2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bizdeki durumu tarif etmişsin resmen

Uyku büyüdükce daha zormus varya. Gün gectikce daha cok ayakta kalıyor ve devamlı kucak umarım sizinkiler alısmamıstır :))) gazdan öyle cok çekmedim ben düzenli masaj yapıyorum ondan olabilir kuzu
Bizimkinin alış mamasına imkan yok gidip gelip kucaklarına alıyorlar:))

Yıkıyorum cnm.

Bebislerine mama takviyesi veren arkadaslar biberonla mi veriyosunuz. Ben cok nadir mama verdiriyorum o da ben yokken kayinvalidem mecbur veriyo. Ilk agiz sutlerini cok iciremedim ben benim kiza. Sagdim buzluga attim 1 ay oldu. Aralarda veriyorum biberonla. Ama sonra beni emerken bocaliyo korkuyorum memeyi birakicak diye. Su aventin anne memesini taklit eden biberonlarindan almayi dusunuyorum bendeki klasik cam biberon. Onerilerinizi bekliyorum kizlar

Saglikocagi bol emzir dedi.
Kendi doktoruna da pzt goturecegim.
Canım benim uzamış sarılığıma doktor bugün anne sütü sarılığı dedi eğer hormonel veya karaciğerle ilgili bir sıkıntı olsa bebek zayıflardı dedi ama bizimki 4800 olmuş 3090 doğmuştuk o yüzden tahlil yapmadı zamanla geçecek dedi. Yeşil kaka içinde kan ve mukuslu olursa enfeksiyon olabilir ama bunlar yoksa ya senin yediklerinden yada üşütmüştür dedi bende kan ve mukus yok sende varsa dikkat et.

Canım ağzı olan her insan konuşmayı çok seviyor bilsede bilmesede her konu hakkında bir fikirleri var bizim insanımızın. Hiç canını sıkma senin ne yaşadığını bilemezler ki. Ağzının payını vermişsin boşver. Sen bebeğine ve kendine bak lütfen

Sütünüzü sağdığınızda ortalama ne kadar çıkıyor sizin kızlar? Benim ortalama 60 civarı gece daha yüksek oluyor.Ebe bana 60cc bebeğe yeterli demişti ama emin olamıyorum doyup doymadığına

Ben hep o pamuklarla siliyom en başından beri
Her seferinde çeşmeden ılık su alıyorum öyle siliyorum

Ya bizde ayni durumdayiz sizdede oyle .
Niyeki acaba ya
Bi bilsem bu çocuğun uyuması da hasta ediyor beni zaten. Hava okadar sıcak fosur fosur uyuyor 3 saat sonra uyanıyor 1 meme emip tekrar uyuyor öbür memem kalıyor ay çıldırcam uyuşa bir dert uyumasa bir dert

Bi bilsem bu çocuğun uyuması da hasta ediyor beni zaten. Hava okadar sıcak fosur fosur uyuyor 3 saat sonra uyanıyor 1 meme emip tekrar uyuyor öbür memem kalıyor ay çıldırcam uyuşa bir dert uyumasa bir dert

Canım her seferinde iki memeyi de vermek mi gerekiyor? Ve diğer memeye ne zaman geçecegimizi nasıl anlayacağız? Benim kız bir memeyi emerken uyuyor zaten. En fazla 20-25 dk emiyordur herhalde.

Cildirmaya az kaldı doktorum nerde...vallaha dayananıyorum kızlar.çok zormuş..hele bebek aglayinca eşimin panik yapıp beni suclamasi.şimdiden çok yorgunum.bu çocuk büyür dı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…