- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.081
Bende uykusuzluğa nasıl direniyorum hayretler içindeyim , toplasan 24 saatte 4 - 5 saat kestirebiliyorum o da derin uyku değil tadı damakta kalıyorEvet senin bir de bu sıkıntıların var. Evine gecemedin eşin ayrı bir yerde. Bir duzeninizi kurarsaniz gerisi gelir canım. Canım emin ol şimdi her çocuk kolik bence. Valla doktor kolik teşhisi koymadı ama bizde de ağlamaları inlemeleri eksik olmuyor 24 saate yakın ayaktayiz. Normalde 8 saatten 1 saat eksik uyusam kendime gelemezdim. Şu anda nasıl duruyorum hayret ediyorum
Tabiki uzun süreç istiyor toparlanırız aslında ben şu an çok kilolu da değilim 68 Doğuma girdim 1 ayda 58 e düştüm ama benim sırf göbeğim büyümüştü çok tuhaf bir gebeydim şimdi o göbek öyle korkunç ki zayıfım ama önde patlak bir kamyon lastiği görüntüme alışamıyorumYok ay hiç öyle düşünme...bizimki zor tutuyor kendini her gün oramı buramı mıncık mıncık...benim 2.çocuk yani bu göbek ebediyen toparlanmaz heralde...en son 11 kiloyla gittim doğuma bunun 8i gitti direk eski pantolonlarıma falan giriyorum sıkıştırıp ama göbek cıvık cıvık...olsun valla her yerime bayılıyor merak etme sen onlar bizim gibi değil takılmıyorlar öyle şeylere...ben ilkinde 25 küsür kilo almama rağmen tamamen eski halime dönmüştüm 1 yıl içinde
canım yemem de Yok oğlumdan fırsat bulup sofraya oturamıyorum, benim tipim kaydı ben ona üzülüyorumSeninde benim gibi yemen süper mi yoksa
Stayfit çayı bide bi macun gibi bisey var onlara başlamayı da düşünüyorum
Boşver önce kendine sonra bebeğine iyi bak .zaman akıp güdecek . Bizim ki de uzakta arayıp yazıp oğlum nasıl deyip duruyor artıl kıl oldum Doğumdan beri demiyor ki aşkım sen iyileştin mi sonuçta yardılar o karnını Yok anam umuru değilİnşallah cnm. Ben çok yiprandim hamilelikte. Ağlayarak geçirdim. Tartışmalar bitmedi. Şimdide yeni konuşmaya başladık ztn. Eşim en son düşüncegim şey şu aralar.
ay bende bu tip bir olaya yakınından şahit oldum tüp bebek hastasıydı bebeği doğdu 6 aylıkken hamile kaldı ki kaç senedir çocuk istiyorlardı da tedavi olmuştu , şans iştecanım benim görümcemin 3 tüp bebek denemesi dünyaya geldi ve üstüne kendiliğinden hamile kaldı bilgin olsun
Canim sut arttirici damla denesen bilmiyorim denedin mi. Benim dogum yaptigim hastaneden verdiler bi tane gecenlerde meraktan icim dedim ertesi gun baya doldu goguslerim. Ismi bestlak damla canimDevam ediyorum canım bizde sorun yok şimdilik ama acaba evolvia da alsam mı diye düşünüyorum. Süt yokdamla damla var bebek emmiyo göğüslerim mahvoldu yeniden
yarın eşime aldircam canım inşallah işe yarar bende deCanim sut arttirici damla denesen bilmiyorim denedin mi. Benim dogum yaptigim hastaneden verdiler bi tane gecenlerde meraktan icim dedim ertesi gun baya doldu goguslerim. Ismi bestlak damla canim
Valla zor günler allah kolaylık versin hepimize kuzumBen az önce emzirirken cips yedim açlıktan ölcektim şekerim düştü neye saldırayım şaşırdım.. bakalım daha ne saçmalıklar yapcam
Bebelac aldık kuzum. Doktorumuz onu söylemiş.Cok zor canim senin isin sahuru kime hazirliyjsun .
Esin kendine hazirlasin .sen zaten yogunsun
Canim goldengoat mama diye not almisim krndime en iyisi diye .kabizlik olayini bilmiyorum ama
Of o cok fena yaa canlari yaniyor ama uyaniyorlar.
Ay eskiden bebeklerin gazı da yokmuş annem diyor biz gaz falan bilmezdik yeni çıktı diyor
Bende de dut farketmedi, demek ki bünyeden bünyeye değişiyor canımCanım ben kullandım bende bir etkisi olmadı. Herkeste farklı olabilir ama bende en çok süt yapan şey dut oldu taze dut. Resmen fışkırdı geçen hafta bu hafta yemedim normal seyretti.
Bende hemen işe yaramıştı, bi dene bakalım ne kaybedersinKullanmadım canım kullanayim ya doğru eşim alsın yarın hemen bari belki ise yarar dimi
Sen nerdesin canım, ben mamaktayımAyyy. Ben de ingilizce ben de ankaradayim
Bende hemen işe yaramıştı, bi dene bakalım ne kaybedersin
Biraz araştırdım canım bacaklar dışarıda olmalıymış yenidoğanda da.neko marka aldım ben.bir grupta çok övmüşlerdi onu.internetten videolarına baktım bacaklar dışarıda olacak şekilde bağlıyorum.Bende sevibebeninkini aldım ama kullanmaya korkuyorum yenidoğanların bacakları içeride kalmakı diyorlar sen öylemi yapıyorsun
Bende gelirsem kısmetse eryamanda oturcam komşu oluruz belki.eşimin tayininin çıkacağı belli olsa eş durumunu bekliyecemde o belli değil işte mecbur isteğe bağlıda deneyeyim şansımı diyorumCanim es durumunda zorunlu hozmetten muaf oluyorsun ve butun ankara aciliyor tercihte. Ben 3 yil once es durumuyla geldim eryamanda oturuyorum okul sincanda. Ama il ici tayinlerde puanlar ara cok cok yuksek. Il disinda durum nasil bilmiuorum. Ankara cok dolu hep norm fazlaligi var okullarda.
Insallah ise yarr canim yaaLastMadOnEarth ben 15 gündür düzenli içiyorum, sabah öğle akşam her defasında 15 damla. Ama ne yazık ki öyle aman aman değişiklik olmadı.
Çok ümitle başladım ama etki etmedi, bir de göğüslerimde diken gibi batmalar oluyor onla mı alakalı bilemiyorum.
Beklentiye girme diye yazayım dedim :))
Ama şu still tea çok duydum onu deneyen var mı acaba? Yarın da onu deneyeceğşmmemelerle kafayı yedik
Ben hastanesen buyana gergün stel tea içiyorum hiç ara vermediğim için etkilimi değilmi karşılaştırma yapamıyorumLastMadOnEarth ben 15 gündür düzenli içiyorum, sabah öğle akşam her defasında 15 damla. Ama ne yazık ki öyle aman aman değişiklik olmadı.
Çok ümitle başladım ama etki etmedi, bir de göğüslerimde diken gibi batmalar oluyor onla mı alakalı bilemiyorum.
Beklentiye girme diye yazayım dedim :))
Ama şu still tea çok duydum onu deneyen var mı acaba? Yarın da onu deneyeceğşmmemelerle kafayı yedik
Tamam canim bestlak alayım yarın eşimi de beklemeden gidip ben alayım sabah gerçekten sabrım kalmadı zaten bebek de emmiyor bugün catladi aglamaktan memeyi vereyim dedim. Bari sagarak gelsinLastMadOnEarth Can'ım kızlar damla önermiş şana. Ben de bestlak kullandım. Etkisi oldu. Eczacı eşim alırken bestlak daha iyi etkili demiş.
Ben yapmıyorum canım evimi 15 gündür temizlemedim toplayabilsem yetiyo. Yemek desen bi gün yapıyorum 3 gün yediriyorum eşime o da bana soylemese de memnun degil hadi dışarı çıkalım yiyelim diyo bi bahane bulup. Annem geldi çok şükür. Perşembe temizlik yapıcam inşallahKizlar yemeğinizi ev işinizi nasil yapiyorsunuz koca gün 4 bisküvi bide su içebildim bu saate kadar uyumadi kızım. Kendime hayrim kalmadi artık misafir filan gelecek diye ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?