- 9 Ekim 2010
- 205
- 249
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.201
Yok morarmıyo çok şükür
Sanırım gaz atakları o saatte çoğalıyo
Emziriyom uyuyakalıyo yatırıyom anında uyanıyo, yine aranıyo
Yine emziriyom, uyuyakalıyo bu sefer göğsüme yatırıyom uyuyo
Hadi yatırayım ben de uyuyayım diyorum yine uyanıyo
Kısır döngüde gidip geliyoruz
Kucağımda göğsümde olduğu müddetçe sıkıntı yok öyle de anası uyuyamıyo
Bizimkinin alış mamasına imkan yok gidip gelip kucaklarına alıyorlar:))Uyku büyüdükce daha zormus varya. Gün gectikce daha cok ayakta kalıyor ve devamlı kucak umarım sizinkiler alısmamıstır :))) gazdan öyle cok çekmedim ben düzenli masaj yapıyorum ondan olabilir kuzu
Bizde öyleyiz ama bizimki her akşam aynı saatte oluyor öncesi ve sonrasında sorun yokYa bizde ayni durumdayiz sizdede oyle .
Niyeki acaba ya
Yıkıyorum cnm.işte o gaz sancıları değil mi zaten memişlerim mahveden..bir an önce iyileşsede hepimiz rahat rahat emzirmek keşke
Olmadı hametan alıyım birde..yikiyormuydun cnm hametan sürünce memeyi emzirme öncesi..fito sürüyorum iki gündür biraz deneyim onu olmadı hametan
Artık sırayla dediycem hangisi toparlarsa
Canım benim uzamış sarılığıma doktor bugün anne sütü sarılığı dedi eğer hormonel veya karaciğerle ilgili bir sıkıntı olsa bebek zayıflardı dedi ama bizimki 4800 olmuş 3090 doğmuştuk o yüzden tahlil yapmadı zamanla geçecek dedi. Yeşil kaka içinde kan ve mukuslu olursa enfeksiyon olabilir ama bunlar yoksa ya senin yediklerinden yada üşütmüştür dedi bende kan ve mukus yok sende varsa dikkat et.Saglikocagi bol emzir dedi.
Kendi doktoruna da pzt goturecegim.
Kizlar bugün bebegime bi biberon daha alayım dedim bi mağazaya girdik. Kıza 1bucuk aylık dedim. "Aaaaaa 1bucuk aylık bebeğe biberon olur mu?" Dedi "bak üstünde 0+ yazıyor demekki oluyormus. Emzirmek istemiyorum ben göğüslerim deforme olur diye" dedim. "Ay anne memesi uyumlu vereyim" dedi "hayır anne memesine en benzemeyeni ver ben cocuguma eziyet etmeye bayılıyorum" dedim mal gibi bakıyor suratıma. En son "cekil şurdan manyak" deyip ittirip çıktım. Eşim de ağzı açık bakakaldi. Arabada aglamaktan içim çıktı. Ay size ne ya dimi cok mu hosuma gidiyor sanki benim gerizekali mi ne ya. Bu insanlar neden böyle kime ne benim sütümden mememden emzirmemden
Ben hep o pamuklarla siliyom en başından beriCanım pamukla silerken önceden mi hazırlıyorsun pamukları yoksa her seferinde ıslatıp mı temizliyorsun? Ve suyun sıcaklığı nasıl olmalı?
Ben de ebebek ten baby me temizleme mendili aldım ama daha hiç kullanmadım. Uni baby ıslak mendil ile siliyorum. Nasıl yapmam gerektiğini tam bilemediğim için kaldı öyle.
Ben hep o pamuklarla siliyom en başından beri
Her seferinde çeşmeden ılık su alıyorum öyle siliyorum
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce geçer inşallahZaten su ve pamuk kullanıyorum çiş yapmisa sadece. Desitin de surdum , sudocrem de.ne olacak sonu bilmem git gide yayiliyor.
Bi bilsem bu çocuğun uyuması da hasta ediyor beni zaten. Hava okadar sıcak fosur fosur uyuyor 3 saat sonra uyanıyor 1 meme emip tekrar uyuyor öbür memem kalıyorYa bizde ayni durumdayiz sizdede oyle .
Niyeki acaba ya
Bi bilsem bu çocuğun uyuması da hasta ediyor beni zaten. Hava okadar sıcak fosur fosur uyuyor 3 saat sonra uyanıyor 1 meme emip tekrar uyuyor öbür memem kalıyoray çıldırcam uyuşa bir dert uyumasa bir dert
Uyumayan daha zorBi bilsem bu çocuğun uyuması da hasta ediyor beni zaten. Hava okadar sıcak fosur fosur uyuyor 3 saat sonra uyanıyor 1 meme emip tekrar uyuyor öbür memem kalıyoray çıldırcam uyuşa bir dert uyumasa bir dert
Evet canm40 banyosunu yaptirdik. Ama ucurmaya cikmiyoruz. Bu arada bahsettiğiniz desitin krem bu mu?
Ben kullanıyodum canım ama hastanede olduğundan düzeni şaştı biraz.. benim oğlumu rahatlatmıştı..Sab simlex kullanan varmı?
Ben avent almıştım doğumdan önce onları kullamıyorum.Hangi marka biberon kullaniyosunuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?