- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.201
Ben stil tee de içiyorum gerçi, rezene, papatya allah ne verdiyse yiyip içiyorum danalar gibiben damla kullanmadığımda da batmalar oluyor canım
Ben maalesef düzenli öğün yiyemiyorum sabah kahvaltıda hergün yumurta yemeye çalışıyorum öğlen yemeği nerdeyse yok atıştırmakla geçiyor akşamda ev halkının istediği yemeklerden yapıyorum kendime özel yaptığım birşey yok aralarda humana steel tea bide geminiwomanın dediği çayı içiyorumGunaydin anneler
Beslenmeniz nasil ? Neler yiyosunuz sabah ogle aksam
Ay kiyamam kuzumKızlar bebeğimin boynu pişik olmuş hemde yanık gibi düb yoktu bir günde nasıl oldu anlamadımpopo için olan pişik kremlerindenmi sürcem ben yoksa başka kremmi alayım @sofiarya canım ne tavsiye edersin
Gözün aydın canım.çok sevindim emmesine :) oyun oynuyorlar bizimle resmen yaramazlarEmdi canım çok şükür gecede ilk o göğsümü verdim yine sesi çıkmadı ayy bir triplere girdi görsen yüzünü buruşturmalar falankarbonatlı suyla silince emdi
Canım sütün birden faZla geliyordur artık çekme kuvvetleri arttı sütünde çoksa çektikçe genzine kaçıyordur. Ama sen birden kaldırma dikkat et boynuna bebekler kendini bir şekilde kurtarıyor telaş yapmaKizlar yaa oglum her emisinde bogazina süt kaçırıyornefesinkesiliyor öksürüyor, cocugu kucagimdan nasil ters cevirdigimi bilmiyorum neden boyle oluyor ne yapmam gerekiyor bir haftadir falan boyle gunde 4-5 sefer yasiyoruz. Oldukca dik emziriyorum. Hatta ayaklari kendi bacak aramda olacak sekilde dik tutuyorum cocugu gene kaciriyor bogazina
Ya havalar çok sıcak ondan galiba boynu kat kat daha dün sildim suyla pamukla terledi diye. Evimde aşırı sıcak pişik oldu bebeğimAy kiyamam kuzumnormal pisik kremi sur bence varsa sudocrem
Sür canım boyunları kat kat kesin bizim burası ısınınca bizimki d e pisik olurYa havalar çok sıcak ondan galiba boynu kat kat daha dün sildim suyla pamukla terledi diye. Evimde aşırı sıcak pişik oldu bebeğiminşallah geçer havalandırırım artık sürekli sudocrem yok ama desitin var onu sürim bari
Gecen nefesi kesildi cok korktum yaCanım sütün birden faZla geliyordur artık çekme kuvvetleri arttı sütünde çoksa çektikçe genzine kaçıyordur. Ama sen birden kaldırma dikkat et boynuna bebekler kendini bir şekilde kurtarıyor telaş yapma
Canim ne yaptin sütün ne durumda?Sür canım boyunları kat kat kesin bizim burası ısınınca bizimki d e pisik olurbir de gıdısı var 3 kilo bana çekmis
Ay çok kötü içim gitti inşallah olmaz yaa acısa ağlar sanırım. Ben onların gıdılarını yerim vallaaSür canım boyunları kat kat kesin bizim burası ısınınca bizimki d e pisik olurbir de gıdısı var 3 kilo bana çekmis
Hala çok az canımCanim ne yaptin sütün ne durumda?
Gecen nefesi kesildi cok korktum yaevet sutum fazla geliyor farkindayim surekli de sagiyorum emzirmeden once bogazina kacmasin diye ama degismiyor
Bizim inege ben de deneyeyim canımKizlar youtubeda uyuyan inek ninnisi diye bi ninni var sözsüz. Uyuyan inek ninnisi yazdığınızda ilk sirada cikiyor 1 saatlik. Benim oglan onu duydugunda sakinlesiveriyor hayta kar i tok ve alti temizse o muzigi acip gidiyorum yanindan gıkı cikmiyor hatta bazen döndüğümde uyumus buluyorum kendisini. Bizimki galiba ineksizde bi deneyim bakalim etki edecek mi?
İnsallah yarar caanimzHala çok az canımbebek hiç emmiyor malesef aglamaktan morariyor vermeye kalkınca. Sagiyorum ama az çıkıyor bugün damla alıcam bakalım işe yararsa
İnsallah alisir :/Telaş yapma sakın birden kaldırma canım o daha kötü onlar kurtarıyor kendini yavaş kaldır sırtına azcık vur, kaşının ortasını kaldır alışır o sütün fazlalılığına bir süre sonra
Etki ederse haber etBizim inege ben de deneyeyim canım
Canim ben oteki uctayim al mamagi vur sincana
bende elvankentteyimBende elvankentteyim :)
Sürebilirsin herhalde canım benim kızımın koltuk altı pişik olmuştu dr pişik kreminden sürebilirsin demişti sürdüm geçmiştiKızlar bebeğimin boynu pişik olmuş hemde yanık gibi düb yoktu bir günde nasıl oldu anlamadımpopo için olan pişik kremlerindenmi sürcem ben yoksa başka kremmi alayım @sofiarya canım ne tavsiye edersin
Çok sağol canım şimdide gözümün içine baka baka kaka yapmaya çalışıyor yüz ifadesi öyle komikkiGözün aydın canım.çok sevindim emmesine :) oyun oynuyorlar bizimle resmen yaramazlar
Dogru icibnde birikiyor, yutkunyor fikan ama keske onlarsiz emzorebilsem. Benim meme ucu var ama yumusal geliyor saniirim, almiyor bi turluMeme ucum küçük diye ben de uzun zaman uçla emzirdim
Şimdi hem uçlardan hem sağmaktan daha da çıktı meme uçları, uçsuz emziriyom
Bazen zorlanıyor kavrayana kadar sinirleniyo, sadece ucunu alıyo canım yanıyo falan ama idare ediyoruz
Geceleri bazen kolayıma geldiği için uçla emzirmeye devam ettim ama birkaç gündür hiç kullanmadım
Ben de kendimş kötü hissediyodum ama yeterki emsin süt gelsin daha önemli
Süt geliyodur ayrıca, içinde birikmiş oluyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?