2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canm ben kisa kollu citcitli giydiriyorm ama corapsiz birakmiyorm hic. adanaliyiz biz hava 38 derece
Biz dayanamiyoruz yavrular nasi dayansin..
Aksam serinlik oldugunda bi tane pijama giydiriyorm altina. Isterseniz jakarli alt ust takimlar var serin tutar hem. Onlardan da giydirebilirsiniz ben aldim bi tane de daha da alicam hem usur mu terledi mi dusuncesi de olmaz..

Yakinda delirmezsek iyibugun disari cikacaktik seni dinleyip bi hava alalim dedik kusunca vazgectikbu arada biz hamak aldik 2 gündür mışıl mışıl uyuyo resmen hayat kurtardi babynest filan gereksiz paraymis
Bugun bizde cikacaktik. Ama gunduzleri hic uyumayan paşa bugun nerdeyse 5 saat uyudu ve cikanadik nasil bi hamak resmini atar misin?

Canım benimki beslendikten 1 saat sonra bile çıkarıyor hatta gazını çıkarırken kusuyor yatırıyorum yatağa da kusuyor emmeden önce de çıkarabiliyor anlamadım gitti.
Kusmalari da car ya gaz sancisindan kötü. Gaz en azindan en fazla uykusuz birakiyor. Ana kusacak da allah korusun bogulacak korkusu fena gercekten.

Kısmam zate. Daha. Ana benimki kendisi kalkiyor zaten saat basi emmek icin daha hic alarm kurmadim veya hic kendim uyandirmadim beslemek icin

İlk defa duydum bi deneyim insallah isevyarar. Evet oyle geliyor galiba. Cunku sağarken fark ediyorum bende ne kadar ciktiginin. Gogusler doluysa eger ilk bir iki dk cok guclu akiyor.

Ay gel bide bana sor cok zormus oglum kizimi emzirince emmek istiyor kucagima gelmek istiyor yapma dedigim ne varsa yapiyor
Yapma dediğim ne varsa yapıyor kısmındayım. Buntriplerini aşmıştık son bir aydır. Hatta kardeşi doğduğunda çok iyydi ama dışarı çıkamadığı için böyle oluyor

Allah yardımcın olsun canimm ya zor işin cidden
Amin canım seninki kv de ne yapıyor ya sıkılmıyor mu. Benim kız evde hep sıkılıyor ya. Millet 40 gün dışarı çıkmıyor benimki 2 günde bir dışarda hala memnun edemiyoruz

Kusmalari da car ya gaz sancisindan kötü. Gaz en azindan en fazla uykusuz birakiyor. Ana kusacak da allah korusun bogulacak korkusu fena gercekten.
Kızlar bu kusma işi çok sıkıntı valla. Bugün kalça ultrasonu birinci ay kontrolü vardı. Göbeğinde fıtık varmış böbreklerde büyüme varmış. Zaten kusuyor. Reflüden şüphelendi ama idrar yoluna bakmak istedi. Bir de sarılık devam edior. Çok canım sıkıldı ya

O kadar kötüyüm ki ağlamaktan içim çıktı. Şu anda ter, süt, mama, kaka ve çiş kokuyorum. Herşey berbat. Eşim temizlik yaptı ama hala ev sanki leş gibi geliyor bana
Evet biliyorum canım ama kendini üzme bak ben kendimi o kadar çok üzdüm ki bu konulara, sutum gitti şimdi de ne yapsam gelmiyor lütfen teskin et kendini

Valla vericeksin agizlarinin payini .Yok bunlarla ugrasilmaz yoksa .
Banada oyle diyolardi oglumda simdi demesinler diye hic yaklasmiyorum onlara

Yok kuzum orda büyüdü benim oğlan 3 yaşına kadar beraber yaşıyorduk çok alışkın o yüzden bide babanne her dediğini yaptığı için onunda işine geliyor çıkıp geziyorlar falan

Fıtık sanırım ağlamaktan oluyo diğerlerinde sıkıntı yaratmaz inşallah bı ilaç falan verdimi peki çok geçmiş olsun

Yatagi biraz egimli olsun bebisin. Yatagin altina bir seyler koyun. Basi yukarida olsun. Ama yastik kullanmiyoruz. Reflusu olabilir

Sanırım canım reflu doktora da söyledim kilosu iyi dedi haftaya yine kontrol edeceğiz kiloyu. Kusan bebek çok zor kusmuk tüm kıyafeti degistiriyorum bu sefer alttan çıkabiliyor oğlumda gazi çıkarken sadece çıkarırdı az bisi ama kizim tamamen farklı.

Bebeğe alerji testi yapılabiliyor mu. Yaptıran var mı kızlar sofiarya
5 yaşından önce yapılan alerji testlerinin bir anlamı olmuyor genelde yalancı negatiflik çok oluyor. Ama genel olarak alerjik bir bünyeye sahip mi diye bakılan iGg testleri var onlardan yapılabilir? Hayırdır senin bebek için mi soruyorsun?

3800den hesaplayacaksın 29 günde olacak hesabın

canim cok gecmis olsun, ins en kisa zamanda duzelir , uzme kendini. sen iyi ol ki bebisin de senden guc alsin

Aynen cnm disari cikaramiyrz ondanda hircinlar neye saldircani sasiriyor 2 gundur yanliziz aslinda kv vardi hep cikariyordu disari birden eve kilitli kaldi oda haklida elden bisey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…