2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dogrudur canım...ben de surekli burnunu ellerini kulaklarını kontrol ediyorum soğuk mu üşüyor mu diye...ona göre giydiriyorum ..ama yine de 2 gün hava sıcak olunca hemen soyunmaya karşıyım...geçiş süreci gerekiyor illa ki...geçen sene temmuza kadar bi öyle bi böyle gitmişti hava...ayarlamak zor minişlerin üstünü başını

Bu ağızlarındaki beyaz süte bi ilaç varmış mürekkep gibi sürüyormuşsun geçiyormuş henen duyan var mı
Çok eski zamanlarda yaparlardı ama nedir bilmiyorum sen doktora sor pamukçuk ise göğüslerine sicrarsa onlarla uğraşırsin.

Benim kız biraz huysuz yemek yemeye zor Fırsat buluyorum valla. Tugba yazdı da baktım kuzu ama gelirim özledim valla :)
Bizimkilerde öyle anca memedeyken yazabiliyoruz buraya :) gel takıl buralarda gerci senin kız baya büyük bzden buradaki konuları çoktan aşmışsındır sen :)

12 yıl sigara kullandım, hamile kaldığımda bıraktım hiç aklıma bile gelmedi ama şu an oturup paketlerce içesim var kızlar geçicek dimi bu günler (
Hiç şikayet etme şuan saatlerce süren gaz sancılarına bile razıyım valla çok özledim oğlumu.. hepsi geçicek merak etme canım benim

Kaka da günde 7 kere ;7günde 1 kere kuralı vardır,keyfi yerindeyse hemen endişelenme, kilo alımı da normalse bekle bakalım yapar illa ki
Bi sıkıntı yok uyuması yemesi normal aşırı huzursuz değil arada bir kızarıyor zorluyor ama olmuyor ozaman biraz daha bekliyeyim zeytin yağı versem mi acaba birde devir vermeyi unuttum 2 gün acaba damla sayısını bugun fazlamı versem yoksa normalmi devam edeyim 3 damla

Hiç şikayet etme şuan saatlerce süren gaz sancılarına bile razıyım valla çok özledim oğlumu.. hepsi geçicek merak etme canım benim
Ah kuzum ya doğru diyorsun çok şükür bugünümüze.. sen de kavuşacaksın az kaldı, yakışıklı oğlumuz sağlıkla gelecek evine, bir daha allah ayırmasın

Yok bugun yapmayınca eşim zorladı ver bi bakalım acaba midemi boş diye ya olurmu dedim 4 gündür boş kalırmı kalsa ağlar bu çocuk deli gibi ama malum tabi inada binmedim verdim bi kere bu akşam 60 cc al dedim demekki ondan değilmiş..

R
Canım benim seni çok iyi anlıyorum yavrudan ayrılmak kolaymı .. Ama bak şükür ki dermansız dert değil kuzucuğun en yakın zamanda kucağına gelecek inşallah Rabbim acil şifalar versin inşallah dua ediyorum sizin için yanin ederim aklımdasın sürekli

Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun senden de hepinizden de iyi ki varsınız..

Tüh keşke olmasaydı, bizimki de bugün telef oldu, denemediğimiz şey kalmadı, artık ne ses kaldı ne gözyaşı, şimdi sızdı kaldı resmen inşallah 3 ayda biter, inşallah 3 aya kalmaz hatta

Inşallah canım çıldırdım bugün. Daha sızmadık biz bekliyoruz uyuyacağız inşallah. Önce meme sonra gaz çıkarmaya çalışma eğer gözler portlemezse uyuyacağız inşallah.

Uyandıramamk çok zor ya . Zaten uyandırmak istersin uyanmaz ,uyutmak istersin uyumaz resmen dalga geciyolr bzimke :) bnmki emiyor iki göğsü ondan ı bilmem bezi hep dolu oluyor . Burda bazı arkadaşlar gece altını almaya alıştırmayın diyolar ama ne mümkün hep çişli oluyor bi de uyandın diye iki meme aradı alıyorum altını

Off bugun 4 gün oldu bu kız kaka yapmadı mamayı kesmiştim verdim bugun denemek için yine yapmadı yarın hastaneye götürsem mi karnı gayet yumuşak gazda çıkarıyor ama kaka yok İnş yarına kadar yapar
canım bizim de beşinci gündü kakasız, doktora gittik. karnı yumuşak, popoda yırtık yok zeytin yağlı kulak çubuğu ile uyarın mamayı hipp combiotik ile değiştirin, aguline gaz şurubu kullanın kaka için de faydalı dedi. ilaç pazartesi elime geçicek kullanınca yazarım etkisini. pazartesiye kadar yapmazsa lağman yaparız dedi, doktordan çıktık asansörde bizimkinden pıtır pıtır sesler garip kokular yayıldı ve mutlu son azıcık yapmış, evde bezi doldurdu. mamayı kesmiştim iki gündür belki onun da faydası olmuş olabilir ya da kuzu evde sıkılıyor gezerek mıçıyo

Son düzenleme:
12 yıl sigara kullandım, hamile kaldığımda bıraktım hiç aklıma bile gelmedi ama şu an oturup paketlerce içesim var kızlar geçicek dimi bu günler (

Ay canım aynı durumdayim 22 sene kullandım. Hatta oğluma hamile iken bırakmadım ama kizim da midemi çok bulandırdı bıraktım ama bugün çok zor tuttum kendimi birde durmadan dışarıdan sigara kokusu geliyor burnuma. Kızım desen sabır sınırlarımı test etti. Hatta şimdi Emzirme sonrası yarim saat gaz çıkarmaya uğraştım ama şimdi de uykusu kaçtı kolumda fıldır fıldır gözlerle etrafı seyrediyor

Canım benimkinin burnu hep soğuk üşüyor müdür.
Bide sen hala diyete devam ediyormusun canım. Şeker durumun nasıl çıkıyor açlık tokluk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…