- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.441
Evet ne yaptılar acaba?Kizlar son hamilelerimizden haber geldimi benmi atladim .
Ben yine kullanıyorum iki kolumu daEmzirme yastığı kullanıyorum cnm iyi oluyor eller serbest kalıyor
Benim oğlumda öyle tam uyudu diyorum yatağa koyuyorum 10 dk sonra sanki etinden et kopuyo gibi ağlıyo.. eve bomba düşmüş gibi.. belediye gelse sağlıksız koşullarda yaşıyoruz diye evi mühürler hiçbişey yapamıyorumCanım farketmeden sıkılıyoruz oda sütu azaltiyor eeee kolik olmasa bile kucak isteyen bebek çok yoruyor yorgunluk sütü azaltıyor
bugün benim kızda içimden geçti hiç durmadı 10 dk 7 dk uyuma süreleri.
Benim oğlumda öyle tam uyudu diyorum yatağa koyuyorum 10 dk sonra sanki etinden et kopuyo gibi ağlıyo.. eve bomba düşmüş gibi.. belediye gelse sağlıksız koşullarda yaşıyoruz diye evi mühürler hiçbişey yapamıyorum
Yo geçtiyse içmene gerek Yok anlık etkili olduğu içinsofiarya benim memedeki sertlik geçti çok şükür
Lesitini içmeye devam edeyim mi, toplam 6 tablet falan içtim sanırım
Bilmiyorum ki canım bazen kafasina ek yastık koyup geriye uzanıyorum da ebebekten almıştım. Sen de altına yastık koy yükselt. Ama bazen kıçı durmuyor kaydırıp içine giriyorEvet ne yaptılar acaba?
Ben yine kullanıyorum iki kolumu da
Çok mu yumuşak alçak acaba benim ki.
Englash home dan almıştım.
Az2ay cok uzun ya dayanamam sanırmBana iki ay girme demişti doktor, içim gidiyor bayramda bi kaçamak yapsak diye ama korkuyorum
Aman kuzum dikkat et allah korusunKizlar az önce oglum yanımda emerken uyumuşum uyandım ogluma dokundum hareket etmedi çığlık çığlığa kucağıma alıp sarsmışımömründen ömür gitti Allah korusun evlatlarimizi. Bir daha tövbe yatırmam yanima
En kızdığım şey çocuğum için gizli bişey yapılması senin kaynanayı dürtüyolar arada galiba ams muskatı duymadım kuzumKaynanam gizli gizli muskat vermiş sinirim çok bozuk
Bir şey olmaz değil mi
Bir de ben göğsümü tutmayınca daha çok acıyor. Göğsün ağırlığı oluyor sanırım. Oğlum da çektikçe daha çok acıyor.Bilmiyorum ki canım bazen kafasina ek yastık koyup geriye uzanıyorum da ebebekten almıştım. Sen de altına yastık koy yükselt. Ama bazen kıçı durmuyor kaydırıp içine giriyor
Hiç böyle bir insan değildi ya çok düşüncelidir çok iyi anlaşırızEn kızdığım şey çocuğum için gizli bişey yapılması senin kaynanayı dürtüyolar arada galiba ams muskatı duymadım kuzum
Kaynanam gizli gizli muskat vermiş sinirim çok bozuk
Bir şey olmaz değil mi
Ay tutmayinca ucunu emiyordur ondan acir ah sipalar yaa su memeler normale dönse. Valla ben artık gina geldi evde baktım hametan var sürdüm dün akşam baya iyi gekdi. Yanık tahriş pişik için yaziyordu içine fucidin de katcam bir ara. Lansinoh zerre işe yaramadı açık yara diye belki.Bir de ben göğsümü tutmayınca daha çok acıyor. Göğsün ağırlığı oluyor sanırım. Oğlum da çektikçe daha çok acıyor.
Ya kızlar büyük insan gibi zart zart atıyor bizimki ama yine de kivraniyor gazdan. Ne kadar barsağı var ki ne kadar gaz var böyle anlamıyorum hiç ya
Ay tutmayinca ucunu emiyordur ondan acir ah sipalar yaa su memeler normale dönse. Valla ben artık gina geldi evde baktım hametan var sürdüm dün akşam baya iyi gekdi. Yanık tahriş pişik için yaziyordu içine fucidin de katcam bir ara. Lansinoh zerre işe yaramadı açık yara diye belki.
Kiyamam ya hep böyleler valla yazık ne kadar gaz var o küçücük karnin içinde aklım almıyor. Çok acı çekiyorlar ne zaman geçiyor bu gaz olayları acabaEki Görüntüle 2154727
Canım tüm gece böyle 5 dk 7 dk uyku uyanması çığlık çığlığa. Nasil bir gaz var anlamiyorum ki. Hayir gegiriyorda ama bugun Hiç osurmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?