2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende uykusuzluğa nasıl direniyorum hayretler içindeyim , toplasan 24 saatte 4 - 5 saat kestirebiliyorum o da derin uyku değil tadı damakta kalıyor
Tabiki uzun süreç istiyor toparlanırız aslında ben şu an çok kilolu da değilim 68 Doğuma girdim 1 ayda 58 e düştüm ama benim sırf göbeğim büyümüştü çok tuhaf bir gebeydim şimdi o göbek öyle korkunç ki zayıfım ama önde patlak bir kamyon lastiği görüntüme alışamıyorum ve inanılmaz çatlak böyle birşey Yok yanlardan ta ortaya dinazorlar pençe geçirmiş sanki bilmiyorum psikolojimi bozdu bu karın
Seninde benim gibi yemen süper mi yoksa
Stayfit çayı bide bi macun gibi bisey var onlara başlamayı da düşünüyorum
canım yemem de Yok oğlumdan fırsat bulup sofraya oturamıyorum, benim tipim kaydı ben ona üzülüyorum
İnşallah cnm. Ben çok yiprandim hamilelikte. Ağlayarak geçirdim. Tartışmalar bitmedi. Şimdide yeni konuşmaya başladık ztn. Eşim en son düşüncegim şey şu aralar.
Boşver önce kendine sonra bebeğine iyi bak .zaman akıp güdecek . Bizim ki de uzakta arayıp yazıp oğlum nasıl deyip duruyor artıl kıl oldum Doğumdan beri demiyor ki aşkım sen iyileştin mi sonuçta yardılar o karnını Yok anam umuru değil
canım benim görümcemin 3 tüp bebek denemesi dünyaya geldi ve üstüne kendiliğinden hamile kaldı bilgin olsun
ay bende bu tip bir olaya yakınından şahit oldum tüp bebek hastasıydı bebeği doğdu 6 aylıkken hamile kaldı ki kaç senedir çocuk istiyorlardı da tedavi olmuştu , şans işte

Kızlar kalça ultrasonu çektirdim bugün öğlen , kolaymış gerçekten . Bebek O an tok uslu olursa hemebcik bitiyor . Bizimki şansa sedyeye uzanınca sustu birden hemencik çektiler . Çok şükür normal çıktı, inşallah sizler de kolaylıkla atlatırsınız . 1,5 Ayda 1,7 kilo almış doktor normal değerler içinde dedi bende kurcalamadım az gibi geldi aman neyse nurse harwey içiriyordum zinco yazdı . Şimdi ben onu bırakıp zinco mu versem ne dersiniz ? İçerikleri aynı zinco da çinko var ek olarak , kullanan var mı ?

Bir de ben doktora sarılığı bitmiş midir giye sorunca kan bakalım hende kan grubuna bakarız dedi gerek Yok dedim . Zaten susturamıyorum şimdi birde kan alacaklar diye mi krize sokcam çocuğu ?? İzin vermedim gelmiş 45 günlük olmuş sarılık değeri neyi değiştirecek . İlk hafta bile doktorumuz az biraz var deldirmeyin bu çocuğu deyip eve gönderdi bizi şimdi niye delsinler ki diye düşündüm ay iyi mi ettim kötü mü acaba ? @sofiarya sencee?

Devam ediyorum canım bizde sorun yok şimdilik ama acaba evolvia da alsam mı diye düşünüyorum. Süt yok damla damla var bebek emmiyo göğüslerim mahvoldu yeniden
Canim sut arttirici damla denesen bilmiyorim denedin mi. Benim dogum yaptigim hastaneden verdiler bi tane gecenlerde meraktan icim dedim ertesi gun baya doldu goguslerim. Ismi bestlak damla canim

Cok zor canim senin isin sahuru kime hazirliyjsun .
Esin kendine hazirlasin .sen zaten yogunsun

Canim goldengoat mama diye not almisim krndime en iyisi diye .kabizlik olayini bilmiyorum ama

Of o cok fena yaa canlari yaniyor ama uyaniyorlar.
Bebelac aldık kuzum. Doktorumuz onu söylemiş.
Hiç gerek Yok diğer pahalı mamalara. Hepsi aynı. Gaz sıkıntısı yoksa sma varsa bebelac demiş.

Ay eskiden bebeklerin gazı da yokmuş annem diyor biz gaz falan bilmezdik yeni çıktı diyor
Aynısını benim annem de söylüyor. Ama ablam da sabahlara kadar ağlarmış. Gazdandı büyük ihtimal :)

Bende hemen işe yaramıştı, bi dene bakalım ne kaybedersin

LastMadOnEarth ben 15 gündür düzenli içiyorum, sabah öğle akşam her defasında 15 damla. Ama ne yazık ki öyle aman aman değişiklik olmadı.
Çok ümitle başladım ama etki etmedi, bir de göğüslerimde diken gibi batmalar oluyor onla mı alakalı bilemiyorum.

Beklentiye girme diye yazayım dedim :))

Ama şu still tea çok duydum onu deneyen var mı acaba? Yarın da onu deneyeceğşm memelerle kafayı yedik

Bende sevibebeninkini aldım ama kullanmaya korkuyorum yenidoğanların bacakları içeride kalmakı diyorlar sen öylemi yapıyorsun
Biraz araştırdım canım bacaklar dışarıda olmalıymış yenidoğanda da.neko marka aldım ben.bir grupta çok övmüşlerdi onu.internetten videolarına baktım bacaklar dışarıda olacak şekilde bağlıyorum.

Bende gelirsem kısmetse eryamanda oturcam komşu oluruz belki.eşimin tayininin çıkacağı belli olsa eş durumunu bekliyecemde o belli değil işte mecbur isteğe bağlıda deneyeyim şansımı diyorum

Kızlar, spor salonuna yazılmayı düşünüyorum erkenmi? Normal doğum yapmıştım şuan hamile kaldığım kilodayım 7 kilo verirsem 38 bedene merhaba dicem yeniden

Insallah ise yarr canim yaa still tea de esim eczandden almis ama markasini bilmiyorum tadi igrenc icemiyorum

Ben hastanesen buyana gergün stel tea içiyorum hiç ara vermediğim için etkilimi değilmi karşılaştırma yapamıyorum

Kizlar yemeğinizi ev işinizi nasil yapiyorsunuz koca gün 4 bisküvi bide su içebildim bu saate kadar uyumadi kızım. Kendime hayrim kalmadi artık misafir filan gelecek diye ödüm kopuyor

LastMadOnEarth Can'ım kızlar damla önermiş şana. Ben de bestlak kullandım. Etkisi oldu. Eczacı eşim alırken bestlak daha iyi etkili demiş.
Tamam canim bestlak alayım yarın eşimi de beklemeden gidip ben alayım sabah gerçekten sabrım kalmadı zaten bebek de emmiyor bugün catladi aglamaktan memeyi vereyim dedim. Bari sagarak gelsin

Kizlar yemeğinizi ev işinizi nasil yapiyorsunuz koca gün 4 bisküvi bide su içebildim bu saate kadar uyumadi kızım. Kendime hayrim kalmadi artık misafir filan gelecek diye ödüm kopuyor
Ben yapmıyorum canım evimi 15 gündür temizlemedim toplayabilsem yetiyo. Yemek desen bi gün yapıyorum 3 gün yediriyorum eşime o da bana soylemese de memnun degil hadi dışarı çıkalım yiyelim diyo bi bahane bulup. Annem geldi çok şükür. Perşembe temizlik yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…