2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Nasıl sildin cnm bezle mi bende yapayım. Maşallah gözün aydın emsin hep darısı bana inş yara olanda düzelsin de ikisini de vereyim yine kanadi
Ay ben kaçırmışım canım senin memiş de mi yara oldu, geçmiş olsun, bir an önce düzelir inşallah. Ben korkumdan Kalkan’ları çıkaramıyorum, yine de acıyor ilk tuttuğunda, bir de iğne gibi batıyor.. alışamadı vücutlar analığa, lekelenme kanama olayı da bitmedi benim, bel ağrısı da geçmiyor.. üşütüyorum galiba

Ben genel cerrah gittim neyin var dedi memeler yara dedim aç dedi ayaktayım birde açtım baktı yok birşey dedi on sn sürdü birşey olmaz ya alıştım artık parmak yemekten meme açık gelmekten

Tamam canim bestlak alayım yarın eşimi de beklemeden gidip ben alayım sabah gerçekten sabrım kalmadı zaten bebek de emmiyor bugün catladi aglamaktan memeyi vereyim dedim. Bari sagarak gelsin
Can'ım bak arkadaş yazınca aklıma geldi.
Milk tea diye bi çay var. Ben onun da çok faydasını gördüm. Hatta bestlak tan daha çok gibi.

Yaa kalkan yeni geldi takıyorum ama onu takınca çok süt geliyor sanırım uyarıyor. Yara olmayan tarafın ucu bembeyaz oldu emmekten nasır sanki. Yaraya lansinoh, e vitaminj, tahin yağı sürüyorum en etkilisi tahin yağı ama sağınca bile yine yara kanıyor silikon ucu kaybettim en son kaynatmistim ikisini olsa onunla verecektim aramaktan ziyan oldum bugün. Kanamam yok diye fanfini yapalim dedik acidan yapamadim üstüne bir de ertesi gün kanamam oldu bir daha olmadı ama.

Nasıl sildin cnm bezle mi bende yapayım. Maşallah gözün aydın emsin hep darısı bana inş yara olanda düzelsin de ikisini de vereyim yine kanadi
Canım hani ince mendilleri var ya kullandığımız karbonatlı ılık su yaptım bu mendili işaret parmağıma doladım suya batırıp sıktım ve mendili sardığım parmağımla dilini damaklarını yanaklarının iç tarafını sildim yani parmağımı ağzının içinde dolaştırdım inşallah sendede işe yarar canım

Valla ömrü hayatımda bitki çayı içmedim, hamileliğim boyunca da tüketmedim. Bunu da sırf annemi kırmamak için içtim yoksa niyeyse bi antipatim var bitki çaylarına. Ama baya baya bende de etki etti canım ya gerek süt artışı olsun gerek bebegin gaz kaka rahatlığı olsun. Devam edeyim bari

Ben slingle uğraşamam diye boba 4g kanguru aldım ama benim kız minnak biraz henüz kullanmaya cesaret edemiyorum
Sling alsam mı diye aylardır gidip geliyodum senin yorumunla gaza geldim aldım bu akşam
Ben de neko esnek aldım bordo, inş güzel güzel kullanırım kucak delisi minnoşumla

Sütteki laktoz alerjik bir durum yaratıp bebeği fazla dışkılamaya itebilir o da dolaylı olarak pişiğe sebep olur ama direk pişik sebebi süttür diyemeyiz

Ohh baya uzakmışsın, ikisi de tadından yenmez :))
Aynen valla yenmiuor tadindan... Gecen hafta ilici yaptim ama puanlar ucmus bizim eryaman 350 ile kapatmis.. Onumuzdeki 20 yil yer degistirmek zor gorunuyor.. Ama sen es dirumuyla gidersin insallah istediğin yere.

Gazlı bir bebekse hipp combiotik ya da aptamil conformil al kesinlikle diğer mamalar gaz şikayetlerinin muhtemel şekilde artmasına sebep olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…