- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.281
Off seninki de zor insanın içi şişer bir süre sonra, bi ortası Yok bizim bu bebelerin belli hepsi bir alemValla bizi düşün kokumu odaya girince alıp yalanıyogece 3-4 saatlik uykusu olmasa delircem hep memede yavrum. Artık kucağıma yatip emiyo mememe kafasını koyuyo baya uyuyo sonra tekrar tekrar yakalıyor. Aklım almiyor bunca saat nasıl emer, afedersiniz tuvalete beraber gidiyoz her türlü pozisyonda emziriyorum sıkıntıdan ben ne yapcam emzik de almiyo ise başlayınca asıl sorun
Çok aşırı bir fark değildir ama dimi? Çünkü memelerin biri diğerinden herzaman daha fazla süt üretir bu da memeleri doluyken özellikle asimetrik gösterir normal yani. Benim de solda sağa göre daha fazla aktif süt oluyor kız da daha uzun emiyor solu belli. Ama benim silikonlar olduğu için boyut farkı belli olmuyor pekKızlar benim göğüslerin biri diğerinden daha büyük oldunormal mi sizce
Kaka da günde 7 kere ;7günde 1 kere kuralı vardır,keyfi yerindeyse hemen endişelenme, kilo alımı da normalse bekle bakalım yapar illa kiOff bugun 4 gün oldu bu kız kaka yapmadı mamayı kesmiştim verdim bugun denemek için yine yapmadı yarın hastaneye götürsem mi karnı gayet yumuşak gazda çıkarıyor ama kaka yok İnş yarına kadar yapar
Yaa çok üzüldüm ama napayim üşüyor benimki belli yani elleri ayakları buz gibi oluyor ben de ortuyorum üstünü bazen de yelek giydiriyorumIsilik canim benim kizda da cikti surekli yikiyorum bi de ama yavrum sicaktan surekli terliyo
Bana da 60 demişlerdi sütüm olmadığı zamanlarda,120 çok fazla geldi banaŞimdi hastaneden geliyorum ben evde 60 cc veriyodum benim cocuğuma gayette yetiyodu 120 ye çıkarmışlar mamayı ve bunun normal olduğunu söylüyolar.. sizce normal mi? 5-6 günlük bebeklere 60-90 veriyolarmış 120 gayet normal dedi.. doktoru yine yakalayamadım yarın inşallah denk gelirim..
Canim mamasina zeytinyağı koydun mu bi çay kaşığı? Bir de karnına sıcak suyla masaj yap banyo yaptırırkenOff bugun 4 gün oldu bu kız kaka yapmadı mamayı kesmiştim verdim bugun denemek için yine yapmadı yarın hastaneye götürsem mi karnı gayet yumuşak gazda çıkarıyor ama kaka yok İnş yarına kadar yapar
Tüh keşke olmasaydı, bizimki de bugün telef oldu, denemediğimiz şey kalmadı, artık ne ses kaldı ne gözyaşı, şimdi sızdı kaldı resmenCanım 3 hafta bitti bizde de başladı gaz sancıları. Oğlumu susturan her şeyi denedim yok kendini geri ata ata ağlıyor yay gibi geriliyor. Ağlamaktan sesi çatlıyor artık gözünden yaş geliyor ve o gözü sanki sis gibi
Öyle yapıyorum valla, ne yapayım ağladıkça kıyamıyorum. Bir de bırak ağlasın ciğeri gelişir diyen manyaklar var, kucağa alışmasın diye.. alışsın ya demek ki ihtiyacı var ki kucağa geliyorYa ne aç olacak millette manyak valla şişko şişko napacaklaf o çocukları sonra acababışver sen kapa kulaklarını istedikçe emzir işte daha ne olacak
Küçük olanı daha sık emzir cnm büyür, diğer taraf daha az üretir hem.Kızlar benim göğüslerin biri diğerinden daha büyük oldunormal mi sizce
Benimki de öyle canım, sağ taraf soldan daha büyükKızlar benim göğüslerin biri diğerinden daha büyük oldunormal mi sizce
4 kilonun üstündeyse 3 saatlik öğün başı 120 cc normal canım fazla değil endişelenmeŞimdi hastaneden geliyorum ben evde 60 cc veriyodum benim cocuğuma gayette yetiyodu 120 ye çıkarmışlar mamayı ve bunun normal olduğunu söylüyolar.. sizce normal mi? 5-6 günlük bebeklere 60-90 veriyolarmış 120 gayet normal dedi.. doktoru yine yakalayamadım yarın inşallah denk gelirim..
Kucakta tutmayacaksam ne diye doğurdum o çocugu ya ben de bu mantığa hastayım. Bebek dediğin ananın koynunda büyür. Benim elti de öyleydi kucağı alışmasın diye ne kendi alırdı me millete aldırırdı,çocuk 6aylık olmuştu pelte gibiydi yavrum yatmaktan,kafasını dik tutamıyorduÖyle yapıyorum valla, ne yapayım ağladıkça kıyamıyorum. Bir de bırak ağlasın ciğeri gelişir diyen manyaklar var, kucağa alışmasın diye.. alışsın ya demek ki ihtiyacı var ki kucağa geliyor
Mamayı kestin diye sindirim sistemi kendini ona göre düzenlemeye çalışıyordur canım...normal yani bence...bi de mesela kesmişsim sonra tekrar vermişsin falan iyice şaşmıştır düzeni bağırsaklarınOff bugun 4 gün oldu bu kız kaka yapmadı mamayı kesmiştim verdim bugun denemek için yine yapmadı yarın hastaneye götürsem mi karnı gayet yumuşak gazda çıkarıyor ama kaka yok İnş yarına kadar yapar
Çok iyi yaa...nasıl da dikkatli bakıyor cimcimeAzcık tut hele diye babasına vermiştim odaya bi döndüm ufo belgeseli izliyorlarbu tip nedir yaa
Cnm kiloya göre veriliyor aslinda, 4000 Gr ise günde 400 kalori. 100 ml 70 kalori 6-8 öğünde 400 kaloriye tamamlanacak o da 60-70 ml yapar. Kilosu kaç bebişin ya da az öğünde veriyorlar belki. İnş çıkar bir an önceŞimdi hastaneden geliyorum ben evde 60 cc veriyodum benim cocuğuma gayette yetiyodu 120 ye çıkarmışlar mamayı ve bunun normal olduğunu söylüyolar.. sizce normal mi? 5-6 günlük bebeklere 60-90 veriyolarmış 120 gayet normal dedi.. doktoru yine yakalayamadım yarın inşallah denk gelirim..
He valla dimi? Ne görüyorsa artık, uzaylı mevzusu kızımı çok cezbetmiş belliÇok iyi yaa...nasıl da dikkatli bakıyor cimcime
Ahaha nasıl güzel bakiyor yavrum maşallahAzcık tut hele diye babasına vermiştim odaya bi döndüm ufo belgeseli izliyorlarbu tip nedir yaa
Dayan yavrum geçmeyen oldu mu geçecek.12 yıl sigara kullandım, hamile kaldığımda bıraktım hiç aklıma bile gelmedi ama şu an oturup paketlerce içesim varkızlar geçicek dimi bu günler (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?