2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
doğru söylüyorsun canım, dikkatli olmakta fayda var.

Canım öncelikle gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ve çok geçmiş olsun canım. Inşallah yakın zamanda toparlar yavrucak

Canım Allah yardımcın olsun, şükür fark edilmiş ve dermanı olmayan bir dert değil. moralini yüksek tut ki sütün azalmasın.

Çok geçmiş olsun canım aç kaldığında hicbir belirti yokmuydu cisinde kakasinda .Rabbim sifa versin tez zamnda ins

Ben her zaman birleştiriyorum canım iki memeden çıkanı.. dolana koy hemen dipfrize kaldırma, sütün dolmazsa onu verirsin, sütün yeterse kaldırırsın
Bu mesajı çok geç gördüm aynısını yaşadım gittim difrize koydum geçti bir 10 dakika şimdi uyandı meme istiyor Bu da bana ders olsun:))

Aynen senin gibi giydiriyorum ev 26 derece dışarısı güneşli ve daha sıcak , bebeğimin kaşları üzerinde konak gibi bişeyler oluştu mustelanın konak önleyici şampuanını kullandığım halde nasıl geçer canım onu biliyormusun

Aynen öyle.. kış bebeğini büyütmek daha kolay diye düşünüyorum. Giydir sar battaniyeye tamam ama yaz bebeği öyle değil. Giydirsek terliyor soydursak üşüyor
sanırım biraz az giydireceğim.kafa kısmı çok terliyor..oda alnında yüzünde isilik yapıyor..şimdide boyun kısmına yayılmaya başlamış..sancıları beni o kadar korkuttuki ince giydirmeye korkar oldum

Sol göğsüm ciddi şekilde Pert durumda kızlar..acil doktora gitmem lazım..hangi bölüme gittiniz gidenler..cildiye ye mi görünsem..hem meme kenarı kesik gibi yara.hemde kahve kısımlarının resmen derisi soyuluyor artık..silikon ucla bile emzirirken canım çok acıyor..şimdide meme başı beyazlatma başlamış..iltihap falan mı oldu anlamadım..bana bir el atın acill

Canım memelere genel cerrahi bakıyor cildiye derdim ama iltahap falan diyorsun o yüzden genel cerrahi daha iyi olur.

Canım memelere genel cerrahi bakıyor cildiye derdim ama iltahap falan diyorsun o yüzden genel cerrahi daha iyi olur.
Emin değilim iltihaplanmadan canım..iltihap gibide durmuyor pek deri rengi beyaz görünüyor..ablam gelecekti rica edeyim işi yoksa bebişin yanında Dursun da hemen gidiyim 5 dk ..gittikçe kötüye gidiyor

Emin değilim iltihaplanmadan canım..iltihap gibide durmuyor pek deri rengi beyaz görünüyor..ablam gelecekti rica edeyim işi yoksa bebişin yanında Dursun da hemen gidiyim 5 dk ..gittikçe kötüye gidiyor

Canım memenin ucunda beyazlık bende de oluyor ara ara geçiyor sonra.
Benimde memişler pek fena ama sıkıyorum dişimi. Bebiş mahvediyor tam kahverengi kısmı almıyor ucunu alıyor gaz sancısı gelince de sıkıyor ucunu eee dişleri yok ama sanki dişlemiş gibi. Birde batmazlar var icin de gogusumun. Adam gibi dogru emzirmeye baslasam da agri devam etae ben memiscinin yolunu tutucam

H Hunilimom canim smdi gordum. Neler yasamissin oyle. Allah tez zamanda saglikla kavustursun sizi. O kdr cok mu gelen oldu el kadar bebeye ya. Insanlarda dusuncesiz. Valla mevlut okutcam smdi vazmi gecsem diyorum. Boyle okuyunca. Yeni bi gelisme olursa yaz mutlaka. Ama atesi dusmus kotu bisey olacagini sanmiyorum. Sende gonlunu ferah tut. Aksamlari eve mi geciyosunuz

tgb34 ve EvBoregi kizlar kur icin tesekkurler. Bende su brewers years icmeye basladim. Artti gibi sanki sut. Daha dogrusu 3 saat gecmeden dolmazdi goguslerim. Smdi 1.5 saattr bir emmek istediginde bile sut oluyo gogsumde. Ben cocuk doktoruma sordum ic demisti. Zaten e bebkten aldigim malt içecegiyle ayni kokuyo haplar

Canim sana cevap verirken tum memesinden derdi olanlara yazmis olayim. Memeyi acikta biraktigim 3 saatte kendinden geciyo benimkiler. Kesinlikle kalkan gogus ucu gibi seylerin icinde nemli kalirsa iyilesebiliyo. Heleki anne sutu icinde kaliyosa inanilmaz iyi oluyo. Meme ucundan sikayet edenler kesinlikle aventin gogus kalkanini alsinlar. Ben gogus ucyla emzirmeyip onu memede birakiyorum biidaha kalkan almadim.

Cnm sen istesen bile Allah vermese olmazdı bu çocuk dünyaya sana emanet olarak geldi, sizin canınız. Yorulunca kötü düşünme lütfen

N nisann_tr canim sanada cok gecmis olsun ya. Noldu mu bebislere. Emenz kuzun neden doymamiski. Ben silikon ucla emziriyodum. Hatta ucun icinde sut bile olmuyodu ama yetiyodu. Direk memeden cekememismi kuzucuk. Az beslenmeye bagli mi hastalandi

Aynen benimde iyileşti yara olan taraf artık süreklo kalkan takıyorum dışarı çıkarken bile.

Genel cerrahi bakiyor cnm, o kesik ve yara hametan ile duzeldi bende cnm bir de kalkan.

Bu mesajı çok geç gördüm aynısını yaşadım gittim difrize koydum geçti bir 10 dakika şimdi uyandı meme istiyor Bu da bana ders olsun:))
Bizimkine genelde yetmiyor da, sağdığımı da veriyorum:) ondan öyle dedim canım, dolapta mutlaka sütümüz oluyor, sıcak suya oturtup ısıtıyoruz, lıkır lıkır içiyor :)) hatta daha yok mu diye bağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…