2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım farketmeden sıkılıyoruz oda sütu azaltiyor eeee kolik olmasa bile kucak isteyen bebek çok yoruyor yorgunluk sütü azaltıyor
bugün benim kızda içimden geçti hiç durmadı 10 dk 7 dk uyuma süreleri.
Benim oğlumda öyle tam uyudu diyorum yatağa koyuyorum 10 dk sonra sanki etinden et kopuyo gibi ağlıyo.. eve bomba düşmüş gibi.. belediye gelse sağlıksız koşullarda yaşıyoruz diye evi mühürler hiçbişey yapamıyorum

Ya sorma kiziminda bir cigirmasi var hala sol kulağım çınlıyor. Babası geldi 10 gibi uyumuyor dedim uyuttu koydu hanımefendi uyumaya başladı. Abisi de başucunda bebeeee diye bi bağırdı sonucu söylemek istemiyorum anladın sen onu
Babası da başladı bi uyutamadin bak ben bi uyuttum ne güzel uyuyor diye başının etini yedi sinir sistemi diye birşey kalmadı

Evet ne yaptılar acaba?

Ben yine kullanıyorum iki kolumu da
Çok mu yumuşak alçak acaba benim ki.
Englash home dan almıştım.
Bilmiyorum ki canım bazen kafasina ek yastık koyup geriye uzanıyorum da ebebekten almıştım. Sen de altına yastık koy yükselt. Ama bazen kıçı durmuyor kaydırıp içine giriyor

Bilmiyorum ki canım bazen kafasina ek yastık koyup geriye uzanıyorum da ebebekten almıştım. Sen de altına yastık koy yükselt. Ama bazen kıçı durmuyor kaydırıp içine giriyor
Bir de ben göğsümü tutmayınca daha çok acıyor. Göğsün ağırlığı oluyor sanırım. Oğlum da çektikçe daha çok acıyor.

Bizim velet 21.30 dan beri emiyor. Çok az molalar oldu. Krizleri de başladı tabi. Hal kalmadı meme uçlarında ağlayıp haykırıp tutup çekiyor.
Dayanamadım mama yaptım uyur belki dedim alınca. 60 cc.
Hiç emmemiş gibi bitirdi bikaç dakikada. Sonuç sonrasında yine başladı ağlamalar ve şu an memede benim de resmen kanım çekiliyor gibi. Zor dayanıyorum
60 cc az mı ki? Doymuyor mu bu çocuk?

Kızlar cok zor durumdayım. 3-4gündür vajina girişinde batma hissediyordum heralde dikiş batiyor diye düşünüyordum birde pedler tahriş etmiştir artik dedim kendi kendime. Ama gün geçtikçe batma arttı özellikle otururken bugün bir cesaret bakayım dedim dikişle hic bir alakası yok vajina girişinde meme oluşmuş nerdeyse nohut büyüklüğünde okadar aci çekiyorum ki oturup kalkarken doktorada gidecek zamanım yok yarin misafirlerin gelecek cumada hem bebegin doktor randevusu var hemde oğlumun karne töreni ne yapacagimi bilemedim

Kaynanam gizli gizli muskat vermiş sinirim çok bozuk
Bir şey olmaz değil mi

Yok canım birşey olmaz Allah'ın izniyle. Kuzenim oğlunun gaz sancılarını muskat ile durdurdu. Şimdi 5 yaşında zehir gibi bir oğlu var.
Hatta bi anınızı anlatayim 3 yaşındaydı bozuk para ile binilen arabalara binmek.istedi babası bozuk param yok demisti. Aradan 5 dk geçince baba bana şu al dedi beraber şu alıp geldiler. Suyundan 1 yudum için baba artık bozuk param var arabaya binebilirmişim demişti. Biz şok. O 5 dk nasıl bozuk para bulurum diye düşündü sanırım haspam

Bir de ben göğsümü tutmayınca daha çok acıyor. Göğsün ağırlığı oluyor sanırım. Oğlum da çektikçe daha çok acıyor.
Ay tutmayinca ucunu emiyordur ondan acir ah sipalar yaa su memeler normale dönse. Valla ben artık gina geldi evde baktım hametan var sürdüm dün akşam baya iyi gekdi. Yanık tahriş pişik için yaziyordu içine fucidin de katcam bir ara. Lansinoh zerre işe yaramadı açık yara diye belki.

Ya kızlar büyük insan gibi zart zart atıyor bizimki ama yine de kivraniyor gazdan. Ne kadar barsağı var ki ne kadar gaz var böyle anlamıyorum hiç ya

Canım tüm gece böyle 5 dk 7 dk uyku uyanması çığlık çığlığa. Nasil bir gaz var anlamiyorum ki. Hayir gegiriyorda ama bugun Hiç osurmadı

Acik yara yok ama aci cok. Ilk zamanlar taş gibiydiya meme sadece ucunu alıyordu şimdi de ucunu almak istiyor ama ben hepsini sokmaya calisiyorum kavga dövüş ama yine o kazanıyor küçücük boyuyla

Eki Görüntüle 2154727

Canım tüm gece böyle 5 dk 7 dk uyku uyanması çığlık çığlığa. Nasil bir gaz var anlamiyorum ki. Hayir gegiriyorda ama bugun Hiç osurmadı
Kiyamam ya hep böyleler valla yazık ne kadar gaz var o küçücük karnin içinde aklım almıyor. Çok acı çekiyorlar ne zaman geçiyor bu gaz olayları acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…