2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım süt denedim hatta annem şekerli şeyler bile sürdü napayim mecbur izin verdim diliyle şekeri sütü yalayıp memeyi geri itiyor öyle fena ki

Insallah gelir canım damla da alıcam bakalım o da belki ise yarar emmesini geçtim artik sagip verebilsem o da yetecek ama olmazsa da yapacak bisey yok ben de mamayla büyümüşüm nasip degilmis

Aynen öyle sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş kafan ne kadar rahat olursa o kadar gelir sutun damlaları ise yarar Allah'ın izniyle

Hadi ya :/ cok inatci senin bebis anlasilan :/

aynen bende
Daha karnım bile inmedi kendimi ne beğeniyorum ne de beni görmesine hazırım . Çok takıyorum bu durumu . Uzun süredir de ayrı yerlerdeyiz off sıkıntı işte
bende öyle, kendimden çok rahatsızım, aynalara küstüm resmen giyecek hiçbirşey bulamıyorum, hiçbir kıyafetim yakışmıyor artık, üstelik temmuz 29'da oğlanların sünnet düğünü ve mevlüdünü yapacağız bu biçimsiz vücutla nasıl bir kıyafet giyecem o kadar insanın önüne nasıl çıkacam hiiiiç bilmiyorum

Evet ama bence çok gerekli oğluma yaptırmamıştık rota virüsüne yakalandı çok zorlu günler geçirdik yavrum elimde eridi gitti zor atlattık o yüzden kızıma kesin yaptırmayı istiyorum
ALlah korusun insallah hic yakalanmayiz. Ben de bibarastiriyim

Gazlı bir bebekse hipp combiotik ya da aptamil conformil al kesinlikle diğer mamalar gaz şikayetlerinin muhtemel şekilde artmasına sebep olacaktır
Can'ım çok sağol aklımda olsun. Bizim dr Gazı olduğu için bebelac alın demiş. Eşim bebelac almış. Dün gece kolik krizimiz pek yoktu. Memeye saldırmadı o yüzden. Vermedim şimdilik mama. İnş gerek kalmaz.
Bizim danayı değil beni uyutur bu müzik :))

Yok cnm ben uç ile emzirmiyorum yara olan gogsum kanıyor zaten içime sinmiyor onu sagip veriyorum çünkü emerken aşırı can yakıyor. Bizim bahsettiğimiz kalkan emmezken ucu bir yere değmesin akan süt toplansin diye.

Evet ama bence çok gerekli oğluma yaptırmamıştık rota virüsüne yakalandı çok zorlu günler geçirdik yavrum elimde eridi gitti zor atlattık o yüzden kızıma kesin yaptırmayı istiyorum
Oy kuzum çok zor gerçekten biz de yaptıralım

tgb34 canim bu bitkicayini esim ayri ayri almis .hangibirinden nekadar koyucagimi sasrdim .tahmini koyup iciyorum ama bi bilgin varmi .birde kaynatacakmiyim.sicak sudami bekleyecek

tgb34 canim bu bitkicayini esim ayri ayri almis .hangibirinden nekadar koyucagimi sasrdim .tahmini koyup iciyorum ama bi bilgin varmi .birde kaynatacakmiyim.sicak sudami bekleyecek
Karıştır kiz hepsini kavanozda karışımdan al bir tatlı kaşığı :) kupaya koyuyorum üstüne kaynar su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…