- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.101
Şayet yemek yapabilmiş ortalığığun dağınıklığını toplamışsam kendimi çok iş yapmış sayıyorum temixlik falan hak getire gözümü açamıyorum walla misafir falan düşünmüyorum aramadan gelmezler herhalde gelirlersede kendileri bilirKizlar yemeğinizi ev işinizi nasil yapiyorsunuz koca gün 4 bisküvi bide su içebildim bu saate kadar uyumadi kızım. Kendime hayrim kalmadi artık misafir filan gelecek diye ödüm kopuyor
Bebelac aldık kuzum. Doktorumuz onu söylemiş.
Hiç gerek Yok diğer pahalı mamalara. Hepsi aynı. Gaz sıkıntısı yoksa sma varsa bebelac demiş.
Aynen ablamla bende gece gündüz aglarmisiz
Aynısını benim annem de söylüyor. Ama ablam da sabahlara kadar ağlarmış. Gazdandı büyük ihtimal :)
O zaman iste canim tayin. Es durumu tayinden sonra olirsa tekrar es durumu yapabiliuorsun zaten. Eryaman cok guzel tam cocuk yetostirmelik biyer ama eryamana gelis gidisler artik cok yogun asiri trafik oliyo hem cevre yolunda hem istanbul yolunda bunu da goz onunde bulundur cok uzaklara gitmek iskence olmasin sonra cnm. Komsu olmayi cok isterim hic cevrem yok 3 yil oldu geleli. Gönlünden gecenler olsun cnm insallahBende gelirsem kısmetse eryamanda oturcam komşu oluruz belki.eşimin tayininin çıkacağı belli olsa eş durumunu bekliyecemde o belli değil işte mecbur isteğe bağlıda deneyeyim şansımı diyorum
Canim ben oteki uctayim al mamagi vur sincanaSen nerdesin canım, ben mamaktayım
Yok deil cnm ama yakiniz dogum evine yakin evim meshur sami yangin lisesi var oraya yakinim benOyle aslinda. Destekli diyor belki de ben yanlis bagliyorum. Memnun kalirskn bence.
Fevzi çakmak meresi bilmiyorum ki. Ayni yer degil heralde :)
Bende elvankentteyim :)Canim ben oteki uctayim al mamagi vur sincana
Bizim okul elvankente daha yakin aslinda eryamanda yakin bebelwr buyusun oyun grubu kuralim bari kizlarBende elvankentteyim :)
Aynı durumdayimBenimki de oyleemzige zorla alistirdim ama israrla almiyor şuan.. meme vermezsem de katila katıla ağlıyor cok fazla gaz sancisi var sanirim. uyanikken hep agliyor zaten, uyanik kalip da sadece baktigini gormedim. Delirmek uzereyim (
Çok sağol canım hayırlısı olsun hakkımızda benim annem falan eryamanda çok geliyorum görüşürüz inşallah birgün biz 3. EtaptayızO zaman iste canim tayin. Es durumu tayinden sonra olirsa tekrar es durumu yapabiliuorsun zaten. Eryaman cok guzel tam cocuk yetostirmelik biyer ama eryamana gelis gidisler artik cok yogun asiri trafik oliyo hem cevre yolunda hem istanbul yolunda bunu da goz onunde bulundur cok uzaklara gitmek iskence olmasin sonra cnm. Komsu olmayi cok isterim hic cevrem yok 3 yil oldu geleli. Gönlünden gecenler olsun cnm insallah
Ay sende ise yaradiysa cok sevindim.Canım yemediğin zaman fark ediyorsa dikkat et benim yesemde yemesemde çok farketmiyorki o yüzden azda olsa yiyorum bentgb34 ın söylediği çayı aldım canım o gerçekten etkili gaz için dene istersen
Ben stil tee de içiyorum gerçi, rezene, papatya allah ne verdiyse yiyip içiyorum danalar gibi@LastMadOnEarth ben 15 gündür düzenli içiyorum, sabah öğle akşam her defasında 15 damla. Ama ne yazık ki öyle aman aman değişiklik olmadı.
Çok ümitle başladım ama etki etmedi, bir de göğüslerimde diken gibi batmalar oluyor onla mı alakalı bilemiyorum.
Beklentiye girme diye yazayım dedim :))
Ama şu still tea çok duydum onu deneyen var mı acaba? Yarın da onu deneyeceğşmmemelerle kafayı yedik
Ohh baya uzakmışsın, ikisi de tadından yenmez :))Canim ben oteki uctayim al mamagi vur sincana
Yumurtlamani engelliyor cnm yumurta yoksa bebekte yok, belki süt koruyacak zaten 1 sene adet olamayan yumurtlamayan var emzirirken. Tabi ben bu kadar anladım.Korunmak için değilmi iğne olunca adet olunmuyormu. Ay ben ilk kez yaptırcam hiç bilmiyorum
Yarıyor gsliba canım sabah akşam içiyorumAy sende ise yaradiysa cok sevindim.EvBoregi cnm valla ne bulsam yiyorum çok güzel süt yapıyor bulgur, gaz normal birşey çocuk çıkarsın önemli olan o hem doktor bakliyat sana yapar süte geçmez demiş burada bir arkadaşa. Bizimki bugün gazla uğraştı belli mememi ısırdı ama pat pat yaptı aksama kadar kirazı cok yedim belki ondan meyve daha cok yapiyormus. Benim çay bende yariyor ama herkeste yaramayabilir yine de bir ara dene az bişey.
Kuzum benim adam gidip almadı o çaydan onu evdekileri tüket diye.. ne yiyip içsem anca doyuyor benimki, hatta bazen doymuyor gibime bile geliyor.. Ben bakliyat yesem bizimki çatlar, pek meyve de yemiyorum, et makarna patates falan.. geçenlerde kısır çekmişti canım bin pişman oldum, kolik olduğu için çıkaramıyor gazınıAy sende ise yaradiysa cok sevindim.EvBoregi cnm valla ne bulsam yiyorum çok güzel süt yapıyor bulgur, gaz normal birşey çocuk çıkarsın önemli olan o hem doktor bakliyat sana yapar süte geçmez demiş burada bir arkadaşa. Bizimki bugün gazla uğraştı belli mememi ısırdı ama pat pat yaptı aksama kadar kirazı cok yedim belki ondan meyve daha cok yapiyormus. Benim çay bende yariyor ama herkeste yaramayabilir yine de bir ara dene az bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?