2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Yurtdışında doğum yaptım ama şimdi Türkiye’deyim.. maalesef evet burada şartlar farklı, hatta yurtdışında 3 cm açıklık olmadan suni sancı vermiyorlar, doğumu başlatmak için tamamen doğal ve basit yöntemleri seçiyorlar en en en son ihtimalde artık suni sancı olayına giriyorlar.
Sen yine de çok bekleme doktorun ne diyor? Bebek gelişimi normalse sorun yok ama Allah korusun kakasını yemesin lütfen dikkat et.

Bizim doktor da mecbur kalmadıkça vermeyin dedi ama mecbur kalıyoruz işte.
Ya bu erkek milletindeki çok bilmiş tavrı deli ediyor beni. Sanki annesi bakabilecek. Bu çocuk senin kokuna muhtaç.
Sorma bebek arabasını bile bana sürdürmüyor devirirsin diye :)) tam bir sinir etme uzmanı
Gazı var diye :)) çok ağlıyor diye:) ama napalım evde çaresiz kalıyoruz, sanki doktora götürsek hemen iti olacak gibi.. arabaya attık gezdiriyoruz şimdi , malum sakinleşti sıpacık

Ayyy okurken bile nefesim kesildi bir an. Allah korusun Can'ım. Aman dikkat et nolur
Sıpa nasıl da uyumuş demek ki annesinin kokusuyla

Heee bi de o var. Evde çığlık çığlığa ağlıyordu. Yola çıktık uyudu kucağımda. Dr a gittiğimizde de uyuyordu :))

Ah canım Allah korumuş gerçekten çok dikkat lazım

Allah korusun canım.bende çok korkuyorum ama iki kere sızmışım yatakta yorgunluktan. Bilerek ve isteyerek yanında yatırmam onun korkusu ömür kısaltmaya yeter.
Ay gündüz başka türlü uyumuyor kuzum az uyusun ihtiyacı var dedim ama uyku sersemi çocuğu sarstim. Yanımda olunca da ne güzel uyuyo sıpa

H Hunilimom Canım sub sublex damla oğlumda kullandım birçok damla icin de bize yarayan tek damla idi. Bu damla isinde deneyip goreceksin bana yarayan sende ise yaramıyor.
Eşim getirdi bu akşam başlıcam bakalım inşallah işe yarar.. bi de farkettiö ki oğlum benim sütümle doymuyo.. mama verdiğimde o kadar sakin ki gazını bile rahat çıkarıyo.. bi ara coğalmıştı sütüm yine azaldı herhalde

Evet yurtdisinda daha rahatlar ama burdakilere anlatamiyorum :) Hergun nst'ye baglaniyorum bebegin kalp atislari iyi ve sanci felan hic yok. Acilmam bikac haftadir hep 1 cm de duruyor ve rahim agzim hic incelmemis bile. Insallah suni sanciyla acilmam hizlanir ve normal dogururum. Yarin verecekler suni sanciyi yani daha fazla bekliyemiyorum :)

ben çok memnunum geç kesfettigime yanıyorum çok zorlandığım zamanlar oldu çünkü bi

Ben kullanıyorum memnunum

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar Tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı hemen almak istiyorum ?

Canım farketmeden sıkılıyoruz oda sütu azaltiyor eeee kolik olmasa bile kucak isteyen bebek çok yoruyor yorgunluk sütü azaltıyor
bugün benim kızda içimden geçti hiç durmadı 10 dk 7 dk uyuma süreleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…