- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.301
Dökme cnm bişey olmaz iç..yararı her halükarda olur
14.cadde civarı cnm sen peki[/QUOT galiba çok yakınız
Hoba benimki de baslicak haftaya yatak odasına terfi eder artık ben salona devamBu arada kizlar esim cok şükür dün ise basladi. Ama beyefendi bugun yatak ayirmaya karar verdiz uykusuz kaliyormus. Bi dur hele dun bir bugun iki. Sabah sabah sinir etti beni.
İse Baslamadan once bende sabahlari veriyordum ama simdi veremem ki sabahlari yok cunkuSabah 2 bardak su
Kahvaltida tost yada kahvaltilik still tea
Arada hurma
Oglen makarna varsa yada sulu yemek.
Hic yemek yoksa disaridan
Arada ceviz incir still tea dut
Aksam sulu yemek varsa yoksa menemen
Varsa tatli yoksa hurma
Sudocrem canim
Icme bence
Ben o hatayi ilk cocugumda yaptim .birdaha da tovbe ettim .
Cunku ensin bize tasinin dediler ozaman anladimki ben neyaparsam yapayim yetmeyecek onlara
Yatak ayirmayin canim lazim olur
Gece bazen veriyorum kizimi benimkine mecbut
İnsallah ciddi bir sy degildir canimBiz doğduğumuzdan beri öyleyiz canım 2 kere sorduk doktor reflü geccek dedi ama surekli böyle bide boğazını temizliyor yarın nasipse baska dr gitcez n dicek bakalım
aMinn.Hadi hayırlı olsun canm. Daim olsun.
BEN DE ONu dusunuyorum acaba salinda takilmaya devam mi etsek yoksa kendi salonda takilsa yataknodasina biz mi gecsek ;dHoba benimki de baslicak haftaya yatak odasına terfi eder artık ben salona devam
Ay yok salon iyi TV telefin falan bari emzirirken sıkılmayiz uykumuz gelmez.BEN DE ONu dusunuyorum acaba salinda takilmaya devam mi etsek yoksa kendi salonda takilsa yataknodasina biz mi gecsek ;d
Böyle durumlarda yanımda kaynanam duruyor.Sağolsun ona veriyorum biraz dinlendiriyor beni o olmasa ne yapardım bilmiyorumSabah 6’dan itibaren mesai başlıyor bizde, akşama kadar çok az uyuyarak devam ediyoruz.
Zaman geçmiyor günler bir birinin aynısı gibi geliyor bazen delirecek gibi oluyorum.
Siz nasıl idare ediyorsunuz bu dönemlerde? Size de bazen bu bunalımlar geliyor mu?
Sabah 6’dan itibaren mesai başlıyor bizde, akşama kadar çok az uyuyarak devam ediyoruz.
Zaman geçmiyor günler bir birinin aynısı gibi geliyor bazen delirecek gibi oluyorum.
Siz nasıl idare ediyorsunuz bu dönemlerde? Size de bazen bu bunalımlar geliyor mu?
Böyle durumlarda yanımda kaynanam duruyor.Sağolsun ona veriyorum biraz dinlendiriyor beni o olmasa ne yapardım bilmiyorum
EVet fazlasıyla bunalımdayım.. hoş bazen de acayip mutlu umutlu oluyorum
Ama gece uyunayınca hepsi gidiyo.. hayatım böyle mi geççek diye yine depresyona giriyorum
Bi de bi akşam annem bi akşam kaynanam kalıyo ama bebeğim sadece bende sakinleşiyo her an emmek istiyo e haliyle uykusuzum
Geçen cuma ayrılmıştık ailelerle ama ctesi berbat bi gece geçirince pazar geri çağırdım
Ama bu cuma artık kesin gidicekler
Haftasonu eşim izinli beni dışarı çıkarıyor.Bende çarşı iznine çıktım diyerek tadını çıkarıyorum ama aklım evde kalıyor vicdanım bir türlü rahat etmiyorBende de annem var ama çok sıkıldımarada hastaneye gidiyoruz kalça ultrasonu işitme testi vs diye ama sürekli olarak evde kalmak beni bunalttı. (
Zaman geçmiyor sanki.. günler hep aynı..
Bazen çok yoruluyorum emmeyi birakmayinca sonra hemen kokluyorum geçiyor. Onu beklediğim istediğim günleri hatırlıyorum, isteyip de olamayanları düşünüyorum ve en önemlisi Allah'ın emaneti diyorum geçiyor. Bana muhtaç yavrucak çok normal zor olacak bence dışarı çıkın komşuya falan gidin. Ben hep tek bakiyorum başka hiç birşey yapmıyorum. Duş alsam yeter diyorum.Sabah 6’dan itibaren mesai başlıyor bizde, akşama kadar çok az uyuyarak devam ediyoruz.
Haftasonu eşim izinli beni dışarı çıkarıyor.Bende çarşı iznine çıktım diyerek tadını çıkarıyorum ama aklım evde kalıyor vicdanım bir türlü rahat etmiyor
Sütümü sağıp bırakıyorum kayınvalidem ilgileniyorBebeği evde mi bırakıyorsun?
Bazen çok yoruluyorum emmeyi birakmayinca sonra hemen kokluyorum geçiyor. Onu beklediğim istediğim günleri hatırlıyorum, isteyip de olamayanları düşünüyorum ve en önemlisi Allah'ın emaneti diyorum geçiyor. Bana muhtaç yavrucak çok normal zor olacak bence dışarı çıkın komşuya falan gidin. Ben hep tek bakiyorum başka hiç birşey yapmıyorum. Duş alsam yeter diyorum.
Sütümü sağıp bırakıyorum kayınvalidem ilgileniyor
Merak etme o kalp sende de var annelik oturacak üzerimize cnm. Eşim seviyor ama on dk sonra seni istiyor modunda geliyor onlarinda evladı ama Allah bize verdiği sevgiyi vermemiş o yüzden bulcaz yolunu.Canım Allah sana kocaman bir kalp vermiş ne güzel :)
Ramazan olduğundan herkes niyetli, evinde aygın baygın yatıyor. Komşu, arkadaş işi de yaş.
O yüzden diyorum bayram geçse belki havam değişir diye.
Aynen dönem dönem geliyor geçiyor.Dışarı çıkmaya başladığımızda rahat rahat düzeleceğimizi umuyorum :)Süper :) en güzelini yapıyorsun. Biz de bebeği alıp dışarı çıkıyoruz çünkü annem haftasonu olmuyor. Ama yine tek kalamamış oluyorum.
Neyse 40’ı 3 ayı 6 ay derken inşallah geçecek bu dönemlerde. Arada böyle basıyor afaganlar.
Ben resmen depresyonun dibindeyim! Ne güzel ne huzurlu hayatım varmış meğer.. tükendim 25 günde! Gerçekten hunilimom oldum.. başımın ağrısındn kafam vucuduma kocaman geliyo.. çocuk sürekli gaz sancısından ağlıyo elimden bişey gelmiyo.. uyumayan sürekli uyanık bi bebek.. resmen vucudumda bi parça gibi bütün gün beraber dolanıyoruz evin içinde.. ben delirdim bile galiba..Sabah 6’dan itibaren mesai başlıyor bizde, akşama kadar çok az uyuyarak devam ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?