- 13 Kasım 2017
- 267
- 380
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.161
Kız daha ne olsun hem süt yapar hem gazı önler iyiymiş bak alınır bu.
Çankaya istiyorum kuzum :) mümkün degil gibi görünüyor, Bilkent’te oturuyoruz, Beytepe beysukent falan hayal gibi, açılmıyor bile.. sanırım bebiş azcık büyüsün diye izne falan ayrılırım, yoksa burdan mamaga gitsem sabah git akşam gel olur, bebeğime yazıkAynen valla yenmiuor tadindan... Gecen hafta ilici yaptim ama puanlar ucmus bizim eryaman 350 ile kapatmis.. Onumuzdeki 20 yil yer degistirmek zor gorunuyor.. Ama sen es dirumuyla gidersin insallah istediğin yere.
Annesine yakın olanlara ben de çok özeniyorum valla yalan degil, bak annem gitti kaldık böyle.. acil işimiz olsa bebegi bırakacak güvenecek kimse yokBiz de 3 e yakiniz gorusuruz insallah ne guzel annene yakin geliceksin valla cok ozendim sana
İnşallah işine yarar canım.huzurlu huzurlu kucaklaşırsınızBen slingle uğraşamam diye boba 4g kanguru aldım ama benim kız minnak biraz henüz kullanmaya cesaret edemiyorum
Sling alsam mı diye aylardır gidip geliyodum senin yorumunla gaza geldim aldım bu akşam
Ben de neko esnek aldım bordo, inş güzel güzel kullanırım kucak delisi minnoşumla
Ben Humana içiyorum canım tadı güzelInsallah ise yarr canim yaastill tea de esim eczandden almis ama markasini bilmiyorum tadi igrenc icemiyorum
Ben de Ankara dayım.oyun grubuna beni de dahil edin :)Bizim okul elvankente daha yakin aslinda eryamanda yakin bebelwr buyusun oyun grubu kuralim bari kizlar
Canım meme çok dolu olduğunda yapıyor benimki öyle.çok sert olunca tutamıyor.birax sağıp öyle vermeyi dene istersenKızlar oğlum sağ göğsümü emmek istemiyor kafasını sallıyor sağa sola ağzına veriyorum memeyi yüzünü buruşturuyor çığlık atıyor günboyu yoktu böyle birşey son iki emzirmede aynı şeyi yapıyor sol göğsüme alıyorum sorunsuz emiyor neden böyle yapıyor yaa
Yumurtlamani engelliyor cnm yumurta yoksa bebekte yok, belki süt koruyacak zaten 1 sene adet olamayan yumurtlamayan var emzirirken. Tabi ben bu kadar anladım.
Evet şükür gelişimi iyi ama benim çocuklarım 9 10 ay her ay 1 kilo kadar alıyo sonra boya geçiyor ve resmen zayıflama modunda geçiyor sanırım bu ırsı bişey canları sağolsun da inşallah... Seninki de öyle olucak küçük bebekler cidden hızlı büyürMaşallah minnosa 2500 gr doğmuştu değil mi boyunu hatırlamıyorum ama çok güzel kilo almış boy atmis maşallah sübhanallahbense hamileyken küçük dediklerinde zayıf bebekler çabuk toparlar diyerek kendimi teselli ediyordum o doğunca biz besler kilo aldırırız diyordum. Senin kız beni yalancı çıkarmamış bakalım benim cadı yalancı çıkaracak mi
Ben yanıyorum resmen ya askılı şort takımla yatıyorum üstüme hiç bişey örtmüyorum herkes kızıyor ama elimde depilKızlar sıcaklar başladı çocukları nasıl giydiriyosunuz
Ben sıfır kollu zıbın çorap alt üst takım giydiriyorum usumez heralde dimi bennyaniyorumda şuan ama hala ayağımda çorap ve patik var nedense ayaklarım bi isinamadi gitti
Ya bu iğne işe yarar mı acaba bendemi 3 aylık vurulsam rahim toplayana kadar bide nezaman vurulmak gerek adet falan gerekiyomu acaba kafam karışıkBen sağlık ocağında yaptırdım kuzum
Ay yok suy koruyor diye birakilmaz zaten annemde ben 4-5 aylıkken kardeşime kalmış ama ilk üç ay zaten regl zor ek prezervatif kullanılsa sonra iğne siprail düşünülse bana mantıklı geliyor. Sonuçta hormonlarımiz aylardir alt üst az kendime geleyim yaaAy bilemedim ama süt korur diye adet olmadan hamile kaldı kuzenim çocukları arası 11 ay :) ben garantiye alayım kendimi. Spiralde düşündüm ama iğne sanırım daha kolay şuanda. Hem aylık olması güzel
Ben sudocrem her temizlemede ince sürüyorum çok şükür daha hiç pişik olmadık her bezi kirli olmasına rağmen bu pişik olayları 6 aydan sonra artacak Allah yardım etsin bizeBEbim bebis de cok koru pişmişti. Sudocrem ise yaradi. Simdi her alt acmada suruyorum. Kaka yaptigi zaman suyun altinda sabunla yikiyorum popoyu. Diger zamanlar pamuk ve su ile temizliyorum.
Ay ben hep içiyorum valla sebilin soğuk tarafından Hım yapayım içim yanıyo zaten sıcak su içemem zorla içiyorum soğuda suyla aram yok malesefKizlar emzirirken soguk su icmeyin denir ya. Bende icmiyorum fakat dondurma yenir mi? Agzimizda isiniyor zaten diye yiorum ama bilemedim
Kısırı baba doktor önerdi süt için gerçekten yapıyo gaz olayına gelince bence nasıl alışırsa öyle gider herşey yiyorum valla alışsınBen geçen gün kısır yedim yemez olaydımkendime lanet ettim, Kimyon İçtim rezene içtim bana mısın demedi, sabaha kadar Bagırdı bizimki
Sütteki laktoz alerjik bir durum yaratıp bebeği fazla dışkılamaya itebilir o da dolaylı olarak pişiğe sebep olur ama direk pişik sebebi süttür diyemeyiz
Yok yahuu hiç çekinme nolcak ne rahatsızlığı iki lafın belini kırıyoruz şuradaO zaman diğer yediklerini de gözden geçireyim canım dikkat edeyim çünkü azalırken birden tekrar cagalmaya başladı sanki saol canım cevabın icinvalla seni rahatsız ediyorum diye çok cekiniyorum Allah razı olsun bıkmadan cevap veriyorsun.
Ya bu iğne işe yarar mı acaba bendemi 3 aylık vurulsam rahim toplayana kadar bide nezaman vurulmak gerek adet falan gerekiyomu acaba kafam karışık
Ya bu iğne işe yarar mı acaba bendemi 3 aylık vurulsam rahim toplayana kadar bide nezaman vurulmak gerek adet falan gerekiyomu acaba kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?