- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.361
kolikse birşey diyemem.dediğim gibi görümcemde kullandığı için sıkıntı yapmadım.aklında olsun yinedeCanım allah korusun bagırsak florası bozulmasın, daha herşeyleri çok tazesagol yine de daha da çaresiz kalırsak mecbur deneyecegiz ama heryerde kolik bebeklere çare olmadığı yazıyor. Kuzeyin gazı olmasa da ağlıyor, hep ağlıyor
bolda değil ama bacaklara gelen bariyerlerinde mutlaka düzeltiyorum ilkinde üst ön bölgeden iki taraftan diğerinde bacak bölgesi ön taraftan sızdırdı.bezimizde 1 numaraBol mu bagliyosunuz acaba bezleri ben sleepy kullanıyorum bariyerini düzeltmezsem ancak o zaman kaka siziyo çiş hiç sızmadı daha
Bende kolaya kactim valla patates kızartması yapacamAy ne pişireceğimi şaşırdım..eşim oruçlu değişik bişey olsun dedim..onu yeme bunu yeme..belkim bir kaşikçik tadarim
Canim ne olacak yarim saat dolanir gelirsin. Avm ye gidersen zaten emzirme odalari oluyor. Dert etme altini acligini. Cocugun da hava almays ihtiyaci var senin de.Ayy ne güzel ben korkumdan çıkaramıyorum alti mi batar emmek mi ister diye evde dura dura da kafayı yenek üzereyim kizlar biz hamak aldık yarim saat bile olsa uyumaya başladı ona bile sevinir oldum alışır inşallah
Gececek gececek :)Bizimki de aynı, vik dedi mi annesi seni istiyor diyor, hiç 5 dk tutamıyor.
Bugünlerde geçecek diyip avutuyorum kendimi.
bebisin erkek mi canim? erkek bebeklerde pipisi yukari dönebiliyor ozaman sirti falan batiyor yegenimden biliyorum..sanirim pipiyi sabitlemek gerekKızlar normalde primanın yeni doğanını kullanıyordum dünden beri premuyum olana başladım ama iki kere zıbına çiş geçirdi ya sizde de oluyormu.
Kızlar çok sağolun en azından tek olmadığımı hissettirdiniz.
Ben aslında nisan annelerindeydim 18 nisan beklerken 3 mayıs da doğum olunca sizin gruba geldim :))
Çünkü arada 1 ay olunca konuşulanlara yabancı kalıyodum ama sizle hemen hemen her gün aynı şeyleri yaşıyoruz.
İyi ki varsınız.
Ben Hepsiburada dan aldım 3 paket 31 liraya kargo bedava olsun diye . En iyisi unibaby .Kızlar ya bu alt açma bezleri marketlerde satılmıyor mu
Eşim Carrefour a falan bakmış yokmuş.
Nerden bulucaz. Bi paket bitti yA. Keşke daha çok alsaymışım
Ay bilemedim canım erkekmi bebeğin genelde erkeklerde çok siziyo pipiden dolayı :)bolda değil ama bacaklara gelen bariyerlerinde mutlaka düzeltiyorum ilkinde üst ön bölgeden iki taraftan diğerinde bacak bölgesi ön taraftan sızdırdı.bezimizde 1 numara
Sakin olmaya çalış tatlım inanki sen gerildikçe bebeğe yansıyor sonra kısır döngü oluyor şütfen rahat ol bebek de rahatlayacak kendimden biliyorum kızımda ilk bebeğimdi ağlayacak edecek diye ödüm patlardı eşimin gece çalıştığı günlerde çocuk çıkdırıyordu çünkü o gececiyken tedirgin oluyordum kızım kolikti 6 ay sürdü bu bebeğimde ağlıyor gaz sıkıntısı yaşıyor kaka yaparken zorlanıyor ama rahat davranmaya çalışıyorum öbür türlü işler dahada zorlaşıyorKızlar deliricem sanırım hiç uyumuyor, memede ağlıyor, emzikle ağlıyor, sağdığım sütlerden verdim bitti yine bastı çığlığı.. gaz masajı yaptım, büyük insanlar gibi gaz çıkardı çıkardı tam oh dedim yine çığlık kıyamet.. o ağlıyor ben ağlıyorum.. eşim işten çıktı geldi şimdi pışpışlıyor, ayy valla büyüseler bir an önce, başıma ağrılar çıktı
Amin canım inşallahAynen bende bunu buyuteyim de hayırlısıyla.
sakın olmaya çalış canım..sen daha yeni tek kaldın..zamanla alışıyor insan..geçecek inşallah bugünlerKızlar deliricem sanırım hiç uyumuyor, memede ağlıyor, emzikle ağlıyor, sağdığım sütlerden verdim bitti yine bastı çığlığı.. gaz masajı yaptım, büyük insanlar gibi gaz çıkardı çıkardı tam oh dedim yine çığlık kıyamet.. o ağlıyor ben ağlıyorum.. eşim işten çıktı geldi şimdi pışpışlıyor, ayy valla büyüseler bir an önce, başıma ağrılar çıktı
ohh afiyet olsun canimBende kolaya kactim valla patates kızartması yapacamcorba bile yok
TV nerde sen oraya geç kizPöff bizim salonda tv yok kiresmem tv izlemeye hasret kaldim ya.
Merhaba canim seninde dogumun gec mi oldu? Suan 41+3 haftadayim yarin suni sanci ile baslatacaklar dogumumu.. Kendi sancim gelir diye bekliyorum aslinda ama daha tik yok
Sanırım benim sorunumda o zaten,yemek yiyemiyorum hiç.Gün boyu 3 litre su ve süt yapacak çaylar.Benim ameliyatta midemi yanlış bir yere koydu sanırım doktorumNasil kilo veriyorsun. Ne yiyorsun.
Ben de kullanıyorum Can'ım. Birkaç güne kadar hiç sıkıntı yoktu. Sonra sızmaya başladı. 1 numara küçük geliyor herhalde artık dedim. 2 numaraya geçtim. Ama bugün yine çiş sızdı bi kez. Bi kez de zıbınına kaka geçti biraz. Ama baya çok yapmıştı. Gerçi hemen aldım almasam daha çok bulaşacaktı belki de.Kızlar normalde primanın yeni doğanını kullanıyordum dünden beri premuyum olana başladım ama iki kere zıbına çiş geçirdi ya sizde de oluyormu.
Carrefour da bulamamış. Migros'ta Yok burda. Sanırım mecbur internetten alıcam.dediğim market kipa dı aslında ben yanlış yazdım.Şimdi migros mu carfur mu ne oldu
Ya ben zeytinyağı verme konusunda bile endişe ediyorum. Hatta gaz damlalarında bile. Çörekotu herseye şifa. Bunda da çözüm o olmuş demek.@EvBoregi ve diğer yaz problemi yaşayan anneler bi formülle şu iki gündür daha iyiyiz çok şükür.ki sahurdan önce uyuduğumuz görülmemişti şimdiye kadar.aynı tarifi hemşire olan görümcem tüp bebek olan çocuğuna uyguladığı için sıkıntı olacağını düşünmeden verdim
Çörek otunu bi tavada hafifçe kavurduk.sonra havanda bi güzel dövdük.2 tatlı kadar olanı çay süzeğinden eledik geri kalanı bi kesenin içine koyup karnın üstüne koydum.elediğimizide üstünü hafif basana kadar zeytin yağı koyduk.her gün yağ karışımdan çay kaşığının ucuyla veriyorum
Can'ım nurse harveys damla rahatlattı bizi biraz. Krizler daha kısa sürüyor sanki. Yada ben alıştım artık :)) istersen bi dene o Damla'yı.Canım allah korusun bagırsak florası bozulmasın, daha herşeyleri çok tazesagol yine de daha da çaresiz kalırsak mecbur deneyecegiz ama heryerde kolik bebeklere çare olmadığı yazıyor. Kuzeyin gazı olmasa da ağlıyor, hep ağlıyor
Bulamamış bizim şapşik yaaa. Ben de vardır illaki dedim.Var marketlerde canım ben migrostan minies diye bir marka aldım dalin canbebe falan var
Oturma odasinda ya oranin kanepeleri zor aciliyor ugrasamamTV nerde sen oraya geç kiz
E bebekte var kuZum biliyorum. Ben de ordan almıştım. Yani kolayca ulaşabileceğimiz yer anlamında sordum. E bebeğe gitmek de mesele çünkü. İnternetten versem gelmesi uzun sürer.
Markette falan vardır belki dedim.
bebeğiniz ne kadarlık ben 2 numaraya geçtim yaklaşık bir haftadır bebek erkekse biraz büyük kullanmak işi çözüyor bir kere çiş geçti oda uyku sersemi düzgün baglayamadigim içinKızlar normalde primanın yeni doğanını kullanıyordum dünden beri premuyum olana başladım ama iki kere zıbına çiş geçirdi ya sizde de oluyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?