- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.401
Yanına üstünden çıkardığın atletini koysana acaba kokunla uyurmu. Benim kızında yüzü isilik kıpkırmızı oldu geçer inşallah hemenYa kızlar bebeğimin göğsümde uyumasından memnunum, kokumu arıyo yavrum, direkt uyku moduna geçip sakinleşiyo ama yatağına yatırınca hemen uyanıyo ya
Böyle de ben hiç uyuyamıyorum ki
Nasıl yapçaz nasıl düzene gircek bilmiyorum
Next2me aldım ilk zamanlar mis gibi uyuyodu orda şimdi ya göğsümde ya yatakta yanımda, meme ağzında
Bebek uyuyunca uyu diyolar nasıl uyuyayım
Zaten gaz sancısı sıklaştı hiç dalgın uyuyamıyo hep bi kıvranma modu
Yüzüne de üzülüyorum kıpkırmızı isilikten
Ben bu çocuğa bakamıyom diye üzülüyorum vallahi
Evet canım 42+2’de doğum oldu, jel koydular açılması için jelden sonra da bol bol yürüyüş yaptırdılar 18 saat sonra doğum oldu.
Göbişi yedinmi kız maşallah sana darısı başınıza inşallahEki Görüntüle 2154578
Biz hep ya bu modda ya göğüse kafa yaslanmış modda ya da memede
(Bodydeki teri ve gözaltlarını görmeyiniz)
Aynen ben de koltukta yaşıyorum uyuyorum uyanıyorum koltuktayım karşımda televizyon elimde telefon mememde kızım...koltuktayımTV nerde sen oraya geç kiz
Çok şükür az bişey var, korse de takmaya çalışıyorum zamanl o da gider inşallahGöbişi yedinmi kız maşallah sana darısı başınıza inşallah
Onu denedim işe yaramadı ama yılmadan devam edeyim benYanına üstünden çıkardığın atletini koysana acaba kokunla uyurmu. Benim kızında yüzü isilik kıpkırmızı oldu geçer inşallah hemen
35 gunluguz kilomuz 3900 2 numaraya geçtim iki numara bez 3_6 kilo bebek rahat ediyor22 günlüğüz ama 4 kg doğduk bende bundan sonrakini 2 numara alcam
ben çok memnunum geç kesfettigime yanıyorum çok zorlandığım zamanlar oldu çünkü biArkadaşlar emzirme yastığı kullanıp memnun olanlar var mı acaba? Bizim bebiş kilo aldıkça emzirmek de zorlaşıyor. Memede çok uzun süre kalıyor, emdikten sonra orda uyumak istiyor gündüzleri. 21 günlük olduk artık kolum ağrıyor ona da kıyamıyorum yatağına bırakınca uyanıyor. Emzirme yastığı çözüm olur mu? Kullanıp memnun olanlar var mı ?
Bizimki de yaptı iki defa, yüzüne gözüne kafasına :) allah ne verdiyse ve hiç rahatsız olmuyor
Arkadaşlar emzirme yastığı kullanıp memnun olanlar var mı acaba? Bizim bebiş kilo aldıkça emzirmek de zorlaşıyor. Memede çok uzun süre kalıyor, emdikten sonra orda uyumak istiyor gündüzleri. 21 günlük olduk artık kolum ağrıyor ona da kıyamıyorum yatağına bırakınca uyanıyor. Emzirme yastığı çözüm olur mu? Kullanıp memnun olanlar var mı ?
Ben kullanıyorum memnunumArkadaşlar emzirme yastığı kullanıp memnun olanlar var mı acaba? Bizim bebiş kilo aldıkça emzirmek de zorlaşıyor. Memede çok uzun süre kalıyor, emdikten sonra orda uyumak istiyor gündüzleri. 21 günlük olduk artık kolum ağrıyor ona da kıyamıyorum yatağına bırakınca uyanıyor. Emzirme yastığı çözüm olur mu? Kullanıp memnun olanlar var mı ?
Cnm kuvete havlu serdim küçük yastik koydum yatırdım önce on sonra arka lifleyip kafasına az şampuan yapıp yüzü bana bakarken suyu tam alninin ortasina döktüm kulaklara gelmiyor akıp gidiyor. Sonra bornoza sar al kucağa kosturAhh canım ya elimde değil yaşlar pıtır pıtır akıyor.. geçecek de inşallah aklımızı kaçırmayız :)
İnşallah canım benim, annemin kokusunu mu arıyor nedir, burun deliklerini açıp açıp ağlıyor yaramaz
Alalım kuzum onu da alalım :) kendim çıksam gizli gizli alıp versem, eşim doktor vermeyin dedi diye diretiyor, sanki kendi çekiyor, oğlanın da benim de canımız çıktı.. bi de demez mi bakamıyorsan annemi getireyim diye, sanki işim yetmez gibi bi de annesine baktıracak
Keşke ben de cesaret etsem, kulaklarını nasıl korudun canım? Ohh sıhhatler olsun tosuna
Can'ım ben kullanmaya başladım. Çok memnunum. Ama emzirme yastığından da alıp yatağa bırakıyorsun yine uyanıyor malesefArkadaşlar emzirme yastığı kullanıp memnun olanlar var mı acaba? Bizim bebiş kilo aldıkça emzirmek de zorlaşıyor. Memede çok uzun süre kalıyor, emdikten sonra orda uyumak istiyor gündüzleri. 21 günlük olduk artık kolum ağrıyor ona da kıyamıyorum yatağına bırakınca uyanıyor. Emzirme yastığı çözüm olur mu? Kullanıp memnun olanlar var mı ?
Bizim doktor da mecbur kalmadıkça vermeyin dedi ama mecbur kalıyoruz işte.Alalım kuzum onu da alalım :) kendim çıksam gizli gizli alıp versem, eşim doktor vermeyin dedi diye diretiyor, sanki kendi çekiyor, oğlanın da benim de canımız çıktı.. bi de demez mi bakamıyorsan annemi getireyim diye, sanki işim yetmez gibi bi de annesine baktıracak
Can'ım nesi var? Gazdan ağladığı için mi? Öyleyse biz götürdük geçen. Bize ilk bebeğiniz mi diye sordu dr :)))Sen çok ağladığında doktora götürmüştün dimi canım? Nesine baktılar, ben de mi götürsem acile şimdi, hiç bugünki kadar yapmamıştı
Can'ım hepimizde var aynı sıkıntılar. Geçecek inş. İsilik çok normalmiş. Sütten kaynaklanıyormuş. Zamanla düzene oturtucaz inş.Ya kızlar bebeğimin göğsümde uyumasından memnunum, kokumu arıyo yavrum, direkt uyku moduna geçip sakinleşiyo ama yatağına yatırınca hemen uyanıyo ya
Böyle de ben hiç uyuyamıyorum ki
Nasıl yapçaz nasıl düzene gircek bilmiyorum
Next2me aldım ilk zamanlar mis gibi uyuyodu orda şimdi ya göğsümde ya yatakta yanımda, meme ağzında
Bebek uyuyunca uyu diyolar nasıl uyuyayım
Zaten gaz sancısı sıklaştı hiç dalgın uyuyamıyo hep bi kıvranma modu
Yüzüne de üzülüyorum kıpkırmızı isilikten
Ben bu çocuğa bakamıyom diye üzülüyorum vallahi
BencedeKesilir neden kesilmesin
Hamileyken kesilmek diyolar bence o da batıl inanç
Allah korusun. Bende çok korkuyorumKizlar az önce oglum yanımda emerken uyumuşum uyandım ogluma dokundum hareket etmedi çığlık çığlığa kucağıma alıp sarsmışımömründen ömür gitti Allah korusun evlatlarimizi. Bir daha tövbe yatırmam yanima
Kizlar az önce oglum yanımda emerken uyumuşum uyandım ogluma dokundum hareket etmedi çığlık çığlığa kucağıma alıp sarsmışımömründen ömür gitti Allah korusun evlatlarimizi. Bir daha tövbe yatırmam yanima
Allah korumuş canım bende korkuyorum cok bundanKizlar az önce oglum yanımda emerken uyumuşum uyandım ogluma dokundum hareket etmedi çığlık çığlığa kucağıma alıp sarsmışımömründen ömür gitti Allah korusun evlatlarimizi. Bir daha tövbe yatırmam yanima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?