2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay pamukçuk mu acaba? Göğüstede olurmuş yaa ama bebekte yoo demi. Enfeksiyon falan olabilir belki. Ya da süt az ise çok olanı istiyordur.

Ters emzirmeyi dene canım belki alır öyle

Ay pamukçuk mu acaba? Göğüstede olurmuş yaa ama bebekte yoo demi. Enfeksiyon falan olabilir belki. Ya da süt az ise çok olanı istiyordur.
Canım sıkıyorum geliyor sağdım elimle biraz kaşıkla verdim yüzünü buruşturarak içti pamukçuk olsa ikisinide ememez herhalde dimi anlamadımki akşama kadar böyle bişey yoktu

Geçecek geçecek kolik deme çocuğa :) psikolojik olarak pozitif enerji yolla yaparsın oğlum de. Kız adres yaz yollim sana çay valla kocana kizdim. Benimki de ne bulsam aldık diyo ama yapacak birşey yok denicez her yolu. Bak memem için neler alıyorum ben

Kızlar annem aktardan milk tea diye bi'şey almıştı, küp şeker gibi. Büyük bir fincana dört tane atıp içiyorum. Onu icmedigim günler oğlum kakasini yapmıyor. Acaba dedim tesadüf mü.. bilinçli olarak bir iki gün içmedim çocuk kakasini yapmadı ya. icdigim gün yaptı, sağlamasını da yapmış oldum. Yine de acaba bana mı öyle geliyor diyorum.. Var mı içinizde kullanan eden faydasını gören?

Benimki de sol memeye öyle yaptı iki gün sonra beze yaptı çok ağrıdı, emmiyorsa mutlaka sağarak oradaki sütü tüket, mastit olacağı zaman süt tuzlu geliyormuş o yüzden öyle yapıyorlarmış

İçinde neler var cnm bitkisel isw doğrudur.

Ben demedim doktor dedi teyzesi valla ne osuruk şarkıları besteledik sakinleşsin diye söylüyoruz ama yok kırmızı bir surat, sert bi göbek paşamda he ya iki mememizle ortalarda kaldık ya, adım çıktı sütlaça

Bağlamak zor geliyor bana da. Yoksa gerçekten Laz'ım yani. Çamaşır asıp toplarken bile işe yarasa çok iyi.

Acilen gitmeyi de düşündüm ama kadın Dr bulabilir miyim bilmiyorum. Yonlendirebilirler mı acaba onuda bilmiyorum. Erkek Dr varsa acilde açamam memeleri
Ben de kadın dr var diye gittim geçen. Meğer o gün izinliymiş. Mecbur erkeğe göründüm
Daha önce çok kez erkek kadın doğumcuya gittim ama hiç bu derece utanıp çekinmemiştim. SNırım kadın doğumcular nede olsa alışık diye daha rahat hissediyoruz.
Benimki de oyle emzige zorla alistirdim ama israrla almiyor şuan.. meme vermezsem de katila katıla ağlıyor cok fazla gaz sancisi var sanirim. uyanikken hep agliyor zaten, uyanik kalip da sadece baktigini gormedim. Delirmek uzereyim(
Ben de bi tek benim oğluş mu böyle diyordum. Sakin sakin uyanık olup takıldığı hiç Yok

Insallah canım cok geçmis olsun

Can'ım eşim almış benimde. Aktar rezene kimyon kişniş anason karışımı vermiş. İsterse buna atsın iki tane demiş. Yada şade olarak. Sütü tatlandırır demiş. Yorumlarda gaza iyi geldiğini yazanlar da olmuş. Ben faydasını gördüm gibi. Göğüslerim daha çok sızlıyor doluyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…