2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Amin canım, sana da hayırlı kandiller benim dileğim de aynı valla

Sanmıyorum canım sicakladigi için belirginlesmistir bence

Benimkinin iki göz kapağı da kırmızı bazen daha belirgin oluyor bazen azalıyor . Doktora sırdum hiç önemsenedi bir yaşına kdar deri tengi oturur dedi

Benim kızın da gözünün üzerinde leke var gecer diyorlar ama geçmese bile büyüdükçe gözünde küçücük kalir diye düşünüyorum fotoğraf yükledim belli oluyor bak

Kızlar cevaplar için sağolun , umarım geçer , ve inşallah güneş arttırmamıştır malum yaz geldi Nasıl sakınıcam bu çocuğu güneşten bilmiyorum . Baya da oldu gelmemişim zombi olmak kolay değil gece ayakta gündüz ayakta , baya yazmışsınız hepsini okuyamadım bizimki fırsat vermiyor ki yatakta tel örgü var beyefendi oraya konulunca 5 dakkaya uyanıyor. Gaz deseniz bitmek tükenmek bilmedi Allah’ım sabır , ben kandilinizi kutlamaya geldim asıl , rabbim dualarınızı kabul etsin ? Sağlıklı , uykulu , gazsız bebeklerimiz olsun inşallah

Ay öyle olan çok oldu ama regl değil galiba o kanama

Canım benim de öyle oldu, ama regl gibi yoğun olmuyor, AVM’ye gidebilirsin :) gerçi bir kaç kişinin daha oldu hatta bebek beZi kullandılar. benim 50. Günüm hala bazen kahverengi bazen kan Rengi bazen pembe akıntım devam.. Kolay degil vücutta toparlanıyor.. kırkınız hayırlı olsun bu arada

Sütün o faydalı dediğim kısmı çok gerilerde değil merak etme, birkaç dk önsüt geliyor sonrası yağlı olan kısmı herhalukarda alır yani. Benimkinin de uyumasından çok 2 gündür adamakıllı emmemesi Çan’ımı sıkıyor, memeyi 2 kere çekiyor başlıyor baprınmaya dün öğleden sonra kakasını yapana kadar böyleydi kakasını yapınca normale döndü. Çocuk 2 Aydan sonra kolik olursa çok gülerim halime

Benzemezler ki bizim ki biraz daha küçük biraz daha cadi
Senin cimcime 18 nisan da doğmuştu değil mi. O zaman fotosunu atmıştın kucucuktu maşallah ne güzel büyümüş.
16 Nisan doğumlu, büyüdü valla ya 2500 gr yoktu doğduğunda şimdi 4kilo oldu yata yata büyüyo benimki

Sen bu leke işini bana sor kuşum.2 oğlumun alnının ortasında kocaman kalp şeklinde dogım lekesi vardı gecti sadece kendini sıkınca sinirlenince gorünüyor azcık.hatta bu 3.de yok diyoruz dna testi yapalım allahtan ensede vardaa oradan anlıyotum bizim oldugunj . Zira yogun bakımd yattığı zaman karıştımj dexim

Amin canım hepicigimizin kadir gecesi mübarek olsun.
Bence hepimizin duaları aynı olur canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Hepimizin kandili mübarek olsun allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin hayırlı evlat olsunlar gönlünüzden geçen dilekleriniz kabul olsun inşallah benim içinde dua edin lütfen bu yıl hem eşim hem ben tayin istedik hayırlısıyla çıkması için benide dualarınızda anarsanız memnun olurum

Ay iyi rahatladım tırsmıştım bi an

Bizimkinin de ensesinde yoğun bi leke var, göbeğinde de çilek gibi leke var. Doktor gebeyken ayrıntılı ultrasonda karaciğerinde sorun var mıydı dedi, ödüm koptu, o zaman yoktu şimdi oldu mu diye.. geçer o zaman dedi rahatladım.

Zaten oyle yapıyordum. Bi ilk zamanlar cok kucukken islak mendil kullandim unibaby o kadar. Hatta simdi direk ilik su ile yikiyorum ama bana misin demiyor

Benimkinin agzindan memeyi zorka alinca digerini tutmuyor

Canım o zaman kesinlikle Desitin krem tavsiye ediyorum

Kizlar bebegim surekli salya cikarmaya basladi. Resmen buyuk adam gibi horluyor hatta nefesi kesilecek gibi oluyor cok korkuyorum. Ve arasira öksürmeye basladi neden olabilir

Ay öyle olan çok oldu ama regl değil galiba o kanama
Kanama gibi de değil canım bnde hep sarı akıntı vardı . İlk on gün sadece kanamam oldu . Şimdş o sarı akıntı yerine hafif kanlı geldi ama devamı grlmedi sadece sarı akıntı biraz kızıla dönmüş bnce devamı adet bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…