2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cok gecmis olsun. İnsallah biran once iyilesirsiniz.
Eki Görüntüle 2154941 bundan aldik canim kundak yaptirmiyo elleriyle hep uyandiriyordu kendini şimdi oynatamiyo azicik sallayinca daliyo hemen
Benimki de kafasina gore bazen kundaklayinca gıkı çıkmıyor. Bazen de mumkun degil battaniye degdigi an çıldırıyor

Benimkinin iki göz kapağı da kırmızı bazen daha belirgin oluyor bazen azalıyor . Doktora sırdum hiç önemsenedi bir yaşına kdar deri tengi oturur dedi

:))rahatliga o kadar alismisim ki bunyem sasti etrafim sasti
Yinede sevdikce sevesim geliyo
2.cocuk bambaskaymis
Amaaaaa bazen butun gucumu zorluyo dun geceden beri uyumuyo kesik kesik yarim saat 15 dk
Kafam dusuyo insallah bu gece uyur ya

EvBoregi canım sling sormuşsun.ben aldım neko marka esnek sling.face te bir grupta çok söyleyen olmuştu bunu.çok işime yaradı benim de.gündüz takıyorum benim minnoş 5 dakikada uykuya dalıyor.ben de rahat ediyorum.tavsiye ederim kesinlikle.

Ben hiç iyi anne değilim yaaa. Emzirmekten sıkıldım, alt değiştirmeden sıkıldım sürekli sallamaktan uyutmaya çalışmaktan ara büküp yemek yemeye çalışmaktan. Ev rezalet saçım basım tepede toplu durup terleyip sogumaktan dipleri kuruması oldu. Ben herşeyi çok mu toz pembe hayal ettim yaaa. Bu kadar sene isteyip isteyip şimdi niye böyle oldum bilmiyorum.

Benim kızın da gözünün üzerinde leke var gecer diyorlar ama geçmese bile büyüdükçe gözünde küçücük kalir diye düşünüyorum fotoğraf yükledim belli oluyor bak

Eklentiler

• 20180522_120654.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 86
inşallah artmaz cnm..bizede bebelac verdi doktor laktozsuz

Evet cnm cuma ya randevu vermişti sezeryan için salı gece suyum gelmişti..çarşamba sabahı acil sezeryana alınmıştır. .yoğun sancılar eşliğinde..normal doğum pozisyonunda olsaydı sabahı bile bulmazdı..zor tutmuşlar dı minnoşu..inşallah bugünler geçecek diye diye teselli edip geziyorum ..yoksa başka türlü zor geçiyor...

Canım sen bebeğin uyumasını neden sarılığına bağlıyorsun,seninkinin de Benim kız gibi uzamış annesütü sarılığı var ve bu sarılık yenidoğan sarılığı gibi uyutmaz. Sen habire habire uyandırdığın için sürekli uyumak istiyor kısır döngüye girmişsiniz resmen. İlacı kullandın bitti mi? Dün bizim kontrolümüz vardı sarılığı için 50günlük oldu 7ye düşmüş sonunda sarılığı ilaç fayda etmiş. Ben de hatta emin olmak için tekrar sordum doktora çok uyuyor diye sarılıkla alakası YÖK bırak uyusun ne gğzel dedi. Şu iki gündür de gündüz uykuları iyice kuş uykusuna döndü zaten. 11 gibi uyanıyor gündüz akşam 5e kadar uyanık,aralarda 10-15dk ya uyuyor ya uyumuyor. Sonra 5-6gibi akşam bi uyuyor 2,5-3 saatte bir sadece emmeye kalkıyor tekrar sabah 11 e kadar böyle gidiyor. Senin Bebişte de normal herşey panik yapma uyusun bırak 3saatte beslesen yeter

Benim bu kız da kolik mi acaba ya
Hep bu saatlerde huysuz anca memeyle sakinleşiyo
Gün içinee göğsüme yatırınca, evde gezinince falan sakin
Lütfen kolik olmasın

Ay gel bide bana sor cok zormus oglum kizimi emzirince emmek istiyor kucagima gelmek istiyor yapma dedigim ne varsa yapiyor
Yok benim oğlum emmek istemiyor ama aynen dediğin gibi yapma dediğim herşeyi yapıor çok aşırı bi şımarık oldu hiç yerinde durmuyo mahvolduk yani ne yapacağımı şaşırdım artik

Bende sürekli ağlıyorum diyorum ya artik ne yapacağımı şaşırmış durumdayım her yere yetisiyorum ama kendimden geçtim artık nefes almak bile istemiyorum

Biogaia eşim de almış. Dolapta duruyor. Kullanmasam mı ki? Fayda gören duymadım. Onu daha çok kabızlıkta kullanmış arkadaşlarım.
Canım yakın vadede fayda etmiyormuş, iki üç hafta sonra düzene sokuyormuş, zaten gaz giderici değil probiyotikmiş, bagırsak düzelince gaz da kalmıyor demek ki, ben bir haftadır tam 11 de vermeye başladım, inşallah fayda eder. Digerleri ilaç diye vermek istemiyorum, karaciğere zararlıymış

Ay gönder Can'ım adresini. Ben göndereyim sana yaaa. Neyin inadı. Deneye deneye bulucaz bi şekilde.
Slingi ben de düşündüm de beceremem sanki. Korkarım doğru bağlayamamaktan.
Haftasonu alayım dedi inatçı adam, çok sağol kuzum benim.. sanırım hiçbir şey fayda etmediği için onun da faydasına inanmıyor:)
YouTube da bir sürü bağlama videosu izledim, ben haftasonu alayım, deneyim olsun, ayrıntıları paylaşırım canım, Yaa bu sıpalar kolye gibi, onlarla hareket etmeye alışmalıyız. Benim bileklerimdeki sinir sıkışması da geçmedi hatta daha da ilerledi, düşürmekten korkuyorum, o yüzden slingi deneyeceğim sanırım

Ay sagol kuzum, hepsi aynı sanırım dimi? Faceden alsam gelmesi uzun sürer, cumartesi bebe mağazasından alayım. Hem kısa yürüyüşlerde de iyi olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…