2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sabah birbsuru kaka yaptikZ rahatlariz dedik rahatligimiz yaklasik 1 saat sürdü. Anneyi emince gene basladi huysuzkugu ve gaz sancisi ikinmalari

Ya kixlar dunden beri emmiyor benim kiz sadece 5dk memede .
Devamli uyuyor.
@geminiwoman canim bu cay mi yaoti uyuymasini.
.5d memeyle duruyor.buarada gazi vs cikardi. Belki oyuzdenmi yada pamukcugu mu anlayamiyor.

Çocuktan çocuğa değişiyor canim. Benimki 80cc içiyor mesela emdiği zaman da en az 60 içiyordu ve hiç kusmuyor maşallah fazla gelmiyor bizimkine az da değil 60cc doyuyordur

Valla kusmadı Can'ım ya. Üstelik tekrar emdi. Şuan bile emiyor
Canım çok gazı var herhalde. Hastanede gazı olduğu zamanlar kendini rahatlatmak için sürekli emmek ister demişti bebek hemşiresi. Gaz masajının denedin mi arkadaşlar yaptılar ama ben beceremedim. Yapmadiysan bir dene istersen belki rahatlar kuzum

Ya kixlar dunden beri emmiyor benim kiz sadece 5dk memede .
Devamli uyuyor.
@geminiwoman canim bu cay mi yaoti uyuymasini.
.5d memeyle duruyor.buarada gazi vs cikardi. Belki oyuzdenmi yada pamukcugu mu anlayamiyor.
Canım o çayın içinde rezene anason var ya eğer yiyip içtiklerimizin süte geçme olayı doğruysa uyku veriyor olabilir

Kızlar yeşil kaka neden olur. 2 gündür oğlum yeşil kaka yapıyor. Üşüttüğü sanmıyorum havalar çok sıcak ve halen daha temkinli giydiriyorum yediklerimdenmi acaba ya.

Sen çok ağladığında doktora götürmüştün dimi canım? Nesine baktılar, ben de mi götürsem acile şimdi, hiç bugünki kadar yapmamıştı
Evet cnm..henüz damla fln kullanmıyorsun..belki damla fln verir diye götürmüştüm..genel muayene yaptı..ciğerlerini dinledi. Kalbini dinledi..sağına soluna baktı. Çiş ve kaka tahlili yaptı..sonuç gaz..poposunu dereceyle uyarıp biraz gazını attırdı..bir nebze rahatlatmak için..gerçekten karnı davul gibi olmuştu gazdan..Dr teşhisind Zeynep in durumu.çoğu bebekte olan anne sütüne alerji..sindirim sistemleri tam gelişmedi gibi için anne üstündeki şekeri emzimleyemiyormus ve gaz problemi yapıyormuş..3 yada 4 ay sürer dedi..biogaia,relaktaz damla ek olarak bebelac in laktoksuz maması günde 3 veya 4 kez. Ama çok bunalmayinca mamayi vermiyorum. En fazla 2 kez veriyorum..o dönem çok şiddetliydi sancisi sürekli kıvranıp kızarıyordu..şimdi bir nebze daha iyi...uykusuzluk miras kaldı o günlerden ama

Kızlar göbek deliğim hamilelikten kalma kabak gibi açıktı hala. Adet olunca ufacık kalmış çok şaşırdım şimdi gördüm

Canım laktozsuz mama daha mı az gaz yapiyormus

Cokta az degil gaz sancisi bence aclik degildir
Ihmal etme canim nekadar erken gitsen okadar iyi
Ya kızlar büyük insan gibi zart zart atıyor bizimki ama yine de kivraniyor gazdan. Ne kadar barsağı var ki ne kadar gaz var böyle anlamıyorum hiç ya
Bende anlamiyorum canim bebegim sirf gazdan olusmus sanki
Eki Görüntüle 2154727

Canım tüm gece böyle 5 dk 7 dk uyku uyanması çığlık çığlığa. Nasil bir gaz var anlamiyorum ki. Hayir gegiriyorda ama bugun Hiç osurmadı
Canim o programin adi ne reklammi senmi koydun anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…