2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kızım dört bes gündür sürekli gözlerini ovuşturuyor sürekli eli orda . Sonra kaşında konsk olduğunu fark ettim iki günde o konsğı temzledim ana hala aynı şekilde sanki gözünü çıkarıcak . Doğumdan kalma göz kapakları kırmızı hep acaba onlar mı kaşındırıyor ne yapsam ki ya

Kizlar bu iki memeyi de verme olayini anlamadim ben. Ben uyaninca bi memeyi veriyorum onu bitirince uyuyo gidiyo. Kalkinca obur memeyi veriyorum hangi meme dolmussa onu vermeye calisiyorum yanlis mi yapiyorm

Kizlar bu iki memeyi de verme olayini anlamadim ben. Ben uyaninca bi memeyi veriyorum onu bitirince uyuyo gidiyo. Kalkinca obur memeyi veriyorum hangi meme dolmussa onu vermeye calisiyorum yanlis mi yapiyorm
Bende oyle yapiyorum ve hatta tek memeyi emmisse mutlu oluyorum dolmus ki sutle uyuyabildi diye ikisini birden verdiysem alarm oluyorum sutum mu az diye :)

Bende ilk zamanlar unibaby kullandim ve hala gecmedi pisigimiz o mu yapti dersin
Sut gelmese de bol bol sağ o memeyi. Oyle oyle geçiyor
3 saat uyanık nasıl kalıyo yani ağlamıyo mu
Benim uyanık kaldığı her an ya memede ya da ağlıyo
Kucakta pış pış çok az idare oluyo
Benimki de oyle ya
Aynen. Yavas yavas herkes kendi düzenini kuruyor. Yabda biz artik alismaya basliyoruz yavrularin duzenine. Ben mesela her gece 3 de ayaktayim artik. Eskisen 5 de uyaniyor diye soyleniyordum. Simdi beste uyansa sukredecem ama ucte uyaniyoruz. Neyse buna da şükür.

Ben de oyle yapiyorum. Hatta genel de sag memeyi veriyorumz çünkü sag memeden emerken ayni anda soldaki süt boşalıyor zaten kendi kendine :/

Benim yavru bu ara buna takti. Corabi pantolonu atip ayaklari havaya dikip hafifce sallayacaksin paşayı. Baska türlü huzur bulmuyor. Sanirim pisikler cok canini yakiyor elimle desteklemesem bile o bacaklar hep havada

Eklentiler

• F0D31D08-77EF-4995-A010-874B2EFDA3E3.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 85
Sagolasin canim iki gogsumle de emziriyorm ve saginca sut cikmiyor bebek emince agzindan akiyor nasil oldu anlamadm emzirmedigin goguste olurmus yaziyor oyle tas gibi de degil gogsm dogimdan beri yumusak anlamadm neyse dediklerini deneyeym canim

Sagolasin canim ,valla benim ayarlarim bozuldu hicbiseye yetisemiyorm kizim hep omzuma yaslansin evi gezelim istiyor kollarimda derman kalmiyor yarim saatte bir emmek istiyor ev oldugu gibi duruyor yardm edenim yok iftar icin yemek yapmaya esime tut diyorm kizi on dk duruyor dun uyudu tum gun adam haftasonu yardim edecek yerde. Buraya da cok istememe sizleri merak etmeme ragmen yazamiyrm.

Kizlar uni baby yenidogan kullanmayin bence dogumdan once de yazmistm ben aldm yuzume surdum bi denemek icin sizladi yakti ben dogumdan beri legenim var ilik suyla islatip pamukla siliyorm hem rahatliyor. Mustelanin pisik kremi kati geldi emmedi zeytinyagi kullaniyrm cok memnunum.
Bir de benim sezeryandan sonra bir hafta sutum gelmedi mama verdm mecbur hastanede falan evde de 5 gun yapamadi yavrum kakasini sonra zeytin cekirdegi gibi yapti zorlandigi icin anusu kizarmis korktm yirtildi diye sutum az da olsa emzirdm mamayi azalttm epey sonra sulu normal yapmaya basladi kizim doktor butun mamalar kabiz yapar dedi su verdigim halde bikac kasik. Sonra mamayi kestm komple 1 aylik kontrolde 3700 dogan kizim 4400 olmus doktor begenmedi 700 gr mi. Bir kilo alsin isteriz emzirdikten sonra mama ver dedi geceleri veriyorm ama icim hic rahat degil versem mi vermesem mi dogru olur

Bide kizlar meme ,biberon reddi ve ogurme, kusma olursa dikkat edin bunlar bebekte idrar yolu enfeksiyonu oldugunu gosterirmis arkadasimin bebegi oldu hastanede yatti bikac gun bebek.
H Hunilimom cok gecmis olsun canim yeni gordm tez zamanda kucagina gelsin insallah

Biz 200 gr aldik. Ilk iki hafta kilo vermistik. Pediatristimiz kilo alimi iyi diyor. Siz hep böyle 700 gr 1 kilo filan mi aldınız

Benimki yalnızca mama alıyor canım. Ama bence mama verme 700 az değil bana göre

ya ben aslında zevk için içiyordum. Doğumdan sonra da içtim ama şu an oturup 1 paket icesim vardı. Bi tane içtim balkonda dişleri fircaladim yüzümü yikadim geldim napayim icmiyosan içme kuzum dayanabiliyosan
Yok içmem inşallah evdede bulunmaz zaten eşim içmiyo ağzıma micar zaten içersem

700 bence guzel. Bu arada uni baby malesef bende kullanfim ve bir bucuk aydir cocuk dogdugundan beri gecmiyor pisigimiz

Benim yavru bu ara buna takti. Corabi pantolonu atip ayaklari havaya dikip hafifce sallayacaksin paşayı. Baska türlü huzur bulmuyor. Sanirim pisikler cok canini yakiyor elimle desteklemesem bile o bacaklar hep havada
Ah kuzum benim canı acıyor canım kantaron otu yağı varsa sür bak yeni geldi aklıma. Açık yaraları bile iyilestirir derler. Bi arkadaşım kızına hep onu kullanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…