- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.241
Çok şükür canım valla agzima bakiyo bisey desem de yapsa diye maşallah kiyamam kız. Sutum kesildi çok üzüldüm diye ne komiklikler yapiyo azcık gülerim belki diye, araştırıp araştırıp beni arıyor şu ise yariyormus akşam gelirken alcam diye. Eşim maşallah en büyük destekcim en yakın arkadaşım Allah hiç birimizin huzurunu bozmasın insallahhhCanım valla söylemeden edemicem eşini tebrik ediyorum sen be dersen yapıyor . Burda yazıyodun ya onu aldı bunu aldırdım falan diye . Aynı benim eşim ya benimki de göğüs yarası gecsin diye ne dediysem koştura koştura getirdi bna maşallah onlara
Evet canım çok stres yaşadım gitti sütümAynı sorunla başım dertte. Bu sebeple ucunu tutuyor sadece kavrayamıyor. Cuk cuk ses çıkarıyor bir sürü hava yutup sonra da gazla kusuyorsürekli bir boğulma telaşı ama sana tavsiyem sağma. Sağdıkça daha da artar sütün daha çok gelir. Terbiye olmasını bekle memenin. Bir de yatıyorum bebeği memenin istüne koyuyorum süt daha az gidiyormuş öyle
Canım senin kesilme sebebi yoğun stresten başka bişey olamaz. Süt durup dururken gitmez açken bile az da olsa gelir sen neye bukadar üzüldün ya kıyamam.
Bende de hamilelikten kalma her sabah kahvaltıda mukahakak yumurta nutella yumurtalı ekmek patates kızartması ketçap mayonezli sonra çerez öğleden sonra çikolata Benim hep tükettiğim gıdalar tahinde dedi onu yemiyorum ama susam yağı değilmi simit yiyorum sabahları . Hızlı kilo alan ,kakası mukuslu olan , gürültü kaka yapan bizimle ilgili yediklerimize dikkat etmemiz lazımCanım.hamilelikten kalma yumurta kuruyemiş bende fix her gün yiyorum. Yine beslenme alışkanlığını mı degistiricez yani
Sudocrem de desitin de sürebilirsin canım hangisi varsaKızlar bebeğimin boynu pişik olmuş hemde yanık gibi düb yoktu bir günde nasıl oldu anlamadımpopo için olan pişik kremlerindenmi sürcem ben yoksa başka kremmi alayım sofiarya canım ne tavsiye edersin
Allah yardımcın olsun üzülme demekle de olmuyor ki. Üzmeseler keşke bu yeni annişleri. İnşallah artar canım gelmeye başlamış sanırım damla damla. Soficim demişti yanlış hatırlamıyorsam hipofiz beziyle alakalı diye. Sen o bezi uyaracak takviyeler mi alsan. Bir de sen de bebeğin de soyunup ten temasınyapınca da işe yarıyormuş canım. Birlikte duş falan alabilirsiniz inşallah gelirEvet canım çok stres yaşadım gitti sütüm
Daha ameliyatli lohusayim zor yürüyorum 25 gün kv ile uğraştım. Eşim isteyken resmen burnumdan getirdi. Ona da hiç soyleyemedim soylesem evden kovardi annesidir dedim. Bir de esim çok üzülür bana böyle yaptıklarını bilseydi. Bana kiyamaz annesiyle arasını tamamen bozardi. Babasiyla zaten görüşmüyor bir de onu kaybetmesin dedim içime attım. Sütüm gitti eşim de anladı durumları arad i annesine saydi sovdü. Ben yine üzüldüm baristirdim. Özür dileriz gerekirse diyorlarmis bir de. Ne fayda eder sutum gitti çocuğum ememiyor memeye küstü. Meme vercem diye aglatmaktan sesini kistim çocuğun şu an sesi hiç çıkmıyorAllah yardımcın olsun üzülme demekle de olmuyor ki. Üzmeseler keşke bu yeni annişleri. İnşallah artar canım gelmeye başlamış sanırım damla damla. Soficim demişti yanlış hatırlamıyorsam hipofiz beziyle alakalı diye. Sen o bezi uyaracak takviyeler mi alsan. Bir de sen de bebeğin de soyunup ten temasınyapınca da işe yarıyormuş canım. Birlikte duş falan alabilirsiniz inşallah gelir
Bebek pudrası kullansan daha iyi olur canim bence benim kızımınsa olmuştu kremler sulandırıyor ama pudra kurutuyor.Kızlar bebeğimin boynu pişik olmuş hemde yanık gibi düb yoktu bir günde nasıl oldu anlamadımpopo için olan pişik kremlerindenmi sürcem ben yoksa başka kremmi alayım sofiarya canım ne tavsiye edersin
Ne denilir ki canım. Allah yardımcın olsun inşallah. Bol bol sabır versin.Daha ameliyatli lohusayim zor yürüyorum 25 gün kv ile uğraştım. Eşim isteyken resmen burnumdan getirdi. Ona da hiç soyleyemedim soylesem evden kovardi annesidir dedim. Bir de esim çok üzülür bana böyle yaptıklarını bilseydi. Bana kiyamaz annesiyle arasını tamamen bozardi. Babasiyla zaten görüşmüyor bir de onu kaybetmesin dedim içime attım. Sütüm gitti eşim de anladı durumları arad i annesine saydi sovdü. Ben yine üzüldüm baristirdim. Özür dileriz gerekirse diyorlarmis bir de. Ne fayda eder sutum gitti çocuğum ememiyor memeye küstü. Meme vercem diye aglatmaktan sesini kistim çocuğun şu an sesi hiç çıkmıyoruyurken bile almıyor mememi. Napayim dyzelirse devam ederiz duzelmezse de yapacak birşey yok artik
Biogaia+ sabsimplex kullaniyorum. Biogaia uzun soluklu kullanılmasi gerekiyormus etki etmesi için. Bagirsak duzrnleyiciymisBebeğimin yüzü çok isilik oldu ya doktora sordum bugün serum fizyolojik ile silin demiş birazdan gidip alayım
Her gün yıkıyorum bazen azalıyo bazen kıpkırmızı oluyo
Gaz için biogaia kullanıyoruz ama hala kıvranıyo
Beslenme düzeni ile alakalı, biraz zamana bırakmak lazım dedi
Çok üzülüyorum o kıvranırken
Amin canım. Çok çok iyilerdi ya da ben öyle sanmıştım. Allah'a havale ediyorum artikNe denilir ki canım. Allah yardımcın olsun inşallah. Bol bol sabır versin.
BenimNasil kilo veriyorsun. Ne yiyorsun.
aa neresibende elvankentteyim
SAGmayim diyorum. Gecen gun sagmadim. gece bi uyandim iki gogsumun icine de tas koymussun gibi semsertti. İlk zamanlar masitit oldugum icin korkudan hemen kalktim sagdim ikisinide bosalttim. Tekrar o acıları yasayacam diye korkumdan sut birakamiyorum ki memede. Sagdigim sutlerde kesin bosa gidecek ya napiyim.Aynı sorunla başım dertte. Bu sebeple ucunu tutuyor sadece kavrayamıyor. Cuk cuk ses çıkarıyor bir sürü hava yutup sonra da gazla kusuyorsürekli bir boğulma telaşı ama sana tavsiyem sağma. Sağdıkça daha da artar sütün daha çok gelir. Terbiye olmasını bekle memenin. Bir de yatıyorum bebeği memenin istüne koyuyorum süt daha az gidiyormuş öyle
Canım senin kesilme sebebi yoğun stresten başka bişey olamaz. Süt durup dururken gitmez açken bile az da olsa gelir sen neye bukadar üzüldün ya kıyamam.
Stres gervekten cok etkiliyor vok uzukdum senin adina. Bebegim tutamiyor demissin ya memenin ucuna süt sürüp oyle tutturmayi denedin mi? Denemediysen bi dene bir danla da olsa meme ucunda sut olsun. Bak benimki cop cop emiyor nerdeyse boğulacak emmekten. Ama meme ucumda süt yoksa benimki de tutmuyor memeyi. Uykuda da tutmuyor ucunda sut yoksa. Ben de memeyi vermeden once elimde süt cikartip oyle tutturuyorum. Sütün kokusunu, tadini alir almaz yapisiyor.Daha ameliyatli lohusayim zor yürüyorum 25 gün kv ile uğraştım. Eşim isteyken resmen burnumdan getirdi. Ona da hiç soyleyemedim soylesem evden kovardi annesidir dedim. Bir de esim çok üzülür bana böyle yaptıklarını bilseydi. Bana kiyamaz annesiyle arasını tamamen bozardi. Babasiyla zaten görüşmüyor bir de onu kaybetmesin dedim içime attım. Sütüm gitti eşim de anladı durumları arad i annesine saydi sovdü. Ben yine üzüldüm baristirdim. Özür dileriz gerekirse diyorlarmis bir de. Ne fayda eder sutum gitti çocuğum ememiyor memeye küstü. Meme vercem diye aglatmaktan sesini kistim çocuğun şu an sesi hiç çıkmıyoruyurken bile almıyor mememi. Napayim dyzelirse devam ederiz duzelmezse de yapacak birşey yok artik
Masallah canim. Rota asisin kendimiz aliyoruzbdegil mu? Vurulma zamani var mi?İlk asimizi olduk doğum kilomuzun üstüne 900 Gr boyumuzada 3 cm koymusuz çok çok şükür rota asisinida önümüzdeki ay yaptırıcam insallah
Sislik inene kadar o göğsünden emzir canim. MAsrit olsa agridan duramazdinKızlar galiba mastit oldum . Sol göğsümde kızarıklık ve kabarıklık var sinek ısırmış gibi . Başka bir belirtisi falan var mı bu işin. Ağrı sızı ateş Yok çünkü
Evet canim. Kendimiz alıyoruz 2 doz yapılıyor 2. Ve 4. Ay yada 3.ve 6. Ay 210 TL galiba tek doz fiyatıMasallah canim. Rota asisin kendimiz aliyoruzbdegil mu? Vurulma zamani var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?