- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.941
Cok ilginc bn internetten cinsiyet goruntulerine baktim o kdr netki. Baya uzun sure birseyler görerek erkek demeleri ilginc dogrusu :).
Anladım, sürpriz olmuş resmen, bende iki ogluma da 6 veya 7 aya kadar hiç birşey almamıştım, bunda da öyle geç yaparım alışverişi
Bizde 10+5 olacaktık dün 11+4 çıktık dra cinsiyeti sordum 10 güne kadar söylerim dedi haftaya perşembe ikili tarama için gitcem belki o zamana söyler içime erkek doğuyor drun sekreteride bu sene erkek senesi bakalım seninki ne olacak dedi
ya benim adım uyumlu değil bebeğin olsun istiyorum açıkçası benimle de dalga geçiyorlarO
Takıntı Bende de var napcaz bilmem, bir isim beğendim ama büyük ünlü uyumuna uymuyor, ailem benimle kafa buluyor bu yüzden
inşallah en yakın zamanda öğrenirizTabiki canım hepimiz birbirimize yardımcı olucaz bı ogrensem çok mutlu olucam zaten
Canim örgü ormeyi dene bilmiyosan da ogrenirsin yurt dışında depresyon tedavisinde veriyorlarmis zihni meşgul ediyor iyi geliyormus dene istersenYapıyorum namazımı kılıp kuran okuyup dua ediyorum ama bu başka bir psikolojik. Sanırım depresyon böyle birşey. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bir yerin ağrısa geçecek olduğunu bilirsin ama bu sanki hiç bitmeyecek gibi.
Ben kalbi duran bebegimde 12. Haftada öğrenmiştim kizdihanimlar isimler baslamis insallah gonlunuzce olur. ben dun gece ruyamda erkek dogurdumu gordum. oysa cok oncedende kizim 6 yasinda olmusdu buda 3 yasinda oda kiz karsidan karsiya geciyorduk. ruyamdaki gibi aralarinda tam 3 yas olacak ama su cinsiyet beklemek cok zor nasil 20 haftayi beklicem bilemiyorum.
Canim örgü ormeyi dene bilmiyosan da ogrenirsin yurt dışında depresyon tedavisinde veriyorlarmis zihni meşgul ediyor iyi geliyormus dene istersen
Kantoron yagi cilt onarimlarinda cok etkilidir. Elim kesildiginde falanda surerim anında agriyi keser ve iyilestirme sureci cok hizlidir. Catlak onleyici olarak kullanabilirsin ama hergun kullanildiginda ciltte kizariklik yapabilir bünyeyle alakali. Doktoruna danis istersen, ben evimden hic eksik etmem normaldede. Bi arkadasada emzirirken göğüs yaralari icin doktor onermisti. Karindada etkili olacagini dusunuyorum. Ben kantoron disinda birsey kullanmayacagim.iyi aksamlar kızlar
Bende gunduz iş aksam yemek arkasndan hemen uyku pek giremiyorum.Sizde de göbek te kaşınma var mı? Ben çok fena kaşınıyorum çatlamaya mı başlıyorum diye korkudan lierac aldm internetten henüz gelmedi. Bugune kadar bebek yağı kullandım. sizler neler kullanıyorsunuz? Bitkisel kullanan varsa merak ediyorum
Umarım sağlıkla ve huzurla tadını cikarabildigimiz hamilelik surecimiz olur
Çok haklısın insanlar anlayışsız, igreniyorum çok şu sigara kokusundan, ben şu an ilaç kullanmıyorum symbicort kullanıyordum önceden. Geçen hafta da antibiyotik kullanmak zorunda kaldım zinnat adında, ama nasıl koruyacağız bu kış kendimizi bilemiyorumBen şuan hasta olduğum için yapmadı ekim bitsin grip aşısı yapalım dedi, ama beni gripten ziyade akciğer enfeksiyonu zorluyo dn ufak üşütmemde akciğerlerime iniyor ve antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum
Sen hangi astım ilacını kullanıyorsun
Beni ne hamilelik ne de doğum korkutmuyo astımdan çok korkuyorum nefessizlik çok zor , insanlarda çok anlayışsız her yerde sigara içiyorlar kapının önünde sigara içip koşakoşa bankaya girip suratımı suratıma hohluyorlar
Nerdee. Bulantilar tam gaz devam. Şöyle diyorum bir sey ceksede canim doya doya yesem. Eziyet gibi yemek yemek :) ne zaman gececek hic bilmiyorumhanimlar asermeleriniz basladimi
Yapıyorum namazımı kılıp kuran okuyup dua ediyorum ama bu başka bir psikolojik. Sanırım depresyon böyle birşey. İnsan ne yapacağını şaşırıyor bir yerin ağrısa geçecek olduğunu bilirsin ama bu sanki hiç bitmeyecek gibi.
Çok haklısın insanlar anlayışsız, igreniyorum çok şu sigara kokusundan, ben şu an ilaç kullanmıyorum symbicort kullanıyordum önceden. Geçen hafta da antibiyotik kullanmak zorunda kaldım zinnat adında, ama nasıl koruyacağız bu kış kendimizi bilemiyorum
Aaa benimde kime sorsam kızı olucak geçen sene erkek ti busene kız diye biliyordum hadi hayırlısı sağlıklı olsun inşallahbenim randevum 11 gün sonra bende tahmin bekliyorum. ama kızımdaki gibi olur diyede korkuyorum. hepimiz icin hayirlısı olsun.
Üzüldüm açıkcası canım. Rabbim yardımcın oksun, ibadetini kabul etsin inşallah.
Kantoron yagi cilt onarimlarinda cok etkilidir. Elim kesildiginde falanda surerim anında agriyi keser ve iyilestirme sureci cok hizlidir. Catlak onleyici olarak kullanabilirsin ama hergun kullanildiginda ciltte kizariklik yapabilir bünyeyle alakali. Doktoruna danis istersen, ben evimden hic eksik etmem normaldede. Bi arkadasada emzirirken göğüs yaralari icin doktor onermisti. Karindada etkili olacagini dusunuyorum. Ben kantoron disinda birsey kullanmayacagim.
Haha kızlar 2. Trimester bomba geçiyor en keyifli zaman doya doyaaaaa yiyoruz :))))Nerdee. Bulantilar tam gaz devam. Şöyle diyorum bir sey ceksede canim doya doya yesem. Eziyet gibi yemek yemek :) ne zaman gececek hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?