2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yanına üstünden çıkardığın atletini koysana acaba kokunla uyurmu. Benim kızında yüzü isilik kıpkırmızı oldu geçer inşallah hemen

Evet canım 42+2’de doğum oldu, jel koydular açılması için jelden sonra da bol bol yürüyüş yaptırdılar 18 saat sonra doğum oldu.

Ne guzel ya turkiyede 42. Haftaya kadar bekletmiyorlar. Hergun acilde hemsirelerle yatacan yatmiyacam diye sakalasiyoruz imzami atip oyle cikiyorum butun sorumlulugu kabul ettigime dair. Sen yurtdisindamisin yoksa? Ben Hollanda dogumluyum ama kesin donus yaptik yinede oranin sistemini takip ediyorum ve cok rahat takiliyorlar. Malesef turkiyede biraz korkak yaklasiyorlar.

ben çok memnunum geç kesfettigime yanıyorum çok zorlandığım zamanlar oldu çünkü bi

Kizlar bu bebek bezlerinin tam geldigini nasil anlayacaz? 2 bumara kucuk 3 numara buyuk geliyor napacam

Canım rahat oluyor tavsiye ederim ama çok c şeklinde olmasın benim oğlumda kullandigimdaki daha rahattı tam belime oturuyordu onu verdim hamile kalınca başka aldım bunun içine zor giriyorum belime sokmakta zorlaniyorum.
Emzirme yastiginda hem eğilmiyorsun belin ağrımıyor hemde kolunun altında destek olduğu için kolun ağrımıyor ben çok uzun süre kullandım.

Ben kullanıyorum memnunum

Cnm kuvete havlu serdim küçük yastik koydum yatırdım önce on sonra arka lifleyip kafasına az şampuan yapıp yüzü bana bakarken suyu tam alninin ortasina döktüm kulaklara gelmiyor akıp gidiyor. Sonra bornoza sar al kucağa kostur

Can'ım ben kullanmaya başladım. Çok memnunum. Ama emzirme yastığından da alıp yatağa bırakıyorsun yine uyanıyor malesef
Zaten kolumla tutuyorum yine. Emzirme yastığı öncesi normal silikon başyastığı kullandım ben. Alana kadar onu da kullanabilirsin.

Bizim doktor da mecbur kalmadıkça vermeyin dedi ama mecbur kalıyoruz işte.
Ya bu erkek milletindeki çok bilmiş tavrı deli ediyor beni. Sanki annesi bakabilecek. Bu çocuk senin kokuna muhtaç.

Sen çok ağladığında doktora götürmüştün dimi canım? Nesine baktılar, ben de mi götürsem acile şimdi, hiç bugünki kadar yapmamıştı
Can'ım nesi var? Gazdan ağladığı için mi? Öyleyse biz götürdük geçen. Bize ilk bebeğiniz mi diye sordu dr :)))
Kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor. İlk bebeklerin de bir acil doktoru macerası var ve herkese ilk bebek mi diye sorulmuş :))
Normal muayene ediyor. Göğsünü dinleyip ilaç yazıp yolluyorlar.
Can'ım hepimizde var aynı sıkıntılar. Geçecek inş. İsilik çok normalmiş. Sütten kaynaklanıyormuş. Zamanla düzene oturtucaz inş.

Kizlar az önce oglum yanımda emerken uyumuşum uyandım ogluma dokundum hareket etmedi çığlık çığlığa kucağıma alıp sarsmışım ömründen ömür gitti Allah korusun evlatlarimizi. Bir daha tövbe yatırmam yanima

Allah korusun canım.bende çok korkuyorum ama iki kere sızmışım yatakta yorgunluktan. Bilerek ve isteyerek yanında yatırmam onun korkusu ömür kısaltmaya yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…