2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Sağ ol canım, öyle ıslatıp bekletirsem belki soğuk gelir. Gerçi havalar da ısındı artık deneyerek öğreneceğim.

Allah hepsini bildiği gibi yapsın diyelim ne diyelim:)

Yuh üstüne kebap söyleseymiş el kadar bebeğe git ağzına tükür, çocuğa rehavet çöksün diye dayamış mamayı resmen

Canimmm oncelikle hayirli ugurlu olsun bebisinnn. InsAllah biran once toparlanir kuzum. Sikma canini bebeginde etkilenmesin onlar dusundugumuzden daha gucluler.

Cnm sen en az 10 gün iki saatte bir zorla emzir sarılığı atamaz yoksa ondan sonra 3 saat.

Bugun daha iyi gecti canim en azindan gece daha uzun bi sure uyudu hatta sabah 2 saati az gecti uyandirdim hemen hafif sari gibi ama ara sira duzeliyo. Gun gectikce o bize bizde ona ayak uydurmayi ogrenecez artik :)

Cildirmaya az kaldı doktorum nerde...vallaha dayananıyorum kızlar.çok zormuş..hele bebek aglayinca eşimin panik yapıp beni suclamasi.şimdiden çok yorgunum.bu çocuk büyür dı mi
Zaten esler pek bilir suclamayi. Benimki de hemen neden aglattin bu cocugu der. Ben de gecen dedim, ozellikle aglattim hosuma gidiyor aglamasi, ses telleri gelisiyor dedim. Cins cins bakiyo.

Canım sabun daha kötü yapar.sadece su yeterli.

Beni de bayrama denk geldiği için 18i Pazartesi çağırdılar canım

Ne güzel uyutmuştum ama tabi ki göğsümde
Yatağına alışsın diye yatağa yatırdım uyandı yine anında
Hoş göğsümde uyurken de ben uyuyamıyorum
Şu uyku olayını düzene sokamadım
Benim bebeğim ne zaman yatağına koy uyusun bebeklerden olacak ya

Benimki de aynı canım, yalnız değilsin. Kucağa alışmış bu diye beni suçluyorlar üstelik

Canım ben günlük olarak hazırlıyorum.ufak kapaklı bir saklama kabı aldım.onun içine 1 gün yetecek kadar pamuk koyup kaynatılmış içme suyu döküyorum.hafif soğumasını beklemek lazım tabi,yoksa yakar

Sıkıntı olmaz 18infr yaptırırsın

Canim ben gunluk yapiyorum. Kapakli bir kap aldim. Hergun bir miktar pamugu cesmenin altinda islatip, fazla suyunu sıkıp, tek tek ayirip koyuyorum kutusuna. Oyle kaybamis su falan kullanmiyorum.

Yuh üstüne kebap söyleseymiş el kadar bebeğe git ağzına tükür, çocuğa rehavet çöksün diye dayamış mamayı resmen
Şimdi hastaneden geliyorum ben evde 60 cc veriyodum benim cocuğuma gayette yetiyodu 120 ye çıkarmışlar mamayı ve bunun normal olduğunu söylüyolar.. sizce normal mi? 5-6 günlük bebeklere 60-90 veriyolarmış 120 gayet normal dedi.. doktoru yine yakalayamadım yarın inşallah denk gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…