2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen valla yenmiuor tadindan... Gecen hafta ilici yaptim ama puanlar ucmus bizim eryaman 350 ile kapatmis.. Onumuzdeki 20 yil yer degistirmek zor gorunuyor.. Ama sen es dirumuyla gidersin insallah istediğin yere.
Çankaya istiyorum kuzum :) mümkün degil gibi görünüyor, Bilkent’te oturuyoruz, Beytepe beysukent falan hayal gibi, açılmıyor bile.. sanırım bebiş azcık büyüsün diye izne falan ayrılırım, yoksa burdan mamaga gitsem sabah git akşam gel olur, bebeğime yazık

İnşallah işine yarar canım.huzurlu huzurlu kucaklaşırsınız

Canım meme çok dolu olduğunda yapıyor benimki öyle.çok sert olunca tutamıyor.birax sağıp öyle vermeyi dene istersen

Yumurtlamani engelliyor cnm yumurta yoksa bebekte yok, belki süt koruyacak zaten 1 sene adet olamayan yumurtlamayan var emzirirken. Tabi ben bu kadar anladım.

Ay bilemedim ama süt korur diye adet olmadan hamile kaldı kuzenim çocukları arası 11 ay :) ben garantiye alayım kendimi. Spiralde düşündüm ama iğne sanırım daha kolay şuanda. Hem aylık olması güzel

Evet şükür gelişimi iyi ama benim çocuklarım 9 10 ay her ay 1 kilo kadar alıyo sonra boya geçiyor ve resmen zayıflama modunda geçiyor sanırım bu ırsı bişey canları sağolsun da inşallah... Seninki de öyle olucak küçük bebekler cidden hızlı büyür

Ben yanıyorum resmen ya askılı şort takımla yatıyorum üstüme hiç bişey örtmüyorum herkes kızıyor ama elimde depil

Ay bilemedim ama süt korur diye adet olmadan hamile kaldı kuzenim çocukları arası 11 ay :) ben garantiye alayım kendimi. Spiralde düşündüm ama iğne sanırım daha kolay şuanda. Hem aylık olması güzel
Ay yok suy koruyor diye birakilmaz zaten annemde ben 4-5 aylıkken kardeşime kalmış ama ilk üç ay zaten regl zor ek prezervatif kullanılsa sonra iğne siprail düşünülse bana mantıklı geliyor. Sonuçta hormonlarımiz aylardir alt üst az kendime geleyim yaa

BEbim bebis de cok koru pişmişti. Sudocrem ise yaradi. Simdi her alt acmada suruyorum. Kaka yaptigi zaman suyun altinda sabunla yikiyorum popoyu. Diger zamanlar pamuk ve su ile temizliyorum.
Ben sudocrem her temizlemede ince sürüyorum çok şükür daha hiç pişik olmadık her bezi kirli olmasına rağmen bu pişik olayları 6 aydan sonra artacak Allah yardım etsin bize

Kizlar emzirirken soguk su icmeyin denir ya. Bende icmiyorum fakat dondurma yenir mi? Agzimizda isiniyor zaten diye yiorum ama bilemedim
Ay ben hep içiyorum valla sebilin soğuk tarafından Hım yapayım içim yanıyo zaten sıcak su içemem zorla içiyorum soğuda suyla aram yok malesef

Ben geçen gün kısır yedim yemez olaydım kendime lanet ettim, Kimyon İçtim rezene içtim bana mısın demedi, sabaha kadar Bagırdı bizimki
Kısırı baba doktor önerdi süt için gerçekten yapıyo gaz olayına gelince bence nasıl alışırsa öyle gider herşey yiyorum valla alışsın

Sütteki laktoz alerjik bir durum yaratıp bebeği fazla dışkılamaya itebilir o da dolaylı olarak pişiğe sebep olur ama direk pişik sebebi süttür diyemeyiz

O zaman diğer yediklerini de gözden geçireyim canım dikkat edeyim çünkü azalırken birden tekrar cagalmaya başladı sanki saol canım cevabın icin valla seni rahatsız ediyorum diye çok cekiniyorum Allah razı olsun bıkmadan cevap veriyorsun.

Bugun deli gibi temizlik yaptım dün kendi oturduğum katı bugunde alt katımı yaptım çook yoruldum biyandan bebekle uğraş emzir uyut derken Pert oldum... Hareket etmek doğum sonrası çok etkili kilo için İnş bu göbüş te böyle gider bayram dan sonra küçük bir çaplı bir toplulukla kuran okutmak istiyorum inşallah asıl temizlik haftaya bayram temizliği yapılacak bütün bebişli annelere Allah yardım etsin diyorum ve şunuda ekliyorum her çocuk başlı başına ayrı dertmiş inanın bütün evi sırtımda taşıyorum sanki 3 çocuk 1 koca ve koca bir evin işi kadın olmak zor zanaat vesselam

Yok yahuu hiç çekinme nolcak ne rahatsızlığı iki lafın belini kırıyoruz şurada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…