2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

ben dusugumdeyken kizimi emziriyordum kananmam baslayinca doktora gittim hemen kesmemi soylemisdi ama benim yengem yeni dogum yapti hamileli boyunca ve haladaha emziriyor dogumdan 3 aysonra tekrar hamile kaldi ikisinode emzoriyor. onun icin yine kendi doktoruna sorman en iyisi olacakdir.

Ben karnıma kremler sürdüm basit kremler ona bağladım catlamamasini inşallah olmaz canım tabi çok kilo alırsak çatlak kaçınılmaz olacak

yani 17 kilo 85 gram aldim kizimda ben bunda bakalim kac olacak. ben krem surmedim cogu ise yaramadini yazmisti atlet ustunden ovalamak mantikli gelmisti. bakalim bu kerata ne kadar yapacak

kızlar benim cok midem bulanıyo kızın olacak diyolar bide cok ekşi yiyorum

Canim merhaba benim ilk kizim oldu arkadasimla ayni anda hamile kaldik deli gibi eksi yedik hatta limonu tuzlayip karislikli yerdik onun cok kusmalari vardi 3 ay boyunca istifra etti sabhalri ozellikle ama benim hic bulantim bile olmadi benim kizim onun oglu oldu bu isler biraz nasip kusmayla asermeyle cinsiyet tamamen dogrulanmiyor.

Aynen durumum benimde öyle canım inşallah güzel bir hamilelik geçiririz

Al benden de ojadar kizim kucagimdan inmiyor birde cok mizmiz hasta diye kiyamiyorum da beraber duse kalka takiluyoruz rabbim karnimizdakileri koruyordur onlar en guvenli yerdeler deyip kendime teswlli veriyorum kizlar

Cinsiyet icin çin takvimine baktiniz mi etrafimda kim yaptiysa tutuyo benim bi kizim var o da tuttu ikinciyi de kiz gosteriyo bakalim tutucak mi o da

Bende dedigin gibi surekli birseyler yemeye calisiyorum. Yiyorumda ama bulanti surekli var yipratti biraz :)

Kese icin ozele gittim sonraki kontrolume devlete gittim kan testlerini devlette yaptirmak icin, ozeldede devlettede ayni sekilde ilgilendiler ultrasondan doktorla beraber baktik ozelden farki yoktu. Egitim arastirmaydi hastane

vala canım benim ilkim oglandı bu kadar kötü degildim ondan dedim kısmet hayırlısı kızın kac yasında

canım senin kacınıcı bebeişin

selam kizlar bugun kontrolum vardi 11+2 cikdik ense kalinligi normal 1.2mm ddedi..cinsiyyet tahmini istedim bacak arasi bos yuzde elli kiz yuzde ellli oglan dedi :) bu.nasil tahmin sordum degisebilir dedi doktor..sizce degisme ihtimali varmi?
Selam canım henüz çok erken değil mi 14 e kadar değişebiliyor. Bana erkek demişlerdi kız çıkmıştı :))

Ayy ni gelsem o trimestre... En güzel aylar gerçekten
Gerçekten daha rahat :))

Çok sevindim. Canım demekki iyi büyümüş kuzucuk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…