- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.181
Zaten su ve pamuk kullanıyorum çiş yapmisa sadece. Desitin de surdum , sudocrem de.Canım ılık suyla Pamuk’u ıslatıp sildim sonra desitin sürdüm de geçti, bizimkinin de fenaydı
Kesin yapar kesin :/ ise yariyo mi bari? 3-5 sefer , biraz kolaylasana kadar sürsek? Biz aylardır birlikte ilmuyoruz eminim cok daralmistir.Bende çok yanma oluyordu onu kullanırken canım bi süre sonra rahim ağzı yarası olduğunu öğrendim. Doktor muhtemel jelden dedi. Sen yine de iyi arastir. bi defa dene bakalım belki yanma yapmaz sende
Surmeyim bari bundan sonra. Duzelsin artik kuzum. Bez de degistirmek istemiyorum su asamada. Farkli markaya gecersek iyice azitir diye. Anlamiyorum da bez mi yapiyir ne yapiyirTemizlenir kuzum merak etme ben kaka yaptiktan sonra iyice ılık suyla yikiyorum sabunsuz sampuansiz. Mis gibi oluyor. Ben de çok pisik oluyormuşum bebekken doktor anneme sabun sampuan sürme sakın daha da arttirir demiş
Kuzum bi dene bakalim. Ben ilk zamanlar kullanıyordum jel. Ilk gece acının yani sıra aşırı derecede yanma oldu. Ben de iliskiden sandım ama sonra jelsiz deneyince yanmadigini farkettim. Yani kolay mı zor mu oldu hatirlamiyorum o yanmadanZaten su ve pamuk kullanıyorum çiş yapmisa sadece. Desitin de surdum , sudocrem de.ne olacak sonu bilmem git gide yayiliyor.
Kesin yapar kesin :/ ise yariyo mi bari? 3-5 sefer , biraz kolaylasana kadar sürsek? Biz aylardır birlikte ilmuyoruz eminim cok daralmistir.
Surmeyim bari bundan sonra. Duzelsin artik kuzum. Bez de degistirmek istemiyorum su asamada. Farkli markaya gecersek iyice azitir diye. Anlamiyorum da bez mi yapiyir ne yapiyir
Biara artis ve koku agri oldu aslinda ama doktor herhangi birsey demedi.Evet normal tabi kimyom un varsa yoğun olur kanamaların hatta, ben ilk kızımda 40gün kanamıştım. Miktarında aşırı bir artış ve kanamaya kötü koku eşlik etmediği sürece pek sıkıntı Yok. Ama uzun süren kanamalarda mutlaka Demir takviyesi almak lazım
Ya bizde ayni durumdayiz sizdede oyle .Aynı sıkıntı dünden beri bizde de var. Memeyi bir iki çekiyor sonra basıyor çığlığı memeden ayırıyorum çılgın gibi aranıyor ellerini sokup emiyor tekrar memeyi veriyorum yine kıyametdün gece uyutmak için tam 3 saat uğraştım Bugun öğlen yine aynı oldu sonra bir sıçtı afedersin sırtından ensesine kadar kaka bir de AVM’drydim tam şenlik,eve geldim bir kere daha sıçtı sonra normal emmeye başladı memede uyudu kaldı anlamadım yaa çıldırıcam valla memeyi reddedecek diye ödüm kopuyor niye böyle yapıyor derdi ne hiç bilmiyorum. Gece de adamakıllı uyanıpta emmedi zaten sıcaklardan mı diyorum 2 gündür acayip arttı sıcaklık aniden, bebelerin de dengesi mi bozuldu açaba
Ayy deme cok korkuyorum suanTüh gitti oglan
Uyku büyüdükce daha zormus varya. Gün gectikce daha cok ayakta kalıyor ve devamlı kucak umarım sizinkiler alısmamıstır :))) gazdan öyle cok çekmedim ben düzenli masaj yapıyorum ondan olabilir kuzuMasallah kuzuyatopigimizin erkencisini yerim ben .nasil gidiyor uyumasi gazi .
Biz epey ugrasiyoruz
Bir damla sütle doymaz nasıl doktormus o ayol, baska yere de baktır. Ela ilk ay 90 cc ye kadar cıktı mamada kaldı ki sizinkiler kocaman doğdu kilosu nasıl kuzu?Bizimki mama da verdirmiyor canım, bi damla sütün olsa onunla doyar diyorben bazen rezene veriyorum çaresizlikten.. sen nasılsın, kuzu nasıl? Dün aklıma geldi, görünmüyor diye, bugün yazmışsın canım
Ben onuda kullandım insallah sende işe yarar canımOy Oy oy oy kurban olsun teyzesiiiiiii
Üzülme kuzum napalim benim de süt gitti en son humana çay sipariş ettim onu da deneyip pes edicem artik. Sağlık olsun
Kuzu pişik oldu ela da kesnlikle mustela al sonra bana dua edeceksin. Etmeyi unutma bak. Mustela kesinlikle mucize kanıyordu elanın götü.Masallah guzel kuzuya.
Hadi yan:/ ben de bugun bi heves almistim daha kolay olur, onsuz hic deneyip riske atmayim diye :/
Benimde oldu kaşlarında iki günde gecti . Bebe yağı sür çok az yarım saat bekle . Sonra pamuk ıslattım onla biraz silip konak tarağıyla tara gemen dökülüyor . Dün ve bugün yaptım sadece birer kere ve gectiAynen senin gibi giydiriyorum ev 26 derece dışarısı güneşli ve daha sıcak , bebeğimin kaşları üzerinde konak gibi bişeyler oluştu mustelanın konak önleyici şampuanını kullandığım haldenasıl geçer canım onu biliyormusun
Madem sutun alerji yapti o zmn sutunu surmeeee. Bana bepantende cok iyi geldi. Istersen bepanteni bi dene. Ama mutlaka kapat strecle ki uzun sure kalsin krem orda. Bende bikac hafta aglaya aglaya emzirdim. Bepantenle yarim gunde bi baktim hafif bi aciyla emziriyorim. Ama bepantenin kremini degil merhemini. Cok yogun merhemi
Deneyim bakalim. Zaten daha kendimi hazir hissetmiyorum. Bebisin uykularida mx bir saat. Nasil ilacak o is bilmemKuzum bi dene bakalim. Ben ilk zamanlar kullanıyordum jel. Ilk gece acının yani sıra aşırı derecede yanma oldu. Ben de iliskiden sandım ama sonra jelsiz deneyince yanmadigini farkettim. Yani kolay mı zor mu oldu hatirlamiyorum o yanmadanbelki de bana öyle olmuştur çünkü başka arkadaşlarım tavsiye etmisti ilk gece için. Sende hiç sorun olmaz belki de
Pisik için de kesinlikle sabun falan kullanma canım. Yıka ılık suyla ve her alt açmadan sonra alt açma örtüsü üstünde poposunu bi süre açık bırak rahatlasin. Üsütme tabi poposu acikken üstüne ince bi örtü ortebilirsin
Oda cok pahali ya zaten bir suru sey aldim :/ esim ise yeni başladı daha maasini almadi. Ama bir kac gune hafiflemezse son aldıklarım bir de onu aliyim napiyim bebegimin canindan onemli degil ya.Kuzu pişik oldu ela da kesnlikle mustela al sonra bana dua edeceksin. Etmeyi unutma bak. Mustela kesinlikle mucize kanıyordu elanın götü.
Oyy tatlışa bak maşallah ona ya arada gel buralara özledik seni :)Teyzeler teyzeler, 31 haftalık erken dogan prematürem bugun 80 günlük oldu. 1.5 kilo başladık yolculuga suan 4.5 kiloyu geçmiştik en son yeni kilosunu bilmiyorum. Cok sükür büyütüyorum. Sütüm tamamen gitti mamayla büyüyor olsun, iyi olsun da o. Buraya da bir resmini bırakıyorum güc olsun hepinize her zor durumdaMerak ettiğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz malum neredeyse 3 aylık olduk herşeyi hızlı yaşıyoruz ve artık doktorumla her gin irtibat kura kura onun kadar bilgili oldum nerdeyse @Haydarinna sen nasılsın ?
Canım ılık suyla Pamuk’u ıslatıp sildim sonra desitin sürdüm de geçti, bizimkinin de fenaydı
Canım ne güzel ben doğduğundan beri öyle temizliyorum altını pisigimiz geçmedi bi turlu desitin kullaniyordum sudocrem dedi doktor travacort dedi hafifledi ama hala var en son doktor altini temizledikten sonra açık bırak 15 dk dedi. Dün açık bıraktım hem sicti hem işedi sipa.
Dışarısı sıcak ama bizim ev kışın sıcak şimdi serin canım az önce yıkadım yi e çıtçıtlı atletle alt üst takım giydirdim...abisinin gösterisine gitmiştik annem arkamızdan getirdi emzirdim orda klimalı diye kat kat battaniyeye sardık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?