2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben iyice halsizleştim sanırım oğlum bütün vitaminlerimi sömürüyor gözlerim otururken bile kapanıyor hiç kalkıp birşey yapasım yok drun verdiği vitamin ve demir hapınıda ihmal ediyorum bu şekilde ne kadar daha gider bilemiyorum

Kizlar yemeğinizi ev işinizi nasil yapiyorsunuz koca gün 4 bisküvi bide su içebildim bu saate kadar uyumadi kızım. Kendime hayrim kalmadi artık misafir filan gelecek diye ödüm kopuyor
Şayet yemek yapabilmiş ortalığığun dağınıklığını toplamışsam kendimi çok iş yapmış sayıyorum temixlik falan hak getire gözümü açamıyorum walla misafir falan düşünmüyorum aramadan gelmezler herhalde gelirlersede kendileri bilir

Hepimiz sırayla aynı şeyleri yaşıyoruz. Gaz, meme ucu yarası, süt artırma yöntemleri, kucaktan inmeyen uyumayan bebek. Sabah bir kalktık akşama kadar uyku yok. 2 saattir falan uyuyor. Gece yine uyku yok bize herhalde.
Ben evi toplamayı bırakın hazırladığım kahvaltıyı yapamıyorum çoğu zaman. Yemek yapamıyorum eşimin yaptıkları da kuru şeyler. Dışardan yiyoruz onlar da kuru. Doğru düzgün beslenme yok. Allah tan annem gelecek yarın da birkaç gün rahat edeceğiz inşallah.

Ben size başka bir şey soracağım :) bebeklerinizin fotoğrafını çekmek için bir program kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangisi?

Bende gelirsem kısmetse eryamanda oturcam komşu oluruz belki.eşimin tayininin çıkacağı belli olsa eş durumunu bekliyecemde o belli değil işte mecbur isteğe bağlıda deneyeyim şansımı diyorum
O zaman iste canim tayin. Es durumu tayinden sonra olirsa tekrar es durumu yapabiliuorsun zaten. Eryaman cok guzel tam cocuk yetostirmelik biyer ama eryamana gelis gidisler artik cok yogun asiri trafik oliyo hem cevre yolunda hem istanbul yolunda bunu da goz onunde bulundur cok uzaklara gitmek iskence olmasin sonra cnm. Komsu olmayi cok isterim hic cevrem yok 3 yil oldu geleli. Gönlünden gecenler olsun cnm insallah

Benimki de oyle emzige zorla alistirdim ama israrla almiyor şuan.. meme vermezsem de katila katıla ağlıyor cok fazla gaz sancisi var sanirim. uyanikken hep agliyor zaten, uyanik kalip da sadece baktigini gormedim. Delirmek uzereyim(
Aynı durumdayim

Millet banyo yaptirir iyi uyur diye bir banyo yaptırdığımız gün zaten uyumayan çocuk hiç uyumuyor.

Çok sağol canım hayırlısı olsun hakkımızda benim annem falan eryamanda çok geliyorum görüşürüz inşallah birgün biz 3. Etaptayız

Canım yemediğin zaman fark ediyorsa dikkat et benim yesemde yemesemde çok farketmiyorki o yüzden azda olsa yiyorum ben tgb34 ın söylediği çayı aldım canım o gerçekten etkili gaz için dene istersen
Ay sende ise yaradiysa cok sevindim. EvBoregi cnm valla ne bulsam yiyorum çok güzel süt yapıyor bulgur, gaz normal birşey çocuk çıkarsın önemli olan o hem doktor bakliyat sana yapar süte geçmez demiş burada bir arkadaşa. Bizimki bugün gazla uğraştı belli mememi ısırdı ama pat pat yaptı aksama kadar kirazı cok yedim belki ondan meyve daha cok yapiyormus. Benim çay bende yariyor ama herkeste yaramayabilir yine de bir ara dene az bişey.

Ben stil tee de içiyorum gerçi, rezene, papatya allah ne verdiyse yiyip içiyorum danalar gibi ben damla kullanmadığımda da batmalar oluyor canım

Ben rezene kimyon anason yaptırmıştım aktara onu içtiğim gün kizim çok gazlı oluyo atmasından zor oluyor 3 gündür deniyorum içmiyorum daha iyi gaz sanki daha güzel uyuyo

Kızlar oğlum sağ göğsümü emmek istemiyor kafasını sallıyor sağa sola ağzına veriyorum memeyi yüzünü buruşturuyor çığlık atıyor günboyu yoktu böyle birşey son iki emzirmede aynı şeyi yapıyor sol göğsüme alıyorum sorunsuz emiyor neden böyle yapıyor yaa

Yarıyor gsliba canım sabah akşam içiyorum

Kuzum benim adam gidip almadı o çaydan onu evdekileri tüket diye.. ne yiyip içsem anca doyuyor benimki, hatta bazen doymuyor gibime bile geliyor.. Ben bakliyat yesem bizimki çatlar, pek meyve de yemiyorum, et makarna patates falan.. geçenlerde kısır çekmişti canım bin pişman oldum, kolik olduğu için çıkaramıyor gazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…