2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
TV nerde sen oraya geç kiz
Ben de eşimin olmadığı akşamları tv olan odada takılıyordum. Işığı da kapatıyorum ki oğluşu rahatsız etmesin. Uyku modunda olsun.
Geçen gün uyandığı bi anda o kadar rahatsız oldu ki tv nin ışıklarından. Karanlık olduğundan hızlı bi şekilde renk ve ışık değişimi olunca gözleri büyüdü çoçuğun. Korktu sanki. Ay nasıl kötü oldum anlatamam. nasıl üzüldüm. Çok kötü hissettim. Aslında tv yoruyor bence yavrucakları. Yaydığı enerji benim bile başımı ağrıtıyor. Onlara etkisi kimbilir nasıl oluyordur.

Arkası dönük cnm onların henüz renkleri ayırt edemiyorlar gece lambası için bile baya zaman lazim. Bize de yazık kafayı yemeyelim ki bakalım onlara.

Arkadaşlar emzirme yastığı kullanıp memnun olanlar var mı acaba? Bizim bebiş kilo aldıkça emzirmek de zorlaşıyor. Memede çok uzun süre kalıyor, emdikten sonra orda uyumak istiyor gündüzleri. 21 günlük olduk artık kolum ağrıyor ona da kıyamıyorum yatağına bırakınca uyanıyor. Emzirme yastığı çözüm olur mu? Kullanıp memnun olanlar var mı ?

Ahh canım ya elimde değil yaşlar pıtır pıtır akıyor.. geçecek de inşallah aklımızı kaçırmayız :)

sakın olmaya çalış canım..sen daha yeni tek kaldın..zamanla alışıyor insan..geçecek inşallah bugünler
İnşallah canım benim, annemin kokusunu mu arıyor nedir, burun deliklerini açıp açıp ağlıyor yaramaz

Can'ım nurse harveys damla rahatlattı bizi biraz. Krizler daha kısa sürüyor sanki. Yada ben alıştım artık :)) istersen bi dene o Damla'yı.
Alalım kuzum onu da alalım :) kendim çıksam gizli gizli alıp versem, eşim doktor vermeyin dedi diye diretiyor, sanki kendi çekiyor, oğlanın da benim de canımız çıktı.. bi de demez mi bakamıyorsan annemi getireyim diye, sanki işim yetmez gibi bi de annesine baktıracak

Yuppii oğlumu tek yıkadım ve hiç sorun olmadi tabi altını açinca suratına isedi diye yıkadım ama olsun
Keşke ben de cesaret etsem, kulaklarını nasıl korudun canım? Ohh sıhhatler olsun tosuna

Ay bilemedim ki zannetmem ama şuan sadece senin kokunu arıyordur o

canım iki daz dalmadı birden kullanıyordum yine işe yaramamıştı.her gazda kakada geliyordu düzene girince bırakırım artık.

Ya kızlar bebeğimin göğsümde uyumasından memnunum, kokumu arıyo yavrum, direkt uyku moduna geçip sakinleşiyo ama yatağına yatırınca hemen uyanıyo ya
Böyle de ben hiç uyuyamıyorum ki
Nasıl yapçaz nasıl düzene gircek bilmiyorum
Next2me aldım ilk zamanlar mis gibi uyuyodu orda şimdi ya göğsümde ya yatakta yanımda, meme ağzında
Bebek uyuyunca uyu diyolar nasıl uyuyayım
Zaten gaz sancısı sıklaştı hiç dalgın uyuyamıyo hep bi kıvranma modu
Yüzüne de üzülüyorum kıpkırmızı isilikten
Ben bu çocuğa bakamıyom diye üzülüyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…