- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.681
Allah'ım yaa kime benziyor bu prenses saçlara bak.
Cok gecmis olsun. İnsallah biran once iyilesirsiniz.Kızlar bu kusma işi çok sıkıntı valla. Bugün kalça ultrasonu birinci ay kontrolü vardı. Göbeğinde fıtık varmış böbreklerde büyüme varmış. Zaten kusuyor. Reflüden şüphelendi ama idrar yoluna bakmak istedi. Bir de sarılık devam edior. Çok canım sıkıldı ya
Benimki de kafasina gore bazen kundaklayinca gıkı çıkmıyor. Bazen de mumkun degil battaniye degdigi an çıldırıyorEki Görüntüle 2154941 bundan aldik canim kundak yaptirmiyo elleriyle hep uyandiriyordu kendini şimdi oynatamiyo azicik sallayinca daliyo hemen
Canım sen günde kaç bardak iciyorsun bi çaydan.
Benimkinin iki göz kapağı da kırmızı bazen daha belirgin oluyor bazen azalıyor . Doktora sırdum hiç önemsenedi bir yaşına kdar deri tengi oturur dediKızlar bebeğinde Doğum lekesi olan var mı? Oğlumun sağda çok ufak , sol göz kapağında dağınık kırmızı lekeler vardı doğduğunda . Sağdaki azaldı ama soldaki duruyor . Bugün çarşıya çıktık dolanırken etrafı izliyor diye üstüne örttüğüm örtüyü açtım hava da güzel güneşliydi, eve geldiğimde farkettim o hırmızı leke baya belirginleşmiş ve büyümüş gibi . Ne yapsam acaba ?Doğduğunda ve sonraki kontrollerde doktorumuz bunlar zamanla geçecek demişti ama bi güneş görmede büyüdüler çok üzüldüm , benim suçum keşke hiç güneşe çıkarmasaydım
Saçlar babaya yüzü bana çevredekilerin demesine göre:)Allah'ım yaa kime benziyor bu prenses saçlara bak.
Benim kızın da gözünün üzerinde leke var gecer diyorlar ama geçmese bile büyüdükçe gözünde küçücük kalir diye düşünüyorum fotoğraf yükledim belli oluyor bakKızlar bebeğinde Doğum lekesi olan var mı? Oğlumun sağda çok ufak , sol göz kapağında dağınık kırmızı lekeler vardı doğduğunda . Sağdaki azaldı ama soldaki duruyor . Bugün çarşıya çıktık dolanırken etrafı izliyor diye üstüne örttüğüm örtüyü açtım hava da güzel güneşliydi, eve geldiğimde farkettim o hırmızı leke baya belirginleşmiş ve büyümüş gibi . Ne yapsam acaba ?Doğduğunda ve sonraki kontrollerde doktorumuz bunlar zamanla geçecek demişti ama bi güneş görmede büyüdüler çok üzüldüm , benim suçum keşke hiç güneşe çıkarmasaydım
inşallah artmaz cnm..bizede bebelac verdi doktor laktozsuzYaparken de içmediği kalır ben 60 yapayım da dedim ama bitirdi dana.
Aynen canım kolik Zaten. Deli gibi uykusu da vardı ondan saldırıyor memeye. Ama genelde o durumlarda çok yavaş çeker dinlene dinlene.
Dün mama sonrası bile cuk cuk emdi.
Masajı ben de beceremedim malesef. Ya da etkisi olmadı. Ama ben yine de yapıyorum hergün.
Bizimki de bikaç gündür daha iyiydi ama dün gece akşam coştu. Evde de yalnızdım. Ne kol ne bacak kaldı. Dikiş yerlerim acıyor valla.
Dedim mama alınca iyice doyar mayışır ama Yok. Yine saati 3 yaptık. Ve yine memede.
İnş gazı artmaz. Dr bebelac kullanın demişti o yüzden.
Mecbur kalmadıkça ben de vermem.
Mama sonrası az da olsa dinlendi göğüslerim.
Evet cnm cuma ya randevu vermişti sezeryan için salı gece suyum gelmişti..çarşamba sabahı acil sezeryana alınmıştır. .yoğun sancılar eşliğinde..normal doğum pozisyonunda olsaydı sabahı bile bulmazdı..zor tutmuşlar dı minnoşu.Ben de biogai veriyorum ama pek de faydası yok gibi.. acaba biz bunları tam günü gelmeden doğurduk diye mi böyle oldu diyeceğim ama senin suyun gelmişti gitmiştin dimi? Bir de sanırım bizimki ekstradan 8.hafta büyüme atağında, hiç bir yere gitmiyor, sürekli memeler açık ve kucağımda.. olsun dursun kucağımda ama orda da bagırıyor, sürekli emince kusuyor ona da sinirleniyor.. gazını çıkartmıyor, mideden bağırsana iniyor gaz haliyle, sonra kriz( ne yapıcam bilemedim
Canım sen bebeğin uyumasını neden sarılığına bağlıyorsun,seninkinin de Benim kız gibi uzamış annesütü sarılığı var ve bu sarılık yenidoğan sarılığı gibi uyutmaz. Sen habire habire uyandırdığın için sürekli uyumak istiyor kısır döngüye girmişsiniz resmen. İlacı kullandın bitti mi? Dün bizim kontrolümüz vardı sarılığı için 50günlük oldu 7ye düşmüş sonunda sarılığı ilaç fayda etmiş. Ben de hatta emin olmak için tekrar sordum doktora çok uyuyor diye sarılıkla alakası YÖK bırak uyusun ne gğzel dedi. Şu iki gündür de gündüz uykuları iyice kuş uykusuna döndü zaten. 11 gibi uyanıyor gündüz akşam 5e kadar uyanık,aralarda 10-15dk ya uyuyor ya uyumuyor. Sonra 5-6gibi akşam bi uyuyor 2,5-3 saatte bir sadece emmeye kalkıyor tekrar sabah 11 e kadar böyle gidiyor. Senin Bebişte de normal herşey panik yapma uyusun bırak 3saatte beslesen yeterEvet uyanmaması gerçekten çok zor.. Bayramda yemediğim laf kalmayacak.. Bakamamış die.. Geçen hafta kavga ettim zaten kv ile.. Bi dio hep emziriyorsun hep uyuyor bu çocuk sevicez bi günden bişi olmaz biz bu gün sevelim sonra uyusun sonra emsin. Hem laf sokuyor bakamıyorsunuz bize verin.. Annesi iyi beslenmiyor iyi beslemiyor die.. Her geldiğinde uyuyan çocuğun kulağın dibinde eğilip bağırıyor uyansın die içim yanıyor kızımın kulağında bağırıyor die.. Açtır o 2 saat oldu emzireyim diyorum çocuk kaçırıyor bizden aç olsa ağlar diyor.. Ağlamıyor benim kız napim.. Emerken 5 yada 10dkda gelip alıyor eşim annemler sevecek die sonra emzir die.. Aç kalıyor yavrum içim yanıyor.. Geri alsam kavga çıkıyor.. Valla bunaldım.. Gelmesinler gitmeyelim die bakıyorum.. Eşime acayip sinirim bozuk 40 ım çıktığından beri bu düşüncesizliklerinin yanında yokluyor beni hadi yapalım mı die.. Sohbet edesim yok ne yapması... Ama dünden beri kızımın rengi açıldı sarılık azaldı herhalde dün gece de çok zorlanmadan emzirdim saat 4 gibi bi 20dk..her gece acayip uğraşıyordum . Emse de kusuyor Du.. Dün kusmadı da maşallah.. İyi olucaz inşallah.. Benim kızımda açım die kendi ağlayarak uyandıracak beni inşallah.. Çok dualar ediyorum
O zaman rotadır. Ben yaptıracağım .Bilmiyorum özel bir aşıymış
Yok benim oğlum emmek istemiyor ama aynen dediğin gibi yapma dediğim herşeyi yapıor çok aşırı bi şımarık oldu hiç yerinde durmuyo mahvolduk yani ne yapacağımı şaşırdım artikAy gel bide bana sor cok zormus oglum kizimi emzirince emmek istiyor kucagima gelmek istiyor yapma dedigim ne varsa yapiyor
Bende sürekli ağlıyorum diyorum ya artik ne yapacağımı şaşırmış durumdayım her yere yetisiyorum ama kendimden geçtim artık nefes almak bile istemiyorumUyandramamakta zor bizim kizda ortayi bulamadi .
Ya cok uyuyor ya hic
Napalim olmusuz aglayanimiz yok .
8 yasindaki oglum bebekligine dondu ogretmeniyle papazdik daha ne olsun ev dandini .
Dun bende agladim birsuru kimsede yok teselli versin .
Bn hic yazmayayim benimki cok agr
Geminiwoman in bitki cayi .
Hicmi normali yok su kv lerin yaa
Torunda bi tuhaf oluyolar .
Canım yakın vadede fayda etmiyormuş, iki üç hafta sonra düzene sokuyormuş, zaten gaz giderici değil probiyotikmiş, bagırsak düzelince gaz da kalmıyor demek ki, ben bir haftadır tam 11 de vermeye başladım, inşallah fayda eder. Digerleri ilaç diye vermek istemiyorum, karaciğere zararlıymışBiogaia eşim de almış. Dolapta duruyor. Kullanmasam mı ki? Fayda gören duymadım. Onu daha çok kabızlıkta kullanmış arkadaşlarım.
Haftasonu alayım dedi inatçı adam, çok sağol kuzum benim.. sanırım hiçbir şey fayda etmediği için onun da faydasına inanmıyor:)Ay gönder Can'ım adresini. Ben göndereyim sana yaaa. Neyin inadı. Deneye deneye bulucaz bi şekilde.
Slingi ben de düşündüm de beceremem sanki. Korkarım doğru bağlayamamaktan.
Ay sagol kuzum, hepsi aynı sanırım dimi? Faceden alsam gelmesi uzun sürer, cumartesi bebe mağazasından alayım. Hem kısa yürüyüşlerde de iyi olur diye düşünüyorumEvBoregi canım sling sormuşsun.ben aldım neko marka esnek sling.face te bir grupta çok söyleyen olmuştu bunu.çok işime yaradı benim de.gündüz takıyorum benim minnoş 5 dakikada uykuya dalıyor.ben de rahat ediyorum.tavsiye ederim kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?