- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.221
Yok canım ben normal emziriyorum ama dışarı çıkarken senin kullandığın ürünü takıyorum sağa sola değmesin diyeEvBoregi @geminiwoman merhaba kizlar
Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla meme koruyucu ile emziriyorsunuz, dogru mu? Yara var diye mi onunla emziriyorsunuz? Ben aventin kelebek meme koruyucusunj kullaniyorum, ama memem yara oldugu icin degil, benimki memeyi tutamadigi icin. Benim gibi olan var mi? Normal emsin istiyorum hem tentene temas icin hem de daha kolay, surekli birsetleri steril etmeye calismak baya yorucu. Emin de olamiyorum arada birseyler varken iyi cekebiloyor mudir karni doyuyor mudur? Biraktirmak istiyorum ama baska turli almiyor memeyi. Var midir tavsiyesi olanbenim kullandigim asadaki urun.
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15600-kelebek-gogus-koruyucu-2-li-15mm-p-pav-756/
Benimki sutum gidince memeye küstü ben de aventin ucuyla emzirmeye çalıştım ama yapiştıramadım canım kayiyor nasıl yapiyorsunEvBoregi @geminiwoman merhaba kizlar
Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla meme koruyucu ile emziriyorsunuz, dogru mu? Yara var diye mi onunla emziriyorsunuz? Ben aventin kelebek meme koruyucusunj kullaniyorum, ama memem yara oldugu icin degil, benimki memeyi tutamadigi icin. Benim gibi olan var mi? Normal emsin istiyorum hem tentene temas icin hem de daha kolay, surekli birsetleri steril etmeye calismak baya yorucu. Emin de olamiyorum arada birseyler varken iyi cekebiloyor mudir karni doyuyor mudur? Biraktirmak istiyorum ama baska turli almiyor memeyi. Var midir tavsiyesi olanbenim kullandigim asadaki urun.
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15600-kelebek-gogus-koruyucu-2-li-15mm-p-pav-756/
Öyle canım benim hayırlısı olsun, Allah sağlık sıhhat versin gerisi olur giderİlk kızımda bunu yaşadım canım tek büyüttüm bakıcı falan tuttum işe başlayınca çok zorlandığım zamanlar oldu babam vefat edince daha çok gitmek istedim annemin yanına tek kaldı hemde gözünden rahatsız tedavi görüyor ama olmuyor işte hayırlısı diyorum vardır zamanı diyorum her dönem istiyorum tayin bakalım kısmetten ötesi olmuyor
Benimki bitmişti iki gün süründüm yeniden aldık, sen dene bakalım iyi gelirse ben de ondan alayım. Vallaha süt olsun diye yapmadığımız kalmadı, inşallah çok olsun sütlerimiz, sular seller gibi aksın taşsın :))Benim damla bitmek üzere sonra da bestlak alacağım bakalım o nasıl etki edecek.
Deneme yanılma derken bebekler ek gıdaya geçecek :)))
Uyuyamayan inek diye kendime bir ninni de ben mi yazsamKizlar youtubeda uyuyan inek ninnisi diye bi ninni var sözsüz. Uyuyan inek ninnisi yazdığınızda ilk sirada cikiyor 1 saatlik. Benim oglan onu duydugunda sakinlesiveriyor hayta kar i tok ve alti temizse o muzigi acip gidiyorum yanindan gıkı cikmiyor hatta bazen döndüğümde uyumus buluyorum kendisini. Bizimki galiba ineksizde bi deneyim bakalim etki edecek mi?
İzlemeye doyamıyor insan :)Çok sağol canım şimdide gözümün içine baka baka kaka yapmaya çalışıyor yüz ifadesi öyle komikki
Biz de 3,5 tan beriUyuyamayan inek diye kendime bir ninni de ben mi yazsamsabah beşten beri disko disko
Canım valla söylemeden edemicem eşini tebrik ediyorum sen be dersen yapıyor . Burda yazıyodun ya onu aldı bunu aldırdım falan diye . Aynı benim eşim ya benimki de göğüs yarası gecsin diye ne dediysem koştura koştura getirdi bna maşallah onlaraInsallah ise yarr canim yaastill tea de esim eczandden almis ama markasini bilmiyorum tadi igrenc icemiyorum
Benim kide memişlerim için 3.gögus ucunu alacak bugün.öbürleri uymadı..acaba banada lazım olacak diye mi koşturuyorkiCanım valla söylemeden edemicem eşini tebrik ediyorum sen be dersen yapıyor . Burda yazıyodun ya onu aldı bunu aldırdım falan diye . Aynı benim eşim ya benimki de göğüs yarası gecsin diye ne dediysem koştura koştura getirdi bna maşallah onlara
Edelim cnm insallah buyudukleri gunleri de goruruzBen de Ankara dayım.oyun grubuna beni de dahil edin :)
Dokununca falan çok sert oluyor, acıyor canımKızlar galiba mastit oldum . Sol göğsümde kızarıklık ve kabarıklık var sinek ısırmış gibi . Başka bir belirtisi falan var mı bu işin. Ağrı sızı ateş Yok çünkü
Aynı sorunla başım dertte. Bu sebeple ucunu tutuyor sadece kavrayamıyor. Cuk cuk ses çıkarıyor bir sürü hava yutup sonra da gazla kusuyorGecen nefesi kesildi cok korktum yaevet sutum fazla geliyor farkindayim surekli de sagiyorum emzirmeden once bogazina kacmasin diye ama degismiyor
Canım senin kesilme sebebi yoğun stresten başka bişey olamaz. Süt durup dururken gitmez açken bile az da olsa gelir sen neye bukadar üzüldün ya kıyamam.Hala çok az canımbebek hiç emmiyor malesef aglamaktan morariyor vermeye kalkınca. Sagiyorum ama az çıkıyor bugün damla alıcam bakalım işe yararsa
Sertlik ve ağrı yok şuan . İnşallah olmaz ya . Sinem ısırığındaki gibi kabarma ve kızarıklık var büyük bir bölümündeDokununca falan çok sert oluyor, acıyor canım
Canım sen emzik veriyor muydunDogru icibnde birikiyor, yutkunyor fikan ama keske onlarsiz emzorebilsem. Benim meme ucu var ama yumusal geliyor saniirim, almiyor bi turlu
Bugün hep onu emzirirsen geçer canım başlangıç aşaması sanırımKızlar galiba mastit oldum . Sol göğsümde kızarıklık ve kabarıklık var sinek ısırmış gibi . Başka bir belirtisi falan var mı bu işin. Ağrı sızı ateş Yok çünkü
Yediklerimiz sutun tadini kalitesini degistiriyomu acaba ben pek duzenli yiyemiyorum evde tekimGünaydın canım
Sabah peynir zeytin domates tahin pekmez ve ısırganlı rezene kimyon çemenotu tohumlu çay.
Öğlen annem ne yaptıysa :)) kıymalı sebze yemeği patlıcan, taze fasulye vs gibi, yanında yoğurt karpuz yada kavun ve yine aynı çay
Akşam yine öğlene benzer menü ve aynı çay
Benimde kaciriyo bende panikle kaldiriyorum cunku tuhaf sesler cikariyo yada hic ses cikarmiyo korkuyoruma ya cok hizli cekerken oluyo yada keyfine emerken oluyoCanım sütün birden faZla geliyordur artık çekme kuvvetleri arttı sütünde çoksa çektikçe genzine kaçıyordur. Ama sen birden kaldırma dikkat et boynuna bebekler kendini bir şekilde kurtarıyor telaş yapma
Sorms bacım ilkti ama birsüre son olacak sanırım. Tövbe ettik benim neyimeSende iyi cesaret etmişsin bacım tebrikler ama önemli olan ilk çıkman bence gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?