- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.421
Ne guzel ya turkiyede 42. Haftaya kadar bekletmiyorlar. Hergun acilde hemsirelerle yatacan yatmiyacam diye sakalasiyoruz imzami atip oyle cikiyorum butun sorumlulugu kabul ettigime dair. Sen yurtdisindamisin yoksa? Ben Hollanda dogumluyum ama kesin donus yaptik yinede oranin sistemini takip ediyorum ve cok rahat takiliyorlar. Malesef turkiyede biraz korkak yaklasiyorlar.
Sorma bebek arabasını bile bana sürdürmüyor devirirsin diye :)) tam bir sinir etme uzmanıBizim doktor da mecbur kalmadıkça vermeyin dedi ama mecbur kalıyoruz işte.
Ya bu erkek milletindeki çok bilmiş tavrı deli ediyor beni. Sanki annesi bakabilecek. Bu çocuk senin kokuna muhtaç.
Gazı var diye :)) çok ağlıyor diye:) ama napalım evde çaresiz kalıyoruz, sanki doktora götürsek hemen iti olacak gibi.. arabaya attık gezdiriyoruz şimdi , malum sakinleşti sıpacıkCan'ım nesi var? Gazdan ağladığı için mi? Öyleyse biz götürdük geçen. Bize ilk bebeğiniz mi diye sordu dr :)))
Kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor. İlk bebeklerin de bir acil doktoru macerası var ve herkese ilk bebek mi diye sorulmuş :))
Normal muayene ediyor. Göğsünü dinleyip ilaç yazıp yolluyorlar.
Ayyy okurken bile nefesim kesildi bir an. Allah korusun Can'ım. Aman dikkat et nolurKizlar az önce oglum yanımda emerken uyumuşum uyandım ogluma dokundum hareket etmedi çığlık çığlığa kucağıma alıp sarsmışımömründen ömür gitti Allah korusun evlatlarimizi. Bir daha tövbe yatırmam yanima
Heee bi de o var. Evde çığlık çığlığa ağlıyordu. Yola çıktık uyudu kucağımda. Dr a gittiğimizde de uyuyordu :))Sorma bebek arabasını bile bana sürdürmüyor devirirsin diye :)) tam bir sinir etme uzmanı
Gazı var diye :)) çok ağlıyor diye:) ama napalım evde çaresiz kalıyoruz, sanki doktora götürsek hemen iti olacak gibi.. arabaya attık gezdiriyoruz şimdi , malum sakinleşti sıpacık
Ah canım Allah korumuş gerçekten çok dikkat lazımKizlar az önce oglum yanımda emerken uyumuşum uyandım ogluma dokundum hareket etmedi çığlık çığlığa kucağıma alıp sarsmışımömründen ömür gitti Allah korusun evlatlarimizi. Bir daha tövbe yatırmam yanima
Ay gündüz başka türlü uyumuyor kuzum az uyusun ihtiyacı var dedim ama uyku sersemi çocuğu sarstim. Yanımda olunca da ne güzel uyuyo sıpaAllah korusun canım.bende çok korkuyorum ama iki kere sızmışım yatakta yorgunluktan. Bilerek ve isteyerek yanında yatırmam onun korkusu ömür kısaltmaya yeter.
Eşim getirdi bu akşam başlıcam bakalım inşallah işe yarar.. bi de farkettiö ki oğlum benim sütümle doymuyo.. mama verdiğimde o kadar sakin ki gazını bile rahat çıkarıyo.. bi ara coğalmıştı sütüm yine azaldı herhalde
Yurtdışında doğum yaptım ama şimdi Türkiye’deyim.. maalesef evet burada şartlar farklı, hatta yurtdışında 3 cm açıklık olmadan suni sancı vermiyorlar, doğumu başlatmak için tamamen doğal ve basit yöntemleri seçiyorlar en en en son ihtimalde artık suni sancı olayına giriyorlar.
Sen yine de çok beklemedoktorun ne diyor? Bebek gelişimi normalse sorun yok ama Allah korusun kakasını yemesin lütfen dikkat et.
ben çok memnunum geç kesfettigime yanıyorum çok zorlandığım zamanlar oldu çünkü bi
Canım rahat oluyor tavsiye ederim ama çok c şeklinde olmasın benim oğlumda kullandigimdaki daha rahattı tam belime oturuyordu onu verdim hamile kalınca başka aldım bunun içine zor giriyorum belime sokmakta zorlaniyorum.
Emzirme yastiginda hem eğilmiyorsun belin ağrımıyor hemde kolunun altında destek olduğu için kolun ağrımıyor ben çok uzun süre kullandım.
Ben kullanıyorum memnunum
2.ay yaptırıcam canımKızlar zehirli ishal e karşı bebeğine aşı yaptıran varmı
www.ebabynest.com dan aldım canım gayet güzelCevaplar için teşekkürler arkadaşlar Tavsiye edebileceğiniz bir marka model var mı hemen almak istiyorum ?
Rota virusu mu? Ondan bahsediyorsanız 3.ay da yapılacakKızlar zehirli ishal e karşı bebeğine aşı yaptıran varmı
Emzirme yastığı kullanıyorum cnm iyi oluyor eller serbest kalıyorKızlar emzirirken hangi göğsü emziriyosaniz o dizinizi kaldırıp kolunuza destek yapın çok kolay oluyo kol.yorulmuyo hiç ben hep öyle emzriyorum
Bana iki ay girme demişti doktor, içim gidiyor bayramda bi kaçamak yapsak diye ama korkuyorumKızlar denıze giren var mı?
Eşim getirdi bu akşam başlıcam bakalım inşallah işe yarar.. bi de farkettiö ki oğlum benim sütümle doymuyo.. mama verdiğimde o kadar sakin ki gazını bile rahat çıkarıyo.. bi ara coğalmıştı sütüm yine azaldı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?