- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #6.021
canim bende devlete gidiyorum burasida ayni hic ilgilenmiyorlar ozellerde cok pahali malesefKizlar bir sey soracam ya. Hepiniz ozel hastaneye mi gidiyorsunuz? Aranizda devlet hastanesine giden var mi? Ben devlet hastanesine gidiyorum 3 aylik oldum daha kimse bana ultrason resmi vermedi. Hatta ultrasonda bile bir kere gosterdi doktor sadece bebegimi. Kalp atisi icinse safece bir sefer zorla duydum. Onu da doktor duyamazsin ses cok az gelir biz ekrandan kalo atisini goruyoruz dedi. Devlet hastanelerini. Hepsi mi boyle bizim burdakiler mi salliyor? Bir de bir sey daha soracam. Saglik ocagina gidip kayit yaptirmak gerekli mi? Orda ultrason cihazi var mi benege bakmak icin?
Aynen. Dogum hakkinda da cok kararsizim ben. Devlette dogum istemiyorum ama dedigin gibi ozeller cok pahali.canim bende devlete gidiyorum burasida ayni hic ilgilenmiyorlar ozellerde cok pahali malesef
Buarada Kızlar çatlaklar için avuç dolusu para verip krem almayın derim. Ben 3.aydan Doğuma kadar lierac jel kullandım. Sonuç zebra desenli bir anne oldum
Bol su içtim . Zaten kilolu olduğum için çok kiloda almamıştım. Ama 8. , 9. Ayda bir çatladım. Pir çatladım. Çok üzüldüm o kadar dikkat ettim niye çatladım diye. Meğerse yapısal eğilim çok önemliymiş. Bir önceki hamileliğimdeki topicte hiç birşey kullanmayan arkadaşlardan çatlamayanlarda vardı. Benim gibi zebra anne olanlarda
Şimdi hiç üzülmüyorum. Oğlumun hatıraları diye seviyorum hatta
Sakatatlar bakteriye açık ürünler o yüzden yemeyin diyorlar ama ben oğlumda az yemiştim ayda bir ayda iki defa. Iyi pişmiş olmasına dikkat etmen gerekir. Sakatat türünden en çok karaciğer tehlikeli. Yediğimiz etlerinde çok iyi pişmiş olmasına dikkat etmemiz gerekir tokoplazmadan dolayı.Kızlar merhaba. Çok sık giremiyorum. Ama takipteyim hepinizi
Bugün aile hekimliğine kaydımı yaptırdım.
Aile hekimi sakatat yeme dedi.
Böyle bir şey duydunuz mu?
Yani öyle çok aram Yok ama ciğeri kan yapsın diye yerim diyordum ama yemeyeceğim artık.
Dün bakıldı bebek bir hafta geriden geliyormuş . Normalde 6+6 olması gerekirken 5+3 . Oysa ben yumurtlama günümü biliyorum ve sadece ogün ilişki oldu o ay geç dollenme ya da geç yumurtlama olmadı gebeligi adetimden 1 hafta önce öğrendim ama bebegin kalp atışını görmekte sıkıntıyasiyilar bi doktor gördüm diyor bir doktor görmedim diyor. Ama hepsi bebegin geri olduğu konusuunda hem fikirBugün mü bakıldı canım?
Bebeği görmekte bile zorlandılar renkli ultrosanda girdim. Orda da bir hafta geri oldugu çıktı. Hatta 10 gunNe dedi peki doktor ? Birkaç gün sonra tekrar mı çağırdı ?
Canım bende eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum ultrason resmi veriyor Dr ilgili kalp atışı dinletti bence Dr ile alakalı sen dr değiştir. Burda özel hastaneler uygun fiyat ama benim güvenim sıfır çok bebek ölmüş Burda Allah korusunAynen. Dogum hakkinda da cok kararsizim ben. Devlette dogum istemiyorum ama dedigin gibi ozeller cok pahali.
Ultrason kötü olabilir belki tatlım kanaman devam ediyor mu hâlâ yaşıyor bak ben drlarin ölçümüne de hiç güvenmiyorum daha önceki tecrübelerimden dolayıBebeği görmekte bile zorlandılar renkli ultrosanda girdim. Orda da bir hafta geri oldugu çıktı. Hatta 10 gunzaten kanamam olmuştu. Çok üzgünüm . Bir hafta sonra çağırdı ama kötü bise çıkacak diye gitmeyw korkuyorum
Su an çok şükür devam etmiyor. Iğne vurmuslardi o iyi geldi.Ultrason kötü olabilir belki tatlım kanaman devam ediyor mu hâlâ yaşıyor bak ben drlarin ölçümüne de hiç güvenmiyorum daha önceki tecrübelerimden dolayı
Benimde çok büyüdü karnım erkekti çatlamadi korkmabenimde bitek bacaklarim catladi hic krem kullanmadim. catlamamasi icin atelet ustunden oksayin diyolar kasimayin diye bende oyle ovaladim. ama kız cocugu oldugu icin karnimin catlamadigini dusunuyorum. erkek karini ortaya daha gerdigi icin oglum olursa ondan bu potansiyeli bekliyorum bende.
Benimde çok büyüdü karnım erkekti çatlamadi korkmaama bacaklarım catladi
Bebeği görmekte bile zorlandılar renkli ultrosanda girdim. Orda da bir hafta geri oldugu çıktı. Hatta 10 gunzaten kanamam olmuştu. Çok üzgünüm . Bir hafta sonra çağırdı ama kötü bise çıkacak diye gitmeyw korkuyorum
ben anlamadım ne olcak kiDün bakıldı bebek bir hafta geriden geliyormuş . Normalde 6+6 olması gerekirken 5+3 . Oysa ben yumurtlama günümü biliyorum ve sadece ogün ilişki oldu o ay geç dollenme ya da geç yumurtlama olmadı gebeligi adetimden 1 hafta önce öğrendim ama bebegin kalp atışını görmekte sıkıntıyasiyilar bi doktor gördüm diyor bir doktor görmedim diyor. Ama hepsi bebegin geri olduğu konusuunda hem fikir
Ben de çatlayan annelerdenim ilk gebeliğimde çatladım zaten doktora dediğimde çareyi bilsem karıma yapardım dedi:) sonraki gebeliklerde göbüş daha büyük olduğu için seyrek oluyo çatlaklar 1. Oğlumda paramparça oldum 2. Oğlumda 4 yırtık oldu .. Yeterki sağlıklı olsunlar arkadaşımın dediği gibi onu görünce üzülsemde oğullarım aklıma gelince gülüyorum canları sağolsun kuzuların...
6+0’da yalnızca keseye baktı, bence kalp de dinleyebilirdi diye düşünüyorum ama onun için ayrı randevu verdi, yarın (7+5) gidiyoruz inşallah pıtpıtlar için :) iatanbuldayım ben.Evet canim 6+2 de gittigimde hepsini gordum cok sukur. 1 ay sonra tekrar cagirdi ama cok uzun geliyor bana :) Karaman'dayim sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?