2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Off seninki de zor insanın içi şişer bir süre sonra, bi ortası Yok bizim bu bebelerin belli hepsi bir alem

Kızlar benim göğüslerin biri diğerinden daha büyük oldu normal mi sizce
Çok aşırı bir fark değildir ama dimi? Çünkü memelerin biri diğerinden herzaman daha fazla süt üretir bu da memeleri doluyken özellikle asimetrik gösterir normal yani. Benim de solda sağa göre daha fazla aktif süt oluyor kız da daha uzun emiyor solu belli. Ama benim silikonlar olduğu için boyut farkı belli olmuyor pek

Off bugun 4 gün oldu bu kız kaka yapmadı mamayı kesmiştim verdim bugun denemek için yine yapmadı yarın hastaneye götürsem mi karnı gayet yumuşak gazda çıkarıyor ama kaka yok İnş yarına kadar yapar
Kaka da günde 7 kere ;7günde 1 kere kuralı vardır,keyfi yerindeyse hemen endişelenme, kilo alımı da normalse bekle bakalım yapar illa ki

Bana da 60 demişlerdi sütüm olmadığı zamanlarda,120 çok fazla geldi bana

Off bugun 4 gün oldu bu kız kaka yapmadı mamayı kesmiştim verdim bugun denemek için yine yapmadı yarın hastaneye götürsem mi karnı gayet yumuşak gazda çıkarıyor ama kaka yok İnş yarına kadar yapar
Canim mamasina zeytinyağı koydun mu bi çay kaşığı? Bir de karnına sıcak suyla masaj yap banyo yaptırırken

Tüh keşke olmasaydı, bizimki de bugün telef oldu, denemediğimiz şey kalmadı, artık ne ses kaldı ne gözyaşı, şimdi sızdı kaldı resmen inşallah 3 ayda biter, inşallah 3 aya kalmaz hatta

Ya ne aç olacak millette manyak valla şişko şişko napacaklaf o çocukları sonra acaba bışver sen kapa kulaklarını istedikçe emzir işte daha ne olacak
Öyle yapıyorum valla, ne yapayım ağladıkça kıyamıyorum. Bir de bırak ağlasın ciğeri gelişir diyen manyaklar var, kucağa alışmasın diye.. alışsın ya demek ki ihtiyacı var ki kucağa geliyor

4 kilonun üstündeyse 3 saatlik öğün başı 120 cc normal canım fazla değil endişelenme

Kucakta tutmayacaksam ne diye doğurdum o çocugu ya ben de bu mantığa hastayım. Bebek dediğin ananın koynunda büyür. Benim elti de öyleydi kucağı alışmasın diye ne kendi alırdı me millete aldırırdı,çocuk 6aylık olmuştu pelte gibiydi yavrum yatmaktan,kafasını dik tutamıyordu

Mamayı kestin diye sindirim sistemi kendini ona göre düzenlemeye çalışıyordur canım...normal yani bence...bi de mesela kesmişsim sonra tekrar vermişsin falan iyice şaşmıştır düzeni bağırsakların

Cnm kiloya göre veriliyor aslinda, 4000 Gr ise günde 400 kalori. 100 ml 70 kalori 6-8 öğünde 400 kaloriye tamamlanacak o da 60-70 ml yapar. Kilosu kaç bebişin ya da az öğünde veriyorlar belki. İnş çıkar bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…