- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.121
Kalkan çok iyi bir icat ama açılıp da sütler dökülüyor ya çok üzülüyorum benAynen benimde iyileşti yara olan taraf artık süreklo kalkan takıyorum dışarı çıkarken bile.
Çok şükür erken farkettiğimiz için iyi şimdi.. az önce gördüm geldim. Akşam tekrar gitcem. Ve evet insanlar çok düşüncesiz sanki kaçıyoruz.. koştur koştur gelmek niye hala anlam veremiyorum!H Hunilimom canim smdi gordum. Neler yasamissin oyle. Allah tez zamanda saglikla kavustursun sizi. O kdr cok mu gelen oldu el kadar bebeye ya. Insanlarda dusuncesiz. Valla mevlut okutcam smdi vazmi gecsem diyorum. Boyle okuyunca. Yeni bi gelisme olursa yaz mutlaka. Ama atesi dusmus kotu bisey olacagini sanmiyorum. Sende gonlunu ferah tut. Aksamlari eve mi geciyosunuz
Reyap hastanesinde yer bulabildik yenidoğan yoğunbakımları hep dolu olduğundan.. enfeksiyonlu olduğu için dokunmak falanda yasak 3 dk günde sadece 1 kere gösteriyolar3 dk nedir ya nerde yatıyo hangi hastane bizim 15 20 dk oluyodu görüş
Ya benim ki hiç uyumuyor kakasını çok zor yapıyor ama hergün 2-3 defa yapıyor.uyumamaktan hasta olacak korkuyorum günde 5-6 saat uyuyor artık çıldırcam.sancısı olduğundan 5 dakikada uyanıyor şimdi zeytinyağı verdim dayanamadım
Nurse Harvey’s de işe yaramıyor gibi ilaveten relactaz verdi dr ya uykusuzluktan sinir sistemim harab oldu hiç iyi değilim
Anladım canım Allah'ın izniyle iyi olucak sonuçta başka sıkıntısı yok antibiyotik toparlar onuReyap hastanesinde yer bulabildik yenidoğan yoğunbakımları hep dolu olduğundan.. enfeksiyonlu olduğu için dokunmak falanda yasak 3 dk günde sadece 1 kere gösteriyolar
meme basinda beyazlik bende de var neden oldu anlamadim annem zeytinyagi ile yumsak tut bisey olmaz dedi. ins bi bildigi vardir. kahverengi kisimdaki yara icinse doktora gidene kadar bepanten sursen iyi gelir mi acaba, ben oyle yapmistim ama benmki cok buyuk bir alan degilldiSol göğsüm ciddi şekilde Pert durumda kızlar..acil doktora gitmem lazım..hangi bölüme gittiniz gidenler..cildiye ye mi görünsem..hem meme kenarı kesik gibi yara.hemde kahve kısımlarının resmen derisi soyuluyor artık..silikon ucla bile emzirirken canım çok acıyor..şimdide meme başı beyazlatma başlamış..iltihap falan mı oldu anlamadım..bana bir el atın acill
Ben de yanımda uytCanım benim ablam çok çaresiz kalırsan sıkıca kundak yap memeyi ağzına ver yüzünüde kapayıp pışpış yap uyur demişti ben daha hiç yapmadım benimki kesinlikle kundak sevmiyor emerken bile yan yatmıyor kendini sardırmıyor. İstersen dene. Birde benim kendi yöntemim var çok zorlanırsam yatıyorum yanıma mememi tutturuyorum bir elimlede sırtını sıvazlıyorum uyuyor
kesinlikle sadece memede uykuya dalıyocanım bende almayı düşünüyorum ama benimkisi meme dışında uyumuyor.o sebeple boşuna almış olurum diyede düşünüyorum.seninki meme dışında uyuyormuydu
Cnm benim de öyle oldu başta ama emzirme atleti ile olmuyor az sıkı olacak atlet hop bebişin ağzına her emzirmede.Kalkan çok iyi bir icat ama açılıp da sütler dökülüyor ya çok üzülüyorum ben
Bende oyle yapayim bundan sonra .Bende ikisini bir sağıyorum bebişin içmediğini dolaba kaldırıyorum
Bizimki genize gitti kesin yuttu cunkuCanım ben damlattıktan hemen sonra burnunu sıkıp sıkıp bırakıyorum böylece damlalar genzine gitmeden sümükleri yumuşatıyor o hareketle de hemen hapşırıyor.
Canim diliniz ustu bembeyaz cok belli pamukcuk olduguKızlar pamukçuk olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Dilinde beyazlık hep oluyordu ama bugün tortu gibi olmuş ve çok mutsuz gergin sinirli
Saol canimAynen ya. Bende bi giydirip bi soydurmaktan bunaldim. Bazen tek zibinla tutuyorum. sonra icim el vermiyo kundakliyorum oyle tekrar giydirmekle ugrasmamak icin.
İkisini ust üste sığabilirsin.
Beb esnerken damaklarina falan bakmaya calusiyorum. Sanirim pamukcun icin yanak icleri ve damaklarında da beyazlik olmasi kazim. Bizimkinin de dili dogdugundan beri beyaz.
Netten bakiyim bende saol canim .deli gb alisveris yapasim var aslindaKizlar kotonda bebesiler icin yazlik kiyafetler indirimdeydi haberiniz olsun. Ben iki tane sortlu kisakollu tulum aldim. İkisi 24 liraydi.
Dogru evet boyle yapmadim ama yapardim kesin .Canım kaldırabilirsin ama mesela sağ tarafı sağdın dolaba koydun o soğudu diğerini sağdığında direkt onun üstüne koymamalıymışız sıcaklıkları farklı olduğu için son sağdığınıda dolapta bir süre bekletip daha sonra birleştirmeliymişiz ebe bu şekilde söyledi
Ay bizimki de kundak olunca elini çıkarcam derken ağlıyor. Ben de sabaha karşı uyandığında senin gibi yapıyorum öyle uyuyo uyaniyor bir daha aliyo bazen içim geçince ucunu alamıyor miyakliyorCanım benim ablam çok çaresiz kalırsan sıkıca kundak yap memeyi ağzına ver yüzünüde kapayıp pışpış yap uyur demişti ben daha hiç yapmadım benimki kesinlikle kundak sevmiyor emerken bile yan yatmıyor kendini sardırmıyor. İstersen dene. Birde benim kendi yöntemim var çok zorlanırsam yatıyorum yanıma mememi tutturuyorum bir elimlede sırtını sıvazlıyorum uyuyor
Cok yanlis yaptim ya ememedi cocuk ac uyudu .gogsumden sut geliyor ama emin olamadim .Bizimkine genelde yetmiyor da, sağdığımı da veriyorum:) ondan öyle dedim canım, dolapta mutlaka sütümüz oluyor, sıcak suya oturtup ısıtıyoruz, lıkır lıkır içiyor :)) hatta daha yok mu diye bağırıyor
Oy kuzum Allah dayanma gücü versin yavruna sana çok zor. İyi olsunlar yeterkiKızlar sizde cok dikkat edin.. doktor bana çok şanslısınız normalde yenidoğan ateşini anneler pek farkedemez çünkü hep sarıp sarmanaldığından bebekler sıcaktır zaten genelde havaleyle gelirler hastaneye dedi.. o yüzden sık sık bakın ateşine cocukların ben de kafası bana sıcak geldi diye öylesine ölçtüm de farkettim ihmal etmeyin sakın...
Reyapta iyi diye duymustum .Reyap hastanesinde yer bulabildik yenidoğan yoğunbakımları hep dolu olduğundan.. enfeksiyonlu olduğu için dokunmak falanda yasak 3 dk günde sadece 1 kere gösteriyolar
Siz ne zaman dogdunuz cnm bizim kirkimiz ne zaman çıkıyor 1 Mayıs ta doğduk :) 31 cekti Mayıs bu arada.Biz 40 banyomuzu yaptık birazdan da uçurmaya gidicez
Canim sana cevap verirken tum memesinden derdi olanlara yazmis olayim. Memeyi acikta biraktigim 3 saatte kendinden geciyo benimkiler. Kesinlikle kalkan gogus ucu gibi seylerin icinde nemli kalirsa iyilesebiliyo. Heleki anne sutu icinde kaliyosa inanilmaz iyi oluyo. Meme ucundan sikayet edenler kesinlikle aventin gogus kalkanini alsinlar. Ben gogus ucyla emzirmeyip onu memede birakiyorum biidaha kalkan almadim.
Benim sıkı atletle daha çok dökülüyor, emzirme olmayanlarla daha rahat ettim, ama oğlan sürekli üstümde hareket halinde, terliyorum da açılıyor valla, çok sinir oluyorum, ayy benimki ağzına dökünce bi mutlu oluyor o Kalkan’ın içindekini :))Cnm benim de öyle oldu başta ama emzirme atleti ile olmuyor az sıkı olacak atlet hop bebişin ağzına her emzirmede.
Evet kuzum biberonla veriyorum sagdıklarımı, artık emmeyi öğrendiler nasılsa.. aç olsa uyumaz ki ağlardı, doymuştur o.. bundan sonra bebek her iki memeyi de emdikten sonra sağ kalan sütleriCok yanlis yaptim ya ememedi cocuk ac uyudu .gogsumden sut geliyor ama emin olamadim .
Sen biberonla veriyordun degilmi .
Ay bizimki de kundak olunca elini çıkarcam derken ağlıyor. Ben de sabaha karşı uyandığında senin gibi yapıyorum öyle uyuyo uyaniyor bir daha aliyo bazen içim geçince ucunu alamıyor miyakliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?