- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.381
Ben de eşimin olmadığı akşamları tv olan odada takılıyordum. Işığı da kapatıyorum ki oğluşu rahatsız etmesin. Uyku modunda olsun.TV nerde sen oraya geç kiz
Kesilir neden kesilmesinMerhaba kızlar lohusa iken saç kesilir mi acil cevap verir misiniz
Arkası dönük cnm onların henüz renkleri ayırt edemiyorlar gece lambası için bile baya zaman lazim. Bize de yazık kafayı yemeyelim ki bakalım onlara.Ben de eşimin olmadığı akşamları tv olan odada takılıyordum. Işığı da kapatıyorum ki oğluşu rahatsız etmesin. Uyku modunda olsun.
Geçen gün uyandığı bi anda o kadar rahatsız oldu ki tv nin ışıklarından. Karanlık olduğundan hızlı bi şekilde renk ve ışık değişimi olunca gözleri büyüdü çoçuğun. Korktu sanki. Ay nasıl kötü oldum anlatamam.nasıl üzüldüm. Çok kötü hissettim. Aslında tv yoruyor bence yavrucakları. Yaydığı enerji benim bile başımı ağrıtıyor. Onlara etkisi kimbilir nasıl oluyordur.
Elime,saatime,kendi yüzüne hatta yanı başında duran sudocremin içersine :)) en hayret ettiğim ona nasıl denk getirdiği olmuştuYuppii oğlumu tek yıkadım ve hiç sorun olmadi tabi altını açinca suratına isedi diye yıkadım ama olsun
Ay ebebekte pipiped görmüştüm saçma gelmişti baya lazimmış aslındaElime,saatime,kendi yüzüne hatta yanı başında duran sudocremin içersine :)) en hayret ettiğim ona nasıl denk getirdiği olmuştu
Tamam canım teşekkür ederimkolikse birşey diyemem.dediğim gibi görümcemde kullandığı için sıkıntı yapmadım.aklında olsun yinede
Ahh canım ya elimde değil yaşlar pıtır pıtır akıyor.. geçecek de inşallah aklımızı kaçırmayız :)Sakin olmaya çalış tatlım inanki sen gerildikçe bebeğe yansıyor sonra kısır döngü oluyor şütfen rahat ol bebek de rahatlayacak kendimden biliyorum kızımda ilk bebeğimdi ağlayacak edecek diye ödüm patlardı eşimin gece çalıştığı günlerde çocuk çıkdırıyordu çünkü o gececiyken tedirgin oluyordum kızım kolikti 6 ay sürdü bu bebeğimde ağlıyor gaz sıkıntısı yaşıyor kaka yaparken zorlanıyor ama rahat davranmaya çalışıyorum öbür türlü işler dahada zorlaşıyor
İnşallah canım benim, annemin kokusunu mu arıyor nedir, burun deliklerini açıp açıp ağlıyor yaramazsakın olmaya çalış canım..sen daha yeni tek kaldın..zamanla alışıyor insan..geçecek inşallah bugünler
Alalım kuzum onu da alalım :) kendim çıksam gizli gizli alıp versem, eşim doktor vermeyin dedi diye diretiyor, sanki kendi çekiyor, oğlanın da benim de canımız çıktı.. bi de demez mi bakamıyorsan annemi getireyim diye, sanki işim yetmez gibi bi de annesine baktıracakCan'ım nurse harveys damla rahatlattı bizi biraz. Krizler daha kısa sürüyor sanki. Yada ben alıştım artık :)) istersen bi dene o Damla'yı.
Keşke ben de cesaret etsem, kulaklarını nasıl korudun canım? Ohh sıhhatler olsun tosunaYuppii oğlumu tek yıkadım ve hiç sorun olmadi tabi altını açinca suratına isedi diye yıkadım ama olsun
Ay bilemedim ki zannetmem ama şuan sadece senin kokunu arıyordur oAhh canım ya elimde değil yaşlar pıtır pıtır akıyor.. geçecek de inşallah aklımızı kaçırmayız :)
İnşallah canım benim, annemin kokusunu mu arıyor nedir, burun deliklerini açıp açıp ağlıyor yaramaz
Alalım kuzum onu da alalım :) kendim çıksam gizli gizli alıp versem, eşim doktor vermeyin dedi diye diretiyor, sanki kendi çekiyor, oğlanın da benim de canımız çıktı.. bi de demez mi bakamıyorsan annemi getireyim diye, sanki işim yetmez gibi bi de annesine baktıracak
Keşke ben de cesaret etsem, kulaklarını nasıl korudun canım? Ohh sıhhatler olsun tosuna
evet canım ona da dikkat edeyimbebisin erkek mi canim? erkek bebeklerde pipisi yukari dönebiliyor ozaman sirti falan batiyor yegenimden biliyorum..sanirim pipiyi sabitlemek gerek
aynen erkek canımAy bilemedim canım erkekmi bebeğin genelde erkeklerde çok siziyo pipiden dolayı :)
canım iki daz dalmadı birden kullanıyordum yine işe yaramamıştı.her gazda kakada geliyordu düzene girince bırakırım artık.Ben de kullanıyorum Can'ım. Birkaç güne kadar hiç sıkıntı yoktu. Sonra sızmaya başladı. 1 numara küçük geliyor herhalde artık dedim. 2 numaraya geçtim. Ama bugün yine çiş sızdı bi kez. Bi kez de zıbınına kaka geçti biraz. Ama baya çok yapmıştı. Gerçi hemen aldım almasam daha çok bulaşacaktı belki de.
Sanırım her bezde var aynı sıkıntı.
Carrefour da bulamamış. Migros'ta Yok burda. Sanırım mecbur internetten alıcam.
Ya ben zeytinyağı verme konusunda bile endişe ediyorum. Hatta gaz damlalarında bile. Çörekotu herseye şifa. Bunda da çözüm o olmuş demek.
Ben çok mecbur kalmadıkça veremem sanırım Can'ım.
Paylaştığın için teşekkürler. Sen de çok vermemeye çalış.
Can'ım nurse harveys damla rahatlattı bizi biraz. Krizler daha kısa sürüyor sanki. Yada ben alıştım artık :)) istersen bi dene o Damla'yı.
Bulamamış bizim şapşik yaaa. Ben de vardır illaki dedim.
22 günlüğüz ama 4 kg doğduk bende bundan sonrakini 2 numara alcambebeğiniz ne kadarlık ben 2 numaraya geçtim yaklaşık bir haftadır bebek erkekse biraz büyük kullanmak işi çözüyor bir kere çiş geçti oda uyku sersemi düzgün baglayamadigim için
Bizde 4 kilo doğduk ve kilolu doğan çocukların kilo alımı yavaş oluyormuş sizinki ne kadar aldı acaba22 günlüğüz ama 4 kg doğduk bende bundan sonrakini 2 numara alcam
ayy ilahi yaaYuppii oğlumu tek yıkadım ve hiç sorun olmadi tabi altını açinca suratına isedi diye yıkadım ama olsun
Sen çok ağladığında doktora götürmüştün dimi canım? Nesine baktılar, ben de mi götürsem acile şimdi, hiç bugünki kadar yapmamıştıAy bilemedim ki zannetmem ama şuan sadece senin kokunu arıyordur o
Bizimki de yaptı iki defa, yüzüne gözüne kafasına :) allah ne verdiyse ve hiç rahatsız olmuyorayy ilahi yaagulmekten mememde zar zor uyuyan oglumu uyandirdim annesinin yuzune iseyeni duydum da kendi yuzune iseyeni ilk defa duyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?