- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.141
Ay ben kaçırmışım canım senin memiş de mi yara oldu, geçmiş olsun, bir an önce düzelir inşallah. Ben korkumdan Kalkan’ları çıkaramıyorum, yine de acıyor ilk tuttuğunda, bir de iğne gibi batıyor.. alışamadı vücutlar analığa, lekelenme kanama olayı da bitmedi benim, bel ağrısı da geçmiyor.. üşütüyorum galibaNasıl sildin cnm bezle mi bende yapayım. Maşallah gözün aydın emsin hep darısı bana inş yara olanda düzelsin de ikisini de vereyim yine kanadi
Ben genel cerrah gittim neyin var dedi memeler yara dedim aç dedi ayaktayım birde açtım baktı yok birşey dediBağlamak zor geliyor bana da. Yoksa gerçekten Laz'ım yani. Çamaşır asıp toplarken bile işe yarasa çok iyi.
Ben de kadın dr var diye gittim geçen. Meğer o gün izinliymiş. Mecbur erkeğe göründüm
Daha önce çok kez erkek kadın doğumcuya gittim ama hiç bu derece utanıp çekinmemiştim. SNırım kadın doğumcular nede olsa alışık diye daha rahat hissediyoruz.
Ben de bi tek benim oğluş mu böyle diyordum. Sakin sakin uyanık olup takıldığı hiç Yok
İçinde neler var cnm bitkisel isw doğrudur.
Can'ım bak arkadaş yazınca aklıma geldi.Tamam canim bestlak alayım yarın eşimi de beklemeden gidip ben alayım sabah gerçekten sabrım kalmadı zaten bebek de emmiyor bugün catladi aglamaktan memeyi vereyim dedim. Bari sagarak gelsin
Yaa kalkan yeni geldi takıyorum ama onu takınca çok süt geliyor sanırım uyarıyor. Yara olmayan tarafın ucu bembeyaz oldu emmekten nasır sanki. Yaraya lansinoh, e vitaminj, tahin yağı sürüyorum en etkilisi tahin yağı ama sağınca bile yine yara kanıyor silikon ucu kaybettim en son kaynatmistim ikisini olsa onunla verecektim aramaktan ziyan oldum bugün. Kanamam yok diye fanfini yapalim dedik acidan yapamadim üstüne bir de ertesi gün kanamam oldu bir daha olmadı ama.Ay ben kaçırmışım canım senin memiş de mi yara oldu, geçmiş olsun, bir an önce düzelir inşallah. Ben korkumdan Kalkan’ları çıkaramıyorum, yine de acıyor ilk tuttuğunda, bir de iğne gibi batıyor.. alışamadı vücutlar analığa, lekelenme kanama olayı da bitmedi benim, bel ağrısı da geçmiyor.. üşütüyorum galiba
Kız daha ne olsun hem süt yapar hem gazı önler iyiymiş bak alınır bu.Bitkisel canım.
*KEÇİSEDEFİ OTU
*ÇEMEN OTU
*REZENE
*DEREOTU
*ANASON
*ISIRGAN
*ZENCEFİL
*FRENK KİMYONU
*NANE
*HİNT CEVİZİ
*IHLAMUR
*PAPATYA
*HAYIT
*MELİSA
Canım hani ince mendilleri var ya kullandığımız karbonatlı ılık su yaptım bu mendili işaret parmağıma doladım suya batırıp sıktım ve mendili sardığım parmağımla dilini damaklarını yanaklarının iç tarafını sildim yani parmağımı ağzının içinde dolaştırdım inşallah sendede işe yarar canımNasıl sildin cnm bezle mi bende yapayım. Maşallah gözün aydın emsin hep darısı bana inş yara olanda düzelsin de ikisini de vereyim yine kanadi
Can'ım eşim almış benimde. Aktar rezene kimyon kişniş anason karışımı vermiş. İsterse buna atsın iki tane demiş. Yada şade olarak. Sütü tatlandırır demiş. Yorumlarda gaza iyi geldiğini yazanlar da olmuş. Ben faydasını gördüm gibi. Göğüslerim daha çok sızlıyor doluyor gibi.
Oyy bu çok tatlııBiz böyle
Ben slingle uğraşamam diye boba 4g kanguru aldım ama benim kız minnak biraz henüz kullanmaya cesaret edemiyorumBiraz araştırdım canım bacaklar dışarıda olmalıymış yenidoğanda da.neko marka aldım ben.bir grupta çok övmüşlerdi onu.internetten videolarına baktım bacaklar dışarıda olacak şekilde bağlıyorum.
Teşekkürler teyzoşu
Oyy bu çok tatlııallah nazardan saklasın güzel uykular versin
Ne güzel catmis kaslarıni hiçte uykusu yok :))Biz böyle
Sende iyi cesaret etmişsin bacım tebrikler ama önemli olan ilk çıkman bence gerisi gelirBugün ilk kez kez 2 çocukla ev gezmesine gittik. Huniyi taktım geri döndüm. Evim evim güzel evim
Biz de 3 e yakiniz gorusuruz insallah ne guzel annene yakin geliceksin valla cok ozendim sanaÇok sağol canım hayırlısı olsun hakkımızda benim annem falan eryamanda çok geliyorum görüşürüz inşallah birgün biz 3. Etaptayız
Sütteki laktoz alerjik bir durum yaratıp bebeği fazla dışkılamaya itebilir o da dolaylı olarak pişiğe sebep olur ama direk pişik sebebi süttür diyemeyizCanım poposunu yakar bebisin. Ben neden pişik olduğunu buldum sanırım şu anda deniyorum. Her akşam güllaç yiyordum pişik olmuştu 3 gün falan alamadık düzelmeye başladı benim de canım istiyor diye evde yaptım sanki yine pişik sivilceleri çıkıyor bi kaç gün daha yemeyeceğim sonra yine deneyeceğim. Bakalım sütten mı kaynaklanıyor. Demem o ki o acı sütünden bebise de geçicek.
sofiarya sütlü gıdalar bebekte pisige yol açar mi
Aynen valla yenmiuor tadindan... Gecen hafta ilici yaptim ama puanlar ucmus bizim eryaman 350 ile kapatmis.. Onumuzdeki 20 yil yer degistirmek zor gorunuyor.. Ama sen es dirumuyla gidersin insallah istediğin yere.Ohh baya uzakmışsın, ikisi de tadından yenmez :))
Gazlı bir bebekse hipp combiotik ya da aptamil conformil al kesinlikle diğer mamalar gaz şikayetlerinin muhtemel şekilde artmasına sebep olacaktırKızlar bizimkine mama alıcam. Dün geceden beri göğüs uçlarımı mahvetti. Sadece gece gelen gaz atakları bu sabah ve öğlen de devam edince meme uçlarında hal kalmadı. Dayanamıyorum artık acısına.
Mama almaya karar verdim gece veririm diye.
Ne öneriyorsunuz?
Özellikle kabız olmasından korkuyorum.
Hipp combiotik kullandık kabız yapmıştı çok ağlamıştı.
sofiarya canım senin tavsiye edeceğin var mı?
Sma önermiş birisi eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?