- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.461
Ahaha aynen valla birde doyunca çekip sunduruyor yaa mum dikiyor üstüneAcik yara yok ama aci cok. Ilk zamanlar taş gibiydiya meme sadece ucunu alıyordu şimdi de ucunu almak istiyor ama ben hepsini sokmaya calisiyorum kavga dövüş ama yine o kazanıyor küçücük boyuyla
Kuzum benim ya kıyamam. Ödüm kopuyor bizim de başlar diye gazimiz tabi var bazen sıkıyor da ama yapiyor şükür yapmasa dert olur içime işiniz çok zor sizlerin.Ya kızlar büyük insan gibi zart zart atıyor bizimki ama yine de kivraniyor gazdan. Ne kadar barsağı var ki ne kadar gaz var böyle anlamıyorum hiç ya
Kiyamam ya hep böyleler valla yazık ne kadar gaz var o küçücük karnin içinde aklım almıyor. Çok acı çekiyorlar ne zaman geçiyor bu gaz olayları acaba
Yolarım ya kim oluyor. Sanki onların cocugu ne hakları var anlamam ki. Annesi benim benden başkası karışamaz de cnm ortayaKaynanam gizli gizli muskat vermiş sinirim çok bozuk
Bir şey olmaz değil mi
Ahaha aynen valla birde doyunca çekip sunduruyor yaa mum dikiyor üstüne
Ahaha aynı benim halim tekim birde cis duş ekmek peynirBenim oğlumda öyle tam uyudu diyorum yatağa koyuyorum 10 dk sonra sanki etinden et kopuyo gibi ağlıyo.. eve bomba düşmüş gibi.. belediye gelse sağlıksız koşullarda yaşıyoruz diye evi mühürler hiçbişey yapamıyorum
Ay cnm tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. İlk bebeğim ama elimden geldiğince bu günler geçecek özlücem bu hallerini diyerek sabırlı oluyorum. Gaz değilde gündüz memeden ayrılmama durumu benim çok yoruyor meme yaraları falanilk bebegi olan anneler sakin olunuz, siz ne kadar sakin olursaniz bebeginiz daha rahat olur.cok zor biliyorum, ilk kizim 6 yasini gecti, hamileyken annemi kaybettim.berbat bir hamilelik gecirdim ve kizim tabiki 1 yil gece 12 sabah 8 arasi agladi, kabus gibiydi bebegim oldugu icin hic mutlu olamadim. ne arabada durdu ne pusette ne bir yerde, yetersizlik duygusu herkesin akil vermeleri hepsini denedim, hic bir sey degismedi. kizim saglikliydi. ama ben artik onun hasta oldugunu dusunuyordum.otizimli veya hiperaktif oldugunu dusunuyordum.tam iki bucuk yasina kadar hic bir gece uyumadim.cunku uyumadi asla.aglamaktan gobek fitigi oldu. dr bile neden bu kadar aglattin dedi. su an masallah cok saglikli ve basarili bir cocuk, hala aglamayi sever:) bazi cocuklarin mizaci boyle. ikinciye hamile kaldigimda kardeslerim cok uzuldu :)) ya ilki gibi olursa diye.bu gunleri kendinize zehir etmeyin keyfini cikarin tek cocuk buyutmek kesinlikle daha kolaymis, bosverin evi temizligi, zaman cok cabuk geciyor. bu kez oglum oldu hamileligim boyunca bu farkli olcak uslu olcak diye kendimle konustum :) nitekim evet kolik degil gaz sorunu var ama normal bu kadari. soran herkese uslu diyorum olumsuzlugu cekmek istemiyorum:)
eger kolik bir bebeginiz varsa saglikli oldugunu dusunun mutlu olun. gece asla mama vermeyin iki kat deliriyorlar sindiremeyince, onu bunu denerken zaten zaman gecivercek. ki cogu kolik bebek 3 aydan sonra duzene giriyor, cok az bir kismi benim yasadigimi yasiyor.bebisler saglikli olsun da gerisi gecer gider.
Ay cnm tecrübeni paylaştığın için teşekkürler. İlk bebeğim ama elimden geldiğince bu günler geçecek özlücem bu hallerini diyerek sabırlı oluyorum. Gaz değilde gündüz memeden ayrılmama durumu benim çok yoruyor meme yaraları falanama olsun evde berbat çok da umurumda değil sadece oturduğum odayı temizletse hasta olmasa tozdan diyorum ama yok. Annenin sakin olumlu olmasi çok önemli hamilelik döneminde yaşananlar da çok önemli gerçekten ama o elimizde degil
Hiç az değil senin sütünüde almış kusar hatta fazla bile olmuşBizim velet 21.30 dan beri emiyor. Çok az molalar oldu. Krizleri de başladı tabi. Hal kalmadı meme uçlarındaağlayıp haykırıp tutup çekiyor.
Dayanamadım mama yaptım uyur belki dedim alınca. 60 cc.
Hiç emmemiş gibi bitirdi bikaç dakikada. Sonuç sonrasında yine başladı ağlamalar ve şu an memedebenim de resmen kanım çekiliyor gibi. Zor dayanıyorum
60 cc az mı ki? Doymuyor mu bu çocuk?
Ah yarama bastın kaybettim evin içinde iki gündür uc arıyoruzmeme yaralarini ilk cocugumda tam 10 ay yasadim, dr emzirdigin surece gecmez cunku bebek tukurugune alerjin var demisti ki kahverengi kismi bile tamamen kiplirmizi yaraydi benim. simdi silikon uc kullaniyorum aventin hic yara olmadi. cok sorun yasiyorsan onu deneyebilirsin.ilkinde ben baska bir uc almistim kizim begenmedi.aventin 2 boyu var buyuk ve kucuk hangisi uygunsa.emzirme aralari zaten bebekler buyudukce normale binecek.
Emzirmenin üstüne 60 CC mi yaptın obur olacak cocuk cnm aç YouTube de doktor ne kadar yemesi lazım hesabını yapıyor.Bizim velet 21.30 dan beri emiyor. Çok az molalar oldu. Krizleri de başladı tabi. Hal kalmadı meme uçlarındaağlayıp haykırıp tutup çekiyor.
Hiç emmemiş gibi bitirdi bikaç dakikada. Sonuç sonrasında yine başladı ağlamalar ve şu an memedebenim de resmen kanım çekiliyor gibi. Zor dayanıyorum
Bizimki de öyle. Ne gaz çıkarınca ne kakasını yapınca rahatlamıyor. Ben bi oh çekiyorum bitti diye. Ama Yok başlıyor tekrar kıvranmaya.Ya kızlar büyük insan gibi zart zart atıyor bizimki ama yine de kivraniyor gazdan. Ne kadar barsağı var ki ne kadar gaz var böyle anlamıyorum hiç ya
Aynen canım. Ucunu tutuyor. Ben lansinoh sürüyorum şuan. Diğer kremleri yıkamak zor geliyor. Dokunamıyorum ucuna.Ay tutmayinca ucunu emiyordur ondan acir ah sipalar yaa su memeler normale dönse. Valla ben artık gina geldi evde baktım hametan var sürdüm dün akşam baya iyi gekdi. Yanık tahriş pişik için yaziyordu içine fucidin de katcam bir ara. Lansinoh zerre işe yaramadı açık yara diye belki.
Aynen canım. Üstelik o mesajı yazdığımdan beri aralıklı olarak emiyor yineEmzirmenin üstüne 60 CC mi yaptın obur olacak cocuk cnm aç YouTube de doktor ne kadar yemesi lazım hesabını yapıyor.
Valla kusmadı Can'ım ya. Üstelik tekrar emdi. Şuan bile emiyorHiç az değil senin sütünüde almış kusar hatta fazla bile olmuş
Mantarmı acaba canım bence dr bir git krem felan verir rahatlarsınKızlar cok zor durumdayım. 3-4gündür vajina girişinde batma hissediyordum heralde dikiş batiyor diye düşünüyordum birde pedler tahriş etmiştir artik dedim kendi kendime. Ama gün geçtikçe batma arttı özellikle otururken bugün bir cesaret bakayım dedim dikişle hic bir alakası yok vajina girişinde meme oluşmuş nerdeyse nohut büyüklüğünde okadar aci çekiyorum ki oturup kalkarken doktorada gidecek zamanım yok yarin misafirlerin gelecek cumada hem bebegin doktor randevusu var hemde oğlumun karne töreni ne yapacagimi bilemedim
Bende öyle yapıyorum memede resmen oyun oynuyor.ağzındaki memeyi atıyor sonra bulamıyor çıldırıyor veriyorum almıyor ağzı açık bir ton hava yutuyorKızlar bizin kiz çok tembel.saatlerce gün boyu memede.ama yine de çok kilo alamadı. çoğunlukla oyun oynuyor gogsumde.Baktik olacak gibi değil sagip oyle veriyorum.likir likir içiyor. Kendine gelene kadar böyle devam etcem.tabi ara ara meme de vercem.her çocuk farklı gerçekten. Böyle çok mutlu zilli vallaha ne yalan söyliyim ben de daha mutluyum.en azindan mama vermiyorum sırtım da rahatladi
Geçenlerde ben 90 cc verdiğimi söyledim çatlatacak mısınız çocuğu dedi 50 ccden fazla verme dedi.Ki bir defa emzirdim ardından doymadı diye mama verdim tüm içtiğini çıkarmıştı.Valla kusmadı Can'ım ya. Üstelik tekrar emdi. Şuan bile emiyor
Ben 25 CC veriyorum canm günde bazen bir bazen iki kezBizim velet 21.30 dan beri emiyor. Çok az molalar oldu. Krizleri de başladı tabi. Hal kalmadı meme uçlarındaağlayıp haykırıp tutup çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?