2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar dün eşimle fanfini yapalım dedik yine çok canım yandı bugün de wc de aşırı canım yanıyo idrar yaparken ben sezeryan oldum normal doğum yapanlar nasıl dayanıyor bu ne ya

Kızlar dün eşimle fanfini yapalım dedik yine çok canım yandı bugün de wc de aşırı canım yanıyo idrar yaparken ben sezeryan oldum normal doğum yapanlar nasıl dayanıyor bu ne ya
Ben de cok tedirginim ama caktirmamaya çalışıyorum. İnsallah cok zor olmaz. Benim ilk gece de cok zor olmustu. Onun gibi olacaksa yandim. Gelsin yeni tramvalar

Tamam canım teşekkür ederim, bu arada aktar anason bebeğe dokunur bir taneden fazla içmesin, sonuçta rakının ham maddesi falan demiş
Benim doktora bebeğe rezene kimyon vs verenler varmış. Verelim mi biz de dedim. Çok küçük daha tavsiye etmiyoruz. Ama verirsen de anason olabilir dedi. İki farklı yorum :)
Doktorumuz da süper bi adam bu arada. Tecrübeli.

Dışarısı sıcak ama bizim ev kışın sıcak şimdi serin canım az önce yıkadım yi e çıtçıtlı atletle alt üst takım giydirdim...abisinin gösterisine gitmiştik annem arkamızdan getirdi emzirdim orda klimalı diye kat kat battaniyeye sardık...

Aynen valla biz de denedim ama olmadı üstüne birde kanama oldu. Bir daha korkuyorum denemeye jel aldirim diyorum ise yaray mi

Cnm bugün çok fena sabahtan beri tek atlet çorap çocuğum isilik oluyo yoksa yıkadım bu kezde yüz saç tüm deri dökülüyor ne yapsam.

Ayy her kafadan bir ses çıkıyor, versek mi anason acaba :)) dur bakalım ben bugün çayı içmeye başladım, inşallah faydası olur, yine sabahtan beri kıvranıyor. Kakası ekşi ekşi kokuyor bi de, sanırım üşütüyor bu bebiş

Benim doktor su bile verdirmiyor kuzu mamayla beslendiği halde

Teyzeler teyzeler, 31 haftalık erken dogan prematürem bugun 80 günlük oldu. 1.5 kilo başladık yolculuga suan 4.5 kiloyu geçmiştik en son yeni kilosunu bilmiyorum. Cok sükür büyütüyorum. Sütüm tamamen gitti mamayla büyüyor olsun, iyi olsun da o. Buraya da bir resmini bırakıyorum güc olsun hepinize her zor durumda Merak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz malum neredeyse 3 aylık olduk herşeyi hızlı yaşıyoruz ve artık doktorumla her gin irtibat kura kura onun kadar bilgili oldum nerdeyse Haydarinna sen nasılsın ?​

Eklentiler

• 84AA63F1-938F-4E93-969F-97DD2185AEB4.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 93
Evet kuzum biberonla veriyorum sagdıklarımı, artık emmeyi öğrendiler nasılsa.. aç olsa uyumaz ki ağlardı, doymuştur o.. bundan sonra bebek her iki memeyi de emdikten sonra sağ kalan sütleri
Hic iki memeyi emmiyo .
Teki memeyi de az emiyo 5dakika sadece .
Niye boyle bozuldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…