- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.261
Canım süt denedim hatta annem şekerli şeyler bile sürdü napayim mecbur izin verdimStres gervekten cok etkiliyor vok uzukdum senin adina. Bebegim tutamiyor demissin ya memenin ucuna süt sürüp oyle tutturmayi denedin mi? Denemediysen bi dene bir danla da olsa meme ucunda sut olsun. Bak benimki cop cop emiyor nerdeyse boğulacak emmekten. Ama meme ucumda süt yoksa benimki de tutmuyor memeyi. Uykuda da tutmuyor ucunda sut yoksa. Ben de memeyi vermeden once elimde süt cikartip oyle tutturuyorum. Sütün kokusunu, tadini alir almaz yapisiyor.
Insallah gelir canım damla da alıcam bakalım o da belki ise yararLastMadOnEarth canimm bende oğlumda yaşadım senin yaşadıklarını gerçekten çok zor süreçler oğlum memeye yaklaştığı anda çıtak ciyak bağırirdi sanki kesmissin biyerini benimde KV yüzünden gitti sütüm mamaya büyüdü üzülme hiç mamaylsda buyunuyo aslan gibi boylu Poslu bir oğlum var çok şükür ama ben inanıyorum senin sütun gelicek sende inan ümitsizliğe kapılma sakin
Benim kide memişlerim için 3.gögus ucunu alacak bugün.öbürleri uymadı..acaba banada lazım olacak diye mi koşturuyorki
Aynen öyle sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş kafan ne kadar rahat olursa o kadar gelir sutun damlaları ise yarar Allah'ın izniyleCanım süt denedim hatta annem şekerli şeyler bile sürdü napayim mecbur izin verdimdiliyle şekeri sütü yalayıp memeyi geri itiyor öyle fena ki
Insallah gelir canım damla da alıcam bakalım o da belki ise yararemmesini geçtim artik sagip verebilsem o da yetecek ama olmazsa da yapacak bisey yok ben de mamayla büyümüşüm nasip degilmis
Hadi ya :/ cok inatci senin bebis anlasilan :/Canım süt denedim hatta annem şekerli şeyler bile sürdü napayim mecbur izin verdimdiliyle şekeri sütü yalayıp memeyi geri itiyor öyle fena ki
Insallah gelir canım damla da alıcam bakalım o da belki ise yararemmesini geçtim artik sagip verebilsem o da yetecek ama olmazsa da yapacak bisey yok ben de mamayla büyümüşüm nasip degilmis
Pahaliymis baya da.Evet canim. Kendimiz alıyoruz 2 doz yapılıyor 2. Ve 4. Ay yada 3.ve 6. Ay 210 TL galiba tek doz fiyatı
bende öyle, kendimden çok rahatsızım, aynalara küstüm resmen giyecek hiçbirşey bulamıyorum, hiçbir kıyafetim yakışmıyor artık, üstelik temmuz 29'da oğlanların sünnet düğünü ve mevlüdünü yapacağız bu biçimsiz vücutla nasıl bir kıyafet giyecem o kadar insanın önüne nasıl çıkacam hiiiiç bilmiyorumDaha karnım bile inmedi kendimi ne beğeniyorum ne de beni görmesine hazırım . Çok takıyorum bu durumu . Uzun süredir de ayrı yerlerdeyiz off sıkıntı işte
Evet ama bence çok gerekli oğluma yaptırmamıştık rota virüsüne yakalandı çok zorlu günler geçirdik yavrum elimde eridi gitti zor atlattık o yüzden kızıma kesin yaptırmayı istiyorumPahaliymis baya da.
ALlah korusun insallah hic yakalanmayiz. Ben de bibarastiriyimEvet ama bence çok gerekli oğluma yaptırmamıştık rota virüsüne yakalandı çok zorlu günler geçirdik yavrum elimde eridi gitti zor atlattık o yüzden kızıma kesin yaptırmayı istiyorum
Amin canım kimsenin evladı yakalanmasinALlah korusun insallah hic yakalanmayiz. Ben de bibarastiriyim
Bu arada kizlar esim cok şükür dün ise basladi. Ama beyefendi bugun yatak ayirmaya karar verdiz uykusuz kaliyormus. Bi dur hele dun bir bugun iki. Sabah sabah sinir etti beni.
Can'ım çok sağol aklımda olsun. Bizim dr Gazı olduğu için bebelac alın demiş. Eşim bebelac almış. Dün gece kolik krizimiz pek yoktu. Memeye saldırmadı o yüzden. Vermedim şimdilik mama. İnş gerek kalmaz.Gazlı bir bebekse hipp combiotik ya da aptamil conformil al kesinlikle diğer mamalar gaz şikayetlerinin muhtemel şekilde artmasına sebep olacaktır
Bizim danayı değil beni uyutur bu müzik :))Kizlar youtubeda uyuyan inek ninnisi diye bi ninni var sözsüz. Uyuyan inek ninnisi yazdığınızda ilk sirada cikiyor 1 saatlik. Benim oglan onu duydugunda sakinlesiveriyor hayta kar i tok ve alti temizse o muzigi acip gidiyorum yanindan gıkı cikmiyor hatta bazen döndüğümde uyumus buluyorum kendisini. Bizimki galiba ineksizde bi deneyim bakalim etki edecek mi?
Yok cnm ben uç ile emzirmiyorum yara olan gogsum kanıyor zaten içime sinmiyor onu sagip veriyorum çünkü emerken aşırı can yakıyor. Bizim bahsettiğimiz kalkan emmezken ucu bir yere değmesin akan süt toplansin diye.@EvBoregitgb34 merhaba kizlar
Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla meme koruyucu ile emziriyorsunuz, dogru mu? Yara var diye mi onunla emziriyorsunuz? Ben aventin kelebek meme koruyucusunj kullaniyorum, ama memem yara oldugu icin degil, benimki memeyi tutamadigi icin. Benim gibi olan var mi? Normal emsin istiyorum hem tentene temas icin hem de daha kolay, surekli birsetleri steril etmeye calismak baya yorucu. Emin de olamiyorum arada birseyler varken iyi cekebiloyor mudir karni doyuyor mudur? Biraktirmak istiyorum ama baska turli almiyor memeyi. Var midir tavsiyesi olanbenim kullandigim asadaki urun.
https://www.e-bebek.com/philips-avent-scf15600-kelebek-gogus-koruyucu-2-li-15mm-p-pav-756/
Oy kuzum çok zor gerçektenEvet ama bence çok gerekli oğluma yaptırmamıştık rota virüsüne yakalandı çok zorlu günler geçirdik yavrum elimde eridi gitti zor atlattık o yüzden kızıma kesin yaptırmayı istiyorum
Yaa neden ki? Sebebi neymisbiz iki senedir ayrı yatıyoruz ben oğlumla yatıyorum
Karıştır kiz hepsini kavanozda karışımdan al bir tatlı kaşığı :) kupaya koyuyorum üstüne kaynar sutgb34 canim bu bitkicayini esim ayri ayri almis .hangibirinden nekadar koyucagimi sasrdim .tahmini koyup iciyorum ama bi bilgin varmi .birde kaynatacakmiyim.sicak sudami bekleyecek
Emzirdikten sonra bir ağrı var oldu ama öyle duramıyorum diyeceğim kadar değil .Sislik inene kadar o göğsünden emzir canim. MAsrit olsa agridan duramazdin
Evet canım çok zordu hem yavrum.icin hem bizim.icinOy kuzum çok zor gerçektenbiz de yaptıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?