- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.481
Çocuktan çocuğa değişiyor canim. Benimki 80cc içiyor mesela emdiği zaman da en az 60 içiyordu ve hiç kusmuyor maşallah fazla gelmiyor bizimkine az da değil 60cc doyuyordurBizim velet 21.30 dan beri emiyor. Çok az molalar oldu. Krizleri de başladı tabi. Hal kalmadı meme uçlarındaağlayıp haykırıp tutup çekiyor.
Dayanamadım mama yaptım uyur belki dedim alınca. 60 cc.
Hiç emmemiş gibi bitirdi bikaç dakikada. Sonuç sonrasında yine başladı ağlamalar ve şu an memedebenim de resmen kanım çekiliyor gibi. Zor dayanıyorum
60 cc az mı ki? Doymuyor mu bu çocuk?
Canım çok gazı var herhalde. Hastanede gazı olduğu zamanlar kendini rahatlatmak için sürekli emmek ister demişti bebek hemşiresi. Gaz masajının denedin mi arkadaşlar yaptılar ama ben beceremedim. Yapmadiysan bir dene istersen belki rahatlar kuzumValla kusmadı Can'ım ya. Üstelik tekrar emdi. Şuan bile emiyor
Ne çayıymış o ben de yapiyimYa kixlar dunden beri emmiyor benim kiz sadece 5dk memede .
Devamli uyuyor.
@geminiwoman canim bu cay mi yaoti uyuymasini.
.5d memeyle duruyor.buarada gazi vs cikardi. Belki oyuzdenmi yada pamukcugu mu anlayamiyor.
Canım o çayın içinde rezene anason var ya eğer yiyip içtiklerimizin süte geçme olayı doğruysa uyku veriyor olabilirYa kixlar dunden beri emmiyor benim kiz sadece 5dk memede .
Devamli uyuyor.
@geminiwoman canim bu cay mi yaoti uyuymasini.
.5d memeyle duruyor.buarada gazi vs cikardi. Belki oyuzdenmi yada pamukcugu mu anlayamiyor.
Kimyon tohumu rezene anason keten tohumu lavantaNe çayıymış o ben de yapiyim
Evet cnm..henüz damla fln kullanmıyorsun..belki damla fln verir diye götürmüştüm..genel muayene yaptı..ciğerlerini dinledi. Kalbini dinledi..sağına soluna baktı. Çiş ve kaka tahlili yaptı..sonuç gaz..poposunu dereceyle uyarıp biraz gazını attırdı..bir nebze rahatlatmak için..gerçekten karnı davul gibi olmuştu gazdan..Dr teşhisind Zeynep in durumu.çoğu bebekte olan anne sütüne alerji..sindirim sistemleri tam gelişmedi gibi için anne üstündeki şekeri emzimleyemiyormus ve gaz problemi yapıyormuş..3 yada 4 ay sürer dedi..biogaia,relaktaz damla ek olarak bebelac in laktoksuz maması günde 3 veya 4 kez. Ama çok bunalmayinca mamayi vermiyorum. En fazla 2 kez veriyorum..o dönem çok şiddetliydi sancisi sürekli kıvranıp kızarıyordu..şimdi bir nebze daha iyi...uykusuzluk miras kaldı o günlerden amaSen çok ağladığında doktora götürmüştün dimi canım? Nesine baktılar, ben de mi götürsem acile şimdi, hiç bugünki kadar yapmamıştı
Canım laktozsuz mama daha mı az gaz yapiyormusEvet cnm..henüz damla fln kullanmıyorsun..belki damla fln verir diye götürmüştüm..genel muayene yaptı..ciğerlerini dinledi. Kalbini dinledi..sağına soluna baktı. Çiş ve kaka tahlili yaptı..sonuç gaz..poposunu dereceyle uyarıp biraz gazını attırdı..bir nebze rahatlatmak için..gerçekten karnı davul gibi olmuştu gazdan..Dr teşhisind Zeynep in durumu.çoğu bebekte olan anne sütüne alerji..sindirim sistemleri tam gelişmedi gibi için anne üstündeki şekeri emzimleyemiyormus ve gaz problemi yapıyormuş..3 yada 4 ay sürer dedi..biogaia,relaktaz damla ek olarak bebelac in laktoksuz maması günde 3 veya 4 kez. Ama çok bunalmayinca mamayi vermiyorum. En fazla 2 kez veriyorum..o dönem çok şiddetliydi sancisi sürekli kıvranıp kızarıyordu..şimdi bir nebze daha iyi...uykusuzluk miras kaldı o günlerden ama
Bitkicayi vardiya geminiwoman yazmisti yani kiz bildigin baygin yatiyo.Ne çayıymış o ben de yapiyim
Yani tamam dogru ama 5 dk ya emiyor ya emmiyor.korktum memeyi birakacak diyeCanım o çayın içinde rezene anason var ya eğer yiyip içtiklerimizin süte geçme olayı doğruysa uyku veriyor olabilir
Bizimkide oyle yesil birseyde yemedim .Kızlar yeşil kaka neden olur. 2 gündür oğlum yeşil kaka yapıyor. Üşüttüğü sanmıyorum havalar çok sıcak ve halen daha temkinli giydiriyorum yediklerimdenmi acaba ya.
Adettede kuculuyormumus cok sevindim demkki kuculuyoruz daha.Kızlar göbek deliğim hamilelikten kalma kabak gibi açıktı hala. Adet olunca ufacık kalmış çok şaşırdım şimdi gördüm
Banada yazsana canım neden olurmuşBizimkide oyle yesil birseyde yemedim .
Bugun saglik ocagina gittigimde sorucam
Bendede durum boyle su ve uykuBugün şunu daha net anladımki çaylar kompostolar hikaye sütün tek oluru uyku :)
Cokta az degil gaz sancisi bence aclik degildirBizim velet 21.30 dan beri emiyor. Çok az molalar oldu. Krizleri de başladı tabi. Hal kalmadı meme uçlarındaağlayıp haykırıp tutup çekiyor.
Dayanamadım mama yaptım uyur belki dedim alınca. 60 cc.
Hiç emmemiş gibi bitirdi bikaç dakikada. Sonuç sonrasında yine başladı ağlamalar ve şu an memedebenim de resmen kanım çekiliyor gibi. Zor dayanıyorum
60 cc az mı ki? Doymuyor mu bu çocuk?
Ihmal etme canim nekadar erken gitsen okadar iyiKızlar cok zor durumdayım. 3-4gündür vajina girişinde batma hissediyordum heralde dikiş batiyor diye düşünüyordum birde pedler tahriş etmiştir artik dedim kendi kendime. Ama gün geçtikçe batma arttı özellikle otururken bugün bir cesaret bakayım dedim dikişle hic bir alakası yok vajina girişinde meme oluşmuş nerdeyse nohut büyüklüğünde okadar aci çekiyorum ki oturup kalkarken doktorada gidecek zamanım yok yarin misafirlerin gelecek cumada hem bebegin doktor randevusu var hemde oğlumun karne töreni ne yapacagimi bilemedim
Bende anlamiyorum canim bebegim sirf gazdan olusmus sankiYa kızlar büyük insan gibi zart zart atıyor bizimki ama yine de kivraniyor gazdan. Ne kadar barsağı var ki ne kadar gaz var böyle anlamıyorum hiç ya
Canim o programin adi ne reklammi senmi koydun anlamadimEki Görüntüle 2154727
Canım tüm gece böyle 5 dk 7 dk uyku uyanması çığlık çığlığa. Nasil bir gaz var anlamiyorum ki. Hayir gegiriyorda ama bugun Hiç osurmadı
Benimki de iyice uhuttu gunduz uykusunuBitkicayi vardiya geminiwoman yazmisti yani kiz bildigin baygin yatiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?