2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kolikse birşey diyemem.dediğim gibi görümcemde kullandığı için sıkıntı yapmadım.aklında olsun yinede

Bol mu bagliyosunuz acaba bezleri ben sleepy kullanıyorum bariyerini düzeltmezsem ancak o zaman kaka siziyo çiş hiç sızmadı daha
bolda değil ama bacaklara gelen bariyerlerinde mutlaka düzeltiyorum ilkinde üst ön bölgeden iki taraftan diğerinde bacak bölgesi ön taraftan sızdırdı.bezimizde 1 numara

Canim ne olacak yarim saat dolanir gelirsin. Avm ye gidersen zaten emzirme odalari oluyor. Dert etme altini acligini. Cocugun da hava almays ihtiyaci var senin de.

Merhaba canim seninde dogumun gec mi oldu? Suan 41+3 haftadayim yarin suni sanci ile baslatacaklar dogumumu.. Kendi sancim gelir diye bekliyorum aslinda ama daha tik yok

bolda değil ama bacaklara gelen bariyerlerinde mutlaka düzeltiyorum ilkinde üst ön bölgeden iki taraftan diğerinde bacak bölgesi ön taraftan sızdırdı.bezimizde 1 numara
Ay bilemedim canım erkekmi bebeğin genelde erkeklerde çok siziyo pipiden dolayı :)

Sakin olmaya çalış tatlım inanki sen gerildikçe bebeğe yansıyor sonra kısır döngü oluyor şütfen rahat ol bebek de rahatlayacak kendimden biliyorum kızımda ilk bebeğimdi ağlayacak edecek diye ödüm patlardı eşimin gece çalıştığı günlerde çocuk çıkdırıyordu çünkü o gececiyken tedirgin oluyordum kızım kolikti 6 ay sürdü bu bebeğimde ağlıyor gaz sıkıntısı yaşıyor kaka yaparken zorlanıyor ama rahat davranmaya çalışıyorum öbür türlü işler dahada zorlaşıyor

Aynen bende bunu buyuteyim de hayırlısıyla.
Amin canım inşallah

sakın olmaya çalış canım..sen daha yeni tek kaldın..zamanla alışıyor insan..geçecek inşallah bugünler

Bende kolaya kactim valla patates kızartması yapacam corba bile yok
ohh afiyet olsun canim

Merhaba canim seninde dogumun gec mi oldu? Suan 41+3 haftadayim yarin suni sanci ile baslatacaklar dogumumu.. Kendi sancim gelir diye bekliyorum aslinda ama daha tik yok

Evet canım 42+2’de doğum oldu, jel koydular açılması için jelden sonra da bol bol yürüyüş yaptırdılar 18 saat sonra doğum oldu.

Nasil kilo veriyorsun. Ne yiyorsun.
Sanırım benim sorunumda o zaten,yemek yiyemiyorum hiç.Gün boyu 3 litre su ve süt yapacak çaylar.Benim ameliyatta midemi yanlış bir yere koydu sanırım doktorum normalde ben yemek yemeden duramam tansiyonum falan düşerdi hayatımda ilk defa böyle oldum.Hamileliğimde de zaten 33 kilo alıp rekor kırdım

Kızlar normalde primanın yeni doğanını kullanıyordum dünden beri premuyum olana başladım ama iki kere zıbına çiş geçirdi ya sizde de oluyormu.
Ben de kullanıyorum Can'ım. Birkaç güne kadar hiç sıkıntı yoktu. Sonra sızmaya başladı. 1 numara küçük geliyor herhalde artık dedim. 2 numaraya geçtim. Ama bugün yine çiş sızdı bi kez. Bi kez de zıbınına kaka geçti biraz. Ama baya çok yapmıştı. Gerçi hemen aldım almasam daha çok bulaşacaktı belki de.
Sanırım her bezde var aynı sıkıntı.

dediğim market kipa dı aslında ben yanlış yazdım.Şimdi migros mu carfur mu ne oldu
Carrefour da bulamamış. Migros'ta Yok burda. Sanırım mecbur internetten alıcam.
Ya ben zeytinyağı verme konusunda bile endişe ediyorum. Hatta gaz damlalarında bile. Çörekotu herseye şifa. Bunda da çözüm o olmuş demek.
Ben çok mecbur kalmadıkça veremem sanırım Can'ım.
Paylaştığın için teşekkürler. Sen de çok vermemeye çalış.

Can'ım nurse harveys damla rahatlattı bizi biraz. Krizler daha kısa sürüyor sanki. Yada ben alıştım artık :)) istersen bi dene o Damla'yı.
Var marketlerde canım ben migrostan minies diye bir marka aldım dalin canbebe falan var
Bulamamış bizim şapşik yaaa. Ben de vardır illaki dedim.

Kızlar normalde primanın yeni doğanını kullanıyordum dünden beri premuyum olana başladım ama iki kere zıbına çiş geçirdi ya sizde de oluyormu.
bebeğiniz ne kadarlık ben 2 numaraya geçtim yaklaşık bir haftadır bebek erkekse biraz büyük kullanmak işi çözüyor bir kere çiş geçti oda uyku sersemi düzgün baglayamadigim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…