2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oğlumun adı Ömer buda erkek olursa Ali olacak büyük ihtimal kız olursa ben Ayşe melek diyorum ama eşimden ses çıkmadı henüz Anten daha çok çok erken ama düşünmeden de edemiyorum
Biz de hep evlat hasretiyle bekledik ama hiç isim düşünmek aklımıza gelmedi . Acaba cinsiyet belli olursa daha mı yoğunlaşır araştırırız . Ben zorlama isimleri de sevmiyorum çift isin olsun diye çok zorlayanlar var saygı duyuyorum fakat bana göre değil . Ama sizinkiler sevimli . Hayırlısıyla cinsiyetlerini öğrenelim de bana da yardım edersiniz artık

Benim doktorum ilk kalp atışını dinlemeyi 6 7 saniye sonraki hafta kontrolde tekrar dinletti kısacık bende çok iyi olmadığını biliyorum ama uzun süre dinlenirse zararlı diye duymuştum zaten birdaha da taaa 1 ay sonra 40 gün sonraya randevuda baya zor oluyo ta çokmu ara verdim ne

Oğlumun adı Ömer buda erkek olursa Ali olacak büyük ihtimal kız olursa ben Ayşe melek diyorum ama eşimden ses çıkmadı henüz Anten daha çok çok erken ama düşünmeden de edemiyorum
Ay benim oğlumun adı da ömer bende erkek olursa ali istiyorum bu kadar olur

Yapıyorum namazımı kılıp kuran okuyup dua ediyorum ama bu başka bir psikolojik. Sanırım depresyon böyle birşey. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bir yerin ağrısa geçecek olduğunu bilirsin ama bu sanki hiç bitmeyecek gibi.

Canım ben de astım hastasıyım ve çok hastalanırım her kış, ama doktor dört ay dolmadan hiç bir aşığı önermem dedi o yüzden grip aşısı yaptırmadım, sen de doktoruna sor istersen

Ben şuan hasta olduğum için yapmadı ekim bitsin grip aşısı yapalım dedi, ama beni gripten ziyade akciğer enfeksiyonu zorluyo dn ufak üşütmemde akciğerlerime iniyor ve antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum
Sen hangi astım ilacını kullanıyorsun
Beni ne hamilelik ne de doğum korkutmuyo astımdan çok korkuyorum nefessizlik çok zor , insanlarda çok anlayışsız her yerde sigara içiyorlar kapının önünde sigara içip koşakoşa bankaya girip suratımı suratıma hohluyorlar

Tabiki canım hepimiz birbirimize yardımcı olucaz bı ogrensem çok mutlu olucam zaten

hanimlar isimler baslamis insallah gonlunuzce olur. ben dun gece ruyamda erkek dogurdumu gordum. oysa cok oncedende kizim 6 yasinda olmusdu buda 3 yasinda oda kiz karsidan karsiya geciyorduk. ruyamdaki gibi aralarinda tam 3 yas olacak ama su cinsiyet beklemek cok zor nasil 20 haftayi beklicem bilemiyorum.

Sizinki haftaya falan belli olur sanırım, önceki gebeliklerimde ilk oğlumu 12. Haftada ikinci oğlumu ise 13. Haftada öğrenmiştim, 20 hafta.cok geç zaten 22. Haftada falan organ taraması yapılıyor gebeliği yariliyorsunuz

benimde 12 haftada 17 haftaya kadar hep erkek desiler hatta erkek kiyafetleri bile aldim. detayli ultrasyonda cimcime geliyo deyince şok oldum. ama hep erkekdi nasil kız oldu dedim. herseyi pembe alirim erkek cıkarsa görüsüruz o zaman dedim. zaten sonraki her kontrolumde hep sordum kız dediler. o yuzden gene erkenden yanilmak istemiyorum. o zamanlar ben cok doktora gidiyordum 10 gunde bir gittim bile vardi. isin ilginc tarafi hep baska doktorlar gittim 20 hafta 4 gune kadar erkek biliyordum. kac farkli doktor erkek dedi.

Cok ilginc bn internetten cinsiyet goruntulerine baktim o kdr netki. Baya uzun sure birseyler görerek erkek demeleri ilginc dogrusu :).

Anladım, sürpriz olmuş resmen, bende iki ogluma da 6 veya 7 aya kadar hiç birşey almamıştım, bunda da öyle geç yaparım alışverişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…