- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.661
Canm ben kisa kollu citcitli giydiriyorm ama corapsiz birakmiyorm hic. adanaliyiz biz hava 38 dereceArkadaşlar bebeklerinize kısa kollu giydiriyormusunuz. Ben giydirmek istiyorum üşür mü diyede korkuyorum. Çıtçıtlı aklet ve üstüne uzun kollu üst ve alt giydiriyorum havalar sıcak. Siz nasıl giydiriyorsunuz
Bugun bizde cikacaktik. Ama gunduzleri hic uyumayan paşa bugun nerdeyse 5 saat uyudu ve cikanadikYakinda delirmezsek iyibugun disari cikacaktik seni dinleyip bi hava alalim dedik kusunca vazgectik bu arada biz hamak aldik 2 gündür mışıl mışıl uyuyo resmen hayat kurtardi babynest filan gereksiz paraymis
Kusmalari da car ya gaz sancisindan kötü. Gaz en azindan en fazla uykusuz birakiyor. Ana kusacak da allah korusun bogulacak korkusu fena gercekten.Canım benimki beslendikten 1 saat sonra bile çıkarıyor hatta gazını çıkarırken kusuyor yatırıyorum yatağa da kusuyor emmeden önce de çıkarabiliyor anlamadım gitti.
Kısmam zate. Daha. Ana benimki kendisi kalkiyor zaten saat basi emmek icin daha hic alarm kurmadim veya hic kendim uyandirmadim beslemek icinCanım daha çok küçükler ya bnce hiç kısma sütünden emmekten başka ne yapablirki bi çocuk biraz büyümesi lazım bi üç dört aylık oldun öyle düzen oluşturmaya bak . Sadece eğer gece uyandırıyosan bi uyandırma bakim ne kadar sürede kalkıyor . Ben üç saate kuruyorum alarmı . Genelde alarmın çalmasına bi kaç dakika varken kendisi uyanıyor
İlk defa duydum bi deneyim insallah isevyarar. Evet oyle geliyor galiba. Cunku sağarken fark ediyorum bende ne kadar ciktiginin. Gogusler doluysa eger ilk bir iki dk cok guclu akiyor.sütün tanzikli geliyor olabilir.. parmağınla meme ucunun biraz üstünden bastırır ve parmağını çekmeden emzirirsen daha az süt çeker. emme süresi uzar ama boğazına kaçmaz süt en azından. 7-8 dk sonra parmağını çekebilirsin; süt daha az gelmeye başlayacağı için artık boğazına takılmayacaktır. Umarım işine yarar bu bilgi
Yapma dediğim ne varsa yapıyor kısmındayım. Buntriplerini aşmıştık son bir aydır. Hatta kardeşi doğduğunda çok iyydi ama dışarı çıkamadığı için böyle oluyorAy gel bide bana sor cok zormus oglum kizimi emzirince emmek istiyor kucagima gelmek istiyor yapma dedigim ne varsa yapiyor
Amin canım seninki kv de ne yapıyor ya sıkılmıyor mu. Benim kız evde hep sıkılıyor ya. Millet 40 gün dışarı çıkmıyor benimki 2 günde bir dışarda hala memnun edemiyoruzAllah yardımcın olsun canimm ya zor işin cidden
Kızlar bu kusma işi çok sıkıntı valla. Bugün kalça ultrasonu birinci ay kontrolü vardı. Göbeğinde fıtık varmış böbreklerde büyüme varmış. Zaten kusuyor. Reflüden şüphelendi ama idrar yoluna bakmak istedi. Bir de sarılık devam edior. Çok canım sıkıldı yaKusmalari da car ya gaz sancisindan kötü. Gaz en azindan en fazla uykusuz birakiyor. Ana kusacak da allah korusun bogulacak korkusu fena gercekten.
Evet biliyorum canım ama kendini üzme bak ben kendimi o kadar çok üzdüm ki bu konulara, sutum gittiO kadar kötüyüm ki ağlamaktan içim çıktı. Şu anda ter, süt, mama, kaka ve çiş kokuyorum. Herşey berbat. Eşim temizlik yaptı ama hala ev sanki leş gibi geliyor bana
Valla vericeksin agizlarinin payini .Yok bunlarla ugrasilmaz yoksa .Evet uyanmaması gerçekten çok zor.. Bayramda yemediğim laf kalmayacak.. Bakamamış die.. Geçen hafta kavga ettim zaten kv ile.. Bi dio hep emziriyorsun hep uyuyor bu çocuk sevicez bi günden bişi olmaz biz bu gün sevelim sonra uyusun sonra emsin. Hem laf sokuyor bakamıyorsunuz bize verin.. Annesi iyi beslenmiyor iyi beslemiyor die.. Her geldiğinde uyuyan çocuğun kulağın dibinde eğilip bağırıyor uyansın die içim yanıyor kızımın kulağında bağırıyor die.. Açtır o 2 saat oldu emzireyim diyorum çocuk kaçırıyor bizden aç olsa ağlar diyor.. Ağlamıyor benim kız napim.. Emerken 5 yada 10dkda gelip alıyor eşim annemler sevecek die sonra emzir die.. Aç kalıyor yavrum içim yanıyor.. Geri alsam kavga çıkıyor.. Valla bunaldım.. Gelmesinler gitmeyelim die bakıyorum.. Eşime acayip sinirim bozuk 40 ım çıktığından beri bu düşüncesizliklerinin yanında yokluyor beni hadi yapalım mı die.. Sohbet edesim yok ne yapması... Ama dünden beri kızımın rengi açıldı sarılık azaldı herhalde dün gece de çok zorlanmadan emzirdim saat 4 gibi bi 20dk..her gece acayip uğraşıyordum . Emse de kusuyor Du.. Dün kusmadı da maşallah.. İyi olucaz inşallah.. Benim kızımda açım die kendi ağlayarak uyandıracak beni inşallah.. Çok dualar ediyorum
Yok kuzum orda büyüdü benim oğlan 3 yaşına kadar beraber yaşıyorduk çok alışkın o yüzden bide babanne her dediğini yaptığı için onunda işine geliyor çıkıp geziyorlar falanYapma dediğim ne varsa yapıyor kısmındayım. Buntriplerini aşmıştık son bir aydır. Hatta kardeşi doğduğunda çok iyydi ama dışarı çıkamadığı için böyle oluyor
Amin canım seninki kv de ne yapıyor ya sıkılmıyor mu. Benim kız evde hep sıkılıyor ya. Millet 40 gün dışarı çıkmıyor benimki 2 günde bir dışarda hala memnun edemiyoruz
Fıtık sanırım ağlamaktan oluyo diğerlerinde sıkıntı yaratmaz inşallah bı ilaç falan verdimi peki çok geçmiş olsunKızlar bu kusma işi çok sıkıntı valla. Bugün kalça ultrasonu birinci ay kontrolü vardı. Göbeğinde fıtık varmış böbreklerde büyüme varmış. Zaten kusuyor. Reflüden şüphelendi ama idrar yoluna bakmak istedi. Bir de sarılık devam edior. Çok canım sıkıldı ya
Yatagi biraz egimli olsun bebisin. Yatagin altina bir seyler koyun. Basi yukarida olsun. Ama yastik kullanmiyoruz. Reflusu olabilir
Kizlar cocuk hic uyanmiyo ve ishal oldu olcuyu tutturamadik biz cayda dikkatli olun :)
İşe yaradıysa onunla devam et tabiki,3aydan sonra kesersin komplesofiarya canım bizim biogaia bitmiş bugün sonunu kullandık ben yine onunlamı devam edeyim başka bir damlamı alayım alacaksam hangisini alayım
5 yaşından önce yapılan alerji testlerinin bir anlamı olmuyor genelde yalancı negatiflik çok oluyor. Ama genel olarak alerjik bir bünyeye sahip mi diye bakılan iGg testleri var onlardan yapılabilir? Hayırdır senin bebek için mi soruyorsun?Bebeğe alerji testi yapılabiliyor mu. Yaptıran var mı kızlarsofiarya
3800den hesaplayacaksın 29 günde olacak hesabınKızlar bebeğin kilo alımını nasıl hesaplıyorsunuz.benim oğlum 4kg doğdu ertesi gün tartıldığında 3.800 düşmüştü.şimdi ben kilo alımını 3.800 hesaplayacağım dimisofiarya sen bilirsin hangi kiloyu baz alacam
Maşallah canım
canim cok gecmis olsun, ins en kisa zamanda duzelir , uzme kendini. sen iyi ol ki bebisin de senden guc alsinKızlar bu kusma işi çok sıkıntı valla. Bugün kalça ultrasonu birinci ay kontrolü vardı. Göbeğinde fıtık varmış böbreklerde büyüme varmış. Zaten kusuyor. Reflüden şüphelendi ama idrar yoluna bakmak istedi. Bir de sarılık devam edior. Çok canım sıkıldı ya
reflü yatağı işe yarayabilir, eğimli ve boğulmayı önleyici gözenekleri var.Canım benimki beslendikten 1 saat sonra bile çıkarıyor hatta gazını çıkarırken kusuyor yatırıyorum yatağa da kusuyor emmeden önce de çıkarabiliyor anlamadım gitti.
Aynen cnm disari cikaramiyrz ondanda hircinlar neye saldircani sasiriyor 2 gundur yanliziz aslinda kv vardi hep cikariyordu disari birden eve kilitli kaldi oda haklida elden bisey gelmiyorYapma dediğim ne varsa yapıyor kısmındayım. Buntriplerini aşmıştık son bir aydır. Hatta kardeşi doğduğunda çok iyydi ama dışarı çıkamadığı için böyle oluyor
Amin canım seninki kv de ne yapıyor ya sıkılmıyor mu. Benim kız evde hep sıkılıyor ya. Millet 40 gün dışarı çıkmıyor benimki 2 günde bir dışarda hala memnun edemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?