2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cok ilginc bn internetten cinsiyet goruntulerine baktim o kdr netki. Baya uzun sure birseyler görerek erkek demeleri ilginc dogrusu :).

bana hep erkek dediler en sonkinede boyle esim her zaman nasip olmuyordu beraber gitmek. ondada bebekde sorun olabilir dedi. cinsiyet soylemedi. kagit yazip sevk etti. biz sok tabi zeynep kamil gidin ust duzey dedi. bizde sasirdik zaten burda daha once o sureclerde cok sıkıntı yasadımı yazmıstim.20 hafta 4 gunlukde ozel hastanede makineleri en gelismisini arastirdim. ona gittik orada cinsiyeti net soylendi. bende cok sasirdim hep erkekken kiz olasina.

Anladım, sürpriz olmuş resmen, bende iki ogluma da 6 veya 7 aya kadar hiç birşey almamıştım, bunda da öyle geç yaparım alışverişi

sıkıntı su oluyor suanda merkez uzakta oturuyorum ogrendimizde kıs ayi oluyor. burda araba islemez hale geliyor. alısveris yapmak zor oluyor. bakalim bunda neler yasicaz

Bizde 10+5 olacaktık dün 11+4 çıktık dra cinsiyeti sordum 10 güne kadar söylerim dedi haftaya perşembe ikili tarama için gitcem belki o zamana söyler içime erkek doğuyor drun sekreteride bu sene erkek senesi bakalım seninki ne olacak dedi

benim randevum 11 gün sonra bende tahmin bekliyorum. ama kızımdaki gibi olur diyede korkuyorum. hepimiz icin hayirlısı olsun.

O

Takıntı Bende de var napcaz bilmem, bir isim beğendim ama büyük ünlü uyumuna uymuyor, ailem benimle kafa buluyor bu yüzden
ya benim adım uyumlu değil bebeğin olsun istiyorum açıkçası benimle de dalga geçiyorlar aman napıyım artık
Tabiki canım hepimiz birbirimize yardımcı olucaz bı ogrensem çok mutlu olucam zaten
inşallah en yakın zamanda öğreniriz

Canim örgü ormeyi dene bilmiyosan da ogrenirsin yurt dışında depresyon tedavisinde veriyorlarmis zihni meşgul ediyor iyi geliyormus dene istersen

Ben kalbi duran bebegimde 12. Haftada öğrenmiştim kizdi

Kızlar ben de kız hissediyorum galiba çünkü kızım hep kız olacak diyor :)) bir de benim de 2 hafta sonra randevu. Ama hiç
Ümitli değilim ilkimd göstermiyor deyince kızdır diyorlardı haklılarmış

Canim örgü ormeyi dene bilmiyosan da ogrenirsin yurt dışında depresyon tedavisinde veriyorlarmis zihni meşgul ediyor iyi geliyormus dene istersen

İp falan alıp denemeye başlıcam ablamda aynısını söyledi ben öyle atlattım diye. Örgüye başlıcam akşamları yaparım artık.

Kantoron yagi cilt onarimlarinda cok etkilidir. Elim kesildiginde falanda surerim anında agriyi keser ve iyilestirme sureci cok hizlidir. Catlak onleyici olarak kullanabilirsin ama hergun kullanildiginda ciltte kizariklik yapabilir bünyeyle alakali. Doktoruna danis istersen, ben evimden hic eksik etmem normaldede. Bi arkadasada emzirirken göğüs yaralari icin doktor onermisti. Karindada etkili olacagini dusunuyorum. Ben kantoron disinda birsey kullanmayacagim.

Çok haklısın insanlar anlayışsız, igreniyorum çok şu sigara kokusundan, ben şu an ilaç kullanmıyorum symbicort kullanıyordum önceden. Geçen hafta da antibiyotik kullanmak zorunda kaldım zinnat adında, ama nasıl koruyacağız bu kış kendimizi bilemiyorum

Üzüldüm açıkcası canım. Rabbim yardımcın oksun, ibadetini kabul etsin inşallah.

Zinnatı bende kullandım 2 paket ancak temizlendi ciğerlerim. Allah yardımcımız olsun

Kızlar merhaba. Çok sık giremiyorum. Ama takipteyim hepinizi
Bugün aile hekimliğine kaydımı yaptırdım.
Aile hekimi sakatat yeme dedi.
Böyle bir şey duydunuz mu?
Yani öyle çok aram Yok ama ciğeri kan yapsın diye yerim diyordum ama yemeyeceğim artık.

Kantaron yağını nereden alıyorsun canım. Sedefe de iyi gelir mi sence?
Nerdee. Bulantilar tam gaz devam. Şöyle diyorum bir sey ceksede canim doya doya yesem. Eziyet gibi yemek yemek :) ne zaman gececek hic bilmiyorum
Haha kızlar 2. Trimester bomba geçiyor en keyifli zaman doya doyaaaaa yiyoruz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…