2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok şükür erken farkettiğimiz için iyi şimdi.. az önce gördüm geldim. Akşam tekrar gitcem. Ve evet insanlar çok düşüncesiz sanki kaçıyoruz.. koştur koştur gelmek niye hala anlam veremiyorum!

Mrb sevgili anneler benim ilk bebeğim sarısındı tüylüydüde bu bebeğim kadar değil ne zaman dökülür bu tüyler wlnı filan hep tüylü tüylü

biz 24 günlüğüz ve toplasan ben 24 saat uyudum mu bilmiyorum

meme basinda beyazlik bende de var neden oldu anlamadim annem zeytinyagi ile yumsak tut bisey olmaz dedi. ins bi bildigi vardir. kahverengi kisimdaki yara icinse doktora gidene kadar bepanten sursen iyi gelir mi acaba, ben oyle yapmistim ama benmki cok buyuk bir alan degilldi

Ben de yanımda uyt
canım bende almayı düşünüyorum ama benimkisi meme dışında uyumuyor.o sebeple boşuna almış olurum diyede düşünüyorum.seninki meme dışında uyuyormuydu
kesinlikle sadece memede uykuya dalıyo
Bugün eşim de bağladı başta biraz mızldandı ama sonra uyumuş
Ben de birazcık uyudum fırsattan istifade
İnş düzgün bağlıyoruzdur zarar vermiyoruzdur kuzuya

Bende ikisini bir sağıyorum bebişin içmediğini dolaba kaldırıyorum
Bende oyle yapayim bundan sonra .
Canım ben damlattıktan hemen sonra burnunu sıkıp sıkıp bırakıyorum böylece damlalar genzine gitmeden sümükleri yumuşatıyor o hareketle de hemen hapşırıyor.
Bizimki genize gitti kesin yuttu cunku
Kızlar pamukçuk olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Dilinde beyazlık hep oluyordu ama bugün tortu gibi olmuş ve çok mutsuz gergin sinirli
Canim diliniz ustu bembeyaz cok belli pamukcuk oldugu
Saol canim
Kizlar kotonda bebesiler icin yazlik kiyafetler indirimdeydi haberiniz olsun. Ben iki tane sortlu kisakollu tulum aldim. İkisi 24 liraydi.
Netten bakiyim bende saol canim .deli gb alisveris yapasim var aslinda
Dogru evet boyle yapmadim ama yapardim kesin .

Ay bizimki de kundak olunca elini çıkarcam derken ağlıyor. Ben de sabaha karşı uyandığında senin gibi yapıyorum öyle uyuyo uyaniyor bir daha aliyo bazen içim geçince ucunu alamıyor miyakliyor

Cok yanlis yaptim ya ememedi cocuk ac uyudu .gogsumden sut geliyor ama emin olamadim .
Sen biberonla veriyordun degilmi .

Oy kuzum Allah dayanma gücü versin yavruna sana çok zor. İyi olsunlar yeterki

Canım bende kalkan almamıştım ama sutumu sürüp streç film ile kapatıyordum. Sütum de icin de kalıyordu aktığında. Ama sütüm alerji yaptı meme de ufak sivilceler cıktı hemen strecten çıkadım garmestan krem sürüp memeler açıkta gezdim düzeldi.
Yine streç film deneyeyim. Sutumu sürüp biraz nemli kalsın bakalım ne olacak. Inşallah iyileşir yoksa emzirme = eziyet. Gerçi ilk 1 dk sonrası acısı geçiyor ama o 1 dk da gözlerim doluyor.

40 banyosunu yaptirdik. Ama ucurmaya cikmiyoruz. Bu arada bahsettiğiniz desitin krem bu mu?

Eklentiler

• E5F4281C-C0E8-4868-BC68-2FDD54254B82.webp
    14 KB · Görüntüleme: 29
Cnm benim de öyle oldu başta ama emzirme atleti ile olmuyor az sıkı olacak atlet hop bebişin ağzına her emzirmede.
Benim sıkı atletle daha çok dökülüyor, emzirme olmayanlarla daha rahat ettim, ama oğlan sürekli üstümde hareket halinde, terliyorum da açılıyor valla, çok sinir oluyorum, ayy benimki ağzına dökünce bi mutlu oluyor o Kalkan’ın içindekini :))

Cok yanlis yaptim ya ememedi cocuk ac uyudu .gogsumden sut geliyor ama emin olamadim .
Sen biberonla veriyordun degilmi .
Evet kuzum biberonla veriyorum sagdıklarımı, artık emmeyi öğrendiler nasılsa.. aç olsa uyumaz ki ağlardı, doymuştur o.. bundan sonra bebek her iki memeyi de emdikten sonra sağ kalan sütleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…