2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yazınızı gözlerim dolarak okudum yaşadıklarım geldi aklıma bende pko hastasıyım aramızda tek var ben zayıf ama ileri derecede pko olmam doktorlar da şaşırıyordu hatta bu duruma. Sizin yaşadıklarınızı 2.5 sene evvel ben yaşadım tedaviyle dualarla ve zor bir hamilelikten sonra 1.5 yaşında dünyalar tatlısı oğlum var.Her gün dua ediyorum Allah evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı versin diye.

3 ay sonra normale dönüyor. Hatta daha erkende dönebilir vucudunun hormonlarına alısmasına bağlı

Antibiyotik yerine sarımsak yiyebilirsin. Ilk hamileliğimde ben genellikle öyle yapıyordum.

Hemen gitsem mi doktora 17 ekimde randevum bekleyimmi yoksa

Allah yardımcın olsun geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum . Kefir verebilirsin içerse eğer idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ben oğluma her gün bir bardak içiriyorum bağısıklığı kuvvetlendiriyor diye. Eğerki ıslak mendil kullanıyorsan onun yerine pamuk ve su kullanabilirsin. Bir de bol su inş cok cabuk iyileşir.

Gecmis olsun ben de ilaç kullandım mecbur geçmedi hatta aksine arttı çünkü Daha geçmese serum bağlanacakti bana da Bişey olmamıştır rahat ol Allah korusun bebisleri

Hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bendede astım var şuan ilaç alıyomusun ben astım için almıyorum ilacımı bıraktım. Hangi ilacı kullanıyosun.

Kizlar size 2 gundur basimdan gecen olayi anlatayim. 2 gun once rahimde bebegin oldugu yerde bicak saplanmasi sanki bisey batip kazinma hissi ama surekli 1 sn duramadim. Ne turlu yatsam gecmedi. Sonra akintim artti. Bugun yuruyus yaptim bi anda kesildi. Rahim genisliyodur dedim. Cok takmadim. Daha kontrolume 20 gun var. Basindan boyle bisey gecen varsa paylassin benimde hikayem burda dursun belki ilerde okuyanlar olur. Hic kimse bubtarz bisey yasamamis anlamadim

Kızlar merhaba, hamilelik depresyonu geciren varmı yoksa bir benmiyim? İnanılmaz bunalıyorum ve içimde büyük sıkıntı yaşıyorum. Gurbette yaşıyorum ve tekim çalıştığım için ailemede gidemiyorum. Benim gibi olan varmı nasıl başa çıkıyosunuz

Valla ben panik atak hastasiyim o yuzden hicc aklima getirmemeye calisiyorum care olarak bunu buldum. Kendini oyalayacaknseyler bul eger calismiyosan guzel guzel filmler izle

Ben varım canım merhaba, her akşam delirmiş gibi ağlıyorum yoktan sebeplerle, eşim şok oluyor ne var bu kadar ağlanacak diye ama kendime hakim olamıyorum, sürekli bir keyifsizlik hali.. Yürüyüşe çıkıyoruz ferahlıyorum biraz, ailemden uzağım, bi kap yemek yapanım yok, eşim bi iş beceremiyor istiyor ama yapamıyor garibim.. ailesine yakın olanların ne kadar şanslı olduğunu düşünüp düşünüp deli gibi ağlıyorum işte...

Aynıyız gerçekten, sürekli ağlıyorum dualar ediyorum ama geçmiyor. İşteyken bile zaman geçmiyo akşam olmuyor bir türlü. Annemide cağıramıyorum o da çalışıyor çünkü. Napsam ne etsem 2 haftadır bu bunalımdan kurtulamadım. Allah yardımcımız olsun :’-(

Valla ben panik atak hastasiyim o yuzden hicc aklima getirmemeye calisiyorum care olarak bunu buldum. Kendini oyalayacaknseyler bul eger calismiyosan guzel guzel filmler izle

çalışıyorum ama işte bile bunalımdan ağlıyorum, zamanı geçiremiyorum. Yalnızlıktanmı hamileliktenmi bulamadım anlayamadım bir türlü

Evet anlıyorum. Rabbim evlatlarınızı bağışlasın size inşallah. Zikrimi çekip hediye kısmına geldiğimde tüm anne olmak isteyenleri hatta baba olmak isteyenleri, hamile olanları, anne karnındaki minik melekleri bile katıyorum hediyeme. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

Beni en iyi siz anlarsınız o zaman. Bu benim için bir mucize hamdolsun. Rabbim baana çıkış kapısını bu yolla gösterdi. İllaki yaşayacaklarım belli hayatımda ama zikirle yaşa yaşayacaksan dedi ve hamdolsun hala saha mucizelee yaşamıyor değilim

Geçicek canım inşallah, vücudumuz hormonlara alışmak üzere, ben ağladıktan sonra bebeğimi de üzdüm diye ağlıyorum bu sefer.. dediğin gibi Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ben de varım her şeye aglayip herşeye bağırıyorum en çok da eşime Allah yardimcisi olsun benim de ailem uzakta canini sıkma normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…