- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.001
Gercekten dedigin gibi sinir oluyorum ya. Benim evime cok yakin hastane. İyi de bir doktor buldum gibi en azindan ben sormadan ekrani ceviren ilk ve tek doktorduBende devlete gidiyorum monitörü çevirme zahmetinden bile.bulunmuyolar saolsun sadece resim verdi elime ben sormadan.soylemicek uyuz oldum hastaneyi değiştiriyorum şimdi başka bı devlet Hastanesi'ne gidicem ayın 26 Sina aldım randevumu sağlık ocağına kyait actirman gerekiyor evet ama orda.ultrasonla bakmıyor canım bildiğim kadariyla
selamlar annelercinsiyete yavaştan geçiş yapılmış negüzel,ben de bu konuda müthiş meraklıyım hemen 16-17 haftalık olsa da öğrensem diyorum.12 haftada öğrenenler olmuş ama weryew in başına gelen bana da olmuştu.bana da 12.haftada erkek dedi gittiğim doktor hatta birlikte bakıp benzettik,sonra 17.hafta da kesin kız dendi oyüzden bence 17.hafta daha belirleyici sanırım cinsiyet konusunda. bu genital nub teorisi var hiç ona bakabildiniz mi? 8. - 12. haftalar arası alınan ultrason görüntülerine göre bakılıyor. eğer popo ucu sırt çizgisiyle paralel düz uzanıyorsa KIZ,popo ucunda sırt çizgisini açılayan bir çıkıntı varsa ERKEK deniyor.kızımın eski ultrason fotolarına baktım hakkaten onda tutuyor ama tesadüf müdür bilemem ben bu hafta 9+3de kontrle gidicem görüntüyü bir yorumlamak istiyorum bakalım,heyecanım artsın
Hayır sağlık ocağında yok canım ultrason... Sanırım 18 den sonra dinliyor sadece kalbi unuttum şimdi tam haftasını Ama 18 diye hatırlıyorum... Bazı devlet hastanesi veriyor foto bazısı vermiyor.. Sanırım hastane prensibi..Kizlar bir sey soracam ya. Hepiniz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz? Aranizda devlet hastanesine giden var mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum 3 aylik oldum daha kimse bana ultrason resmi vermedi. Hatta ultrasonda bile bir kere gosterdi doktor sadece bebegimi. Kalp atisi icinse safece bir sefer zorla duydum. Onu da doktor duyamazsin ses cok az gelir biz ekrandan kalo atisini goruyoruz dedi. Devlet hastanelerini. Hepsi mi boyle bizim burdakiler mi salliyor? Bir de bir sey daha soracam. Saglik ocagina gidip kayit yaptirmak gerekli mi? Orda ultrason cihazi var mi benege bakmak icin?
Bu arada kayıt yapyırmalısın tatanoz aşısı ve kontroller sağlanıyor sonra bebeğin takibi başlıyor İnşallahKizlar bir sey soracam ya. Hepiniz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz? Aranizda devlet hastanesine giden var mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum 3 aylik oldum daha kimse bana ultrason resmi vermedi. Hatta ultrasonda bile bir kere gosterdi doktor sadece bebegimi. Kalp atisi icinse safece bir sefer zorla duydum. Onu da doktor duyamazsin ses cok az gelir biz ekrandan kalo atisini goruyoruz dedi. Devlet hastanelerini. Hepsi mi boyle bizim burdakiler mi salliyor? Bir de bir sey daha soracam. Saglik ocagina gidip kayit yaptirmak gerekli mi? Orda ultrason cihazi var mi benege bakmak icin?
Bugün mü bakıldı canım?Canim insallah duymuşsunuzdur ben duyamadim ben de 7+0 im bugün. Çok korkuyorum
Cok sinir bozucular ya.Hayır sağlık ocağında yok canım ultrason... Sanırım 18 den sonra dinliyor sadece kalbi unuttum şimdi tam haftasını Ama 18 diye hatırlıyorum... Bazı devlet hastanesi veriyor foto bazısı vermiyor.. Sanırım hastane prensibi..
Cok tesekkur ederim. Bu hafta gideyim bari.Bu arada kayıt yapyırmalısın tatanoz aşısı ve kontroller sağlanıyor sonra bebeğin takibi başlıyor İnşallah
Zaten bi kayıt için gidiyorsun düşün yani ben Eylül 23 de gittim kayıta bana 11 aralıkta kontrol dedi zırt bırt çağırmıyo yaniGercekten dedigin gibi sinir oluyorum ya. Benim evime cok yakin hastane. İyi de bir doktor buldum gibi en azindan ben sormadan ekrani ceviren ilk ve tek doktorduhastane degistirmeyi dusunmuyorum simdilik. Saglik ocagi neden gerekli ki ya bana uzak biraz zor geliyor oraya kadar gitmek :/
Bunu yeni ogrendim saglik ocagida mi kontrole cagiriyor yaZaten bi kayıt için gidiyorsun düşün yani ben Eylül 23 de gittim kayıta bana 11 aralıkta kontrol dedi zırt bırt çağırmıyo yani
Kizlar bir sey soracam ya. Hepiniz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz? Aranizda devlet hastanesine giden var mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum 3 aylik oldum daha kimse bana ultrason resmi vermedi. Hatta ultrasonda bile bir kere gosterdi doktor sadece bebegimi. Kalp atisi icinse safece bir sefer zorla duydum. Onu da doktor duyamazsin ses cok az gelir biz ekrandan kalo atisini goruyoruz dedi. Devlet hastanelerini. Hepsi mi boyle bizim burdakiler mi salliyor? Bir de bir sey daha soracam. Saglik ocagina gidip kayit yaptirmak gerekli mi? Orda ultrason cihazi var mi benege bakmak icin?
Kizlar bir sey soracam ya. Hepiniz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz? Aranizda devlet hastanesine giden var mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum 3 aylik oldum daha kimse bana ultrason resmi vermedi. Hatta ultrasonda bile bir kere gosterdi doktor sadece bebegimi. Kalp atisi icinse safece bir sefer zorla duydum. Onu da doktor duyamazsin ses cok az gelir biz ekrandan kalo atisini goruyoruz dedi. Devlet hastanelerini. Hepsi mi boyle bizim burdakiler mi salliyor? Bir de bir sey daha soracam. Saglik ocagina gidip kayit yaptirmak gerekli mi? Orda ultrason cihazi var mi benege bakmak icin?
Evet çağırıyor ve sonra kilo falan kalp dinliyorum zamanı geldiyse şöyle bi karnını tutuyo:) bizim ebe öyle yapıyor ve gerçekten anlıyorlar inanın be son gebelikte yattım karnımı elledi dediki karnın 1ay küçük gelişim geriliği vardı 4.5 hafta bebekte bi kalbini dinleyelim dedi ve o cihazla bebeğin kalbinin sıkıştığını duydum yavaş yavaş durmaya başlamıştı acil kaldırıldım ve bebeğim alındı... Bence önem verin kontrollere derim... Tetanoz iğnenizi yapın bence çünkü hastane ortamının ne olduğunu bilmiyoruz dikiş atılırken falanBunu yeni ogrendim saglik ocagida mi kontrole cagiriyor yahayatta en nefret ettigim seydir su hastane isleri allah kotu bir sebeple dusurmesin kapisina.
Canim insallah duymuşsunuzdur ben duyamadim ben de 7+0 im bugün. Çok korkuyorum
Evet çağırıyor ve sonra kilo falan kalp dinliyorum zamanı geldiyse şöyle bi karnını tutuyo:) bizim ebe öyle yapıyor ve gerçekten anlıyorlar inanın be son gebelikte yattım karnımı elledi dediki karnın 1ay küçük gelişim geriliği vardı 4.5 hafta bebekte bi kalbini dinleyelim dedi ve o cihazla bebeğin kalbinin sıkıştığını duydum yavaş yavaş durmaya başlamıştı acil kaldırıldım ve bebeğim alındı... Bence önem verin kontrollere derim... Tetanoz iğnenizi yapın bence çünkü hastane ortamının ne olduğunu bilmiyoruz dikiş atılırken falan
kızımdayken devlet arastirmaya gidiyordum simdi tam ismini vermim. inan ultrasyon kagit vermiyordu onu gec hic bilgi vermiyordu. ustelik merkezi bi yer. her gittimde istiyordum. ultrasyon kagit ekrani bile gostermiyordu. hep kagit kalmamis diyordu. sonra sinirlendim degistim. orayi her devlet ayni degil suan merkeze uzakdayim. arastirma hastanesi degil ama kagit veriyor. gosteriyor ama kalp atısıni bende tek bi kere duydum ama acmasi kapamasi bir oldu diyebilirim. suanlik bende devletteyim. hep devlet gittim ama 14 haftada ozel gitmek istiyorum. saglik ocagin ultrasyon yok amasofiarya arkadaşımızin dedi gibi kalp atısini dinleten bir cihaz var. zaten bu konuda o daha iyi bilgi verir. birde ben saglik ocagina kayit yaptirmazsak cezasi var biliyorum. yanlismi biliyorum bilemem
kızımdayken devlet arastirmaya gidiyordum simdi tam ismini vermim. inan ultrasyon kagit vermiyordu onu gec hic bilgi vermiyordu. ustelik merkezi bi yer. her gittimde istiyordum. ultrasyon kagit ekrani bile gostermiyordu. hep kagit kalmamis diyordu. sonra sinirlendim degistim. orayi her devlet ayni degil suan merkeze uzakdayim. arastirma hastanesi degil ama kagit veriyor. gosteriyor ama kalp atısıni bende tek bi kere duydum ama acmasi kapamasi bir oldu diyebilirim. suanlik bende devletteyim. hep devlet gittim ama 14 haftada ozel gitmek istiyorum. saglik ocagin ultrasyon yok amasofiarya arkadaşımızin dedi gibi kalp atısini dinleten bir cihaz var. zaten bu konuda o daha iyi bilgi verir. birde ben saglik ocagina kayit yaptirmazsak cezasi var biliyorum. yanlismi biliyorum bilemem
Kizlar cok tesekkur ederim. Ben hic ertelemeden yarin gideyim o zaman saglik ocagina. Malum devlet hastanesinden kimse bir bilgi vermedigi icin, cevremden de kimse soylemedigi icim saglik ocagina gitmem gerektigini burdan duyduklarimla bir soruyum dedim. İyi ki sormusum.
Sağlık ocağı tatanoz aşısı için gerekli zaten sürekli gitmiceksin bana 3 takip yazdı sadece oglumdan Aşım var zaten sadece tek doz vurunucamGercekten dedigin gibi sinir oluyorum ya. Benim evime cok yakin hastane. İyi de bir doktor buldum gibi en azindan ben sormadan ekrani ceviren ilk ve tek doktorduhastane degistirmeyi dusunmuyorum simdilik. Saglik ocagi neden gerekli ki ya bana uzak biraz zor geliyor oraya kadar gitmek :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?