2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Acik yara yok ama aci cok. Ilk zamanlar taş gibiydiya meme sadece ucunu alıyordu şimdi de ucunu almak istiyor ama ben hepsini sokmaya calisiyorum kavga dövüş ama yine o kazanıyor küçücük boyuyla
Ahaha aynen valla birde doyunca çekip sunduruyor yaa mum dikiyor üstüne

Ya kızlar büyük insan gibi zart zart atıyor bizimki ama yine de kivraniyor gazdan. Ne kadar barsağı var ki ne kadar gaz var böyle anlamıyorum hiç ya
Kuzum benim ya kıyamam. Ödüm kopuyor bizim de başlar diye gazimiz tabi var bazen sıkıyor da ama yapiyor şükür yapmasa dert olur içime işiniz çok zor sizlerin.

Kiyamam ya hep böyleler valla yazık ne kadar gaz var o küçücük karnin içinde aklım almıyor. Çok acı çekiyorlar ne zaman geçiyor bu gaz olayları acaba

Canım oğlumda 1 seneyi gecti. Her cocuk.farklidir cümlesine siginaraktan kızımın daha çabuk atlatmasını umuyorum

ilk bebegi olan anneler sakin olunuz, siz ne kadar sakin olursaniz bebeginiz daha rahat olur.cok zor biliyorum, ilk kizim 6 yasini gecti, hamileyken annemi kaybettim.berbat bir hamilelik gecirdim ve kizim tabiki 1 yil gece 12 sabah 8 arasi agladi, kabus gibiydi bebegim oldugu icin hic mutlu olamadim. ne arabada durdu ne pusette ne bir yerde, yetersizlik duygusu herkesin akil vermeleri hepsini denedim, hic bir sey degismedi. kizim saglikliydi. ama ben artik onun hasta oldugunu dusunuyordum.otizimli veya hiperaktif oldugunu dusunuyordum.tam iki bucuk yasina kadar hic bir gece uyumadim.cunku uyumadi asla.aglamaktan gobek fitigi oldu. dr bile neden bu kadar aglattin dedi. su an masallah cok saglikli ve basarili bir cocuk, hala aglamayi sever:) bazi cocuklarin mizaci boyle. ikinciye hamile kaldigimda kardeslerim cok uzuldu :)) ya ilki gibi olursa diye.bu gunleri kendinize zehir etmeyin keyfini cikarin tek cocuk buyutmek kesinlikle daha kolaymis, bosverin evi temizligi, zaman cok cabuk geciyor. bu kez oglum oldu hamileligim boyunca bu farkli olcak uslu olcak diye kendimle konustum :) nitekim evet kolik degil gaz sorunu var ama normal bu kadari. soran herkese uslu diyorum olumsuzlugu cekmek istemiyorum:)
eger kolik bir bebeginiz varsa saglikli oldugunu dusunun mutlu olun. gece asla mama vermeyin iki kat deliriyorlar sindiremeyince, onu bunu denerken zaten zaman gecivercek. ki cogu kolik bebek 3 aydan sonra duzene giriyor, cok az bir kismi benim yasadigimi yasiyor.bebisler saglikli olsun da gerisi gecer gider.

Ahaha aynı benim halim tekim birde cis duş ekmek peynir

Ay cnm tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. İlk bebeğim ama elimden geldiğince bu günler geçecek özlücem bu hallerini diyerek sabırlı oluyorum. Gaz değilde gündüz memeden ayrılmama durumu benim çok yoruyor meme yaraları falan ama olsun evde berbat çok da umurumda değil sadece oturduğum odayı temizletse hasta olmasa tozdan diyorum ama yok. Annenin sakin olumlu olmasi çok önemli hamilelik döneminde yaşananlar da çok önemli gerçekten ama o elimizde degil

meme yaralarini ilk cocugumda tam 10 ay yasadim, dr emzirdigin surece gecmez cunku bebek tukurugune alerjin var demisti ki kahverengi kismi bile tamamen kiplirmizi yaraydi benim. simdi silikon uc kullaniyorum aventin hic yara olmadi. cok sorun yasiyorsan onu deneyebilirsin.ilkinde ben baska bir uc almistim kizim begenmedi.aventin 2 boyu var buyuk ve kucuk hangisi uygunsa.emzirme aralari zaten bebekler buyudukce normale binecek.

Hiç az değil senin sütünüde almış kusar hatta fazla bile olmuş

Ah yarama bastın kaybettim evin içinde iki gündür uc arıyoruz sevmedi almıyordu ama yinede zorluyordum.

Emzirmenin üstüne 60 CC mi yaptın obur olacak cocuk cnm aç YouTube de doktor ne kadar yemesi lazım hesabını yapıyor.

Ya kızlar büyük insan gibi zart zart atıyor bizimki ama yine de kivraniyor gazdan. Ne kadar barsağı var ki ne kadar gaz var böyle anlamıyorum hiç ya
Bizimki de öyle. Ne gaz çıkarınca ne kakasını yapınca rahatlamıyor. Ben bi oh çekiyorum bitti diye. Ama Yok başlıyor tekrar kıvranmaya.
Aynen canım. Ucunu tutuyor. Ben lansinoh sürüyorum şuan. Diğer kremleri yıkamak zor geliyor. Dokunamıyorum ucuna.
Emzirmenin üstüne 60 CC mi yaptın obur olacak cocuk cnm aç YouTube de doktor ne kadar yemesi lazım hesabını yapıyor.
Aynen canım. Üstelik o mesajı yazdığımdan beri aralıklı olarak emiyor yine
Gündüz böyle değil. 20-30 dk emziriyorum. Uyuyor. Gece kuduruyor özellikle.

Kızlar bizin kiz çok tembel.saatlerce gün boyu memede.ama yine de çok kilo alamadı. çoğunlukla oyun oynuyor gogsumde.Baktik olacak gibi değil sagip oyle veriyorum.likir likir içiyor. Kendine gelene kadar böyle devam etcem.tabi ara ara meme de vercem.her çocuk farklı gerçekten. Böyle çok mutlu zilli vallaha ne yalan söyliyim ben de daha mutluyum.en azindan mama vermiyorum sırtım da rahatladi

Mantarmı acaba canım bence dr bir git krem felan verir rahatlarsın

Bende öyle yapıyorum memede resmen oyun oynuyor.ağzındaki memeyi atıyor sonra bulamıyor çıldırıyor veriyorum almıyor ağzı açık bir ton hava yutuyor

Ben 25 CC veriyorum canm günde bazen bir bazen iki kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…