- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.041
Ben emziriyorum canım 6 ayını yeni doldurdu oglum, doktor sıkıntı yok devam dedi bana, sadece beslenmeme dikkat ediyorum çünkü 3 cana bakıyorumGünaydınlar :)
Şimdi bir kaç sorum var :)
Aranızda emziren anne var mı ? Ben doktora kızımı emzirdiğimi söylemeyi unuttumBir çok yerde düşük tehlikesi yoksa sıkıntı olmaz yazıyor ondan devam ediyorum
Bir de açlık şekerim 103 çıkmış sağlık ocağı da kendi doktorumda yüksek dedi ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok çünkü kızım da 80 çıkmıştı
Detaylı ultrason randevusu aldım 10 kasım’da inşallah .
Ben emziriyorum canım 6 ayını yeni doldurdu oglum, doktor sıkıntı yok devam dedi bana, sadece beslenmeme dikkat ediyorum çünkü 3 cana bakıyorum
Selam kızlar. Ben pek bakamıyorum. Bulantılat hat safhadaSürekli dışarı çıkar oldum anneme kvye. Yemek pişiremiyorum. İlaçlar da fayda etmiyor. Ben kusmaya başlayınca oğlum çok üzülüyor. Bacaklarıma sarılıyor anneciiimm korktumm annecim bişii yokk çok üzülüyorum o oyle yaptıkça içim eriyor. Allah yardım etsin. Herkese iyi haberler dilerim
Aynen aynen bende öyle olduğu zaman çok seviniyorum, üç yıl önce de bir arkadaşım aynı benim gibi 4 ayda hamile kalmış hem emzirdi hem doğurdu ikisi de canavar gibi maşallah hiç birşey olmadı bebislereAy süper yaaa emziren birini buldum ya içim rahatladıÇok teşekkürler
:) aa evet canım. Biz duyduk şükür. 7+3de gitmiştim en son. Herşey yolundaydı. Umarım hala öyledir. Darısı sana diyorumD Denizzccanseydaemrah ne guzel satlarimiz ve tahmini dogum gunlerimiz ayniymis ama biz daha kalp atislarini duyamadık sizler ne durumdasınız
Yaaa sağol canım. İnanır mısın aşırı kola istiyor canım ölüyorum resmen ama içmeye korkuyorumYaaa çok zor oluyordur çocuklaKıyamam yaa
Kuru ekmek beyaz leblebi çok sağlıklı olmasa da kola kızıma hamileyken 3 ay bunlarla yaşamıştım resmenŞimdi ne bir kusma var ne başka bir şey .. Çok geçmiş olsun
Tamam saglıklı degil ama Kolayı iç ya bisey olmaz ama aşırıya kaçma, yediğimiz ekmek bile sağlıklı değil ona bakarsanYaaa sağol canım. İnanır mısın aşırı kola istiyor canım ölüyorum resmen ama içmeye korkuyorumazcık içsem bugün nolur ki dediğin gibi ben de beyaz leblebi ile yaşıyorum
Haklısın aslında. O zaman dansTamam saglıklı degil ama Kolayı iç ya bisey olmaz ama aşırıya kaçma, yediğimiz ekmek bile sağlıklı değil ona bakarsan
Gitsin bulantılar o zamanHaklısın aslında. O zaman dans:)
Haklısın aslında. O zaman dans:)
Ayy senin 3. Mü canımGitsin bulantılar o zamanbende hiç hamile gibi değilim nedense iki çocukta da deli gibi baş agrım vardı bunda tik yok inşallah bu kızdır ondan öyledir
Ne güzel darısı başıma inşallah. Ben erkek diyorum bu fotoya :)Ben günde 1 lt kola içiyordum resmen buz gibi :)) Tartıda 1 ayda 4,5 kg fark görmüştük ahahah :)
D DenizErenYaz pıt pıtları duyduk şükürseydaemrah la aynı hastaneye gidiyoruz hatta :)) 10 kasım detaylı randevusu aldık bakalım :))) Yavruşkomun fotosu da bu :) Hadi gelsin tahminler
Ayyy günde 1 ltre mı ben çok korktm eşim çok korkuttu gözümü ama dayanamicam içicem ben de :) aynen canım aynı hastaneydi değil mi :) masallah kocaman olmuş bile fındıkBen günde 1 lt kola içiyordum resmen buz gibi :)) Tartıda 1 ayda 4,5 kg fark görmüştük ahahah :)
D DenizErenYaz pıt pıtları duyduk şükürseydaemrah la aynı hastaneye gidiyoruz hatta :)) 10 kasım detaylı randevusu aldık bakalım :))) Yavruşkomun fotosu da bu :) Hadi gelsin tahminler
Evet bu 3. Bebiş olacak iki oğlandan sonra bir prenses gelsin artık hayırlısıyla, onu bir giydiririm bir süslerim kiAyy senin 3. Mü canımmasallah. O zaman iki oğlun var :) ben de kız istiyorum oğlum da bin beterdim hastanelik oluyordum . Diyorum bu ona göre bi tık hafif acaba kız mı sağlıkla gelsinler de hepsi kabul napalım
Aynı aynıBenimde bulantilar cok doktorum ilac verdi onu alicam simdi acim ama iki lokma yiyip bulantim baslior isirdigim anda midem calkalanior su icemiyorum yemek degilde beni encok su endiselendiriyor o nedenle ilac almayi kabul ettim yoksa icmicektim ilac
İnsallah rabbim gönlümüze göre versin :) ben de çok süslemek istiyorum kilotlu çoraplar saç bantları istiyorımEvet bu 3. Bebiş olacak iki oğlandan sonra bir prenses gelsin artık hayırlısıyla, onu bir giydiririm bir süslerim kisenin de kızdır inşallah
Tütü altından görünen külotlu popişlerrrr tam ısırmalık, tepede minik palmiyeler ay çok heyecanliiiiiiİnsallah rabbim gönlümüze göre versin :) ben de çok süslemek istiyorum kilotlu çoraplar saç bantları istiyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?