2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım ben normal emziriyorum ama dışarı çıkarken senin kullandığın ürünü takıyorum sağa sola değmesin diye

Benimki sutum gidince memeye küstü ben de aventin ucuyla emzirmeye çalıştım ama yapiştıramadım canım kayiyor nasıl yapiyorsun

Öyle canım benim hayırlısı olsun, Allah sağlık sıhhat versin gerisi olur gider

Benim damla bitmek üzere sonra da bestlak alacağım bakalım o nasıl etki edecek.

Deneme yanılma derken bebekler ek gıdaya geçecek :)))
Benimki bitmişti iki gün süründüm yeniden aldık, sen dene bakalım iyi gelirse ben de ondan alayım. Vallaha süt olsun diye yapmadığımız kalmadı, inşallah çok olsun sütlerimiz, sular seller gibi aksın taşsın :))

Uyuyamayan inek diye kendime bir ninni de ben mi yazsam sabah beşten beri disko disko

Insallah ise yarr canim yaa still tea de esim eczandden almis ama markasini bilmiyorum tadi igrenc icemiyorum
Canım valla söylemeden edemicem eşini tebrik ediyorum sen be dersen yapıyor . Burda yazıyodun ya onu aldı bunu aldırdım falan diye . Aynı benim eşim ya benimki de göğüs yarası gecsin diye ne dediysem koştura koştura getirdi bna maşallah onlara

Benim kide memişlerim için 3.gögus ucunu alacak bugün.öbürleri uymadı..acaba banada lazım olacak diye mi koşturuyorki

Kızlar galiba mastit oldum . Sol göğsümde kızarıklık ve kabarıklık var sinek ısırmış gibi . Başka bir belirtisi falan var mı bu işin. Ağrı sızı ateş Yok çünkü

Gecen nefesi kesildi cok korktum ya evet sutum fazla geliyor farkindayim surekli de sagiyorum emzirmeden once bogazina kacmasin diye ama degismiyor
Aynı sorunla başım dertte. Bu sebeple ucunu tutuyor sadece kavrayamıyor. Cuk cuk ses çıkarıyor bir sürü hava yutup sonra da gazla kusuyor sürekli bir boğulma telaşı ama sana tavsiyem sağma. Sağdıkça daha da artar sütün daha çok gelir. Terbiye olmasını bekle memenin. Bir de yatıyorum bebeği memenin istüne koyuyorum süt daha az gidiyormuş öyle

Hala çok az canım bebek hiç emmiyor malesef aglamaktan morariyor vermeye kalkınca. Sagiyorum ama az çıkıyor bugün damla alıcam bakalım işe yararsa
Canım senin kesilme sebebi yoğun stresten başka bişey olamaz. Süt durup dururken gitmez açken bile az da olsa gelir sen neye bukadar üzüldün ya kıyamam.

Dogru icibnde birikiyor, yutkunyor fikan ama keske onlarsiz emzorebilsem. Benim meme ucu var ama yumusal geliyor saniirim, almiyor bi turlu
Canım sen emzik veriyor muydun

Kızlar galiba mastit oldum . Sol göğsümde kızarıklık ve kabarıklık var sinek ısırmış gibi . Başka bir belirtisi falan var mı bu işin. Ağrı sızı ateş Yok çünkü
Bugün hep onu emzirirsen geçer canım başlangıç aşaması sanırım

Yediklerimiz sutun tadini kalitesini degistiriyomu acaba ben pek duzenli yiyemiyorum evde tekim
Benimde kaciriyo bende panikle kaldiriyorum cunku tuhaf sesler cikariyo yada hic ses cikarmiyo korkuyoruma ya cok hizli cekerken oluyo yada keyfine emerken oluyo

Kızlar incir kürü yapıyordum unutmuşum yarım saate yakın kaynadı icsem zararı olur mu yoksa dokeyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…