2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim dr emzirmeyi kesme dedi hatta ikisini ilerde beraber emzir dedi ama onu yapamam bende emzirmeye devam ediyorum

Uzun zamandır Dr gitmeyince ve oğlumu çok kucağa alınca şimdi acaba iyimi bebeğim hâlâ yaşıyor mu bilmem ne yoksa kalbi atmıyor mu artık ben mi bilmiyorum falan demeye başladım çok sıklaştı bu düşünce. Sizde de oluyor mu bu

5 doktor degistirdim ya bezdim artik.

Detaylı ultrason 20. haftada olmuyo muydu acaba doktorunuz mu dedi randevu alın diye

Oluyor tabi kızım sürekli kucak istiyor hele emerken tekmeler göbeğimin üstüne uzanıp emmeler Ayrıca hiç bulantımın vs olmaması Sürekli kafamda deli sorular

Ben karnıma kremler sürdüm basit kremler ona bağladım catlamamasini inşallah olmaz canım tabi çok kilo alırsak çatlak kaçınılmaz olacak
Banyo sonrasi losyon haric Hiç birşey sürmedim ikinci hamilelikte 40 kilo almama rağmen hiç çatlamadım, canım bu çatlama işi sanırım kalıtsal

oluyo vala cok midem bulandığı için beslenemediğini düsünüyom

canım benden bir tane daha varmış cok kotuyum hic bişe yiyemiyorum oglum cok üzülüyor istifra edince kendide taklidimi yapıyo kızın olacak diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…