2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gunaydin anneler
Beslenmeniz nasil ? Neler yiyosunuz sabah ogle aksam
Ben maalesef düzenli öğün yiyemiyorum sabah kahvaltıda hergün yumurta yemeye çalışıyorum öğlen yemeği nerdeyse yok atıştırmakla geçiyor akşamda ev halkının istediği yemeklerden yapıyorum kendime özel yaptığım birşey yok aralarda humana steel tea bide geminiwomanın dediği çayı içiyorum

Canım sütün birden faZla geliyordur artık çekme kuvvetleri arttı sütünde çoksa çektikçe genzine kaçıyordur. Ama sen birden kaldırma dikkat et boynuna bebekler kendini bir şekilde kurtarıyor telaş yapma

Sür canım boyunları kat kat kesin bizim burası ısınınca bizimki d e pisik olur bir de gıdısı var 3 kilo bana çekmis

Gecen nefesi kesildi cok korktum ya evet sutum fazla geliyor farkindayim surekli de sagiyorum emzirmeden once bogazina kacmasin diye ama degismiyor

Gecen nefesi kesildi cok korktum ya evet sutum fazla geliyor farkindayim surekli de sagiyorum emzirmeden once bogazina kacmasin diye ama degismiyor

Telaş yapma sakın birden kaldırma canım o daha kötü onlar kurtarıyor kendini yavaş kaldır sırtına azcık vur, kaşının ortasını kaldır alışır o sütün fazlalılığına bir süre sonra

Kizlar youtubeda uyuyan inek ninnisi diye bi ninni var sözsüz. Uyuyan inek ninnisi yazdığınızda ilk sirada cikiyor 1 saatlik. Benim oglan onu duydugunda sakinlesiveriyor hayta kar i tok ve alti temizse o muzigi acip gidiyorum yanindan gıkı cikmiyor hatta bazen döndüğümde uyumus buluyorum kendisini. Bizimki galiba inek sizde bi deneyim bakalim etki edecek mi?

Bizim inege ben de deneyeyim canım

Hala çok az canım bebek hiç emmiyor malesef aglamaktan morariyor vermeye kalkınca. Sagiyorum ama az çıkıyor bugün damla alıcam bakalım işe yararsa
İnsallah yarar caanimz
İnsallah alisir :/

Kızlar bebeğimin boynu pişik olmuş hemde yanık gibi düb yoktu bir günde nasıl oldu anlamadım popo için olan pişik kremlerindenmi sürcem ben yoksa başka kremmi alayım @sofiarya canım ne tavsiye edersin
Sürebilirsin herhalde canım benim kızımın koltuk altı pişik olmuştu dr pişik kreminden sürebilirsin demişti sürdüm geçmişti

Dogru icibnde birikiyor, yutkunyor fikan ama keske onlarsiz emzorebilsem. Benim meme ucu var ama yumusal geliyor saniirim, almiyor bi turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…