- 30 Ocak 2013
- 2.442
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.101
doğru söylüyorsun canım, dikkatli olmakta fayda var.Kızlar sizde cok dikkat edin.. doktor bana çok şanslısınız normalde yenidoğan ateşini anneler pek farkedemez çünkü hep sarıp sarmanaldığından bebekler sıcaktır zaten genelde havaleyle gelirler hastaneye dedi.. o yüzden sık sık bakın ateşine cocukların ben de kafası bana sıcak geldi diye öylesine ölçtüm de farkettim ihmal etmeyin sakın...
Kizlar pazartesi gun 40+4te doktor kontrolunde sezeryanla o gun dogum olmasina karar verdik Ben en bastan beri bekleme taraftari degildim zaten
Ogleden sonra kuzumuz kucagimiza geldi
Fakat sezeryan sonrasi benim icin cok zor gecti her acidan Bunu ayri bir konuda yazmayi dusunuyorum
Su anda ise iki gundur yine hastanedeyiz cunku ben surekli emen kuzumu keyfi iyi ve doyuyor sanarken o açlıkla bogusmus 4.gun yuksek atesle acile getirdik o zamandir yatiyoruz Sarilik ve dehidrasyon var benim meme uclarim da bu kadar kisa zamanda yara bere icinde kaldi
Simdilik boyle hic keyfim yok
Canım Allah yardımcın olsun, şükür fark edilmiş ve dermanı olmayan bir dert değil. moralini yüksek tut ki sütün azalmasın.Sagol canim amin
Dogum oldu ilk 4 gun kendi ağrılarıma agladim Sonra da el kadar bebege bakamayip hastaneye yatirdigimiza Hele damar yolu actilar veya kan aliyorlarsa ben ondan cok agliyorum
Herkes de ayni seyi soyluyor bu kadar aglamaya süt gelmez zaten diyorlar
Evet ben yıkadım sorun olmadıKızlar ilk ay asısından sonra yıkadınız mı
Çok geçmiş olsun canım aç kaldığında hicbir belirti yokmuydu cisinde kakasinda .Rabbim sifa versin tez zamnda insKizlar pazartesi gun 40+4te doktor kontrolunde sezeryanla o gun dogum olmasina karar verdik Ben en bastan beri bekleme taraftari degildim zaten
Ogleden sonra kuzumuz kucagimiza geldi
Fakat sezeryan sonrasi benim icin cok zor gecti her acidan Bunu ayri bir konuda yazmayi dusunuyorum
Su anda ise iki gundur yine hastanedeyiz cunku ben surekli emen kuzumu keyfi iyi ve doyuyor sanarken o açlıkla bogusmus 4.gun yuksek atesle acile getirdik o zamandir yatiyoruz Sarilik ve dehidrasyon var benim meme uclarim da bu kadar kisa zamanda yara bere icinde kaldi
Simdilik boyle hic keyfim yok
Bu mesajı çok geç gördüm aynısını yaşadım gittim difrize koydum geçti bir 10 dakika şimdi uyandı meme istiyor Bu da bana ders olsun:))Ben her zaman birleştiriyorum canım iki memeden çıkanı.. dolana koy hemen dipfrize kaldırma, sütün dolmazsa onu verirsin, sütün yeterse kaldırırsın
Katı sümük varsa hafiften üşütmüş olabilir...nerdeydiniz siz canım...biz bursa dayız hava bikaç gündür epey sıcak ama ben daha çok soymadım kızımı çıtçıtlı atlet içten çorap ve patikli takım giydiriyorum...2 günde 1 yıkadığımız için, biraz da yıkandığı günler daha dikkatli olmaz lazım, banyodan sonra şapka ve eldivenini de giydiriyorum bir süre en azından ısınsın diye...hava çok dengesiz arada beni bile çarpıyor daha bi rüzgar esince falan fayanslara çıplak ayak basınca karnım ağrıyor...bugün belki bi iftara falan çıkarız bu şekilde giydirip yine 1 penye 1 de en dıştan örgü battaniyeye sarıyorum...çok sıcak olursa battaniyeleri açıp hava aldırıyorum anakucağının içinde
sanırım biraz az giydireceğim.kafa kısmı çok terliyor..oda alnında yüzünde isilik yapıyor..şimdide boyun kısmına yayılmaya başlamış..sancıları beni o kadar korkuttuki ince giydirmeye korkar oldumAynen öyle.. kış bebeğini büyütmek daha kolay diye düşünüyorum. Giydir sar battaniyeye tamam ama yaz bebeği öyle değil. Giydirsek terliyor soydursak üşüyor
Sol göğsüm ciddi şekilde Pert durumda kızlar..acil doktora gitmem lazım..hangi bölüme gittiniz gidenler..cildiye ye mi görünsem..hem meme kenarı kesik gibi yara.hemde kahve kısımlarının resmen derisi soyuluyor artık..silikon ucla bile emzirirken canım çok acıyor..şimdide meme başı beyazlatma başlamış..iltihap falan mı oldu anlamadım..bana bir el atın acill
Emin değilim iltihaplanmadan canım..iltihap gibide durmuyor pek deri rengi beyaz görünüyor..ablam gelecekti rica edeyim işi yoksa bebişin yanında Dursun da hemen gidiyim 5 dk ..gittikçe kötüye gidiyorCanım memelere genel cerrahi bakıyor cildiye derdim ama iltahap falan diyorsun o yüzden genel cerrahi daha iyi olur.
Emin değilim iltihaplanmadan canım..iltihap gibide durmuyor pek deri rengi beyaz görünüyor..ablam gelecekti rica edeyim işi yoksa bebişin yanında Dursun da hemen gidiyim 5 dk ..gittikçe kötüye gidiyor
Canim sana cevap verirken tum memesinden derdi olanlara yazmis olayim. Memeyi acikta biraktigim 3 saatte kendinden geciyo benimkiler. Kesinlikle kalkan gogus ucu gibi seylerin icinde nemli kalirsa iyilesebiliyo. Heleki anne sutu icinde kaliyosa inanilmaz iyi oluyo. Meme ucundan sikayet edenler kesinlikle aventin gogus kalkanini alsinlar. Ben gogus ucyla emzirmeyip onu memede birakiyorum biidaha kalkan almadim.Canım memenin ucunda beyazlık bende de oluyor ara ara geçiyor sonra.
Benimde memişler pek fena ama sıkıyorum dişimi. Bebiş mahvediyor tam kahverengi kısmı almıyor ucunu alıyor gaz sancısı gelince de sıkıyor ucunu eee dişleri yok ama sanki dişlemiş gibi. Birde batmazlar var icin de gogusumun. Adam gibi dogru emzirmeye baslasam da agri devam etae ben memiscinin yolunu tutucam
Cnm sen istesen bile Allah vermese olmazdı bu çocuk dünyaya sana emanet olarak geldi, sizin canınız. Yorulunca kötü düşünme lütfenAha işte aynı şey yine oldu.. 4 bucukta bir uyanıyor benim kız taaa akşam 8-9 ‘a kadar kuş uykuları uyuyup uyanıyor. 20 dk 15 dk uyku mu olur ya gün içinde. Bu saatte uyanılır mı yaaaaaakıramıyorum bu erken uyanmasını ve son 3 gündür de gün içindeki uykusuzlugunu. Deliricem. Babasına bıraktım şimdi. Beşiğinde sallıyor ve emziğe karşı olan adam emzik verdi bebeğe. Adam da çaresiz ama ben de uykusuzum. Uyuyacam uyumak istiyorum
Ben çocuk istemiyordum ki ya niye yaptım ki niye niye..
Aynen benimde iyileşti yara olan taraf artık süreklo kalkan takıyorum dışarı çıkarken bile.Canim sana cevap verirken tum memesinden derdi olanlara yazmis olayim. Memeyi acikta biraktigim 3 saatte kendinden geciyo benimkiler. Kesinlikle kalkan gogus ucu gibi seylerin icinde nemli kalirsa iyilesebiliyo. Heleki anne sutu icinde kaliyosa inanilmaz iyi oluyo. Meme ucundan sikayet edenler kesinlikle aventin gogus kalkanini alsinlar. Ben gogus ucyla emzirmeyip onu memede birakiyorum biidaha kalkan almadim.
Genel cerrahi bakiyor cnm, o kesik ve yara hametan ile duzeldi bende cnm bir de kalkan.Sol göğsüm ciddi şekilde Pert durumda kızlar..acil doktora gitmem lazım..hangi bölüme gittiniz gidenler..cildiye ye mi görünsem..hem meme kenarı kesik gibi yara.hemde kahve kısımlarının resmen derisi soyuluyor artık..silikon ucla bile emzirirken canım çok acıyor..şimdide meme başı beyazlatma başlamış..iltihap falan mı oldu anlamadım..bana bir el atın acill
Bizimkine genelde yetmiyor da, sağdığımı da veriyorum:) ondan öyle dedim canım, dolapta mutlaka sütümüz oluyor, sıcak suya oturtup ısıtıyoruz, lıkır lıkır içiyor :)) hatta daha yok mu diye bağırıyorBu mesajı çok geç gördüm aynısını yaşadım gittim difrize koydum geçti bir 10 dakika şimdi uyandı meme istiyor Bu da bana ders olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?