- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.921
ben dusunuyorum da bakalim bana koymak icin firsat verilcek mi o da var cnm. Ne güzel isimler . Biz isim konusunda berbat durumdayız . Hiç bir fikrimiz Yok çünkü
Biz de hep evlat hasretiyle bekledik ama hiç isim düşünmek aklımıza gelmedi . Acaba cinsiyet belli olursa daha mı yoğunlaşır araştırırız . Ben zorlama isimleri de sevmiyorum çift isin olsun diye çok zorlayanlar var saygı duyuyorum fakat bana göre değil . Ama sizinkiler sevimli . Hayırlısıyla cinsiyetlerini öğrenelim de bana da yardım edersiniz artıkOğlumun adı Ömer buda erkek olursa Ali olacak büyük ihtimal kız olursa ben Ayşe melek diyorum ama eşimden ses çıkmadı henüz Anten daha çok çok erken ama düşünmeden de edemiyorum
Bi de o durumlar var değil mi en iyisi karar verip son güne kadar eşker olarak sessiz kalmak , gidip nüfusa yazdırmakben dusunuyorum da bakalim bana koymak icin firsat verilcek mi o da var cnm
aynenn bencedeee :)))))))Bi de o durumlar var değil mi en iyisi karar verip son güne kadar eşker olarak sessiz kalmak , gidip nüfusa yazdırmak
Bende büyük ünlü küçük ünlü uyumu takıntısı var birdeaynenn bencedeee :)))))))
Canım bende kız olursa meryem istiyorumhaminlar meryem aksa nasil isim sizce ben bayildim kizim olursa koymak isterim
Ay benim oğlumun adı da ömer bende erkek olursa ali istiyorum bu kadar olurOğlumun adı Ömer buda erkek olursa Ali olacak büyük ihtimal kız olursa ben Ayşe melek diyorum ama eşimden ses çıkmadı henüz Anten daha çok çok erken ama düşünmeden de edemiyorum
Üzüldüm canım açıkçası. Yanlış anlama beni ama dini yönelimler rahatlatabilir belki? Senin için birşeyler yapmak isterdim gerçekten. Keşke çoğunuz aynı yerlerde olsak toplanır bişeyler yapardık.
Canım ben de astım hastasıyım ve çok hastalanırım her kış, ama doktor dört ay dolmadan hiç bir aşığı önermem dedi o yüzden grip aşısı yaptırmadım, sen de doktoruna sor istersen
Tabiki canım hepimiz birbirimize yardımcı olucaz bı ogrensem çok mutlu olucam zatenBiz de hep evlat hasretiyle bekledik ama hiç isim düşünmek aklımıza gelmedi . Acaba cinsiyet belli olursa daha mı yoğunlaşır araştırırız . Ben zorlama isimleri de sevmiyorum çift isin olsun diye çok zorlayanlar var saygı duyuyorum fakat bana göre değil . Ama sizinkiler sevimli . Hayırlısıyla cinsiyetlerini öğrenelim de bana da yardım edersiniz artık
Yani bu kadar olurAy benim oğlumun adı da ömer bende erkek olursa ali istiyorum bu kadar olur
Takıntı Bende de var napcaz bilmem, bir isim beğendim ama büyük ünlü uyumuna uymuyor, ailem benimle kafa buluyor bu yüzdenBende büyük ünlü küçük ünlü uyumu takıntısı var birde
Sizinki haftaya falan belli olur sanırım, önceki gebeliklerimde ilk oğlumu 12. Haftada ikinci oğlumu ise 13. Haftada öğrenmiştim, 20 hafta.cok geç zaten 22. Haftada falan organ taraması yapılıyor gebeliği yariliyorsunuzhanimlar isimler baslamis insallah gonlunuzce olur. ben dun gece ruyamda erkek dogurdumu gordum. oysa cok oncedende kizim 6 yasinda olmusdu buda 3 yasinda oda kiz karsidan karsiya geciyorduk. ruyamdaki gibi aralarinda tam 3 yas olacak ama su cinsiyet beklemek cok zor nasil 20 haftayi beklicem bilemiyorum.
Sizinki haftaya falan belli olur sanırım, önceki gebeliklerimde ilk oğlumu 12. Haftada ikinci oğlumu ise 13. Haftada öğrenmiştim, 20 hafta.cok geç zaten 22. Haftada falan organ taraması yapılıyor gebeliği yariliyorsunuz
Her gece aynı eziyetMahvetti beni inan dünyayla ilgim kalmadı fitil hali daha iyi sadece koyarken korkuyorum okadar:)
Cok ilginc bn internetten cinsiyet goruntulerine baktim o kdr netki. Baya uzun sure birseyler görerek erkek demeleri ilginc dogrusu :).benimde 12 haftada 17 haftaya kadar hep erkek desiler hatta erkek kiyafetleri bile aldim. detayli ultrasyonda cimcime geliyo deyince şok oldum. ama hep erkekdi nasil kız oldu dedim. herseyi pembe alirim erkek cıkarsa görüsüruz o zaman dedim. zaten sonraki her kontrolumde hep sordum kız dediler. o yuzden gene erkenden yanilmak istemiyorum. o zamanlar ben cok doktora gidiyordum 10 gunde bir gittim bile vardi. isin ilginc tarafi hep baska doktorlar gittim 20 hafta 4 gune kadar erkek biliyordum. kac farkli doktor erkek dedi.
Anladım, sürpriz olmuş resmen, bende iki ogluma da 6 veya 7 aya kadar hiç birşey almamıştım, bunda da öyle geç yaparım alışverişibenimde 12 haftada 17 haftaya kadar hep erkek desiler hatta erkek kiyafetleri bile aldim. detayli ultrasyonda cimcime geliyo deyince şok oldum. ama hep erkekdi nasil kız oldu dedim. herseyi pembe alirim erkek cıkarsa görüsüruz o zaman dedim. zaten sonraki her kontrolumde hep sordum kız dediler. o yuzden gene erkenden yanilmak istemiyorum. o zamanlar ben cok doktora gidiyordum 10 gunde bir gittim bile vardi. isin ilginc tarafi hep baska doktorlar gittim 20 hafta 4 gune kadar erkek biliyordum. kac farkli doktor erkek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?