. Sağol hatırlattığın için

Aksine el ense yatıyordu canım öksürdüm falan ama yok tam pozisyonunda değil dedi haftaya karnım tok ve idrara sıkışık gitcekmişim

kordon nedeniyle derken?? nasıl bir problem vardı kordonla ilgili olarak. sürekli yatmak tansiyonu yükseltmez aksine düşürür,zaten gebelikte ana damarlar bebeği besleme amaçlı genişleme eğilimindedir,damar çeperi genişlediği içinde sıklıkla tüm gebelerde tansiyon normalin altında seyreder bu durum normaldir. bebeğin hareketlerinin de sen de ödem yapması gibi bir durum söz konusu değil. ama ödem ve tansiyon yüksekliği birbiriyle kesinlikle ilişkili bu işte dolaşımda sıkıntı oldugunu gösterir.gebelikte aşırı kilo alımı da buna sebep olmuş olabilir öyle bir durum varsa tabi. yani sonuç ollarak bebeğin hareket etmemesi değil de senin süürekli yatman ödeme sebebiyet vermiştir o da dolaşımı bozup tansiyonunu yükseltmiş olabilir. ilkgebeliğinde de yaşadıysan takip ettir mutlaka.gerçi idrar da protein negatifse korkma yani kontrol edilebilir bir hipertansiyon problemiyle karşı karşıyasındır,

Bende öyleyim ya hep bi endişe bide ikinci yani ilkte bu kadar yapmadım aklıma kötü şeyler getirmek te istemiyorum
ya benim de ikinci ama tüp diyemidir nedir bi garip bu gebelik hisiyatım utanmasam hergün ultrasona giricem hep bir merak hep bir içerde neler oluyor acaba endişesi doğurana kadar yandık artık

ya benim de ikinci ama tüp diyemidir nedir bi garip bu gebelik hisiyatım utanmasam hergün ultrasona giricem hep bir merak hep bir içerde neler oluyor acaba endişesi doğurana kadar yandık artık
Aile hekimisin muhtemelen sağlık ocağında çalışıyorsun ordada dopler fln vardır istediğinde dinlersin ne güzel

Aile hekimisin muhtemelen sağlık ocağında çalışıyorsun ordada dopler fln vardır istediğinde dinlersin ne güzel
evet aile hekimliğindeyim ama hekim değil hemşireyim :) evet el dopplerimiz var ama eğer çok çok sanşlıysan ve de zayıfsan en erken 12-13 haftalıkken ancak duyabiliyorsun,ahaha şimdibu haftalarda denedim duyamayacagımı bile bile ne garip, duyamadım tabi üzüldüm bi de ama evet 12 haftadan sonra şanslıyım elimde dopperle gezecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…