2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim solgar var türkiye de brewers years diye satiliyo senin kullandiginda o mu
Evet o. Toz halinde benimki. Tadina alistim pakmaya ile kraker tozu arasinda tadi. Dev gibibKutunun tamami 18oz birimi pediatristim gunde 1 oz yiyeceksin diyor. Kasik kasik yesemde 18 gunde yariya ancak gelebildim.

Kızlar ağladım ağlayacam saat 12 - 1 arası emzirdim uyudum 2 de kalktım uyandırmaya çalışıyorum yok uyanmıyor sarılığı hala var belli yatsam yatamam ... belki az da olsa emziririm umuduyla başında duruyorum salonda koltukta. . Yatmasam gündüz ruh gibi oluyorum o emmek isterken...

Ben sudocrem her temizlemede ince sürüyorum çok şükür daha hiç pişik olmadık her bezi kirli olmasına rağmen bu pişik olayları 6 aydan sonra artacak Allah yardım etsin bize
Ben de cevreden gelen cokbilmislikler yuzunden zeytinyagi surdum hep daha beter oldu. Sudocrem i ben de birakmam artik.

Kizlar yaa oglum her emisinde bogazina süt kaçırıyor nefesinkesiliyor öksürüyor, cocugu kucagimdan nasil ters cevirdigimi bilmiyorum neden boyle oluyor ne yapmam gerekiyor bir haftadir falan boyle gunde 4-5 sefer yasiyoruz. Oldukca dik emziriyorum. Hatta ayaklari kendi bacak aramda olacak sekilde dik tutuyorum cocugu gene kaciriyor bogazina

EvBoregi @geminiwoman merhaba kizlar

Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla meme koruyucu ile emziriyorsunuz, dogru mu? Yara var diye mi onunla emziriyorsunuz? Ben aventin kelebek meme koruyucusunj kullaniyorum, ama memem yara oldugu icin degil, benimki memeyi tutamadigi icin. Benim gibi olan var mi? Normal emsin istiyorum hem tentene temas icin hem de daha kolay, surekli birsetleri steril etmeye calismak baya yorucu. Emin de olamiyorum arada birseyler varken iyi cekebiloyor mudir karni doyuyor mudur? Biraktirmak istiyorum ama baska turli almiyor memeyi. Var midir tavsiyesi olan benim kullandigim asadaki urun.

https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15600-kelebek-gogus-koruyucu-2-li-15mm-p-pav-756/

Meme ucum küçük diye ben de uzun zaman uçla emzirdim
Şimdi hem uçlardan hem sağmaktan daha da çıktı meme uçları, uçsuz emziriyom
Bazen zorlanıyor kavrayana kadar sinirleniyo, sadece ucunu alıyo canım yanıyo falan ama idare ediyoruz
Geceleri bazen kolayıma geldiği için uçla emzirmeye devam ettim ama birkaç gündür hiç kullanmadım
Ben de kendimş kötü hissediyodum ama yeterki emsin süt gelsin daha önemli
Süt geliyodur ayrıca, içinde birikmiş oluyo bazen

Annesine yakın olanlara ben de çok özeniyorum valla yalan degil, bak annem gitti kaldık böyle.. acil işimiz olsa bebegi bırakacak güvenecek kimse yok
İlk kızımda bunu yaşadım canım tek büyüttüm bakıcı falan tuttum işe başlayınca çok zorlandığım zamanlar oldu babam vefat edince daha çok gitmek istedim annemin yanına tek kaldı hemde gözünden rahatsız tedavi görüyor ama olmuyor işte hayırlısı diyorum vardır zamanı diyorum her dönem istiyorum tayin bakalım kısmetten ötesi olmuyor

Gunaydin anneler
Beslenmeniz nasil ? Neler yiyosunuz sabah ogle aksam

Günaydın canım

Sabah peynir zeytin domates tahin pekmez ve ısırganlı rezene kimyon çemenotu tohumlu çay.

Öğlen annem ne yaptıysa :)) kıymalı sebze yemeği patlıcan, taze fasulye vs gibi, yanında yoğurt karpuz yada kavun ve yine aynı çay

Akşam yine öğlene benzer menü ve aynı çay

Canım meme çok dolu olduğunda yapıyor benimki öyle.çok sert olunca tutamıyor.birax sağıp öyle vermeyi dene istersen
Emdi canım çok şükür gecede ilk o göğsümü verdim yine sesi çıkmadı ayy bir triplere girdi görsen yüzünü buruşturmalar falan karbonatlı suyla silince emdi

Kızlar bebeğimin boynu pişik olmuş hemde yanık gibi düb yoktu bir günde nasıl oldu anlamadım popo için olan pişik kremlerindenmi sürcem ben yoksa başka kremmi alayım sofiarya canım ne tavsiye edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…