2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım yazdığın mesajların aynısını yaşıyorum. Bu bir süreç ve geçecek inşallah. Az önce emzirdim göğsümde uyuttum uzunca bir süre bekledim. Yatağına yatırdım tuvalete girdim, çıktığım anda ağlama başladı. Ve bu durumu bugün defalarca yaşadım. Şimdi yine memede. Sürekli başa dönüyoruz. Çok yoruldum ve memelerimde hal kalmadı. Ama yapacak başka bir şeyim yok sadece memede susuyor. Bunaldım iyice şu evreyi bir atlatsaydık. Gaz sancısından memeden ayrılmıyor bugün.

O da aklıma geldi, denerim canım sağ ol.

Valla kuzum benimki bugün 45 günlük en fazla 80lik iciyo o da çok acikirsa. Genelde 70lik veriyorum

Canım sen böyle deme seni okuyunca bende senin gibi kalktığında emzirdigim için normal karsiliyordum. Su anda gunduz 1.5 saate cikardi emme araligini gece 3 saat 4 saat oluyor. Tabi bu arada göğüsler sertleşiyor. Ben hiç uyandirmiyorum. 19 gunde kontrole gittik 3620 olmuş. Kusuyor dedim doktora kilo alması çok iyi kusmasini takip et haftaya kilosunu bakalım dedi. Eee sarılığı da yokmuş ki birşey demedi. Bende gece uzun aralarla emiyor demedim. Sende böyle söyleyince şimdi sorun mu acaba demekten kendimi alamıyorum.
Bugün 22. Gün ve dünden beri durmadan agliyor kızım ne yaptiysam susturamadim tek gözü şişti gibi ağlamaktan mı anlamadim.

Bizimkinin gazı olmasa keşke, yine çok acı çekiyor bugün, çok üzülüyorum

Canım 3 hafta bitti bizde de başladı gaz sancıları. Oğlumu susturan her şeyi denedim yok kendini geri ata ata ağlıyor yay gibi geriliyor. Ağlamaktan sesi çatlıyor artık gözünden yaş geliyor ve o gözü sanki sis gibi

Gece 3-4 saat uyuması normal onda sıkıntı YÖK,Benim ki hep uyuyor,bir de geceleri 3 saatte kalkıyor ama tek meme emip uyuyakalıyor. Hani iki memeyi de kana kana emse dokunmıcam uyusun 4-5 saat hiç sorun değil ama azıcık emip uykuya dalınca havalarda sıcak malum az sıvı alacak diye endişeleniyorum bir garip haller işte

Uyanmıyor işte benim ki yani çok absürt şeyler yapmam lazım uyanması için altını açıp totosunu yıkamak gibi mesela ki ozaman bile bir iki çekip bırakıyor değil herhalde diyorum uzatmıyorum mevzuyu ama içim içimi de yemiyor değil. Gece mesela az çiş yapıyor acaba diyorum az emdiği için susuz mu kalıyor

Ay yavrum kıyamam mideleri minnacık zaten

Ya ne aç olacak millette manyak valla şişko şişko napacaklaf o çocukları sonra acaba bışver sen kapa kulaklarını istedikçe emzir işte daha ne olacak

Bu ağızlarındaki beyaz süte bi ilaç varmış mürekkep gibi sürüyormuşsun geçiyormuş henen duyan var mı

Valla bizi düşün kokumu odaya girince alıp yalanıyo gece 3-4 saatlik uykusu olmasa delircem hep memede yavrum. Artık kucağıma yatip emiyo mememe kafasını koyuyo baya uyuyo sonra tekrar tekrar yakalıyor. Aklım almiyor bunca saat nasıl emer, afedersiniz tuvalete beraber gidiyoz her türlü pozisyonda emziriyorum sıkıntıdan ben ne yapcam emzik de almiyo ise başlayınca asıl sorun

Off bugun 4 gün oldu bu kız kaka yapmadı mamayı kesmiştim verdim bugun denemek için yine yapmadı yarın hastaneye götürsem mi karnı gayet yumuşak gazda çıkarıyor ama kaka yok İnş yarına kadar yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…