- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.321
Yok arttırma damla sayısını normal devam et. Zeytinyağı verebilirsin ama dene bakalım yalnız kabız olupta yapmıyor olsa rahatsız olur.Bi sıkıntı yok uyuması yemesi normal aşırı huzursuz değil arada bir kızarıyor zorluyor ama olmuyor ozaman biraz daha bekliyeyim zeytin yağı versem mi acaba birde devir vermeyi unuttum 2 gün acaba damla sayısını bugun fazlamı versem yoksa normalmi devam edeyim 3 damla
Benim ki 2 memede emse gece yine az işiyor yaUyandıramamk çok zor ya . Zaten uyandırmak istersin uyanmaz ,uyutmak istersin uyumaz resmen dalga geciyolr bzimke :) bnmki emiyor iki göğsü ondan ı bilmem bezi hep dolu oluyor . Burda bazı arkadaşlar gece altını almaya alıştırmayın diyolar ama ne mümkün hep çişli oluyor bi de uyandın diye iki meme aradı alıyorum altını
Ahaha ciddi? Benziyorlar mı?Maşallah ne tatlı bakıyor. Ama sanki bizim kız size misafirliğe gelmiş gibi.
Ay vallahi burda hava 40 derece.Yaa çok üzüldüm ama napayim üşüyor benimki belli yani elleri ayakları buz gibi oluyor ben de ortuyorum üstünü bazen de yelek giydiriyorum
Canim uzun zamandir sut bosalmayinca donabiliyomus icerde iltihaplaniyomus gogsun cok gergin dolu dolu hisseiyosan ama bosaltamiyosan bi doktora gorun derimMerhaba kizlar, bel fitigim vardi, terleme usume derken sirtim tutuldu o nasil bir agri kizimi kucagima alamadm emziremedm bir gun. Gogus uclarim zaten hep yara ucunu emip cekistirdigi isirdigi icin. Bu gece bide sag gogsum feci agriyor kolumun altindaaltindan giren bir agri var sizliyor ayni zamanda asiri bir atesim yok ama sikiyorm o memeden pek sut gelmiyor zaten sutum azdi ama digerini sikinca damliyor baya . Mastit dediginiz sey boyle bisey mi simdi kizim agladi uyandi emziremedm yardim edin lutfen geciyor mu
Benim oğlumda şimdiye kadar çok nadir iki göğsümü emdi birini emip uyuyor uyanıncada diğer göğsümü emiyor hep öyle gidiyoruz kilo alımı iyiCanım sıcak mayistiriyodur bide benim kızda hiç iki memeyi pes pese emmedi hep bitaneyle doyuyor gündüz çok iyi uykusu falan ama akşam 8 de bı basliyo artık ne zaman biterse kaka gaz mevzusu o zaman uyuyo ne zaman düzene girecek bende çok merak ediyorum
Canım geçmiş olsun sıcak duş al mutlaka duşun altında göğsüne masaj yap tarakla yukardan aşağıya tara göğsünü sıcak havluda koyabilirsin ve beneğimi ters emzirme tekniğiyle emxir ben öyle yapmıştım geçti allaha şükürMerhaba kizlar, bel fitigim vardi, terleme usume derken sirtim tutuldu o nasil bir agri kizimi kucagima alamadm emziremedm bir gun. Gogus uclarim zaten hep yara ucunu emip cekistirdigi isirdigi icin. Bu gece bide sag gogsum feci agriyor kolumun altindaaltindan giren bir agri var sizliyor ayni zamanda asiri bir atesim yok ama sikiyorm o memeden pek sut gelmiyor zaten sutum azdi ama digerini sikinca damliyor baya . Mastit dediginiz sey boyle bisey mi simdi kizim agladi uyandi emziremedm yardim edin lutfen geciyor mu
Benim kuzu 80 günlük valla aştık mı bazı şeyleri bilmiyorum her gün yeni huy ediniyor cok zor cok :)))Bizimkilerde öyle anca memedeyken yazabiliyoruz buraya :) gel takıl buralarda gerci senin kız baya büyük bzden buradaki konuları çoktan aşmışsındır sen :)
Aynen meme olayida bizde oyleyizBi bilsem bu çocuğun uyuması da hasta ediyor beni zaten. Hava okadar sıcak fosur fosur uyuyor 3 saat sonra uyanıyor 1 meme emip tekrar uyuyor öbür memem kalıyoray çıldırcam uyuşa bir dert uyumasa bir dert
Yok bizimki hergun her emiste yapiyor .Bizde öyleyiz ama bizimki her akşam aynı saatte oluyor öncesi ve sonrasında sorun yok
Yok cok sukur yesilde degil bi iki kez oldu okadarCanım benim uzamış sarılığıma doktor bugün anne sütü sarılığı dedi eğer hormonel veya karaciğerle ilgili bir sıkıntı olsa bebek zayıflardı dedi ama bizimki 4800 olmuş 3090 doğmuştuk o yüzden tahlil yapmadı zamanla geçecek dedi. Yeşil kaka içinde kan ve mukuslu olursa enfeksiyon olabilir ama bunlar yoksa ya senin yediklerinden yada üşütmüştür dedi bende kan ve mukus yok sende varsa dikkat et.
3 saat uyanık nasıl kalıyo yani ağlamıyo muBenim kizda cok uyuyor 40 imiz cikti bugun ama emiyor yarim saat 3 saat kadar uyanikta duruyor 3-4 saat uyuyor bende uyuyunca aceba sarilik mi uyutuyor demekten alamiyorum kendimi
Cnm aklım sendeydi bu gün yazayım dedim kullanıcı adını tam bilemedimMerhaba kizlar, bel fitigim vardi, terleme usume derken sirtim tutuldu o nasil bir agri kizimi kucagima alamadm emziremedm bir gun. Gogus uclarim zaten hep yara ucunu emip cekistirdigi isirdigi icin. Bu gece bide sag gogsum feci agriyor kolumun altindaaltindan giren bir agri var sizliyor ayni zamanda asiri bir atesim yok ama sikiyorm o memeden pek sut gelmiyor zaten sutum azdi ama digerini sikinca damliyor baya . Mastit dediginiz sey boyle bisey mi simdi kizim agladi uyandi emziremedm yardim edin lutfen geciyor mu
Hele ki gaz çıkarırken uyku kaçması çok kötü,gazını çıkarmasam çıldırarak uyanır. Zaten zor çıkarıyor, bu gaz çıkarma olayı olmasa daha iyi aslında :)) ben de sabır diliyorum allahtan, çok zor durumdayız çoğumuz, allah yardım etsin kuzularımıza şifa versin ki biz de ruh sağlığımızı koruyalımAy canım aynı durumdayim 22 sene kullandım. Hatta oğluma hamile iken bırakmadım ama kizim da midemi çok bulandırdı bıraktım ama bugün çok zor tuttum kendimi birde durmadan dışarıdan sigara kokusu geliyor burnuma. Kızım desen sabır sınırlarımı test etti. Hatta şimdi Emzirme sonrası yarim saat gaz çıkarmaya uğraştım ama şimdi de uykusu kaçtı kolumda fıldır fıldır gözlerle etrafı seyrediyor
Ben hic kiyaslamiyorum.aynen bazen ikisinide emiyo bazen tek hic sagmadim cc felan bilmiyorum.her cocugun ve her annenin sut uretimi farkli bence o yuzden doysunda gerisi onemli degil kilo alimida iyiyse bence sorgulamaya gerek yokYa valla bişey itiraf edeyim mi; burayı okudukça kafam çorba gibi oluyor. Saatlerce emzirenler,emzirdikten sonra sütünü sağıp onu da içirenler,üstüne mama verenlerinsan ister istemez kıyaslıyor. Normalde 3 saatte 1 iki memeyi 10ar dakika enazından emmesi gerekir ama yanı bizim emzirmelerinde bir düzeni yokki bazen iki memeyi emiyor,bazen tek meme emiyor uyuyor 1 saat sonra kalkıp diğerini emiyor,bazen tek meme emiyor 3 saat uyuyor kalkıyor diğerini emiyor yine uyuyor. Zaman oluyor 1 memeyi 5-6 saat emmediği oluyor ve ben hiç süt falan sağmıyorum enbaşından beri hiç sağmadım. Burda emzirip üstüne sağanları okuyunca ulan diyorum ben yanlış mı yapıyorum süt memede kalıyor azalır mo acaba kafamda deli sorular sütümde güzel geliyor yani memelerim hiç taş gibi olmasa da saatlerce de emse süt var çektikçe cukluyor duyuyorum hiç boş çekmiyor,güzel de kilo alıyor. Ahh bu sarılık yaktı bizi habire emzirecem diye hiç dğzen oturtamadım. İlk kızımda ne gğzel fiks 3 saatte 1,2 meme emer uyurdu. Bunda kafam çok karışık doğru bildiklerime bile şüpheyle yaklaşıyorum
Benim kizim egerki birinde doyuyosa.gozleri gidiyo agzindan meme ucu cikinca aramiyo daha doymadiysa omo hafif kapali gozu hemen acilip aranmaya basliyo yine :) bence her cocugun duzeni kendince oturmaya basladi boyle soylenip dururken beklerken hepsi kendini belli etmeye basladiPeki mesela birini emiyor ya diğerini ne kadar sonra emiyor ?
Tam şu an bunu yazmak için girdim12 yıl sigara kullandım, hamile kaldığımda bıraktım hiç aklıma bile gelmedi ama şu an oturup paketlerce içesim varkızlar geçicek dimi bu günler (
Siz yazana kadar benim aklıma gelmiyodu essegin aklına karpuz kabuğu düştüTam şu an bunu yazmak için girdim
ya ben aslında zevk için içiyordum. Doğumdan sonra da içtim ama şu an oturup 1 paket icesim vardı. Bi tane içtim balkonda dişleri fircaladim yüzümü yikadim geldim napayimSiz yazana kadar benim aklıma gelmiyodu essegin aklına karpuz kabuğu düştü
Gece üç saatte bi kalkıyor . 3-3.5 saatte bi alıyorumBenim ki 2 memede emse gece yine az işiyor yaresmen çocuk gece çişini tutuyor. Sen kaç saatte bir alıyorsun altını, acaba ben erken mi alıyorum da ondan öı dolmamış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?