- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.141
30 Nisan canım sizindea yarın çıkıyo 40inizSiz ne zaman dogdunuz cnm bizim kirkimiz ne zaman çıkıyor 1 Mayıs ta doğduk :) 31 cekti Mayıs bu arada.
Kızlar dün eşimle fanfini yapalım dedik yine çok canım yandı bugün de wc de aşırı canım yanıyo idrar yaparkenben sezeryan oldum normal doğum yapanlar nasıl dayanıyor bu ne ya
Benim doktora bebeğe rezene kimyon vs verenler varmış. Verelim mi biz de dedim. Çok küçük daha tavsiye etmiyoruz. Ama verirsen de anason olabilir dedi. İki farklı yorum :)Tamam canım teşekkür ederim, bu arada aktar anason bebeğe dokunur bir taneden fazla içmesin, sonuçta rakının ham maddesi falan demiş
Dışarısı sıcak ama bizim ev kışın sıcak şimdi serin canım az önce yıkadım yi e çıtçıtlı atletle alt üst takım giydirdim...abisinin gösterisine gitmiştik annem arkamızdan getirdi emzirdim orda klimalı diye kat kat battaniyeye sardık...Canım bende Bursadayım ve benim evim çok sıcak bende senin gibi giydiriyordum ay dayanamadım bugün soydum artık çocuğu boynu meğer sıcaktan uyumuyormuş soyunca direk uyudu. Sadece zıbınla tuttum bugün kontrolümüz var giderkende kısa kollu şort takım giydircem çok terliyor benimki seninki nasıl.
Aynen valla biz de denedim ama olmadı üstüne birde kanama oldu. Bir daha korkuyorum denemeye jel aldirim diyorum ise yaray miKızlar dün eşimle fanfini yapalım dedik yine çok canım yandı bugün de wc de aşırı canım yanıyo idrar yaparkenben sezeryan oldum normal doğum yapanlar nasıl dayanıyor bu ne ya
Ay evet yarınmıs bizim artık yarın yaparız. Kırk gezmesine gitcegimiz kişiyi biz mi seçiyoruz davet mi bekliyoruz.30 Nisan canım sizindea yarın çıkıyo 40iniz
Cnm bugün çok fena sabahtan beri tek atlet çorap çocuğum isilik oluyo yoksa yıkadım bu kezde yüz saç tüm deri dökülüyor ne yapsam.Dışarısı sıcak ama bizim ev kışın sıcak şimdi serin canım az önce yıkadım yi e çıtçıtlı atletle alt üst takım giydirdim...abisinin gösterisine gitmiştik annem arkamızdan getirdi emzirdim orda klimalı diye kat kat battaniyeye sardık...
Kuzum elayla uğraşıyorum bayadır onu toplarken kendimi kaybettim teyzeleri
Kuzum 40 tan hemen sonra kanamam oldu regl oldum. Bugun yine regl oldum.Cnm Y Yagmurtanesi4 de 40. da kanama yaşamış adet gibi adet oldum dedi ama bu ay yok acaba lohusa kanaması mi bu.
Ayy her kafadan bir ses çıkıyor, versek mi anason acaba :)) dur bakalım ben bugün çayı içmeye başladım, inşallah faydası olur, yine sabahtan beri kıvranıyor. Kakası ekşi ekşi kokuyor bi de, sanırım üşütüyor bu bebişBenim doktora bebeğe rezene kimyon vs verenler varmış. Verelim mi biz de dedim. Çok küçük daha tavsiye etmiyoruz. Ama verirsen de anason olabilir dedi. İki farklı yorum :)
Doktorumuz da süper bi adam bu arada. Tecrübeli.
Canım dr ne diyor bu duruma? Sarılık çok uzun sürmemeli. Zararları malumBir aylik olduk .
Ben artik gecmistir diye dusunuyordum .ama hem cok uyuyor emmiyor hem yuzunde var belli .
Benim doktor su bile verdirmiyor kuzu mamayla beslendiği haldeAyy her kafadan bir ses çıkıyor, versek mi anason acaba :)) dur bakalım ben bugün çayı içmeye başladım, inşallah faydası olur, yine sabahtan beri kıvranıyor. Kakası ekşi ekşi kokuyor bi de, sanırım üşütüyor bu bebiş
Hastane çok güzel ama doktorları bilemiyorum tabi daha önce 1 kere ben aciline gittim ama kan şekerim düşmüştü onun için.. çocuğum iyi olsun da hastane falan valla umrumda değil..Reyapta iyi diye duymustum .
Tüh gitti oglanKuzum 40 tan hemen sonra kanamam oldu regl oldum. Bugun yine regl oldum.
Hic iki memeyi emmiyo .Evet kuzum biberonla veriyorum sagdıklarımı, artık emmeyi öğrendiler nasılsa.. aç olsa uyumaz ki ağlardı, doymuştur o.. bundan sonra bebek her iki memeyi de emdikten sonra sağ kalan sütleri
Saglikocagi bol emzir dedi.Canım dr ne diyor bu duruma? Sarılık çok uzun sürmemeli. Zararları malum
Insallah canim bende o acidan demistim .doktorlari iyi diye.Hastane çok güzel ama doktorları bilemiyorum tabi daha önce 1 kere ben aciline gittim ama kan şekerim düşmüştü onun için.. çocuğum iyi olsun da hastane falan valla umrumda değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?