2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben emziriyorum canım 6 ayını yeni doldurdu oglum, doktor sıkıntı yok devam dedi bana, sadece beslenmeme dikkat ediyorum çünkü 3 cana bakıyorum

Selam kızlar. Ben pek bakamıyorum. Bulantılat hat safhada Sürekli dışarı çıkar oldum anneme kvye. Yemek pişiremiyorum. İlaçlar da fayda etmiyor. Ben kusmaya başlayınca oğlum çok üzülüyor. Bacaklarıma sarılıyor anneciiimm korktumm annecim bişii yokk çok üzülüyorum o oyle yaptıkça içim eriyor. Allah yardım etsin. Herkese iyi haberler dilerim

Yaaa çok zor oluyordur çocukla Kıyamam yaa
Kuru ekmek beyaz leblebi çok sağlıklı olmasa da kola kızıma hamileyken 3 ay bunlarla yaşamıştım resmen Şimdi ne bir kusma var ne başka bir şey .. Çok geçmiş olsun

Ay süper yaaa emziren birini buldum ya içim rahatladı Çok teşekkürler
Aynen aynen bende öyle olduğu zaman çok seviniyorum, üç yıl önce de bir arkadaşım aynı benim gibi 4 ayda hamile kalmış hem emzirdi hem doğurdu ikisi de canavar gibi maşallah hiç birşey olmadı bebislere

Yaaa sağol canım. İnanır mısın aşırı kola istiyor canım ölüyorum resmen ama içmeye korkuyorum azcık içsem bugün nolur ki dediğin gibi ben de beyaz leblebi ile yaşıyorum

Yaaa sağol canım. İnanır mısın aşırı kola istiyor canım ölüyorum resmen ama içmeye korkuyorum azcık içsem bugün nolur ki dediğin gibi ben de beyaz leblebi ile yaşıyorum
Tamam saglıklı degil ama Kolayı iç ya bisey olmaz ama aşırıya kaçma, yediğimiz ekmek bile sağlıklı değil ona bakarsan

Haklısın aslında. O zaman dans :)

Ben günde 1 lt kola içiyordum resmen buz gibi :)) Tartıda 1 ayda 4,5 kg fark görmüştük ahahah :)

D DenizErenYaz pıt pıtları duyduk şükür seydaemrah la aynı hastaneye gidiyoruz hatta :)) 10 kasım detaylı randevusu aldık bakalım :))) Yavruşkomun fotosu da bu :) Hadi gelsin tahminler

Eklentiler

• 80B25CB4-CE63-482D-B967-5B30AB32A576.webp
    16 KB · Görüntüleme: 79
Gitsin bulantılar o zaman bende hiç hamile gibi değilim nedense iki çocukta da deli gibi baş agrım vardı bunda tik yok inşallah bu kızdır ondan öyledir
Ayy senin 3. Mü canım masallah. O zaman iki oğlun var :) ben de kız istiyorum oğlum da bin beterdim hastanelik oluyordum . Diyorum bu ona göre bi tık hafif acaba kız mı sağlıkla gelsinler de hepsi kabul napalım

Benimde bulantilar cok doktorum ilac verdi onu alicam simdi acim ama iki lokma yiyip bulantim baslior isirdigim anda midem calkalanior su icemiyorum yemek degilde beni encok su endiselendiriyor o nedenle ilac almayi kabul ettim yoksa icmicektim ilac

Ne güzel darısı başıma inşallah. Ben erkek diyorum bu fotoya :)

Ayyy günde 1 ltre mı ben çok korktm eşim çok korkuttu gözümü ama dayanamicam içicem ben de :) aynen canım aynı hastaneydi değil mi :) masallah kocaman olmuş bile fındık

Evet bu 3. Bebiş olacak iki oğlandan sonra bir prenses gelsin artık hayırlısıyla, onu bir giydiririm bir süslerim ki senin de kızdır inşallah

Benimde bulantilar cok doktorum ilac verdi onu alicam simdi acim ama iki lokma yiyip bulantim baslior isirdigim anda midem calkalanior su icemiyorum yemek degilde beni encok su endiselendiriyor o nedenle ilac almayi kabul ettim yoksa icmicektim ilac
Aynı aynı özellikle su kesinlikle içemiyorum su içtiğim an ne var ne yok çıkıyor. Bana ilaç fayda etmedi. Umarım sana eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…