- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.821
Yazınızı gözlerim dolarak okudum yaşadıklarım geldi aklıma bende pko hastasıyım aramızda tek var ben zayıf ama ileri derecede pko olmam doktorlar da şaşırıyordu hatta bu duruma. Sizin yaşadıklarınızı 2.5 sene evvel ben yaşadım tedaviyle dualarla ve zor bir hamilelikten sonra 1.5 yaşında dünyalar tatlısı oğlum var.Her gün dua ediyorum Allah evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı versin diye.Tövbe, salavat ve tevhit temelli bir zikir canım. Veysel karanidenbu yana gelen bir zikir. Sabah ve akşam yapıyorum. Gün içindede tevhit ve sakavat çekiyorum ama sayıya bağlı değil sayısızca. Sonrasında ilninin ilerlemesiyle beraber rüyaların sahihleşmeye ve güzelleşmeye başlıyor. Rüyalarının yorumu öğretmenler dahilinde açılıp ona göre yol alıyorsun. :) sitesi de var. Orada bizzat yaşananlar anlatılmış. www.veyselkarane.com burada girerek bakabilirsiniz :)
Kendimden nahsetmek istiyorum birazda. Bir arkadaşım dahilinde tanıştım. Denedim ve dua ettim. sıkıntım polikistikti. Kilom çoktu ve baş edemiyordum. Kilo ersem belki polikistikde kalmayacaktı ama belki... dualarım ve zikirle beraber İlk haftadan itibaren Hz. Meryemi görüp, selamını almaya başladım. :) rüyalarımda bebek odasının yıldızlarla kaplı olduğunu gördüm hep, yumurtalar gördüm... hocam, zikrim, sabrım, duam ve teslimiyetim ile hamdolsun şuan 10 haftalık hamileyim. Hemde tam umudumu kesmişken...
3 ay sonra normale dönüyor. Hatta daha erkende dönebilir vucudunun hormonlarına alısmasına bağlıBu sabah ilk kez bulantiyla lavaboya koştum. Surekli olarak hafif ve hic gecmeyen bir bulanti bikac haftadir var ama hic biri lavaboya kosturmamisti. Artarmi sizce. 3 ay bitince eski yasantiya dönülürmus oylemi gercekten ? cocugu olanlar bilirler daha ne kadar surecek bu durum surekli cok yorgunum
Igne kisa uclu oldugu icin sadece deri altina yetisir bebege ulasamaz demisti doktor banaKizlar 2.5 aylık olduğu icin kan sulandırıcıyi karnima yapmayayim mi belli bir zamani vardir karından kullanmanin.
Antibiyotik yerine sarımsak yiyebilirsin. Ilk hamileliğimde ben genellikle öyle yapıyordum.Merhabalar, Allah nasip ederse bende mayıs annelerinden olacağım. Kış dönemini hamile geçirecek olmam beni çok korkutuyor astım hastasıyım ve çok çabuk hasta oluyorum 11 haftalık bebeğim astım ilaçlarımla ve antibiyotiklerle çok çabuk tanıştı
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz
Hemen gitsem mi doktora 17 ekimde randevum bekleyimmi yoksaşekerin yüksek olması sıkıntı değil diyetle ya da en kötü ihtimal medikal tedaviyle bir şekilde hallediilir. demir eksiklği zaten türk kadınlarının kaderi 10. haftadan sonra alacagın takviyellerle o sorunu da çözüme kavuşturursun ama asıl mühim olan tansiyon yüksekliği,gebelikte kesinlikle sıkı takip edilmesi gereken durumlların en önemlisi. bence tansiyonunu ölçtürebileceğin biryer varsa önümüzdeki bir hafta boyunca sabah akşam tansiyon takibi yap ve notunu al,kadındogumcuna gittiğinde elinin altında olsun,çünk tansiyon iiçin doktorunda ilk söyleyeceği şey haftalık takip yapman olacak enazından vakit kaybetememiş olursun,bir de mutlaka tam idrar tetkiikki yaptır ve protein değerine baktrı,eğer protein idrarda poziif çıkrsa ve buna eşlik eden tansiyon yüksekliği varsa bu daha büyük sıkıntı. tansiyon önemli önceliğin o olsun,inşallah sıkıntı olmaz
Allah yardımcın olsun geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum . Kefir verebilirsin içerse eğer idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor ben oğluma her gün bir bardak içiriyorum bağısıklığı kuvvetlendiriyor diye. Eğerki ıslak mendil kullanıyorsan onun yerine pamuk ve su kullanabilirsin. Bir de bol su inş cok cabuk iyileşir.Kizlar selam valla moralim cok bozuk kizim daha 16 aylik inatci bir atesi var 20 gundur bir iyi bir kotu benden baskasinda durmuyor kucaktan inmiyor surekli agliyor yaveum derdinide anlatamiyor dislerinden diyorduk idrarda enfeksiyon cikiyor bu ucuncu oldu dr artik universite hastanesine sevkederim tahlil sonuclari da enfeksiyon cikarsa dedi valla kostur kostur canim burnumda karnimdakini unuttum yeminle hangi birine uzuleyim anlam veremedim rabbim kimseyi hastanelere dusurmesin suan kasik agrisindan kivraniyorum cunku cok merdiven ciktim indim insalh bir problem olmaz cüz almak istedim ama kizim su durumdayken imkani yok okuyamam okuyanlar bizleride duasina katsin karnimizdaki sabilerin yuzu suyu hurmetine rabbim kimseyi sagligiyla evladiyla sinamasin
Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar,haftasonundan beri giremedim nasılsınız? Ben çok kötü grip oldum ilaç almak istemedim ıhlamurdur,baldır,zencefildir karıştırıp içtim ama daha da kötü oldum 2gündür hastanedeyim kusma öksürük ateş serumla toparlamaya çalıştım. Basit viral bir gripten buralara geleceğimi hiiiç düşünmemiştim, bu sene ki grip virüsü berbat direk ciğerlere iniyor aman dikkat edin kendinize,Allah korusun grip falan olursanız da doktor kontrolünde olmayı ihmal etmeyin,ptesi kontrolüm var kadındogumda inşallah evlat yerinde duruyordur bu kadar hastalığa
Merhabalar, Allah nasip ederse bende mayıs annelerinden olacağım. Kış dönemini hamile geçirecek olmam beni çok korkutuyor astım hastasıyım ve çok çabuk hasta oluyorum 11 haftalık bebeğim astım ilaçlarımla ve antibiyotiklerle çok çabuk tanıştı
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz
Bende 2 gundur evdeydim. Herkes mi grip yoksa sadece hamilelermi anlamadim :)Gecmis olsun ben de ilaç kullandım mecbur geçmedi hatta aksine arttı çünkü Daha geçmese serum bağlanacakti bana da Bişey olmamıştır rahat ol Allah korusun bebisleri
Valla ben panik atak hastasiyim o yuzden hicc aklima getirmemeye calisiyorum care olarak bunu buldum. Kendini oyalayacaknseyler bul eger calismiyosan guzel guzel filmler izleKızlar merhaba, hamilelik depresyonu geciren varmı yoksa bir benmiyim? İnanılmaz bunalıyorum ve içimde büyük sıkıntı yaşıyorum. Gurbette yaşıyorum ve tekim çalıştığım için ailemede gidemiyorum. Benim gibi olan varmı nasıl başa çıkıyosunuz
Ben varım canım merhaba, her akşam delirmiş gibi ağlıyorum yoktan sebeplerle, eşim şok oluyor ne var bu kadar ağlanacak diye ama kendime hakim olamıyorum, sürekli bir keyifsizlik hali.. Yürüyüşe çıkıyoruz ferahlıyorum biraz, ailemden uzağım, bi kap yemek yapanım yok, eşim bi iş beceremiyor istiyor ama yapamıyor garibim.. ailesine yakın olanların ne kadar şanslı olduğunu düşünüp düşünüp deli gibi ağlıyorum işte...Kızlar merhaba, hamilelik depresyonu geciren varmı yoksa bir benmiyim? İnanılmaz bunalıyorum ve içimde büyük sıkıntı yaşıyorum. Gurbette yaşıyorum ve tekim çalıştığım için ailemede gidemiyorum. Benim gibi olan varmı nasıl başa çıkıyosunuz
Ben varım canım merhaba, her akşam delirmiş gibi ağlıyorum yoktan sebeplerle, eşim şok oluyor ne var bu kadar ağlanacak diye ama kendime hakim olamıyorum, sürekli bir keyifsizlik hali.. Yürüyüşe çıkıyoruz ferahlıyorum biraz, ailemden uzağım, bi kap yemek yapanım yok, eşim bi iş beceremiyor istiyor ama yapamıyor garibim.. ailesine yakın olanların ne kadar şanslı olduğunu düşünüp düşünüp deli gibi ağlıyorum işte...
Valla ben panik atak hastasiyim o yuzden hicc aklima getirmemeye calisiyorum care olarak bunu buldum. Kendini oyalayacaknseyler bul eger calismiyosan guzel guzel filmler izle
Evet anlıyorum. Rabbim evlatlarınızı bağışlasın size inşallah. Zikrimi çekip hediye kısmına geldiğimde tüm anne olmak isteyenleri hatta baba olmak isteyenleri, hamile olanları, anne karnındaki minik melekleri bile katıyorum hediyeme. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.Yazınızı gözlerim dolarak okudum yaşadıklarım geldi aklıma bende pko hastasıyım aramızda tek var ben zayıf ama ileri derecede pko olmam doktorlar da şaşırıyordu hatta bu duruma. Sizin yaşadıklarınızı 2.5 sene evvel ben yaşadım tedaviyle dualarla ve zor bir hamilelikten sonra 1.5 yaşında dünyalar tatlısı oğlum var.Her gün dua ediyorum Allah evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı versin diye.
Geçicek canım inşallah, vücudumuz hormonlara alışmak üzere, ben ağladıktan sonra bebeğimi de üzdüm diye ağlıyorum bu sefer.. dediğin gibi Allah yardımcımız olsun hepimizinAynıyız gerçekten, sürekli ağlıyorum dualar ediyorum ama geçmiyor. İşteyken bile zaman geçmiyo akşam olmuyor bir türlü. Annemide cağıramıyorum o da çalışıyor çünkü. Napsam ne etsem 2 haftadır bu bunalımdan kurtulamadım. Allah yardımcımız olsun :’-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?