- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #60.401
Senin doğumdan sonra kanama hep devam etmiş miydi bnm on gün snra btmişti tamamen . Bakalım pedde çok hafif kahvelik var uyurken gelmiş . Ağrısı olmasında alıştık zaten kırk gündür pedlere :)Canım benim de öyle oldu, ama regl gibi yoğun olmuyor, AVM’ye gidebilirsin :) gerçi bir kaç kişinin daha oldu hatta bebek beZi kullandılar. benim 50. Günüm hala bazen kahverengi bazen kan Rengi bazen pembe akıntım devam.. Kolay degil vücutta toparlanıyor.. kırkınız hayırlı olsun bu arada
Oyle mi oluyo gercekten sagi emzirirken soldaki meme bosaliyo mu ilk kez duydumBende ilk zamanlar unibaby kullandim ve hala gecmedi pisigimizo mu yapti dersin
Sut gelmese de bol bol sağ o memeyi. Oyle oyle geçiyor
Benimki de oyle ya
Aynen. Yavas yavas herkes kendi düzenini kuruyor. Yabda biz artik alismaya basliyoruz yavrularin duzenine. Ben mesela her gece 3 de ayaktayim artik. Eskisen 5 de uyaniyor diye soyleniyordum. Simdi beste uyansa sukredecem ama ucte uyaniyoruz. Neyse buna da şükür.
Ben de oyle yapiyorum. Hatta genel de sag memeyi veriyorumz çünkü sag memeden emerken ayni anda soldaki süt boşalıyor zaten kendi kendine :/
Benimki bosaliyo :/ tamamen olmasa da sagi emzirdigim sure boyunca soldan da sut akiyor. Oyle ki gogus pedini dolduruyor ve eger emzirme uzun surduyse pedden asagi sut siziyor. O yuzden ben genel de solu vermiyorum. Gunde iki uc sefer falan veriyorum sadece sütü kesilmesin diye.Oyle mi oluyo gercekten sagi emzirirken soldaki meme bosaliyo mu ilk kez duydum
Canım.sut geldiğini anladığın an elinle ovuşturarak gogsunu o zaman süt geri gider yani bende öyle oluyoBenimki bosaliyo :/ tamamen olmasa da sagi emzirdigim sure boyunca soldan da sut akiyor. Oyle ki gogus pedini dolduruyor ve eger emzirme uzun surduyse pedden asagi sut siziyor. O yuzden ben genel de solu vermiyorum. Gunde iki uc sefer falan veriyorum sadece sütü kesilmesin diye.
Fırında tavuk patates veya köfte patates olabilirKizlar carsamba yemekli misafirim var, deger verdigim insanlar ve evime ilk defa geliyorlar. Mercimek corbasi, ortaya mantı ve yaprak sarma yapacam. Ama anayemek olarak bir sey bulamiyorum. Cocugum genel olarak durmadigi icin ve yalniz olduğum icin kolay bir seyler yapmam lazım. Kolay ama basit olmayan. Mesela karniyarik gibi ama suan karniyarik en son ihtimal. Cunku gelenlerden biri yanlis hatirlamiyorsam patlican yemiyor. Fikir verebilir misiniz?
Dileklerimizin gerçrklesmesi ümidiyle..aminncanimAmin canım, sana da hayırlı kandillerbenim dileğim de aynı valla
Amin canım insallahAmin canım hepicigimizin kadir gecesi mübarek olsun.
Bence hepimizin duaları aynı olur canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
ekleriz Tabiki de canimHepimizin kandili mübarek olsun allah evlatlarımızı bize bağışlasın acılarını göstermesin hayırlı evlat olsunlar gönlünüzden geçen dilekleriniz kabul olsun inşallah benim içinde dua edin lütfen bu yıl hem eşim hem ben tayin istedik hayırlısıyla çıkması için benide dualarınızda anarsanız memnun olurum
Kizlar carsamba yemekli misafirim var, deger verdigim insanlar ve evime ilk defa geliyorlar. Mercimek corbasi, ortaya mantı ve yaprak sarma yapacam. Ama anayemek olarak bir sey bulamiyorum. Cocugum genel olarak durmadigi icin ve yalniz olduğum icin kolay bir seyler yapmam lazım. Kolay ama basit olmayan. Mesela karniyarik gibi ama suan karniyarik en son ihtimal. Cunku gelenlerden biri yanlis hatirlamiyorsam patlican yemiyor. Fikir verebilir misiniz?
aklımdan tam da bu geçmistiFırında tavuk patates veya köfte patates olabilir
Evet canım tamamen kesilmedi hiç pembe lekelenme şeklinde devam etti, ama hiç yoğun kanamam olmadı. Şimdi yine öyle bazen kahve bazen pembe günlük pedle takılıyorum ama regl olduğumu düşündüğümde normal pede geçmiştim.. sorma bizim de kukumuz pişik olacak bu gidişle :))Senin doğumdan sonra kanama hep devam etmiş miydi bnm on gün snra btmişti tamamen . Bakalım pedde çok hafif kahvelik var uyurken gelmiş . Ağrısı olmasında alıştık zaten kırk gündür pedlere :)
ugrasmiyorum acikcasi. Üstüm ıslamasın yeter bana.Canım.sut geldiğini anladığın an elinle ovuşturarak gogsunu o zaman süt geri gider yani bende öyle oluyo
Bı dene boşa akmasin sütunugrasmiyorum acikcasi. Üstüm ıslamasın yeter bana.
Taze fasulye pişir zaten yaz sebzeleri kabak biber patlıcan fasulye patlıcanı yemiyormuş biberde olmaz dolma yapacakmışsın kabakta genelde misafirlikte yapılmıyor o yüzden fasulye yapKizlar carsamba yemekli misafirim var, deger verdigim insanlar ve evime ilk defa geliyorlar. Mercimek corbasi, ortaya mantı ve yaprak sarma yapacam. Ama anayemek olarak bir sey bulamiyorum. Cocugum genel olarak durmadigi icin ve yalniz olduğum icin kolay bir seyler yapmam lazım. Kolay ama basit olmayan. Mesela karniyarik gibi ama suan karniyarik en son ihtimal. Cunku gelenlerden biri yanlis hatirlamiyorsam patlican yemiyor. Fikir verebilir misiniz?
Benim içiden şuanda ciğer pazates kızart üstüne koy maydanozu şahane ...Taze fasulye pişir zaten yaz sebzeleri kabak biber patlıcan fasulye patlıcanı yemiyormuş biberde olmaz dolma yapacakmışsın kabakta genelde misafirlikte yapılmıyor o yüzden fasulye yap
bizim de kukumuz pişik olacak bu gidişle :))
Yok canim tek sen degilsin. Travazol krem mantari bir gecede geviriyor aklinda bulunsun.Olacak mı kuzum benim oldu. Hatta mantar durumuna geçti çok kasintim olunca çıkarıyorum pedi. Belki benim gibi olan vardır diye pusuda bekliyordum ama sanırım tek ben olmuşum. Ne kullansam kullanmasam mi imzaysam sonu dr gideceğim o zamana kadar sabur diyorum
Benim de kaşınıyor valla mantar mı diyorsunOlacak mı kuzum benim oldu. Hatta mantar durumuna geçti çok kasintim olunca çıkarıyorum pedi. Belki benim gibi olan vardır diye pusuda bekliyordum ama sanırım tek ben olmuşum. Ne kullansam kullanmasam mi imzaysam sonu dr gideceğim o zamana kadar sabur diyorum
Tamamen aglamadan durmuyor ttabi ama hepde aglamiyor mizirdaniyor sadece3 saat uyanık nasıl kalıyo yani ağlamıyo mu
Benim uyanık kaldığı her an ya memede ya da ağlıyo
Kucakta pış pış çok az idare oluyo
Benim de kaşınıyor valla mantar mı diyorsuniçli içli kaşınıyor hem de.. doktordan da nefret ettim, hiç gidesim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?