2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Senin doğumdan sonra kanama hep devam etmiş miydi bnm on gün snra btmişti tamamen . Bakalım pedde çok hafif kahvelik var uyurken gelmiş . Ağrısı olmasında alıştık zaten kırk gündür pedlere :)

Oyle mi oluyo gercekten sagi emzirirken soldaki meme bosaliyo mu ilk kez duydum

Oyle mi oluyo gercekten sagi emzirirken soldaki meme bosaliyo mu ilk kez duydum
Benimki bosaliyo :/ tamamen olmasa da sagi emzirdigim sure boyunca soldan da sut akiyor. Oyle ki gogus pedini dolduruyor ve eger emzirme uzun surduyse pedden asagi sut siziyor. O yuzden ben genel de solu vermiyorum. Gunde iki uc sefer falan veriyorum sadece sütü kesilmesin diye.

Kizlar carsamba yemekli misafirim var, deger verdigim insanlar ve evime ilk defa geliyorlar. Mercimek corbasi, ortaya mantı ve yaprak sarma yapacam. Ama anayemek olarak bir sey bulamiyorum. Cocugum genel olarak durmadigi icin ve yalniz olduğum icin kolay bir seyler yapmam lazım. Kolay ama basit olmayan. Mesela karniyarik gibi ama suan karniyarik en son ihtimal. Cunku gelenlerden biri yanlis hatirlamiyorsam patlican yemiyor. Fikir verebilir misiniz?

Canım.sut geldiğini anladığın an elinle ovuşturarak gogsunu o zaman süt geri gider yani bende öyle oluyo

Fırında tavuk patates veya köfte patates olabilir

Amin canım, sana da hayırlı kandiller benim dileğim de aynı valla
Dileklerimizin gerçrklesmesi ümidiyle..aminncanim
Amin canım hepicigimizin kadir gecesi mübarek olsun.
Bence hepimizin duaları aynı olur canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Amin canım insallah

ekleriz Tabiki de canim

Fırında tavuk patates veya köfte patates olabilir
aklımdan tam da bu geçmisti

Senin doğumdan sonra kanama hep devam etmiş miydi bnm on gün snra btmişti tamamen . Bakalım pedde çok hafif kahvelik var uyurken gelmiş . Ağrısı olmasında alıştık zaten kırk gündür pedlere :)
Evet canım tamamen kesilmedi hiç pembe lekelenme şeklinde devam etti, ama hiç yoğun kanamam olmadı. Şimdi yine öyle bazen kahve bazen pembe günlük pedle takılıyorum ama regl olduğumu düşündüğümde normal pede geçmiştim.. sorma bizim de kukumuz pişik olacak bu gidişle :))

Kızlar gaz için sam simplex aldım günde 8 damlayı geçmeyecek dedi eczacı kullananlar nasıl kullanıyor? Memnun musunuz

Taze fasulye pişir zaten yaz sebzeleri kabak biber patlıcan fasulye patlıcanı yemiyormuş biberde olmaz dolma yapacakmışsın kabakta genelde misafirlikte yapılmıyor o yüzden fasulye yap

bizim de kukumuz pişik olacak bu gidişle :))

Olacak mı kuzum benim oldu. Hatta mantar durumuna geçti çok kasintim olunca çıkarıyorum pedi. Belki benim gibi olan vardır diye pusuda bekliyordum ama sanırım tek ben olmuşum. Ne kullansam kullanmasam mi imzaysam sonu dr gideceğim o zamana kadar sabur diyorum

Yok canim tek sen degilsin. Travazol krem mantari bir gecede geviriyor aklinda bulunsun.

Benim de kaşınıyor valla mantar mı diyorsun içli içli kaşınıyor hem de.. doktordan da nefret ettim, hiç gidesim yok

Benim de kaşınıyor valla mantar mı diyorsun içli içli kaşınıyor hem de.. doktordan da nefret ettim, hiç gidesim yok

Bence mantar böyle tatlı tatlı kaşınıyor hani kaşısam hiç durmak bilemicem. Benim dışta 3 dikisim vardı hiç bakmadım ama hepsi coktan düşmüş cunku elime geliyordu. Eee dikiş yeri çoktan iyileşti onun kaşınması olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…