- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.121
Ay pamukçuk mu acaba? Göğüstede olurmuş yaa ama bebekte yoo demi. Enfeksiyon falan olabilir belki. Ya da süt az ise çok olanı istiyordur.Kızlar oğlum sağ göğsümü emmek istemiyor kafasını sallıyor sağa sola ağzına veriyorum memeyi yüzünü buruşturuyor çığlık atıyor günboyu yoktu böyle birşey son iki emzirmede aynı şeyi yapıyor sol göğsüme alıyorum sorunsuz emiyor neden böyle yapıyor yaa
Ters emzirmeyi dene canım belki alır öyleKızlar oğlum sağ göğsümü emmek istemiyor kafasını sallıyor sağa sola ağzına veriyorum memeyi yüzünü buruşturuyor çığlık atıyor günboyu yoktu böyle birşey son iki emzirmede aynı şeyi yapıyor sol göğsüme alıyorum sorunsuz emiyor neden böyle yapıyor yaa
Canım sıkıyorum geliyor sağdım elimle biraz kaşıkla verdim yüzünü buruşturarak içti pamukçuk olsa ikisinide ememez herhalde dimi anlamadımki akşama kadar böyle bişey yoktuAy pamukçuk mu acaba? Göğüstede olurmuş yaa ama bebekte yoo demi. Enfeksiyon falan olabilir belki. Ya da süt az ise çok olanı istiyordur.
Geçecek geçecek kolik deme çocuğa :) psikolojik olarak pozitif enerji yolla yaparsın oğlum de. Kız adres yaz yollim sana çay valla kocana kizdim. Benimki de ne bulsam aldık diyo ama yapacak birşey yok denicez her yolu. Bak memem için neler alıyorum benKuzum benim adam gidip almadı o çaydan onu evdekileri tüket diye.. ne yiyip içsem anca doyuyor benimki, hatta bazen doymuyor gibime bile geliyor.. Ben bakliyat yesem bizimki çatlar, pek meyve de yemiyorum, et makarna patates falan.. geçenlerde kısır çekmişti canım bin pişman oldum, kolik olduğu için çıkaramıyor gazını
Denedim canım almıyor yaa çığlık atıyor diğer göğsüme geçince sakince emiyorTers emzirmeyi dene canım belki alır öyle
Sütünün tadına baktı mi canım bı degisiklikmi var acabaDenedim canım almıyor yaa çığlık atıyor diğer göğsüme geçince sakince emiyor
Benimki de sol memeye öyle yaptı iki gün sonra beze yaptı çok ağrıdı, emmiyorsa mutlaka sağarak oradaki sütü tüket, mastit olacağı zaman süt tuzlu geliyormuş o yüzden öyle yapıyorlarmışKızlar oğlum sağ göğsümü emmek istemiyor kafasını sallıyor sağa sola ağzına veriyorum memeyi yüzünü buruşturuyor çığlık atıyor günboyu yoktu böyle birşey son iki emzirmede aynı şeyi yapıyor sol göğsüme alıyorum sorunsuz emiyor neden böyle yapıyor yaa
Pamukçuk memede de olurmus yani o memede olduysa dedim bilemedim.Canım sıkıyorum geliyor sağdım elimle biraz kaşıkla verdim yüzünü buruşturarak içti pamukçuk olsa ikisinide ememez herhalde dimi anlamadımki akşama kadar böyle bişey yoktu
İçinde neler var cnm bitkisel isw doğrudur.Kızlar annem aktardan milk tea diye bi'şey almıştı, küp şeker gibi. Büyük bir fincana dört tane atıp içiyorum. Onu icmedigim günler oğlum kakasini yapmıyor. Acaba dedim tesadüf mü.. bilinçli olarak bir iki gün içmedim çocuk kakasini yapmadı ya. icdigim gün yaptı, sağlamasını da yapmış oldum. Yine de acaba bana mı öyle geliyor diyorum.. Var mı içinizde kullanan eden faydasını gören?
Ben demedim doktor dedi teyzesiGeçecek geçecek kolik deme çocuğa :) psikolojik olarak pozitif enerji yolla yaparsın oğlum de. Kız adres yaz yollim sana çay valla kocana kizdim. Benimki de ne bulsam aldık diyo ama yapacak birşey yok denicez her yolu. Bak memem için neler alıyorum ben
Bizimki de öyle uykusu açılıyor sipaninMillet banyo yaptirir iyi uyur diye bir banyo yaptırdığımız gün zaten uyumayan çocuk hiç uyumuyor.
Çok korktum reddetcek göğsümü diye ama çok şükür emdi gece ne yapacak bakalımMaşallah canım, aman emsin kuzular
Allah korusun canım, önce onu ver bu ara, aç olduğundan reddetmesi zor olurÇok korktum reddetcek göğsümü diye ama çok şükür emdi gece ne yapacak bakalım
Bağlamak zor geliyor bana da. Yoksa gerçekten Laz'ım yani. Çamaşır asıp toplarken bile işe yarasa çok iyi.Kızlar uyumayan bebeğe çözümü buldum.sling aldım.koyuyorum slinge 5 dakikada uykuya dalıyor.göğsümde mışıl mışıl uyuyor.ellerim sserbest olduğu için ben de yorulmuyorum.evin içinde geziniyoruz öyle birlikte.gaz sancılarına da iyi geldiğini söylüyorlar.kolik bebekler için birebir diyorlar o yüzden denemek istedim memnun kaldım.
Ben de kadın dr var diye gittim geçen. Meğer o gün izinliymiş. Mecbur erkeğe göründümAcilen gitmeyi de düşündüm ama kadın Dr bulabilir miyim bilmiyorum. Yonlendirebilirler mı acaba onuda bilmiyorum. Erkek Dr varsa acilde açamam memeleri
Ben de bi tek benim oğluş mu böyle diyordum. Sakin sakin uyanık olup takıldığı hiç YokBenimki de oyleemzige zorla alistirdim ama israrla almiyor şuan.. meme vermezsem de katila katıla ağlıyor cok fazla gaz sancisi var sanirim. uyanikken hep agliyor zaten, uyanik kalip da sadece baktigini gormedim. Delirmek uzereyim (
Insallah canım cok geçmis olsunBugün büyük oğlanın doktoruna benim küçüğü götürdüm adam maşallah çok bilgilendirdi . Diğeri boy kilo başçevresi ölç bitti . Pişik var diyorum cildiyeye götür , kulak nemli kulak burun Boğaz’a götür dio. Benimki ağladıkça veriyordum memeyi burunda tıkalı , havayı çeke çeke ağlaya ağlaya emiyordu. Asla dedi o işte gaz sebebi 2 saate bir emzir bak gör nasıl emecek dedi bizde aç diye dayıyoruz memeyi
Bebek almış 1600 gr olması gerekenin 1.5 katı biranda büyürse böyle sıkıntılar olur dedi.
Birde bana yediklerine dikkat etmen gerek dedi tabiki ediyorum dedim başladı saymaya çikolata . Eee yiyorumyumurta,ketçap ,mayonez , kuruyemiş, işlenmiş et ürünleri , dışardan yemek yok evde tencere yemekleri . Bebekte isilik gibi lekeler olan arkadaş vardı o bizim yediklerimiz sebepmiş. Dikkat edin sizde hep yanlış yapmışım
Pişik içinde hassas cildi var hametan trosyd karıştır sür dedi , akşam travazol fyto sürmüştüm kortizon var onları kullanma dedi
1 ay bunları uygulaycam inş toparlayacak oğluşum
Can'ım eşim almış benimde. Aktar rezene kimyon kişniş anason karışımı vermiş. İsterse buna atsın iki tane demiş. Yada şade olarak. Sütü tatlandırır demiş. Yorumlarda gaza iyi geldiğini yazanlar da olmuş. Ben faydasını gördüm gibi. Göğüslerim daha çok sızlıyor doluyor gibi.Kızlar annem aktardan milk tea diye bi'şey almıştı, küp şeker gibi. Büyük bir fincana dört tane atıp içiyorum. Onu icmedigim günler oğlum kakasini yapmıyor. Acaba dedim tesadüf mü.. bilinçli olarak bir iki gün içmedim çocuk kakasini yapmadı ya. icdigim gün yaptı, sağlamasını da yapmış oldum. Yine de acaba bana mı öyle geliyor diyorum.. Var mı içinizde kullanan eden faydasını gören?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?