- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.081
Yalnız değilim normal bunlar demekKesinlikle beni tarif ettin
Ay maşallah 40 kiloya sıfır çatlak haBanyo sonrasi losyon haric Hiç birşey sürmedim ikinci hamilelikte 40 kilo almama rağmen hiç çatlamadım, canım bu çatlama işi sanırım kalıtsal
Aynen durumum benimde öyle canım inşallah güzel bir hamilelik geçiririzOluyor tabi kızım sürekli kucak istiyor hele emerken tekmeler göbeğimin üstüne uzanıp emmelerAyrıca hiç bulantımın vs olmaması Sürekli kafamda deli sorular
Kız gibi sankiEki Görüntüle 2054930 Eki Görüntüle 2054930 Kızlar benim tospik cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
Ayy sofiarya canım sen biraz daha tecrübelisindir mesleğin gereği böyle ultrason görüntülerine yorumun için teşekkürler canımKız gibi sanki
Günaydınlar :)
Şimdi bir kaç sorum var :)
Aranızda emziren anne var mı ? Ben doktora kızımı emzirdiğimi söylemeyi unuttumBir çok yerde düşük tehlikesi yoksa sıkıntı olmaz yazıyor ondan devam ediyorum
Bir de açlık şekerim 103 çıkmış sağlık ocağı da kendi doktorumda yüksek dedi ne yapmam lazım hiç bir bilgim yok çünkü kızım da 80 çıkmıştı
Detaylı ultrason randevusu aldım 10 kasım’da inşallah .
Ben karnıma kremler sürdüm basit kremler ona bağladım catlamamasini inşallah olmaz canım tabi çok kilo alırsak çatlak kaçınılmaz olacak
kızlar benim cok midem bulanıyo kızın olacak diyolar bide cok ekşi yiyorum
merhaba canım iyi düşünelim iyi olalalım dimiçok şükür hepimiz birer anne adayıyız buda en güzel mutluluk sebebi
Aynen durumum benimde öyle canım inşallah güzel bir hamilelik geçiririz
kızlar benim cok midem bulanıyo kızın olacak diyolar bide cok ekşi yiyorum
Bende dedigin gibi surekli birseyler yemeye calisiyorum. Yiyorumda ama bulanti surekli var yipratti biraz :)bak once bunu sen yeneceksin. bebek icin yemeliyim gelisimi icin kafanda sartlamalisin. cocuklarimiz icin hersey yapariz dimi bunuda onun icin demelisin. 10 gun cok bende boyke cok cektim. yedim bulandiriyordu kustun bile. sonra dedim napiyorum ne kendime ne bebegime faydam yok bu degisecek dedim sonra baktim hicde korktum gibi degil. hersey yiyorum. sadece bazi yemekler dokunuyor. ama az az yiyorum sık sık yiyorum sende dene
Kese icin ozele gittim sonraki kontrolume devlete gittim kan testlerini devlette yaptirmak icin, ozeldede devlettede ayni sekilde ilgilendiler ultrasondan doktorla beraber baktik ozelden farki yoktu. Egitim arastirmaydi hastaneKizlar bir sey soracam ya. Hepiniz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz? Aranizda devlet hastanesine giden var mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum 3 aylik oldum daha kimse bana ultrason resmi vermedi. Hatta ultrasonda bile bir kere gosterdi doktor sadece bebegimi. Kalp atisi icinse safece bir sefer zorla duydum. Onu da doktor duyamazsin ses cok az gelir biz ekrandan kalo atisini goruyoruz dedi. Devlet hastanelerini. Hepsi mi boyle bizim burdakiler mi salliyor? Bir de bir sey daha soracam. Saglik ocagina gidip kayit yaptirmak gerekli mi? Orda ultrason cihazi var mi benege bakmak icin?
vala canım benim ilkim oglandı bu kadar kötü degildim ondan dedim kısmet hayırlısı kızın kac yasındaCanim merhaba benim ilk kizim oldu arkadasimla ayni anda hamile kaldik deli gibi eksi yedik hatta limonu tuzlayip karislikli yerdik onun cok kusmalari vardi 3 ay boyunca istifra etti sabhalri ozellikle ama benim hic bulantim bile olmadi benim kizim onun oglu oldu bu isler biraz nasip kusmayla asermeyle cinsiyet tamamen dogrulanmiyor.
Cin japon rus ne varsa hepsine baktim yuzuk testide yaptım japon haric diger 5i de erkek dediCinsiyet icin çin takvimine baktiniz mi etrafimda kim yaptiysa tutuyo benim bi kizim var o da tuttu ikinciyi de kiz gosteriyo bakalim tutucak mi o da
canım senin kacınıcı bebeişinCanim merhaba benim ilk kizim oldu arkadasimla ayni anda hamile kaldik deli gibi eksi yedik hatta limonu tuzlayip karislikli yerdik onun cok kusmalari vardi 3 ay boyunca istifra etti sabhalri ozellikle ama benim hic bulantim bile olmadi benim kizim onun oglu oldu bu isler biraz nasip kusmayla asermeyle cinsiyet tamamen dogrulanmiyor.
vala benim ilkimde tutmadı bundada bakmadımCin japon rus ne varsa hepsine baktim yuzuk testide yaptım japon haric diger 5i de erkek dedi
Selam canım henüz çok erken değil mi 14 e kadar değişebiliyor. Bana erkek demişlerdi kız çıkmıştı :))selam kizlar bugun kontrolum vardi 11+2 cikdik ense kalinligi normal 1.2mm ddedi..cinsiyyet tahmini istedim bacak arasi bos yuzde elli kiz yuzde ellli oglan dedi :) bu.nasil tahmin sordum degisebilir dedi doktor..sizce degisme ihtimali varmi?
Gerçekten daha rahat :))Ayy ni gelsem o trimestre... En güzel aylar gerçekten
Çok sevindim. Canım demekki iyi büyümüş kuzucuk :))Kızlar Allah'a şükür kalp atışını duyduk ❤
Daha doğrusu doktor sesi dinletmedi bu haftalarda dinletmek taraftarı değilim ama kalp atışı var her şey yolunda dedi Günü de tam uyumlu en çok ona sevindim
kardelen384 kalp atışı 7+0 canım
Ahahaha çok tatlısın Japon da mı varmış ya :))) benim de Çin tuttu :)Cin japon rus ne varsa hepsine baktim yuzuk testide yaptım japon haric diger 5i de erkek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?